• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • "Hvor mye tror dere dette kostet?"

  Hei der, håper alle dere hadde en super dag i år og god jul videre til dere alle. Min julaften begynte med at vi dro på julefrokost hos den yngste storebroren min, og var der en stund. Etter det dro vi hjem for å fortsette dagen der. Heldigvis klarte farmor å komme i år også, og det var godt å ha henne her med oss. Ut over kvelden spiste vi, åpnet pakker og satt å snakket. Alle gavene jeg fikk ble jeg utrolig glad for, og som jeg alltid sier: "det er tanken som teller, ikke hvor mye det kostet".

  Jeg har funnet ut at et spørsmål jeg hater at folk spør om er: "hvor mye kostet det?" eller at de sier: "det må ikke være så dyrt eller stort" og om du da kommer med en gave som kanskje er større enn en kopp så begynner de med at "åå. nei du sku jo ikke kjøpe så stor", "nå håper jeg virkelig ikke den var dyr" og "du skulle jo ikke bruke så mye penger på meg". Hvor vanskelig kan det være å ta imot en gave som noen kanskje har brukt både tid å penger på for å få bra til, og bare være glad for den.Jeg synes egentlig det blir litt respektløst å begynne slik når noen har lyst til å gi deg en gave. Selvfølgelig gir man en gave fordi man har lyst, å ikke fordi man er nødt. Når det kommer til hvor mye det koster så er det det samme der. Om man synes noe er fint, passer til personen man skal kjøpe det til, og man ikke minst har lyst til å kjøpe det for så mye penger så hva er galt med det?

  Når jeg er ute å handler julegaver så, ja jeg ser litt på prisen på det jeg kjøper fordi jeg er jo ikke rik akkurat, men allikevel om det er noe jeg virkelig har lyst å kjøpe til noen så gjør jeg som regel det. Jeg bruker ikke over 1 000,- på en gave, men jeg kan bruke over 200-300,- på en. Nå hørte jeg for ikke lenge siden at det var en som hadde fått en gave, åpnet den og spurte "hvor mye tror dere dette kostet?". Dette blir jo helt feil eller hva mener dere?

  Jeg skjønner at folk som ikke kan gi like mye tilbake ikke liker at folk bruker så mye penger på dem, og jeg sier ikke at du skal gå ut å bruke masse på en gave, men jeg tror vi kan bli flinkere til å ta imot gavene med takknemlighet isteden for å gi giveren dårlig samvittighet for mengden han eller hun har brukt på gaven. Selv er det ikke så viktig for meg å få gaver, jeg elsker å gi til andre og se andre glad for eller overrasket over det de får. Å da få høre at jeg ikke skulle brukt så mye på dem, eller "Karoline da, det skulle ikke være dyrt" da blir jeg nesten litt irritert. For det første så bruker jeg bare det jeg selv har lyst til selv på en gave og for det andre så kan også en stor ting koste lite.

  Så bare husk å være takknemlig for det du får, og det er ikke størrelsen på gaven som gjelder eller mengden penger som er brukt på den. Det er tanken bak den.
  Kos dere masse resten av julen og godt nytt år!  4. Søndag i advent

  Hei der alle, nå er det faktisk ikke så lenge til jul og ting begynner å gå seg til her. Er jo en stund siden sist så jeg kan ta en liten kjapp oppdatering om hva som har skjedd, siden sist har; jeg vært i Tromsø på noe kristelige greier som faktisk ikke var så ille, vi har vært noen turer i Skibotn bla. med Lars Martin, Åse Marie og Sigurd Renee, vi har vært i Hamar(kommer et eget innlegg om det, der har vært halloween, vi har faktisk hatt besøk av en liten ugle som fløy i vinduet vårt(det gikk bra), jeg var med på å lage en pepperkakeborg på skolen, vi hentet Sigur Renee her en dag og dro ut å spiste(kjempekos), jeg har pyntet rommet mitt til jul og Sigurd ble faktisk akkurat 3 år(kommer også et eget innlegg med bilder fra bursdagen).
  Så jeg hver bare med noen bilder fra disse "høydepunktene" jeg, så kommer det som sakt et eget innlegg med bilder fra Hamar og litt av grunnen til at vi var der.

  1. Tromsø  2. Skibotn
   
  3. Halloween
  Sorry fikk ikke rotert det(Datakunnskapene mine vettu. haha!).


   
  4. Uglen
  Slang med en liten fugl som var skikkelig søt.  5. Pepperkakeborg
  Haha, samme her. Fikk ikke rotert.  6. Middag med Sigurd Renee

  7. Pyntet til jul
  Disse tingene er nye. Har nettopp fått montert opp noen hyller og fjernet den store bokhyllen min, og jeg har også fått TV-en inn på mitt rom så den måtte få en nisselue.
  #3Etter sommerferien: Bursdag

  Nei, jeg glemte ikke bloggen sin 4års bursdag 22 August, jeg bare hadde rett og slett ikke tid til å tenke på det akkurat da. Farmoren min hadde også bursdag i slutten av august og vi dro innom henne med blomster, som jeg tilfeldigvis tok bilder at. Så versegod her er blomster. Litt sen feiring, men bedre sent enn aldri, haha

  #2Etter sommerferien: Markus og Sigurd Renee

  Vi hadde Markus på middagsbesøk her en gang i August. Han var hos moren sin så vi fikk låne han litt siden vi ikke ser han heller så ofte. Vi spiste og koset oss, og etter maten kom Sigurd Renee også på besøk. Markus og Sigurd Renee er herlige sammen. Sigurd er så kjempeflink å dele og Markus er så flink å passe på Sigurd, så de koste seg masse når de fikk en ballong å leke med, haha. Og selvfølgelig når jeg tok frem kameraet for å ta bilde skulle de også ta bilde, hehe.   

  #1Etter sommerferien: Stine kan gå

  Så dagens hendelse er at Stine som jeg er gudmor og tante til og som er litt over 1 år har lært seg å gå. Det er jo en stund siden da, men jeg viste det ikke før de kom på besøk og jeg så det selv. Jeg ble veldig overrasket, men også utrolig stolt over hvor stor hun har blidt.   

  Etter sommerferien

  Hei der. Her skjer det veldig lite egentlig etter ferien, det eneste er at skolen er begynt og det er jo ikke noe å skryte av. Noe jeg har gjort er at jeg har tatt en del bilder som jeg tror er mye mer interessant enn å lese hvilke fag jeg har de forskjellige dagene og akkurat hva jeg lærer i dem, haha :) Jeg tenkte å dele det opp i noen innlegg. Det blir ikke så mange kanskje 3 eller 4, men da blir det hvert fall innlegg for 3-4 dager av de små hendelsene som har vært. Så jeg håper det er okay for dere. Det første blir å komme i morgen så bare gled dere! ;-)

  Ferieturen er rett rundt hjørnet

  Åååh så deilig, nå er det ikke lenge før vi drar på ferie, det blir nokk veldig deilig å komme seg bort. Heldigvis har ikke tiden gått så veldig sakte for jeg har faktisk funnet noe å gjøre. Vi har hatt en del besøk av både venner og asfaltleggere, vi fikk nemlig asfalt på forsiden for noen dager siden. Ellers hadde vi en liten rekeaften på Lørdag, i går klippet jeg gress hos broren min og vi fikk besøk av min andre bror, og i dag har jeg gjort meg ferdig med gressklippingen hos broren min i tillegg til at jeg har gjort en del her hjemme.

  Gleder meg sånn til ferie, vi skal nemlig blant annet til Ikea og det sir man jo Aldri nei takk til, haha. En ting til i ferien blir jeg nokk bare å legge ut bilder om jeg får tak i noe nett. Blir ikke å skrive noe særlig, men vil jo fortsatt dele noen fine bilder med dere så dere kan se litt hva jeg driver med denne sommeren. Hva/hvor skal du i sommer?

  En liten skogstur

  Haha, var faktisk akkurat på en liten skogstur. Jeg har vært så interessert i å ta bilder av fosser for tiden. Så var jeg ute å kjørte en tur å på turen så jeg en foss i fjellsiden som jeg bare måtte gå litt opp i fjellet for å se hvordan var, og fikk da også noen fine IPhone bilder i samme slengen. Ble noen selfie bilder men det går vel greit?

  Jeg tror grunnen til at jeg liker de fossbildene er som dere har sett på andre bilder jeg har lakt ut, at jeg får den effekten i vanne. Den "krusingen'. Har dere noen fine objekter og tips til hva man ellers kan ta bilde av f.eks i naturen? Vet det finnes tusen ting, men bare kom med ideer!

  Fotoshoot

  Hei der.

  For et par dager siden hadde jeg en liten fotoshoot, så det var det jeg tenkte å vise dere. Dere skjønner at akkurat nå sitter jeg på skolen og trodde jeg skulle ha første time, men det viser seg at jeg ikke har time før 12:10 og da har vi matte. Så derfor fant jeg tiden til å blogge litt.

  Med på prosjektet

  Hei der!

  Nå satte jeg akkurat å tenkte på at jeg hadde lyst å forteller dere hva jeg har blitt med på. Dere skjønner det at jeg går første året studiespesialisering på vgs, og til neste år har jeg tenkt til å ta bl.a. et programfag som heter reiseliv og språk. Siden jeg har tenkt til å ta det så fikk jeg tilbudet om en gratis plass på et prosjekt som er delt inn i to deler:

  Del 1:

  Jeg skal ha en person boende hos meg i en uke første uken i Mars. Denne personen er mest sannsynlig fra Belgia (vet ikke helt sikkert). Da skal vi som er med være verter for de som kommer og vi skal gjøre masse artig den uken de er her.

  Del 2:

  Neste del er at til høsten skal jeg få dra på en gratis studietur til denne personen igjen, sammen med resten av de i reiseliv gruppen som også er med på prosjektet

  Jeg gleder meg utrolig mye til dette, og det kommer til å bli en opplevelse for livet. Jeg fant til og med ut at Maja en jeg er blidt ganske godt kjent med siden jeg begynte på vg1 og som går i spansk klassen min også skal være med på prosjektet.

  Siden Maja og jeg også skal være med men fikk spørsmålet litt plutselig i forhold til vg2 reiseliv som var de som dette er ment for, måtte vi på fredag gå å lage en video om oss selv noe som var helt utrolig kleint. Jeg vet ikke hvor mange ganger vi måtte begynne på nytt fordi vi rotet det til eller bare begynte å le, hehe. Nei, jeg er veldig spent på dette, og jeg gleder meg veldig til å dra dit hvor nå enn det er. Spesielt gelder jeg meg til å ta masse bilder derfra som jeg kan dele med dere.

  Er/ har du vært med på et slikt prosjekt?   

  My three atm favorite tracks...

  Vet ikke helt hvorfor disse er de som fenger meg mest for tiden, men det er de bare! Hehe, kom gjerne med noen forslag til meg, for jeg er gått drittlei de sangene jeg har på spotify så jeg trenger noen nye og enda bedre.... :)

  Men Without Hats - Safety Dance

  Nicki Minaj - The Night Is Still Young

  Nicki Minaj - Bed Of Lies

   

  Forslag?

   

   

  1. Juledag = Julefrokost/lunch

  Hei der alle sammen, for ca. en time siden spiste vi julelunch med rester fra ribben og det vi hadde til middag i går. Gårdagen var en veldig fin dag, rolig og fredelig og det var ikke for mange her hos oss. Faktisk var det bare den yngste storebroren min som var her, og Sigurd Renee som er sønnen hans var her fra da de kom i 10-11 tiden til ca. 14:00 da vi kjørte han til moren hvor han skulle være resten av kvelden. Da vi kom hjem igjen spiste vi middag å så hoppet vi i gaveåpning. Fikk så utrolig mange fine og praktiske gaver så er storfornøyd.

  Men tilbake til dagens julefrokost/julelunch:  Ha en fortsatt fin jul.... :)

  Antrekk 20.12.2014

  Lenge lenge siden sist, men de siste månene har gått veldig fort med arbeid og skolearbeid, så har vært godt å ikke føle at jeg har vært nødt til å blogge. Nå i dag tenkte jeg at siden det faktisk har skjedd noe, og jeg vanligvis blogger i julen så skal jeg vise dere antrekket for bursdagsfeiringen til Sigurd Renee i dag :)


  Hey, sjekk dette ut!

  Hei, å lenge siden sist. Akkurat nå sitter jeg på skolen, og venter på at neste time skal begynne, hehe. tenkte jeg nå skulle fortelle dere om en side jeg har sett en del på i det siste, nemlig Style Pit. Denne siden har utrolig kule både klær og sko, og selv om jeg ikke har bestilt noe derfra enda så har jeg utrooooolig lys! de har klær til både kvinner og menn, og har fri frakt, ingen tollgebyr og 30 dagers bytterett. Gå sjekk ut siden -->http://bfy.nu/no/4On


      

                                                                                                                    Denne finner du her !


  Frokost ute..

  Hei, nå har vi nesten akkurat spist frokost, som ble første frokosten ute på verandaen i år. Tenkte ikke at dette innlegget skulle handle så mye om frokosten, skulle bare nevne det liksom ;) Egentlig tenkte jeg å informere om at jeg snart drar på ferie(nei, blir ikke Tønsberg i år, hehe). I år blir vi å ta turen til Sverige helt ned til Stockholm. Vi blir ikke borte så lenge, men bare å dra bort herfra er bedre enn ingenting, skal jo uansett reise litt mer i år. Hmmm, jeg kommer faktisk til å ha reist en del i år, først var det London i mai, så er det Sverige(Stockholm) nå, også sørover i konfirmasjon til høsten, samtidig som jeg også skal begynne på videregående(hoff). Nei, må vel bli ferdig med ferie før jeg begynner å tenke på videregående. Men ja, vi drar faktisk mot Stockholm i morgen, så jeg har pakket ferdig klær og slikt så det er klart, men har en del igjen enda som blir pakket på morgenkvisten i morgen.

  Jeg blir ikke å ta med PC-en på ferie denne gangen, så bloggingen vet jeg ikke hvordan det blir med, kan jo være det plutselig kommer ett innlegg fra Haparanda, eller Stockholm, vi får se hvordan det blir. Så får alle sammen ha en superfin sommer, kos dere!!  -Hva skal/gjør du i sommer?

   

  Rekeaften med family'n

  Hei, da har akkurat reke besøket vårt dratt (haha "rekebesøk" XD). Nei, Tommy, Ann-Kristin og Tonje har vært her å spist reker i dag som det har vært så fint vær, noe som var en veldig etterlengtet rekeaften. Har også vært å kjørt en del i dag, og på en av turene (eller egentlig to) kjørte vi langs vannkanten, hvor vi så flere ender som jeg var nødt å ta bilde av. Nå senere på kvelden kom også Tom-Sander en tur, med en venn han er på hytte hos her i Talvik, og det ble mye latter og gøy. Blant annet prøvde han mine nye høyhælte sko, som ikke en gang jeg selv kan gå på. Han så rett og slett bjutifull ut (beautiful), hehe vi snakkes, god helg alle samme.!


  Absolutt nydelig!!!....;)

  -Bruker dere å ha rekeaften?

   

  Sankthansaften

  I dag på St. hansaften har Talvik en tradisjon med at vi har felles bål og grilling nede på vår brygge for de som ønsker det. Dette e en fin mate å møte folk på som vi var med på I dag. Var fint å se at så mange utenfra også om hit for å feire St. hans. Ble et bra bål og god mat som vi hadde med oss å grille selv om jeg ble våt da en unge hoppet I en sølepytt som jeg sto ved for å ta bilde av bålet, hehe (overlevde!) ;) Vi blogges.

  -Hva har du gjort i dag for å feire?

   

  Ferdig med ungdomsskolen

  Hei, på torsdag var siste dagen min på ungdomsskolen. Veldig merkelig I og ikke skulle se de folkene hver dag lengere, blir noe å venne seg til. Siden vi var ferdig på torsdag fikk vi også utdelt vitnemål på avsluttningen på kvelden. Til vår avsluttning hadde vi bedt noen av lærerne vi har hatt, så var fint å få sagt "hade" til dem da. Tenkte bare å vise mitt antrekk den kvelden og hvordan kaken vår så ut :) Var mye styr for å få kaken ordentlig, hehe, for de som skulle lagen den skjønte ikke helt hvordan vi hadde ment det, og selv om en I klassen hadde laget en tegning, så var det litt vanskelig å forstå at det skulle være en twitter status når ingen av dem hadde hørt om twitter en gang. Haha, men kaken ble fin alikevell.

  -Har du fått vitnemål?

  Ett "nurk" til

  Hei på deg! Nå har det gått en stund siden sist, så da tenkte jeg at jeg skulle fortelle noe som skjedde her for en stund siden. Jeg har nemlig fått ett nytt tantebarn. Det er Knut Ivar og Lillianne som har fått en jente. Ikke for at det er noe galt med gutter, for de guttene I familien er de skjønneste ever, men det er fint å få litt flere jenter også. Hun er så søt og skjønn og skal hete Stine <3 og hun hadde en utrolig stolt storebror da vi dro til sykehuset for å hilse på, veldig søtt å se dem sammen.


  Min (litt sene) 17.mai!

  Okay, så kommer jo litt sent med min 17.mai oppdatering, men det var fordi 17.mai kom litt brått på I år, så jeg nådde egentlig ikke skjønne at det var 17.mai før det var over. Siden jeg innerst inne viste at det var dagen til å pynte seg og veive et flagg mens man roper hurra til alle, så kom jeg meg opp gikk i dusjen også kledde på meg "finstasen" (har ingen bunad, og heller ingen "17.mai kjoler" så gikk egentlig bare I vanlige (Nye fra London) klær. Etter frokost og slikt kom Lars Martin, Sigurd Renee og moren til Sigurd Renee(altså min bror og hans unge) for å gå I tog, men siden det regnet ble vi sittende I bilen å se toget -med dem som faktisk gadd å gå, gå forbi oss. Selfølgelig matte jo mamma og jeg ut å vifte med flagget å rope hurra mens vi så på, vi kunne jo ikke bare sitte I bilen. Da toget hadde gått dro vi hjem igjen, og da besøket hadde dratt, dro vi til Alta å spiste på restaurant. That's pretty much it ;) hehe. Var ikke så interessant.

   

   

   

  Klassetur snart!

  Hei, å god mandag. Nå er det ikke lenge igjen til jeg drar på klassetur. Jeg er så spent for jeg har ikke vært utenfor skandinavia før, så dette blir annerledes. Vi drar nå på onsdag, og jeg har faktisk alt klappet og klart allerede. Skal man på tur, så skal man på tur. Jeg blir selfølgelig å ta masse bilder på turen så jeg kan vise dere når jeg kommer hjem, og kanskje det til og med blir en video, både en med bilder og små videoer og en med innkjøpene, vi får se. Vi drar I 11 tiden på onsdag og blir til mandag, altså 6 dager, og har opplegget klart for hver dag.

  Men vent litt, jeg har jo ikke sagt hvor vi skal en gang. Vi skal til:

  -Skal du på klassetur? Hvor?

  Sunday is fun day

  Hei. åååh, det er så hærlig at sola er tilbake etter en kald vinter, og I dag har det vært så digg å ha besøk og kunne være ute på værandaen uten å gå I bobblejakke og utebokse. Denne helgen har det egentlig ikke skjedd så mye. Jeg har storsett sittet å skrevet på noe oppgaver, en I musikk og en I engelsk, men nå som jeg er ferdig nyter jeg det som er igjen av langhelgen. Ha en SUPER søndag videre!

  -Hvorda er været hos deg?

  -Har du hatt langhelg?Hva har du gjort?

  GOD PÅSKE!

  Nå er vi endelig inne I påske tiden. Her hjemme holder mamma på å ordne til påske nå, og har pyntet en del. Denne helgen drar vi en tur til Tromsø også, og da blir vi å gå I byen litt. Jeg skal jo på klasse tur til London 7. mai, så da trenger jeg ett antrekk til før vi drar, selv om jeg selfølgelig blir å kjøpe klær I London også(må jo til det også), hehe. Denne påsken kommer nokk til å være fylt med masse sol og deilig vær, så gleder meg masse til å ha fri og bare nyte dette fine påseværet.

   Hva skal du I påsken?

  De siste ukene....

  Hei hei hallå. De to siste ukene har egentlig gått veldig fort I forhold tl bloggen, men med skolen har de gått utrolig sakte. Vi har hatt tentamens uke og en uke med prøvemuntlig og andre ting som har tatt opp tiden min. Men til tross for disse to ukene har jeg også vært ute I solen, vi har nemlig solen stekende på trappen, så vi har kost oss ute I solen, og forje helg var Sigurd Renee, Lars Martin og Åse Marie her på besøk.

  Lørdag i dag ja

  Hei, vet det er lenge siden sist jeg blogget, jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal blogge om! Men nå er Markus og de her, og i går var jeg sammen med Sigurd Renee så da tenkte jeg bare å legge med noen bilder av Markus og Sigurd Renee :) De er virkelig hærlige gutter de der <3

  Long time no see

  Hei, er ganske lenge siden jeg har vært innom nå, for siden jeg var med på revyen i år og det har vært en del å gjøre, så har jeg rett og slett ikke hatt tid! :( Men i dag tenkte jeg å dele noen bilder med dere, for på torsdag hadde Tonje(Tante til henne) 10 års bursdag, så jeg dro inn til Alta rett etter skolen og dro først til Sigurd Renee (Tante til han å) for det var en stund siden jeg hadd vært der. Siden jeg skulle i bursdag etterpå tok jeg med meg speilrefleksen, så Sigurd Renee hadde det veldig morsomt når han fikk leke litt med selvutløseren og ta masse bilder. hehe. Han er så søt! Å vi hadde det bra gøy der vi satt å så på blitzen som gikk i ett.

  Det er når man ser på disse bildene at man skjønner at vi må jo bare være i familie, typisk "Molund", hehe.  Hehe, herlig gutt det der. I dag kmmer Markus, Knut Ivar og Lillianne, for pappa er borte på noe geier så vi skal ha fisk til middag. Så det kommer vel litt bilde fra helgen i morgen. Snakkes allesamme!

  Markus 3år

  Hei, på tirsdag ble Markus 3år, men siden vi ikke kunne dra i bursdagen hans da så dro i går å feiret bursdagen hans. Var veldig koselig, og han ble glad for gaven sin. Tiden har virkelig gått fort, er jo ikke så lenge siden han var en liten gutt og skulle lære å gå. Han har blitt så stor og er VELDIG bestemt.

  1. Søndag i Advent

  Hei. Først og fremst så håper jeg at alle har hatt og fortsatt har en strålende 1. Søndag i Advent, det har ihvertfall jeg. I helgen har Lars Martin vært hjemme og han hentet Sigurd Renee så han sov også her i helgen. Var veldig koselig å ha dem her. Siden det nå er Advent og jeg har en julekalender der jeg får en pakke hver søndag, så da kommer jeg til å legge ut bilde av hva jeg får hver Søndag.

  I dag fikk jeg en slik, for jeg knuste en av skålene mine, så da fikk jeg en slik bare at den er blå! Nå har jeg en rosa og en blå....

  -Hva syns du?

  -Har du julekalender? Hvordan?

  

  I dag........eller i morgen...

  Hei, jeg skrev dette i går, for i dag har jeg mye som står på tapeten. Det var ikke egentlig noe stress i skoledagen, men nå etter skolen er jeg enten nå på tur til Alta eller allerede i Alta. Jeg skal nemlig på hospitering på videregående.Jeg ska sove hos Knut Ivar, Lillianne og Markus fra tirsdag (I morgen når jeg skriver dette) og til torsdag, for hospiteingen er på onsdag og torsdag, og jeg orket ikke stå opp så veldig tidig for å bli med pappa. Så vi snakkes! Ha en fin dag videre :)

  -Har dere hospitering på deres skole?

  

  Ny header

  Hei, nå har jeg ordnet ny header til bloggen, den gamle var så kjedelig og, ikke sant gammel. Hehe. Hvertfall var jeg veldig lei den, så her er den nye!  -Hva syns du?

  

  Graulerer med farsdagen alle fedre.

  I dag er det farsdag og jeg vil si gratulerer med dagen til alle fedre der ute, og spesielt min pappa. Så gratulerer så mye med dagen verdens beste pappa. Glad i deg<3

  Pappa og Markus <3   

  Litt sent, men ha en fortsatt flott helg.

  Nytt design

  Har gått ganske lei mitt gamle design så nå har jeg fikset et nytt et. Håper dere liker det

   

  Hva syns du om det nye designet??   

  Hey there...

  Hallo, er fortsatt her. Som mange(alle) andre har også jeg høstferie, noe som er utrolig digg selv om den nå snart er over! På onsdag dro vi på campingtur til Skibotn, hadde da tenkt til å blogge men hadde rett og slett ikke tid :( I dag skal vi kjøre hjem, fordi Lars Martin(som er hjemme fra militære) skal ha Sigurd Renee på overnatting før han(Lars Martin ;P) drar igjen på søndag. Så vi snakkes senere!
  Hadde også tenkt å sette igang en spørsmålsrunde.... Skal jeg gjøre det??  Vil dere ha spørsmålsrunde??

  De siste dagene...

  ....Har gått gansk fort. Ukedagene er jo ikke noe å snakke om egentlig, men på torsdag var jeg i Alta og kjøpte noen små ting. Lørdagen var litt mere interessant, for da hadde vi får i kål til middag. Knut Ivar, Lillianne og Markus var her og spiste også da, og det var veldig fint å se Markus igjen, for han har vi ikke sett på en stund. Mens på søndag gjorde jeg absolutt ingenting.

  Pizza....

  Hei, i morgen har oppstart for elevbedriften vår, og jeg skal lage pizzabunnene! Derfor lærer jeg nå å lage pizza, og mesterkokken som lærer meg det er mamma :) jeg er jo ikke egentlig noe god kokk *hehe* men jeg fikk faktisk til å lage bunnen ;) Kjeeempe stolt!!!

  Naaam<3


  -Kan du lage pizza?

  God helg

  Heia :)
  Gooood heeelg alle sammen, og lenge siden sist. Nå skal vi snart kjøre til Alta, og farmor skal være med å handle. Så jeg skulle bare si god helg til dere :)
  Hva skal du gjøre i helga??

  God fredags kveld :)

  Sorry for at det blir en stund mellom hver gang, men i det siste har tiden gått veldig fort, og det er mye som har skjedd!
  Blant annet som dere vet har jeg tatt det trafikale grunnkurset, Lillianne hadde bursdag i går, og jeg var på fotokurs i går. På fotokurset lærte jeg blandt annet at jeg skal holde meg til å bruke automate innstillinger på kameraet, for de manuelle var alt for kompliserte, hehe ;)

  Sigurd Renee <3

  Markus <3  Hva har du gjort disse dagene?

  Brownies

  Hei, i dag var har jeg vært ute å kjørt litt før Knut Ivar, Lillianne og Markus kom hit for å spise middag. Etter middag bakte jeg og Lillianne Brownies. Var faktisk ganske godt, selv om de påstod at jeg hadde ødelagt den! hehe :)  Overnattingstur

  Hei, grunnen til at jeg ikke har blogget på noen dager er at ungdomsskolen har vært på overnattingstur på Røde kors hytta! Var veldig koselig, men lite dekning på telefonen, hehe :) nå skal jeg snart på jobb (gå med avisen), å så skø vi til farmor som har bursdag i dag ;) Snakkes!


  Kan sikker komme med flere bilder derfra om dere vil. Detter er bilder fra iPhonen, har flere på kameraet ;)

  Happy birthday!

  GRATULERER MED DAGEN, BLOGGEN!
  I dag er bloggen 2 år. Tiden har virkelig godt fort. Hehe. Som sakt får vi ikke feiret ordentlig i dag, men jeg lover at vi skal feire snart, å da skal jeg kanskje få med meg Lillianne på å lage en video? Så vi snakkes :) tusen takk til alle dere fantastiske lesere, som har lest bloggen min oppigjenom disse to årene!

  I morgen!

  Hei, kommer med litt dårlige nyheter. I morgen fyller bloggen 2 år, men siden jeg holder på med å skulle ta trafikalt grunnkurs (tgk) og ikke kommer hjem før i 9-10 tiden i morgen, blir det ingen feiring da :( (kjempe dumt). Men ikke bekymre dere, for jeg har planlagt en feiring, den blir bare litt utsatt! ;) Sorry.

  Outfit 19.08.13

  Tilbake til hverdagen.

  Heisann.

  I dag begynnte skolen igjen, og hvedagen er tilbake. Er på en måte veldig godt å ha begynnt i tiende, siste året her i Talvik. Men på en annen måte er det litt rart at det bare er et år igjen før jeg er ferdig her, å ska videre. Vi fikk bare informasjon og slikt i dag, men fra imorgen av begynner vi med fulle dager og bøker.

   

  Når starter/startet du på solen??

  

  Hei...

  I dag ble jeg med Knut Ivar, Lillianne og Markus til Toften, for jeg orket ikke å være hjemme. Var der fra jeg sto opp i 10-11 tiden, og til kl 15:30 ca. Vi gjorde ikke så veldig mye, men det var koselig. Markus hadde med seg sykkelen sin så han drev å syklet.   

  Hva har du gjort i dag?

  

  Ryddings.

  Hei,

  Hadde ikke så mye nnet å gjøre i dag, så jeg holder på å rydde på rommet. Holder også på å ommøblere litt, å lager plass til det, men er ikke helt sikker på om jeg blir å ommøblere likevel. Men i så fall har egtatt bort litt unødvendige ting! Rommet mitt er så lite at det er liksom bare akkurat plass til det mest nødvedige, hehe. For øyeblikket ser det ut som det har vært bombenedslag der så jeg får fortsette. Det er ganske kjedelig, men har musikk sådet gjør det litt "morsomere" hehe. :P

   

  Ha en duprfin dag videre! :)   

  Aldri mere! :P

  Hei.

  I dag dro vi til Øksfjord og tok rundtur med hurtigbåten. Noe vi ''aldri'' skulle gjort, hehe. Jeg har ikke vært så kvalm på lenge, ble skikkelig skjøsyk. På tur ut mot Loppa var det masse dønninger på vanne og det var de som tok knekken på meg etterhvert. Men da vi kom inn i fjordene var vannet roligere og det gikk over sakte men sikkert, så jeg har sakt at jeg aldri mere skal ut i båt(kanskje hurtigruten, men that's it). Alt i alt var det en passe tur, men siden jeg satt med øynene igjen så jeg ikke så veldig mye, men det jeg så var ganske fint, og de var utroig godt og komme på land igjen.

  En ting jeg har lært fra dette er at jeg er en landkrabbe, og skal IKKE utpå med båt!!

  Denne isbreen er Øksfjord jøkulen.  Rosa string, grønn boksershorst og Lilly

  Hei, Hei. Lenge siden sist.

  Har nå besøk av ene naboen, Knut Ivar og Lillianne(Lilly), fordi mamma feirer bursdagen hun har på mandag. Har ikke gjort noe særlig de siste dagene, men i dag har jeg hatt det veldig gøy, og jeg og Lilly har missbrukt speilrefleksen litt. Vi snakket faktisk om rosa stringtruse og grønn boksershorts som ideer til blogging, når jeg ikke har noe annet å blogge om, så framover blir det masse blogging, hehe :D Vi har flirt masse under bildetaking og stringtruse prating så vi har det bra artig.  Hehe, vi er morsom :) :)

  Hverdagen er tilbake.

  Hei, da har jobb dagene startet igjen for meg, litt kjedelig men jeg tjener hvertfall litt! Har egentlig ikke noe å si så det får bare være med dette, for jeg har ikke gjort noe særlig i dag!

  Markus :)

  Hei, har endelig hatt besøk av Markus, som jeg ikke har sett på leeeenge. Han fikk også bygavene sine fra meg i dag, og har kost seg masse med den! Har også hatt besøk av Tonje siden moren og en annen skulle opp på bjørkelitinden er i Talvik, så det har vært utrolig koselig i dag!

  Da er den hentet...

  Hei, da har vi vært og hentet det vi skulle hente, som da var en scooter som jeg har kjøpt. Har jo selfølgelig kke setefikatet endamen kan øvelseskjøre. Fikk veldig dreisen på det i dag, er veldig fornøyd, og kommer nokk til og bruke den mye. Den var ikke kjempe dyr så jeg valgte å kjøpe den, for jeg tenkte jeg ville få mye igjen for å kjøpe den uansett!  Ha syns du??

  

  Hjemme igjen...

  Hei, i går kom vi hjem igjen, er godt å være hjemme. I morgen skal vi til Alta, å så skal vi å hente noe jeg har kjøp, jeg viser dere i morgen! Akkurat nå sitter jeg og ser på sesonger av Gilmore girls, vi snakkes!! :)

  Sorry, bildene ble vist opp ned! :)

  Innkjøp 26.07.2013

  Hei, da har jeg fått kjøpt internett så jeg kan oppdatere dere. Er nå i Tromsø, og har vært i byen. Der kjøpte jeg (mamma) to shortser og et nytt par joggesko, for den shortsen jeg hadde med ble det sølt noe på så det ble flekker på den, og den var gul så det ble ganske stykt, og skoene mine holdt på å revne så jeg trengte nye.

  Her er de:

  400,- G Max salg  49,- Gina Tricot salg  149,- H&M

   

   

  -Hva snys du??

  

  

   

  Kjører videre nå!

  Da har vi ligget på olderelv camping fra Lørdag til i dag, så nå starter vi videre. Har ikke vært så flink til å blogge, men sånn blir det når man er på ferie med campingvogn! Snakkes

  Drar videre!

  I dag drar vi videre på ferie, gleder meg til å sove i campingvogna. Er faktisk veldig glad i å sove i campingvogna! Fikk ikke lastet opp innkjøpsvideoen i går, men den kommer når jeg får tid, som da blir kanskje en uke eller to til! Men den kommer etterhvert :) Snakkes, også må dere ha en fin ferie videre, og kose dere alle sammen!!

  Pakker

  Hei, nå driver jeg og pakker til i morgen, for i morgen drar jeg til Tønsberg til min mormor og bestefar. Skal også i dusjen snart for jeg drar så tidlig i morgen at det er best å gjøre det nå ;) Skal bli utrolig godt å kmme segbort hefra for ei uke, glede meg masse! Begynner å få mye kjedelig musikk nå, så trenger litt ny musikk til flyturen. Noen forslag? :)

   

  -Hvor skal du i sommer?

  -Sangtips?

  Meg 07.07.2013

  Siden det er søndag i dag, så har jeg gått veldig slappt kledd! Ja for det er søndag er det ikke? Dagene går liksom i surr for meg....Hehe :)


   

  Litt "nytt" på rommet!

  Heij. Har vært i leiligheten til farmomr for å rydde ut litt mere, altså ta med ting som skal til oss, å da var det et par ting som jeg har fått. Nå har jeg fått det inn på rommet og fått ting på plass!  Denne komoden har oldefaren min laget!

   

  -Hva syns du??

  Spotify Premium

  Hei, da er jeg endelig kommet etter jeg også, for nå har jeg fått premium på spotify. Kommer til å bli sååå bra å ha all musikken på IPhonen og over alt. Gjør meg liksom ingenting å betale 99,- i månen for å ha all musiken jeg liker på telefonen, i stedet for å måtte laste nedalle sangene!! Digg digg å digg!! :)
  -Har du Spotify Premium?


   

  Nytt header :)

  Dette er faktisk første gang jeg lager et eget header, jeg er litt treg så jeg har ikke fått til før! Men nå har jeg laget det. Det er litt for lite til det headeren egentig skal være, men det gjør vel ikke noe?

   

  -Hva syns du?   

  Grillkos med familie!

  Hei, har hatt litt familie på grilling i dag. Det var familie fra pappa sin side, som søstrene hans, moren hans og svigerbroren hans. Var kjempekoselig å ha dem på besøk! I går var jeg å pappa å hentet dem på flyplassen å kjørte de til plassen de skulle være på, åsså fikk de låne den ene bilen vår så de skulle kunne komme seg litt rundt :) Nå har de akkurat dratt herfra, for farmor var så sliten, men det var veldig hyggelig å ha dem her!

   

  -Hva har du gort i dag?

  

  Markus <3

  Markus har blitt klippet i dag, av sin Bestemor. Søringen min ble såååå kjekk etter klippen! Åsså måtte pappaen styler håret hannes!! Se så kjekk han er! <3

  Avslutning på skola!

  Hei, i dag har vi avslutning på skola. Den er kl 18:00, så det er litt lenge til. Men jeg skal ut med avisen snart så jeg er allerede klar! Selv om det er avslutning i dag har vi en liten skoledag i morgen også for å få karakterutskriftene og si god sommer! Men i dag er siste dagen til 10. Klassen!
  Vi snakkes seinere!
  -Har dere avslutning? Når da?

  Idrettsdag på skola!

  Hei, nå er jeg kommet hjem fra skolen, og i dag hadde vi idrettsdag oppe på fotballbanen over der jeg bor! På den dagen har vi flere stasjoner vi skal innom, som å hoppe lengde, springe lengde og kaste "lengde". Så til lunsj har vi bål kos og slikt!!

  Lørdagen

  På Lørdag dro vi til storslett, å på vei dit så vi faktisk en bukk (dyret) den var skikkelig stilig, så jeg bare måtte ta bilde av den selv om den så litt skummel ut. På storslett ar vi innom mange plasser, blandt annet på et garasje salg, der jeg fant en skikklig stilig  (syns jeg) rosa radio som de solgte for 100,- så jeg fikk kjøpe den, å nå sitter jeg å hører på den. Om kvelden på Lørdag grillet vi i grillstuen på campingplassen og hadde det fint der, med litt grønsaker og dipp og potetgull og dipp, før vi måtte rømme ut derfra fordi det ble for mye røyk!

  Noe artig jeg klarte å gjøre i går er at jeg hadde fixet meg og ordnet i campingvognen, og skulle gå ut og opp til mamma og pappa som var hos naboene, men da jeg skulle gå ut døren bokstaveligtalt trynte jeg ned den lille trappen, å tok døren med meg. Så der lå jeg med døren over meg å prøvde å rope etter mamma og pappa som ikke hørte meg og ikke hadde telefonen med. Når jeg kom meg opp å sa hva som hadde skjedd til dem begynte de faktisk bare å flire. Så sånn kan det gå!! Gikk jo bra da, men gjorde litt vont i hode og slikt!!

  Har alt i alt hatt en veldig fin helg. Nå er vi kommet hjem og jeg bare slapper av!

   

  -Hva har du gjort i helga?

  

  Fredagen

  Hei, er hjemme igjen nå, men jeg tenkte jeg kunne legge ut to innlegg forde. Ett fra Fredag og ett fra Lørdag med bilder og slikt. På Fredagen var jo da vi fro på tur, vi dro til Oksfjord camping. På campingen var det kjempekoselige folk og om kvelden koset vi oss max.

  Her er noen bilder fra fredag!  Helgetur

  Heia, i helgen skal vi på champingtur å vi kommer hjem på Søndag. Jeg vet ikke om det er Internett på plassen bi skal bære så derfor lager jeg et innlegg nå, siden jeg mest sannsynlig ikke får blogget i morgen. Så vi snakkes!!

  -Hva skal du i helgen?

  Overnattingstur

  Hei, tenkte bare å stikke innom go å si at jeg skal på overnattingstur fra i morgen til onsdag, så det blir ingen blogging i morgen! Men jeg skal ta masse bilder på turen å legge ut etterpå! ;)

  Grillkos

  Hei, da har vi grillet og koset oss. Spist mais, biff og pølser. Namm namm kjempegodt. Fin og varm sol er det også. Mormor og Bestefar er enda her, så det er veldig koselig. Men nå må jeg gjøre ferdig en presentasjion til i morgen.   

   

  -Hva har du gjort i dag?

  

  Heia!

  Heia, vet jeg ikke blogger veldig bra for tiden, men det har vært veldig mye nå, pluss at inspirasjonen min ikke har vært på topp. Men noe jeg kanfortelle er at jeg hadde enutrolig fin dag på søndag (Konfirmasjonen min). Å vet dere hva..... jeg fikk faktisk et speilrefleks kamera i gave hos mamma og pappa. Ble suuuuuper fornøyd å bruker det masse, har også allerede kjøpt et nytt objektiv til den som er 55-250 mm. åååååh jeg er sååå fornøyd.

  Det var det jeg har for denne gang. På bildet nedenfor ser du kameraet mitt. :) Elsker alle mine lesere!!

  Konfirmert!

  Hei, da var jeg konfirmert, kan sikker legge ut noen bilder fra det senere, men ikke i dag! Har hatt en vidunderlig dag med familie og venner. Har fått masse fint å er kjempefornøyd ;)

  Klar til konfirmasjon!

  Hei, da har vi vært å ordnet til konfirmasjonen min. Bordene og alt ble veldig bra! Gleder meg til i morgen :)
  God natt alle :)

  Kommer besøk!

  Heia. Nå skal vi snart på flyplassen for å hente mormor og bestefar som kommer, for å være hær til konfirmasjonen min!! Snakkes folx!! :)

  Hey folkz :)

  Hatt norsk muntlig tentamen i dag, gikk veldig bra, å jeg er storfornøyd med karakteren! Fikk faktisk mellom 6/5 og 6- ;)
  Har du hat muntlig tentamen?
  I hva?

  Sooool i Talvik!!

  Hei, har vært kjempefin sol å kjempevarmt her i går og i dag!! Da jeg kom hjem fra skolen gikk jeg rett ut på hverandaen å solte meg, lå der kjempelenge å holdt faktisk på å sovne mens jeg lå der også. Men det kunne jeg ikke siden jeg skulle ut med Avisen!! I morgen har vi matte tentamen så ønsk meg lykke til!! :)
  Looobe you readers!! <3  Hvordan har været vært hos dere??
  Har du også tentamen snart??

  Forandring fryder!

  Da har jeg fått en ny frisyre, kommenter å si hva du syns??

  Før:

  Etter:

  Alta nå!

  Drar til Alta nå, for jeg skal på sånn dropp In hos hårek. Snakkes i ettermiddag, da skal jeg vise før og etter bilder!!

  17.mai

  Hipp hipp hurra, å gratulerer så masse med dagen Norge! Årets 17.mai feiret vi i Alta, jeg gikk i tog sammen med Tonje (tante ungen min), å har sittet på verandaen i leiligheten til Farmoren min å sett på alle som gikk og kjørte forbi! Å så kjørte vi til Kåfjord til Farmor en tur!!
  Håper alle har hatt en strålende 17.mai, har spist masse is og koooooset seg!!!


  Hvor og hvordan har du feiret 17.mai i år??

  Sunny saturday

  Hei og god lørdag alle sammen.

  Har ikke blogget på en stund, vet det. Men har bare ikke hatt noe å blogge om, og vl ikke skrive om hva jeg hadde på brødskiven i dag eller hvilke fag vi hadde på solen, så da var det like greit å la være. Fikk besøk av Knut Ivar og Markus, de sykklet hit med sykkelvogn, så vi har sittet i solen her og kost oss. Jeg og Markus har også vært å lekt ute. Kjempekoselig dag!!! :)

   

  Hva har du gjort i dag? Hva gjør du i dag?

  

  Glee

  Hei, vet jeg ikke blogger så mye nå, men er litt skiten for tiden. Nå har vi lang helg, det er såååå deilig å ha lang helg. Sitter nå å ser på Glee, som jeg har lastet ned(lite å gjøre).  Har du langhelg?

  Watching some movies!

  Hei, fant ut at jeg ville se på noen filmer, så det er det jeg holder på med nå. Har allerede sett på en film, å den het "House of wax", selv om den var litt ekkel å slikt så var den faktisk ganske bra!!!

  Vasket bilene

  Hei, å god søndag, hadde ikke blogglyst i går så blogget ikke. Nå er jeg akkurat ferdig med å vaske begge bilene våre, som så ut som de hadde vært i krigen. Var så fin sol og sånt så derfor gjorde jeg det! Videre i dag skal vi feire pappa sin bursdag, så jeg skal prøve å få tatt litt bilder der :)
  Ha en fin søndag videre!!

  Amway parti

  Hei, da har jeg akkurat vært med mamma på et sånt amway parti (Det er masse produkter). Var kjempe koselig, og det kom masse folk også. Nå er det jo endelig helg også, så det skal bli nyyyyydelig!! :)

  Det er bilder jeg har tatt inni en maskin der man ser hvilken hudtype man har, som f.eks. normal til fet hud, eller normal til tørr hud ;) Det er en veldig stilig maskin, å huden får rar farge. Klærne får også ganske rar farge faktisk!!

  Fisketur med ungdomsskolen!

  Hei. I dag var vi (Ungdomsskolen) i Kåjord å fisket. Det var ikke mange som fikk fisk (det var bare en), men det var koselig å være der, og siden det var så fint vær var det enda finere!! Ronja og Ida fikk ta bilder med iPhonen min, så her er litt bilder fra i dag! :)

  Tannlege dag

  Hei, har tannlege dag på skolen i dag, så drar nå! Snakkes

  Sorry for ingen blogging.....

  Hei.
  Har ikke blogget så mye denne uken, men grunnen er at jeg ikke har hatt tid. I går og i dag har jeg vært på hospitering på videregående skole, å valgte musikk, dans & drama linjen denne gangen. Har da ikke nådd å blogge når jeg kom hjem, fordi det har vært så sent. Men skal prøve litt hardere. I Alta møtte jeg Åse Marie og Sigurd Renee på city, så har vært sammen med dem også i dag!

  Heisann

  Hei.
  Nådde ikke blogge i går, for vi dro til Alta, til broren min siden han hadde bursdag. Vi kom veldig seint hjem, så derfor fikk jeg ikke blogget!
  Å forresten er tante ungen min Sigurd Renee 4 måneder i dag! :)

  Sigurd Renee

  Hei.

  Har/har hatt besøk av Sigurd Renee, Åse Marie og Lars Martin. Senere kom også Lillianne, Knut Ivar og Markus. Har vært kjempekoselig med besøk av søteste tante guttene mine. Tenkte jeg bare skulle slenge med noen bilder av Sigurd Renee også her.

  Ha en kjempefin søndag videre!

   

  Hva syns du?

  Hva har du gjort i dag?

  

  Ny blogg....

  Hei,

  Vi tre jentene som har medier og innformasjon har startet opp en egen blogg. Vi blir nok ikke å skrive så mye på bloggen, men vi legger ut bilder, musikktips og quotes. Alle tre er ganske glade i å ta bilder, å nå vil vi dele dem med bloggverdenen. Håper dere vil ta en tur innom den for å se, har jo ikke kommet så mange innlegg enda, for i startet de i dag :) Den heter www.bkmfoto.blogg.no. Tuse takk for at du tar en titt :) ;)

  Hva syns du?

  Litt opptatt...

  Hei, har en del å gjøre i dag av lekser og slikt så har ikke så god tid til å blogge, man bare for å vise at jeg er i livet ennå, så bare skriver jeg et lite innlegg ;)
  Ha en fin dag videre!!

  "Overskrift"

  Okei, hadde ikke noe særlig å skrive i dag. Har heller ikke hatt pc-en på, på 3 dager nå. Har rett og slett ikke noe særlig å dele med dere nå, så dette var bare for å vise at jeg er her :)

  Ikke tid i går....

  Hei.
  Fikk ikke tid til å blogge i går, for først var vi ute, å så dro vi å kjørte tur med farmor, så gjorde ikke egentlig ikke noe særlig i går! Men håper alle dere hadde en kjempefin helg :)

  Hva gjorde du i helgen??

  Lenge sidnen....Men skjekk den ut!

  Hei.

  For snart en måned siden, skrev jeg et innlegg om tips til nettside å skjekke ut. Da sa jeg også at det skulle komme noen bilder, men de bildene fikk jeg ikke før i dag, så dere får se dem nå. Nett siden kan dere jo forsatt skjekke ut, det er siden til Talvik skole som vi i medier og innformasjon har ordnet. Bare trykk Her så kommer du innpå nettsiden vår ;) Å her er bloggen jeg linket til Birgit Sofie, den må dere også gå innpå, eller dere må ikke men dere kan vis dere vil :)   

  Hva syns du??

  

  Nytt design.......

  Hei.

  Har vært veldig umottivert til å blogge for tiden, mye på grunn av det kjedelige designet som jeg hadde, men nå er det fikset og jeg har et nytt design som er finere. Håper dere liker det :)

   

  Hva syns du om det nye designet ??

  

  Skidag

  Hei, hadde skidag med hele skolen i dag, å vi var oppe på tyristuvannet. Var kjempekoselig der oppe, men var litt kjedelig at jeg hadde gnagsår på hælen på høyrefoten helt fra vi gikk fra skolen, ødela liksom dagen litt, men var koselig lkevell. Lærerene haddeordnet til med kuleløype og slikt, som mange koste seg i. Fikk ikke tatt så mye bilder, men tok noen bilder av jentene mine <3  Love u girls <3

   

  Har dere skidager på deres skole? Hva gjør dere?

      

  Hentet Markus...

  Hei.
  Har vært ganske fint vær her i påsken, så det har vært fint å være ute! Ble med Knut Ivar å Lillianne i dag for å hente Markus i Alta, å etterpå var de her å spiste middag! Har vært kjempekoselig med dem på besøk :)
  Håper alle sammen her har hatt en fin påske og har en fin kveld videre!!  Hva har du gjort i påska??

  Alta nå

  Hei.
  Nå er frokosten inntatt og vi skal snart dra til Alta. Så jeg blogger nå for bare å gi en "uppdate" på hva jeg skal! Hadde ikke orken til å blogge i går, men det håper jeg dere skjønner! Jeg er bare en vanlig person og trenger pause noen ganger :)

  Gårsdagen

  Hei.

  Hadde ikke helt motet til å blogge i går. Så tar det i dag. På begynnelsen av dagen i går, kom Markus og Knut Ivar opp til oss. Mamma har laget en grillplass i hagen, så de var hær å grillet med meg og mamma. Etterpå dro jeg til Alta med dem, for jeg måtte ogrdne en liten ting, og det var egentlig alt som varå fortelle om den dagen. Men det var jo veldig koselig å grille med dem, og det var koselig å være samme med dem i Alta først også sammen med Lillianne og Markus når Knut Ivar måtte dra. Så rett og slett en koselig dag. Nå må jeg nesten gå for jeg må på jobb.  Blogger mere i morgen!

  Følte liksom ikke helt at jeg hadde helt orken til å blogge i dag. Så jeg blogger mere i morgen :)

  Friiii

  Hei. :)
  Er så utrolig deilig å ha påskeferie, å kunne såve så lenge man vill, å slippe å tenke på skolen! Har virkelig nytt denne dagen med ro og fred, og gleder meg til en uke med ro og fred! Rett og slett veldig godt med ferie!
  Hva har du gjort i dag?

  Familie bursdag

  Hei.

  Har hatt familie bursdag i dag. Med Knut Ivar, Lillianne, Markus, Lars Martin, Sigurd Renee og farmor. Har vært en kjempehyggelig dag med familien. og i morgen blir det feiring med noen bekjente, utpå ettermiddagen. Så har rett og slett vært en kjempefin Søndag.

   

  Ute dag og Bursdag

  Hei.

  I dag hadde vi ute dag på skolen, der 7,8,9 og 10 var oppe i plantefeltet, ikke så veldig langt fra der jeg bor faktisk. Jeg har faktisk bursdag i dag også å blir 15 år, og min gode venn June har også bursdag i dag, så gratulere med dage June min<3 kjempeglad i deg! :). Jeg har fått mange fine gratulasjoner på facebook. Dagen har vært ganske fin, og når vi fkk gå ganske tidlig hjem å ta påskeferie, ble det mye bedere. Så resten av dagen blir nåkk også fin. I helgen skal jeg mest sannsynlig dra til Alta en tur og feire familiebursdag, men detter kommer det mere om senere. Snakkes!!   

  Hva har du gjort i dag??

  

  Seasons

  Hei å god søndag!
  Sitter her nå på denne fine kvelden å ser på episoder av One Tree Hill. Er bare på den første sesongen enda, men det kommer seg! I dag hadde vi Markus på besøk og var ute å målet snø. Etterpå dro vi til farmor! Har hatt en super dag!!

  Nice pic!!


  Hva har du gjort idag?

  Natta bloggen!!

  Har vært utrolig dårlig blogging i det siste, og det er fordi jeg ikke aner hva jeg skal blogge om.... Så nå skulle jeg bare si natta!!

  Trenger tips....

  Hei, ble ingen blogging i går :( grunnen er at jeg ikke har noe å blogge om, noe som tilsier at det blir mye dårlig blogging, og dager med null blogging! Jeg trenger derfor hjelp hos dere med å finne på ting å blogge/videoblogge om. Så dere må komme med forslag til hva jeg skal blogge eller videoblogge om!!  Hva vil du at jeg skal blogge om??

  James Bond

  Heia.
  Sitter å ser på James Bond filmer. De er jo skikkelig råe de filmene! Har ikke noe spesielt å fortelle om i dag, for det eneste jeg har gjort er er å måkke snø på verandaen, for det var så extremt mye der. Så nå sitter jeg å nyter resten av denne Søndagen med noen James Bond filmer!
  Ha en fantastisk Søndag videre!  Har du sett James Bond filmene?
  Hva syns du om dem?

  Finnmarksløpet 2013

  Hei.

  I dag var jeg i Alta for å ta noen bilder fra Finnmarksløpet, for jeg skal skrive en artikkel fra det i valgfag. Men det var jo veldig gøy å se på når de dro avgårde, fikk jo se en som jeg kjenner, og jeg så Lars Monsen der f.eks. Var gøy spessielt i Alta, for da hadde du hele stemningen med musikk og stårmende jubel. Men jeg var også i Sorrisniva på restarten, og der var det ikke like gøy, for der var det bare en kommentator og ikke musikk. Tross det vr det veldig gøy å se begge plassene. Var fint vær også ;)

  Bilde fra Alta:   

  Bilder fra Sorrisniva:

  Hvar du der å heiet/så på?

  Hva syns du om Finnmarksløpet?

  

  Tips til nettsider å sjekke ut!

  Hei.

  Er fortsatt på skolen, og har nå Medier og informasjon. Jeg bestemte med for og si til dere at vi har laget vår egen nettavis til Talvik, skolen og for ting som skjer i nærområdet. Vi vil jo gjerne at folk går innpå å ser på siden vår. Siden heter http://talvik.elevavis.no/. Så dere må sjekke det ut alle sammen. Hehe, er veldig chill å sitte i denne timen å blogge til dere, Birgit og jeg sitter faktisk her begge to. Birgit sin blogg heter http://birgitsofie.blogg.no/ den må dere også ta en tur innom!

  Vi snakkes senere alle mine fantastiske blogglesere.

  Venter fotsatt på noen bilder. Derfor tenkte jeg at siden dette innlegget ser så stussjelig ut uten bilde. Så setter jeg inn et bilde av Sophie. De andre bildene kommer vel da senere!

  

  05032013

  Hei, alle solstrålene.

  Her sitter jeg da og har tenkt lenge på at jeg skal blogge, men har liksom ikke klart å få gjort. Har da et fremmlegg som skal fremføres i morgen, som jeg nesten ikke hadde gjort noe på. Men som alltid så klarer jeg å få det ferdig i tide, for nå er jeg snart ferdig, har bare to punkter igjen.Har hatt besøk av Lillianne og Knut Ivar også i dag, og Markus da! Men må nesten fortsette, håper alle der ute har en vidundelig kveld og kommer til å sove godt i natt. Vi snakkes i morgen.

  Barnedåpen (Bilder)

  Hei.

  Blogget ikke i går, men var helt utslitt på grunn av helgen som har vært så klarte rett og slett ikke. Jeg har egentlig ikke sovet noe særlig denne helgen, for vi har hjulpet til med dåpen og sånt. Men det var veldig koselig, det var det. Vi alle hadde det kjempefint. Markus (tanteungen min) og en annen unge hålt show der, med å springe etter hverandre å hjemme seg, de var såååå søte. Maten og alt var kjempegodt og de hadde veldig fine kaker også. Det var også MASSE koselige folk der som man ble kjent med etterhvert. Da festen var ferdigble vi igjen for å hjelpe til med å rydde, og dro da ikke hjem igjen før i 9 tiden på kvelden, så var helt utslitt.

  Dette er hvordan borene ble og slikt.

  Dette er fra resten av dåpen.

  Hva syns du?

  Barnedåp forberedelser!

  Hei :)
  Har vært i Alta/Rafsbotn i dag for å hjelpe til med og gjøre klart til barnedåp som skal være i morgen. Det er da mitt tantebarn/gudsønn som skal døpes, så det gleder jeg meg til! Kommer ikke noe bilder fra det i da for vi kom akkurat hjem og jeg har bare rukket og vært i dusjen. Men i morgen kommer bilder fra alt sammen ;)
  Vi blogges :)

  (Gammelt bilde)  Hva har du gjort i dag??

  Torsdagskveld

  Heia, har akkurat vært i dusjen og sitter nå å ser på film nett. Har ikke gjort noe spesielt i dag heller, så dette er bare en bitteliten oppdatering på dagen! Resten sv kvelden skal jeg bare slappe av videre så dere må ha en riktig fin kveld videre alle sammen! ;)  Hva har du gjort i dag?
  Hva skal du gjøre videre i kveld?

  Alta neste

  Heia, skulle bare slenge inn et lite innlegg å fortelle at jeg nå drar til Alta en tur med pappa. Også skal vi innom farmor i kåfjord en tur også!
  Også må jeg jo få ønske alle en riktig god vinterferie, viss du har vinterferie nå da ;)

  Endelig vinterferie!....

  Endelig er det vinterferie for meg også, er såååå deilig å endelig ha fri! Disse dagene skal virkelig nyyyytes....
  Var bare det jeg skulle si, så blogges alle sammen!
  Har du vinterferie?
  Hva skal du gjøre i vinterferien?

  Lørdags kos

  God kveld der ute.

  Sitter nå på rommet med NRJ på, datamaskinen forran meg og litt smågodt vedsiden av meg. Vil bare ønske dere alle en fortsatt fin Lørdags kveld, for det skal jeg ha. Nå i kveld får vi vel snart besøk av min bror Lars Martin, min tante/gudsønn og moren hans, så det kommer til å bli kjempe koselig. Men dere får kose dere masse i dag alle sammen, så blogges vi i morgen. Ha en fin fin Lørdags kveld alle mine fantastiske blogglesere. <3

  Hva skal du gjøre i kveld?

  

  Music is my life!

  Hei. sitter og hører på musik på rommet mitt. Jeg er faktisk veldig avhengig av og ha musikk tilstede, jeg klarer meg ikke en dag uten musikk, og det er egentlig ikke noe spsiell sjanger jeg høre på heller, jeg hører på allslags musikk. Muskken gjør at dagen min bestandig blir bedere. Musikk er noe jeg er vokst opp med, mine brødre spilte i korps og pappa var kaserer der, og jeg har også gådt i korpset. Så det har bestandig vært der. Noe annet er at jeg har elsket og synge så lenge jeg kan huske, og er derfor mitt liv. Jeg høre på musikk hele tiden når jeg er hjemme, og egentlig over alt. Når hører på musikk og synger med så er det som om jeg er i en helt verden, der alt er bare nydelig, og det ikke er noen bekymringer, eller dritt slenging. Er rett og slett en nydelig verden. Har derfor bestemt meg for og ta musikk, dans og drama på videregående når eg kommerså langt!

  Detter er et eksempel på en sang som jeg syns er ganske fin. (den første jeg fant nå)

   

   

   

   

   

  Hvordan er ditt forhold til musikk?

  Hvordan musikk liker du?


  Hei på dei

  Hei, sitter og ser på en film nå jeg. Akkurat nå ser jeg på Monte Carlo, med Selena Gomez! I dag fant jeg også ut at jeg kommer til å få en docingstasjon som jeg har ønsket meg lenge, så det er jeg utrolig glad for!
  Men må skal jeg fortsette å se på film :)
  Har du sett denne filmen før?

  Søndag i dag!

  Hei alle sammen, søndag i dag og den skal nytes. Har ingen planer for dagen i dag egentlig så skal vel bare chille her hjemme med god musikk og kose meg, eller kanskje vi kjører oss en søndagstur!

  Hva skal du gjøre i dag?

  Been with my siss (Katarina)

  Hei, har vært hos Katarina i dag. Var KJEMPE koselig å være sammen med henne igjen. Vi hadd det kjempekselig, og hun fikk også fikse øyenbrynene mine, siden er dødsflink til det. Tenke jeg skulle vise forskjellen. For det ble utrolig mye forskjelle. Her er før etter bilder

  Før:

  Ser jo syyykt stykt ut da!

  Etter:

  Se hvor stor forskjelle det er! Hva syns du?

  To andre bilder

  Tuuusen takk Katarina, du er best!

   

  Hva har du gjort i dag?

  

  Yukigass

  Hei, vet det har vært veldig dårlig blogging i det siste, men har ikke hatt noe og skrive om, og har hatt fult opp med lekser og prøver. Men her kommer det jeg har gjort i dag! For i dag hadde vi yukigass kamper på skolen, altså snøballkriger. Vi hadde soldag i dag og de hadde funnet på noe nytt, så i de 3 første timene spilte vi yukigass. Mens den siste timen hadde vi soldag, var i akebakken og fikk solboller og varm saft, før vi da fikk dra hjem. Etter skolen dro jeg til Alta med mamma, for vi skulle begynne kjolejaken til konfirmasonen min, men vi fant ingenting. Så vi var nå der inne og surret, og spiste middag på Peppes Pizza, før vi dro hjem. Her hjemme har jeg bare sett på noen flmer.

  Men nå må jeg legge meg, så vi sakkes i morgen. Natta alle skjønninger :* ;)  Når man er ute hele dagen og holder på i snøen så ser man aldri bra ut på bilder, men men

   

  Har du spilt Yukigass før?

  Har du lyst og prøve?

  Rush hour

  Hei, sitter og ser på Rush hour nå. De filmen er såååå bra, og utrolig morsomme så jeg digger dem. Dere burde virkelig skjelle ut disse filmene, de er vert og se!
  Han siste det er bilde av er egentlig den morsomste!

  Har du sett Rush hour filmene?
  Har du lyst å se dem?

  Chilling in my room.

  Hei, har ikke gjort noe spesielt i dag, har vært på skolen som bestandig, så var jeg på jobb,. Nå har jeg vært i dusjen , og sitter på rommet å hører på musikk. Har ikke noe spennende og skrive om nå for tiden, det lir liksom det samme gamle om at jeg har vært på skolen  og sånt. Så dere kan komme med forslag til hva dere vil jeg skal blogge om.   

  Hva vil du at jeg skal blogge om?

  Hva har du gjort i dag?

     

  Nordlyskatedralen Alta kirke

  Hei, og god søndag ale sammen.

  I da har jeg vært med mamma på åpningen av den nye Nordlyskatedralen i Alta. Har ikke så mye og si fra dagen så dere får se noen bilder. Men en ting kan jeg si, og det er at Kronprinsesse Mette-Mariet var der.   

  Hva syns du?

  

  Lørdags kveld

  Hei og god lørdags kveld til alle!
  I dag har jeg vært i Alta og handlet litt dåps gaver, og snakket med noen kjente på city! Jeg har også kjøpt sein bursdagsgave til besteste Katarina min som ble 16 den 18.januar. Da vi kom hjem, spiste vi åsså dro vi på besøk til Sola, altså tanten til Katarina som jeg har kjent siden jeg gikk i barnehagen for sola har jobba i barnehagen! Så dagen har vært kjempefin!
  Hvordan har dagen din hvert?

  På Museet

  Hei, var tilbake på skolen igjen i dag etter og ha vært hjemme i 2 dager, og i dag dro vi til museet for og se på bilder fra finnmark og Alta/Talvik området. Da vi kjørte inn til Alta så tok jeg noen bilder av sola, fordi det er ikke så lengesiden solen faktisk kom opp her!. Og det var veldig fint.  Hva syns du?

   

  Bursdag next

  Hei, nå er vi på tur til og kjøre til Alta i Tonje(mitt tante barn) sin bursdag, så skal vi være der til kl. 19:00 tror jeg, vi snakkes!!

  De beste!

  Hei, jeg må si jeg har de beste leserne i verden. For hver gang jeg skjekker topplisten over Atlta så står jeg der, og selv om man kanskje ikke skulle tro det så er det ganske mange bloggere i Alta. Så tusen hjertelig takk, og det betyr så syyyykt masse når dere også legger igjen de fine kommentarene deres. Så tusen takk dere er best!! ;) <3
  Hva har du gjort i dag??

  Bloggfri!!

  Hei, når rett og slett ikke og blogge i dag, har altfor mye lekser! Sees i morgen!!

  Kommer mer i kveld!

  Hei.
  Skulle bare si nå at jeg skal til Alta igjen nå snart, for jeg skal være barnevakt for tante ungen min der inne. Men forhåpentligvis kommer det et innlegg litt senere i kveld også, for jeg skal være der fra 19-23 ca.
  Men vi snakkes alle fine!

  Så også solen for første gang dette året, så tok med to bilder av det også!


  Vi blogges ;)

  Tidlig ferdig!

  Heia.
  Var tidlig ferdig i dag, fordi siden det er revy i kveld. Så sa læreren at dem som skulle skrive en artikkel fra revyen, kunne få avspasere de to siste timene i dag. Og siden jeg og Birgit skal skrive en artikkel så har vi avspasert i dag! Veldig godt at det er helg nå, er såååå deilig!! Men alikevell så har jeg mye og gjøre i helgen, for jeg har en presentasjon jeg må gjøre ferdig. Men foreløpig skal jeg nyte helgen!
  Gooood helg!
  Hva skal du i helgen?

  Tuuuusen takk!!

  Hei, var på 29 plass på topplisten over Alta, og jeg er såååå glad for at så mange har vært inne på bloggen min, det betyr så utrolig mye for meg! Tuuuuusen hjertelig takk alle sammen!!

  Lik så blogger jeg om deg #2  Erika :)

  Erika er en veldig sprudlende og morsom jente. Henne ble jeg også kjent med på konf.leiren, jeg er veldig glad jeg fikk bli kjent med henne også. For når du er i nærheten av henne, er det aldri kjedelig, hun bryr seg om alle, og tar ikke seg selv så veldig høytidlig (virker det hvertfall som). Dette er ting jeg liker veldig godt med henne. Men selv om jeg ikke kjenner henne så veldig godt vil jeg veldig gjerne bli bedre kjent med henne også! ;) <3

   

  Maria <3

  Maria er en person du kan stole på, og du kan fortelle henne nesten alt. Selv om hun har sine egne "sære" meninger, så har vi det veldig gøy, vi flirer veldig mye og har ganske mye av den samme humoren. Vi har bestandig (eller nesten bestanding) vært venner, så jeg er såååå glad at vi er venner :). Jeg vet faktisk ikke hva jeg hadde gjort om ikke du hadde vært der for meg, det er utenkelig, for du betyr veldig mye for meg. Glad i deg Maria min <3

   

  Ida-Marie :)

  Ida er en veldig sprudlende jente, sm alltid lager liv rundt seg. Jeg og Ida har ikke møttes så ofte i det siste, i og med at hun nå bor i Alta. Men det og være sammen med henne, eller snakke med henne på msn, er ganske morsomt. Vi har hadt et ganske opp og ned forhold i det siste, me nå er vi ganske gode venner. Glad i deg Ida <3

   

  Monica :)

  Monica kjenner jeg egentlig ikke, hun bare går på skolen min og er besteveninnen til Birgit. Så jeg vet ikke hva jeg skal si om henne, hun er snill og grei. Men virker veldig spessiell egentlig.

  

  Lik så blogger jeg om deg #1

  Lillianne <3

  Ja, hvor skal jeg begynne. Lillianne er jo svigersøsteren min, eller egentlig så betrakter jeg henne som en søster :). Hun smiler bestandig, og kan få meg i godt humør uannsett hvor sur, deppa eller sint jeg er. Jeg er kjempeglad jeg fikk bli kjent med henne, for vi har fådt et veldig bra forholg til hverandre. Vi snakker om alt sammen og har det kjempe gøy ilag, bare med og sitte og prate, også plutselig så sier en av oss feil, for da kan vi omså få latterkrampe (hvertfall jeg). Kjempe glad i deg "søster" <3

   

  Birgit :)

  Birgit ble jeg venn med for ikke så veldig veldig lenge siden. Når vi er sammen på skolen ler vi ganske mye. Jeg kjenner henne egentlig ikke så gått, men vil gjerne bli bedre kjent med henne! Glad i deg <3

   

  Marianne <3

  Marianne ble jeg kjet med for nermere 3 - 3,5 år siden tror jeg. Helt siden vi ble kjent har vi vært veldig nære, vi har bestanding kunnet snakke om alt. Vi har opplevd kjempe mye sammen, og har gjort mye gøy sammen. Jeg angrer virkelig ikke på å ha blitt kjent med henne. Siden vi har kjent hveandre så lenge ser jeg på Marianne også som en "søster", hun har bestanding hvert der, og det setter jeg utrolig stor pris på :) Kjempe glad i deg Marianne <3

   

  Kamilla :)

  Kamilla er en jeg møtte på konf.leirene, hun er veldig glad hele tiden, og spre glede rundt seg. Kjenner henne egentlig ikke så godt, men jeg er veldig glad jeg fikk sjansen til og møte henne i hvetfall. ;)

  

  Blogger jeg leser.

  Kosekveld

  Hei, er akkurat ferdig på jobb nå, fikk hjelp hos pappa som kjørte meg siden det er så kaldt her. Men nå som vi er hjemme igjen så har mamma laget til ost og kjeks som vi skal kose oss med om ikke så lenge sammen med Lillianne og Knut Ivar. Så det blir kos, er også lenge siden jeg har spist ost og kjeks, så det blir nok godt!!   

  Skal du noe spessielt i kveld? Hva?

   

  

  Just so nice.

  Hei, nå er jeg hjemme igjen etter konf.leiren. Er egentlig ikke så mye å snakke om, for det har vært ganske kjedelig, spesiet i dag sidn vi var i kirken. men helgen gikk ganske fort så jeg er fornøyd. Etterhvert skal jeg vel gå i dusjen, siden jeg føler at jeg ikke har dusjet på en uke, å så er det vel middag snart også. Tok veldig mange bilder fra helgen også, så viser ikke alle her.

  Alle sammen må ha en fin fin søndag videre!  Når du er på leir, så er du ganske ufikset. Derfor dette bilde egentlig ikke ble så fint men men.

   

  Hva har du gjort i helgen??  Egentlig på torsdag.

  Hei.

  Nå er det lørdag men jeg skriver egentlig dette på torsdag, nå er jeg jo på konf-leir, og der kan jeg jo ikke ha med telefon eller data, så da måtte jeg fårhånds lage innlegget. I morgen kommer jeg hjem om da får dere noen bilder fra helgen, for jeg skal prøve og være flink og ta bilder. Tenkte jeg kunne vise dere sangen/bråket vi ble vekket bed sist leir, vet ikke om vi blir vekket med den samme denne helgen i og med at jeg skriver dette før helgen, men her er den i hvertfall.

  Den er faktisk ikke så ille når ma kommer til trommene!

   

  Hva gjør du i helgen?

  

  Skal på leir

  Hei, i dag drar jeg på konf-leir, så må lage et innlegg til i morgen, og fårhånds poste det. I dag når jeg bare komme hjem fra skolen, og pakke tingene jeg skal ha med, før jeg må dra til Alta. Vi skal møte på solvang kl.19:00 i dag, og skal være der til søndag kl.15:00. Tror ikke helgen kommer til og bli så super gøy, men tror den blir helt grei. Men vi får se. blir og ta bilder og sånt, så dere får se på søndag.

  Bildet er 2 uker gammelt tror jeg!

   

  Skal du noe spess til helgen? hva?   

  Faktisk lekser og gjøre!

  Hei, får ikke blogget så mye i dag, for jeg har faktisk lekser jeg må gjøre. Jeg skal skrive to tekster, en fakta tekst i engelsk om witches In the 17th century, og en artikkel i norsk. Så får heller blogge i morgen, vi snakkes!

  Dere er de beste bloggleserne i verden!! :) tak for at akkurat du leser bloggen min ;)

  YO-Messa 2013

  Hei, i dag var hele ungdomsskolen på Talvik skole, inne på YO-Messa (yrkes orienterings messa). Der vi skulle gå rundt og se på alle stanene som var der, så skulle vi velge to som vi skulle skrive en borte liten "rapport" på :) Etter messa ble jeg ingen i Alta, og var sammen med Marianne hele tiden, til jeg skulle sitte på med Lillianne hjem til Talvik igjen!

  Det var en stan der det var frisører/lærlinger, og der var jeg og flettet håret, eller det var de som gjorde det da. ;) Det er den øverste jeg har nå, for den nederste er liksom bare et forsøk på noe annet, så den tok de ut igjen!

  Hva syns du??  Har du vært på YO-Messa?

  21.01.2013

  Hei, har akkurat vært i dusjen, jeg nå! Og har ikke gjort noe annet enn det vanlige i dag, men vi blir kanskje bedt ned til Knut Ivar og Lillianne i dag, så da må jeg få ordnet håret snart. Tenkte jeg skulle minne dere på spørsmålsrunden som er lenger nede, den er enda ikke ferdig så vis det er noe dere lurer på så må dere bare fortsette og spørre :) Men nå må jeg få ordnet håret så vi blogges!  God Søndag!

  Hei.

  I dag har jeg slappet av, vi var en tur ute og kjørte tur i formiddag, og da vi kom hjem spiste vi ribbe til middag. Ellers har jeg bare sedt på noen filmer, og vi har hadt besøk av Markus, Lillianne og Knut Ivar. And thats it!! God søndag videre :)   

  Hva har du gjort i dag??

   

  

  Gratulerer med dagen :)

  Hei

  Ville benytte denne anledningen til og si gratulerer med dagen til den besteste Katarina min <3. I dag er hun 16, tenk det. Er så utrolig glad i henne, og hun betyr så utrolig mye for meg. Hun har bestandig vert der for meg uannsett hva, og jeg har bestandig kunnet stole på henne. Vi har så utrolig mange fine minner sammen, for mange til og telle. Jeg ser på henne som min søster egentlig, for selv om vi er ganske så ulik, så er vi på samme tid veldig like. Har egentlig ikke ord på hvor fantastisk det er at akkurat Katarina er min venn/søster. Det eneste jeg vet er at jeg er utrolig glad i henne<3

  Gratulerer så kjempe masse med dagen Katarina min, Love u <3 Håper du har en super dag i dag, og får gjort det du har lyst til!!   

  Chilling at the couch!

  Hei, akkurat ferdig på jobb, har spist og nå ligger jeg og chiller'n på sofaen, før jeg snart må gå i dusjen og gå i seng så vi må snakkes i morgen! Har liksom ikke noe spesielt og fortelle enda!!
  Har du noen forslag til bloggtema?

  Bare avslappning

  Hei alle mine søte blogglesere!

  Akkurat nå er jeg netopp ferdig på jobb, og skal snart spise. Men resten av dagen blir vel bare avslappnings, og mere avslappings. Har ingenting jeg skal i dag så skal bare kose meg forran pc-en eller TV-en....   

   

  Hva gjør du for noe spennende i dag??   

   

  Snart jobb

  Hei,
  Nå som jeg er inne i min jobb uke så skal jeg jo på jobb i dag ( jobber med o gå rundt med Altaposten!) Men akkurat nå så slapper jeg helt av her hjemme alene med Sophie. Sitter og ser på TV og koser meg med Sophie, så må jeg vel gå snart også!! :) ;)
  Hva gjør du i dag??

  Markus 2 år

  Hei.

  I dag feiret vi 2 års bursdagen til Markus. Det var sååå koselig og ha familien der. Han var storfornøyd med alle gave, men spessielt de to siste han åpnet, for det var to rattkjelker, den han fikk hos faren, så ut som en scooter. Her er noen bilder!  Hvar ha ikke søt??

  Hva syns du?

  

  På overnatting

  Sov jo hos Marianne i natt, og vi har hatt det kjempekoselig. I går kveld så vi på noen filmer før vi gikk og la oss, og vi har hadt kosestunder med Markus. Så dette har vært en super helg!!

   

   

  Hva har du gjort i helga??

   

  

  Lørdag!

  Hei, kommer et lite mobilinnlegg nå, for jeg skal mest sannsynlig sove borte i natt! Hos Marianne! Kan jo selfølgelig være jeg mobilblogger mens jeg er der, men jeg har ikke telefonen med meg! ;) jeg skal sove det fordi Markus skal feire sin 2 års bursdag i morgen, og mamma og pappa er ikke i form til og fære, så da var dette måten jeg kunne være med på! Så vi snakkes!
  Hva skal du i dag??

  Ny header

   

  Hva syns du?

   

  

  God mandag

  Hoff, da er skolen begynnt for fult igjen, og herregud det er kjedelig. Skulle virkelig hjerne hatt fri en stund til, men det possitive er jo at dette havåret av skolen så godt som bare er fridager. Har fri hver måned i noen dager, noe som hjelper godt på. Har ikke gjort noe spessielt heler nå i dag. såååå. Men snart skal jeg gå i dusjen så vi snakkes..... Hade!!  På middag i går

  Hei, måtte ha bloggfri i går, for jeg var så sliten da vi kom hjem fra Knut Ivar og Lillianne. Vi var der og feiret en sen julaften for Markus, der han fikk gavene fra oss og fra Talvik området. Men i hvertfall var vi der nede hos dem og spiste, og de hadde pyntet så fint, og hadde laget til en spisestue, hvor vi satt og spiste. Og etter at vi hatte spist fikk Markus åpnet gavene sine! Mens i dag sov jeg til 12, og i 2 tiden dro vi innover for og besøke farmor. Men etter det har det ikke skjedd noe!! Sp ha en fortsatt fin helg, i hvertfall i det som er igjen av den!! :) ;)   

   

  Hva gjorde du i går??

  Hva har du gjort i dag??

   

  

   

  Bloggfri!

  Hei, sorry men jeg trenger en dag med bloggfri. Men i morgen er jeg tilbake!!

  Film!

  Hei, sitter og ser på film og har endelig helg. Selv om det akkurat var juleferie, så er det jo alltid godt med helg. Har ikke noe spesielt og fortelle, så kommer ikke til og sitte her og bare skrive for å skrive! Sitter og ser min 2 film i kveld. Så har det veldig fint!! :) ;)

  Bilde fra nyttårsaften!

  Hva har du gjort i dag??

  5 at the moment favorits

   

  Hva syns du??

  Har du noen favoritter, Hvilke??

  

  Siste fridag!!

  Hei, i dag var siste fridagen jeg har, for i morgen begynner jeg på jobb igjen. Altså da begynner jeg med avisen igjen. Men skolen begynner ikke før på Torsdag, så der har jeg enda i mårgen på meg. Har ike gjort så mye i dag, har vært og gått tur sammen med mamma og pappa, og ellers har det gått rolig for seg her hjemme!!   

  Hva har du gjort i dag??   

  Nyttårsbesøk!

  Hei,

  Nå har Lilianne og Knut Ivar kommet, for de skal spise middag her hos oss. Så jeg ville bare lage et lite innlegg nå, bare for at dere skal få se hvordan jeg ser ut i dag. Har faktisk ikke tatt på meg kjole i dag heller!! Tenk at 2012 er over om bare noe timer, og at det nye året 2013 snart kommer. Enda det var de året vi aldri skulle få oppleve fordi jorden skulle gå under, men det gorde de ikke. Nå er det mat så må Stikke. Godt nyttår!!  Harry Potter

  Heia, bare en liten oppdatering, sitter og ser på Harry Potter og føniksordenen!
  Har du sett den??

  Nytt design?

  Tenkte jeg skulle bytte design nå, for det jeg har nå begynner og bli så kjedelig. Men så er jeg litt usikker på hvilket design jeg skal ha, så ville spørre dere om hjelp.

  Har tenkt litt på dette designet, men det blir liksom litt feil side det ikkeer sommer nå. Og side jeg ikke kan kjøpe et design, så trenger jeg litt hjelp. Men selfølgelig, vis det er noe som vil lage et design grais så hadde det vært fint (dette gjelder også om du vil lage header til meg). side jeg egentlig tviler på det, så spørr jeg om dere kan komme med forslag til hvilket gratis design dere vil at jeg skal ha!! Så skriv en kommentar med hvilket design du kunne tenkt deg at jeg skulle ha, sp blir det nytt design etterhvert!! Takk :)

   

  Hvilket design vil du at jeg ska ha?

  Ikke'no spess

  Hei,
  Har virkelig ingenting spennende å fortelle, men i dag har jeg også vært i Alta. Vi gjorde ikke egentlig noe spesielt, vi hadde tenkt å dra innom hurtigruten som ligger i Alta me. Det gjorde vi ikke. Vi dro i stedefor hjem. Så nå har mamma laget hjemmelaget pizza og vi har spist!
  Vi snakkes!!

  2. Juledag

  Dagen i dag har vært en skikkelig daffedag, våknet ikke før kl.12 og i 2 tiden var det middag. Har heller ikke vært utenfor dørenpå heller dagen. Så kan ikke si dette er dagen jeg har gjort mest på. Det eneste jeg har gjort i dag er og ordne på spillelistene mine på spotify, og vi har hatt litt besøk, så ingenting stort og fortelle!!


   

  Hva har du gjort i dag?

      

  1. Juledag

  Hei, i dag har jeg vært på besøk hele dagen, hos Katarina min<3. Der har jeg spist brunch (eller noe i den duren), og har hatt det kjempekoselig. Så dette har vært en kjempefin dag!!

  Gammelt bilde!!!
  Hva har du gjort i dag??

  Julegavene er plassert!

  Da er julegavene satt under juletreet, og Pippi Langstrømpe er på TV-en. Mens mamma holde på med maten, også er det vel på tide og kle seg litt finere snart også! Så nå er det bare og vente på at maten skal bli ferdig. og til kvelden nårvi kan begynne og åpne pakker!!

   

  Når bruker dere og spise?

  Når bruker dere og åpne pakker?

      

  God jul alle!

  Her kommer et kjapt innlegg, skal bare si god jul. Har akkurat kommet ut av dusjen og skal nå slappe av til litt før middagen, for da må jeg kle på meg det den kjolen jeg skal ha på! Kommer mest sannsynlig flere innlegg i løpet av dagen, så vi snakkes!!

  Kjolen jeg skal ha på!

  Julekalender gave 4

  Her er det jeg fikk i kalender gaven i dag!!

  En tannkrem fra de amway greiene som mamma holder på med!

  Fra amway....

  Munn spray fra amway.....

  Og til sist gaven fra mormor og bestefar!!
  Hva fikk du i dag??

  Lille lille julaften!

  I dag er det jo lille lille julaften. Har vært i Alta i dag, og herregud det var mange der, det var vel sånt julerøsj. Men jeg fikk i hvertfall kjøpt de siste gavene, så nå har ikke jeg noen igjen. Hjemme her se vi allerede pyntet juletreet, og i dag var vi og hentet farmor som skal være hos oss i jula. Det var det, har ikke mere å fortelle!!  Hva har du gjort i dag??

  Juleferie!

  Hei, endelig er det juleferie. Det skal bli såååå godt å ha juleferie, og å slippe å dra på skolen. I dag dro jeg til Alta sammen med pappa, og har kjøpt 4 julegaver til, så nå har jeg bare 3 igjen. Etter det kjørte han meg med avisen, for vi var ikke hjemme før 17:17, og avisene kom klokken 17, og derfor ble jeg kjørt! Kan jo nå mens jeg har dere her, vise dere det nye klesskapet mitt. Det får akkurat plass mellom sengen og veggen på rommet mitt, og jeg tror ikke det går et ark mellom sengen og skapet en gang. Det har 3 dører og et speil i midten, med 3 skoffer under seg!!!

   

  Hva syns du?

  Hvilket klesskap har du?

      

  Litt jul på rommet.

  Hei, har vært hjemme fra skolen i dag, for har ikke vært hjelt i form. Så da tenkte jeg at jeg kunne vaske, og få frem litt jule ting på rommet mitt. Så nå er jeg ferdig med og vaske og lage litt julestemning på rommet, og tenkte jeg ville vise dere julepynten min. Har ikke så mye, men her er det jeg har.  Her er det jeg har!

   

  Hva syns du?

  Har du mye julepynt på ditt rom?

   

  

  Julekonsert!

  I dag har hele dagen gått til og øve til, og fremføre julekonserten vår. Vi var 4 skoletimer, på skolen ogøvde, og så dro vi hjem 12:20, og måtte tilbake kl 14. Og der har jeg vært siden, jeg har ikke spist før jeg kom hjem nå, og vi har øvd i ett. Men konserten ble ganske bra, ikke helt bra men ganske bra. Va litt stressat også, for vi sprang frem og tilbake for og skyfte mellom nommerene, så man var jo svette før man nådde og begynnepå den officielle framvisningen!

  Me det var gøy!!

  Han sku liksm være rudolf :) Fin eller??

   

   

  Har dere en form for julekonsert på deres skole??

  

  Juleverksted

  Hei, i dag hadde vi juleverksted på skolen, og hadde forskjellige stasjoner. På en av stasjonene kunne man lage julelenger (sånne der man limer sammen papir runninger), så fikk vi vite at den gamle rekorden på lengst lenke var 49m, så vi begynte å lage den, og masse folk hjalp til. Til slutt hadde vi slått den gamle rekorden overlegent, med 62,3m. Så vi var ganske fornøyd, så nå henger den rundt i gangen på skolen. Annet jeg har laget i dag er en julekule og malt en boks. Men nå må jeg fortsette med og sette opp klesskapet mitt.... Vi snakkes!!  Har dere juleverksted på din skole??

  Demonterer klesskapet

  Hei, nå holder jeg og pappa på med og demontere det gamle klesskapet mitt, eller det vil si vi er ferdig. Og for og bli kvitt de gamle delene fra rommet mitt så heiv vi det ut vinduet på rommet mitt. I morgen skal vi sette opp det nye og sånt, så da får dere se!! Vi snakkes.... Hade! :)

  Der ligger skapet mitt!!

  Der sto det gamle, og det nye skal stå der!!

  Dette er gjesterommet hvor klærne mine er nå!!


  Har du nytt klesskap??

  Julekalender gave 3

  Hei, må bli et tidlig innlegg i dag fordi jeg drar snart til Finland snart, og skal handle for mamma og pappa, jeg drar da med Knut Ivar, Lillianne og Markus.
  Siden vi drar så tidlig, og jeg ikke vet om jeg blir og blogge senere i dag, så tar jeg det nå, også viser jeg dere hva jeg fikk i adventskalenderen!

  Pepperkake baking!

  Hei, i dag dro vi først til Alta, og jeg fikk handlet en del julegaver. Så da vi kom hjem, kom Markus til oss, for vi skulle lage pepperkaker. Først spiste vi middag, også når vi hadde slappet av litt begynte vi og lage. Har vært en veldig fin dag, og pepperkakene ble ganske gode også faktisk...

  Bare ett bilde fordi jeg ikke fikk tatt så mye, for siden Markus var der så var det en del og passe på!

   

  Har dere baket pepperkaker til jul?

   

  

  Sent innlegg.

  Hei, sorry for at det ble et så sent innlegg, men har ikke hatt noe særlig med blogg lyst i kveld, eller det er kanskje mere det at jeg sitter og ser på film. Men her er det jeg skulle fortelle. På skolen i dag så spurte Ida, June og meg en av lærerene vi hadde i dag, om vi kunne få lage kake, og det fikk vi faktisk. Så i den 2. timen på skolen så lagde vi kake, og den ble faktisk veldig god.   

  Har dere noen gang fådt lage kake i timen? Hvilken?

   

  Bokmål- og nynorsk tentamen tilbake.

  Hei.

  I dag har vi brukt mesteparten av dagen på skolen til og øve til en julekonsert vi skal ha i neste uka, å nå begynner sangene og sitte, og replikkene man skal si sitter også ganske bra nå. Fikk også tilbake nynosk- og bokmål tentamene, og det gikk vel ganske bra tenk jeg. var jo nynorsken og engesken jeg sleit mest med, men gikk jo ganske bra på nynorsken. Har ikke fådt tilbake engelsken enda, men når vi får den skal jeg si ifra. Fikk 5+ på Bokmålen og faktisk 5 på nynorsken, trodde jeg kom til og få 4, eller no! Men var jo bra at jeg ikke fikk det da.

  Øverst er nynorsken og nederst er bokmålen. Ganske flink eller. Nei, skal slutte å skryte nå. Men er ihvetfall fornøyd!

   

  Hva fikk du på tentamen?

  Skal dere ha Julekonsert på solen din?

   

  

  12.12.2012

  Tenk at nå er det 12.12.2012 og det er siste gang at alle de kan være like. har jo ikke skjedd noe spesielt i da egentlig, annet enn at jeg dro til Alta med pappa etter skolen, og var der litt også dro vi hjem. Har egentlig ikke noe spennede og skrive om nå fortiden, for det er ikke noe gøy som skjer, annet enn at de snart er jul. Ja, og forresten bare for og ha sakt det så er den nå 12 dager til jul.

   Hehe, satt på solen i timen og ventet på at klokken skulle bli 12:12 så jeg kunne ta blde. :)

   

  Ha en fortsatt fin dag!! ;)

   

  Hva har du gjort i dag??

   

  Addvents/Jule pynten så langt.

  Hei tenkte jeg skulle vise dere hva vi har av addvents/Jule punt til nå, så her kommer det!  Altså gavene skal ikke egentlig stå der, men det er gaver vi skal sende!!

  Her blir addventsgavene hengt!   

   

  Hva syns du??

  Hvilken pynt har dere??

  

  Julekalender gave 2

  Hei, da er det 2. søndag i addvent, og jeg har fått min andre kalender gave.

   

   

  Hva syns du??

  

  Barnevakt, så Alta!

  Hei, nå sitter jeg barnevakt for Markus, han jeg er tante til, og når Knut Ivar og Lillianne kommer tilbake, så skal jeg være med dem til Alta og surre der litt! Så nå sitter jeg og ser på TV mens Markus sover litt!!
  Men vi snakkes place out!!

  Endelig ferdig!

  Ååååh, endelig er vi ferdig med tentamens uka... Det er såååå deilig å være ferdig, har ikke ord. Denne helgen skal være en rolig helg, og da da håper jeg jo også at vi skal til Alta i morgen. Åååå deilig!!!!

  Nynorsk Tentamen nu

  Hei, har nynorsk tentamen i dag, tror egentlig ikke det kommer til og gå så veldig bra, men allikevel tror jeg det kommer til og gå sånn passe. Hehe, var bare det jeg ville si, såååå ønsk meg lykke til, så skal jeg gjøre så godt jeg kan!!
  Har du tentamen,eksamen eller prøve i dag, hvilken??

  Har det koselig!!

  Hei, har tent lys og sitter på rommet mitt og slapper av. Har liksom ikke hatt orken til og gjøre noe særlig i dag, annet enn og øve til nynorsk tentamen som vi har i morgen. Så nå for tiden er ikke værdagene mine akkurat noe og skryte av, så vi snakkes!!

  Natta bloggen!

  Hei, har ikke blogger før i dag for jeg har vært litt sliten, og jeg tror ikke det blir noe bedere resten av uken siden vi har tentamener hele uken. Men på lørdag eller søndag er jeg tilbake igjen.
  Det jeg egentlig skulle si i dette innlegget var natta til alle dere vidunderlige blogglesere, for nå skal jeg ta tidlig kveld. Såååå NATTA!!!

  Matte muntli tentamen i mårra!

  Sitter her og forbereder meg til matte muntlig tentamen som vi har i morgen. I dag hadde vi engelsken, å den gikk vel sån passe tenker jeg.... Håper jeg!!
  Men nå må jeg øve videre!  Har du tentamen i morgen??

  Julekalender gave 1

  Hei, hei
  Hjemme hos meg har vi det sånn at vi får ikke gave hver dag når det er advent, men vi får hver søndag så det blir 4 gaver hvert år. Så jeg kommer til å skrive i overskriften hvilken gave det er også kommer det bilde av hva jeg har fått!!

  Har enda ikke fått tilbake kameraet så ble ikke så bra bilde!


  Bruker dere å få bare 4 gaver i advents tiden, eller får dere hver dag??

  1. Desember 2012

  Tenk at det er 1. Desember allerede, og man kan bynne å åpne adventskalendere nå. Har vært i Alta i dag, og bare sedt på hva jeg kan gi i julegave til dem jeg enda ikke har kjøpt til, og mere har jeg ikke gjort. Ble ett telefon innlegg i dag også, for jeg fant ut at jeg har glemt kameraet i vesken til Ida, og jeg skal få det i morgen, så da måtte det bli sånn! Oiiii, tenk nå er det bare 23 dager igjen til jul!!

  Har du begynt og kjøpe inn julegaver??

  Juletretenning på flyplassen!

  Hei,
  Ble et telefon innlegg i dag siden jeg har bildene på telefon, for selvfølgelig klarte jeg og glemme minnekortet til kameraet, men tok med selve kameraet.

  I dag var 9. Klasse og 1-2. Klasse på flyplassen i Alta for og tenne juletreet. Vi sang også noen sanger for passasjerene som var der, og jeg og Ida var nisser som ga de små der en lite. Gave som flyplassen ordnet med. Det var faktisk veldig koselig, for vi delte også ut pepperkaker og gløgg i velkomsthallen, og da det kom et nytt fly, ble Ida og jeg spurt om vi ville stå der de venter på bagasjen og servere gløgg til dem også, så det var veldig koselig og være der, og jeg tror de reisende også syntes det var koselig!!!

  Nå mens jeg husker det kan jeg jo også si at dere må sjekke ut elevavisen til oss på Talvik skole! www.talvik.elevavis.no gå å se hva vi har skrevet, vi har laget den i valgfagstimen!!
  Har du noen gang vært noen steder for og lage litt julestemning der??

  Innebandy turnering!

  I dag hadde innebandy turnering på skolen. Det er noe v har vært år, og der blir det delt ut en faireplay (vet ikke hvordan det skrives) pris. Vi spilte 4 kamper, vi vant 2, tapte en og en ble uavjort. Så man er ganske fornøyd. Men noe sm var annerledes i år fra i fjor, var at det ble ikke bare delt ut en Twist pose som premie, men faktisk så fikk alle klassene en Twist pose. Så da var alle ganske fordøyde. I år som alle år hadde vi også en kamp mellom elevene og lærerene: Og uheldigvis så vant lærerene, me til neste år nå jeg går i10. skal vi nok slå den!!! (NOT)

   

   

  Har dere innebandy turnering på din skole??

  

   

  Gjesteblogging!

  Karoline skreiv til oss at ho va tom for idea, altså ho visste ikke ka ho sku blogge om! Så da bestemte vi oss for at vi (Ronja og Ida) skulle blogge for ho :D
  Akkurat nu så spis vi potetgull og spis en boks med is! (usunn)

  Karoline e ei helt fantastisk jenta!
  Ronja har kjent ho sia Karoline gikk i førsteklasse, og æ har kjent ho sia æ gikk i 4. klasse!
  En som e snillere enn ho skal man leite lenge etter!
  Ho e kjempe pen! Og ho har en bra humor! :D HAHA! xD
  Itilleg til en kjempe bra personlighet har ho en fantastisk sangstemme. Så bare mas litt på ho så legg ho sikkert ut en video der ho syng :)!!

  <--- Ronja og Ida-----> (gammelt bilde)


  Hjemme alene!

  Akkurat nå er jeg alene hjemme, og sitter i stuen og slapper av, og ser på TV. Også var jeg akkurat ute en tur med Shopie. På skolen i dag hadde vi 2 prøver, en matteprøve og en naturfagprøve. Følte egentlig ikke at de gikk så bra, men de gikk vel greit nok. Har ikke så my og fortelle egentlig, så dette var vel det!

  Peace out!   

  Hva har du gjort i dag?

  

  2 prøver og øve til!

  Hei,
  Har ikke tid til og blogge så mye i dag for jeg har 2 prøver i morgen som jeg er nødt til og øve til. Jeg har en matteprøve og en naturfagprøve.....så vi må heller snakkes!!
  Peace out!! :)
  Har du prøver du må øve til? Hvilke fag?

  Tunnel gudstjeneste

  Hei, da er jeg akkurat kommet hjem fra gudstjenesten som var i den nye tunnelen her i Talvik. Der 1 og 2 klasse var og sang, og talvik brassband (korpset) spilte. Var kjempe masse folk som kom, og det var egentlig ganske "gøy" på en måte. Det var liksom en ny og spennede variant av en gudstjeneste.   

  Har du noen gang vært i gudstjeneste i en Tunnel? Har du lyst til det?

  Hva har du gjort i dag?

   

  

  

  Låner kamera fra skolen!

  Hei,hei.

  Overskriften er egentlig litt meningsløs, men det er jo sant. På søndag skal det være gudstjeneste i den nye Tvalvik tunnelen, og der skal jeg være. Det er derfor jeg låner et kamea fra skolen. Vi har valgfag på skolen og jeg valgte media og innformasjon, og der lager vi en nettavis og derfor skal jeg ta bilder fra gudstjenesten i tunnelen. Så jeg måtte jo også prøve kameraet på forhond......hehe....   

  Hva syns du om bildene??

   

  

  Begynner tidlig i år ja!

  Hehe.

  Det er litt rart, for det er jo nå 33 dager til jul, og det er jo egentlig ganske lenge til. Men av en eller annen rar grunn har jeg allerede begynt å kjøpe julegaver. hehe... Er nesten så man skulle tro at julaften er om bare noen får dager.... men det er den jo ikke..... Har kjøpt 2 gaver, og holder på og planlegge resten allerede. Føles litt rart egentlig, og kjøpe jule gaver så tidlig.....Men, men. Da slepper jeg og stresse når julaften plutselig er den her...

  (Bilde fra google, men viste ikke hvilket bilde jeg skulle ha der!!!)

   

  Har du begynt og kjøpe julegaver??

   

  

   

  Hello there!!

  Hei.

  Sitter her og ser på sinnasnekkern nå. Har vært ute med avisa å sånt også, og før jeg gikk hit inn i stua satt jeg og hørte på musikk på rommet, men stearinlys på.

  Også over til noe annet. Må bare si sorry, for jeg er så utrolig treg. Har jo ment og svare på spørsmålsrunden lenge nå, men jeg kommer bare ikke igang, for det er så mye stress for tiden. Men en ting kan jeg si, den kommer ikke på video, for det orker jeg ikke, og har ikke tid. Så kommer bare til og skrive dem. Vet heller ikke helt når den kommer, men jeg skal ikke vent altfor lenge med den da.

  Tror det var alt jeg hadde på hjertet akkurat nå, så snakkes vi

  Peace out!!

  Drar på besøk snart...

  Eller det er kanskje ikke så snart, for de som vi skal på besøk til sitter fast i kø i hjemmeluft, fordi de har sprenkt der. Men,men vi kan dra dit i 7- halv 8 tiden, og før det er det bare og slappe av. Har akkurat vært ute med avisen nå også. Måtte ha hjelp hos pappa for det blåser sånn her, og det er så såpe glatt ute også, så pappa kjørte meg.

  Forresten, takk for de fine kommentarene jeg fikk i går, og takk for tipsene!!

  I'm out.....peace out!!   

  Hva har du gjort i dag??

   

  

  Søndag i dag ja......

  Hei. har ikke noe og fortelle i dag heller, Har faktisk ikke hatt noe særlig og fortelle på en stund. Har bare vært en tur i kirken i dag, fordi to unger skulle døpes og vi kjenner begger, og særlig den ene som er naboen vår, og det er de vi skal til i morgen i sånn venner og kjente dåps "fest". Sååå, blir nok kjempekoselig. Da vi kom hjem fra kirken gjorde jeg ikke egentlig noe, vi spiste litt lunsj også gikk jeg på rommet og så på noen filmer på youtube. Så det er det jeg har gjort i dag.

  Men vis det er noe dere vil at jeg skal blogge om, så må dere for alldel komme med forslag, så skal jeg blogge om det. For akkurat nå fortiden så er jg helt tom, jeg ender bare opp med og blogge om akkurat det jeg gjorde den dagen, og jeg har på følelsen av at dere syns det er veldig kjedelig.

  Så legg igjen en kommentar om hva dere syns, og va dere vil jeg skal blogge om!!!  Hehe, ser ut some en kanin, eller noe!!!

   

  Hva for noe spennede har du gjort i dag??

   

  

  Vært på kino!!

  Da har vi kommet hjem igjen, etter en lang dag i Alta. Dro til Alta i 12-13 tiden, og skulle på kino for og se Twilight breaking down part 2, men hadde ikke noen og se den sammen med. Så jeg ringte litt rundt, og det endte med at jeg gikk på kino med Karin, noe som var kjempekoselig! Så dagen har vært aldeles super!!!  Har du sendt den filmen på kino??

  Just a simple day!

  Hei,

  Har ikke vært noe innholdsrik dag i dag, side vi har hatt fri i dag. Det eneste jeg har gjort var at jeg sto opp kl. 8 for at jeg hadde time hos tannlege kl. 10:30, og vi måtte jo kjøre inn til Alta også før timen, så vi startet kl. 9 ca. Etter tannlegen gikk jeg litt rundt på amfi og bare trasket, før jeg gikk ned til aronnes på besøk. Og det var svin kaldt og gå ned dit: Og der var jeg til jeg skulle hjem med Knut Ivar og Lillianne, for da ble jeg hentet av Lars Martin som kjørte meg opp tl city, også møtte jeg Knut Ivar og Lillianne der.Også kjørte vi hjem etterpå. Så det var ikke mye og skryte av, og derfor har jeg ikke noe sælig og blogge om i dag!! :) ;) . Hehe ble jo et innlegg bare av og snakke om hvor lite jeg har gjort i dag!! Vi snakkes!!   

  Har du hatt fri i dag??

  Hva har du gjort i dag??

   

  

  Middag!

  Hei,
  I dag blir det vist en usunn middag, for jeg har bare laget nudla/mr. Lee. Åsså må jeg jo fortelle dere at, vi fikk tilbake samfunnsfag prøvene i dag, og jeg fikk 6/5, før har jeg fått 3-, sø jeg er kjeeeempe fornøyd!!!
  Hva syns du??
  Liker du mr.lee??

  I siste liten jobbing!

  Hehe,
  Nå driver jeg med sånn i siste liten jobbing med en innleverings oppgave, er liksom blitt veldig fæl til og ikke gjøre noe særlig på oppgavene mine før kvelden før de skal innleveres. Og jeg gjør det igjen, sitter her og gjør en oppgave som skal leveres i morgen. Men det rare er at jeg skriver best under press, og når jeg ikke har så lang tid igjen, så nå kommer jeg på masse ideer som jeg ikke har vært i nærheten av, i de timene på skolen når vi har jobbet med det. Skal lage et hefte som jeg skal levere så jeg slepper og framføre, så den er på 7 sider!! Og oppgaven var og skrive om en artist og oversette en eller to av sangene til artisten, også si hva du liker eller ikke liker ved sangen og hva den handler om. Og nå er jeg vel egentlig rimelig ferdig med den!!


  Har du noen ideer til hvordan, det kan bli slutt på denne i siste liten skrivingen??

  Peace out !!!

  Hjemme nå

  Hei,

  Nå har je akkurat kommet hjem fra og ha vært på kontaktmøte på skolen. Vet egentlig ikke hvorfor det ble den overskriften, men det er jo sant at jeg er hjemme nå da! I dag hadde vi realfagsdag på skolen og da hadde vi bar naturfag og gjorde to forsøk, og på slutten av dagen skulle 8-ende femføre det ene, og 9-fremførte det andre. Så det var ikke så mye og gjøre, egentlig. Men nå skal jeg se på sinnasnekkeren, så vi får snakkes!!!

  Det er så fint og ta bilde med blitz rett opp i luften når det snør!!

   

  Hva syns du om bilde??

  Har du vært på kontaktmøte, dette halvåret??

   

     

  God kveld!

  Heihei,
  I dag har jeg vært hjemme fra skolen for jeg har ikke følt meg helt bra, men nå er jeg mye bedere. Har ikke gjort noe særlig annet i dag enn og se på TV og se på film på pc-en, så har ikke noe spennende og fortelle heller!!
  Forresten så skal jeg snart få svart på spørsmålsrunden, men om du fortsatt vil spørre om noe så bla ned og kommenter det på spørsmåls innlegget!!!  Hva har du gjort i dag??

  Farsdag

  Hei,

  I dag er det jo farsdag, så jeg gratulerer pappa med dagen her også. I mårrest hadde vi en kjempe god frokost, og hadde besøk av Lillianne og Markus for Knut Ivar måtte kjøre tidlig for og levere tilbake Conana, for de skulle ikke ha han alikevel.

  Da Lillianne og Markus skulle hjem ble jeg med, og var der til det var middag her hjemme, og gjett hva vi hadde til middag!!! Vi hadde biff, og det var nydelig. Så dagen har vært rolig og kjempe bra og skulle ønske dn var enda lengere!!!

  Har du hadt en fin dag??

  Hva har du gjort i dag??

   

  

  God Lørdags kveld!

  Hei, Hei

  Har vært i Alta i dag, og egentlig bare surret rundt, og har faktisk allerede kjøpt en årets første julegave.. Hehe, er jo egentlig lenge til jul, men det var til en i familien så det gjorde ingenting. Har hadt taco til middag i dag, og nå sitter jeg og spiser noen nøtter, mens jeg hører på musikk. Har akkurat lastet ned masse ny musikk til telefonen også sitter bare og koser meg!!! Så dere må ha en fortsatt fin lørdags kveld alle sammen!!

   

   

  Har du begynt og kjøpe julegaver??

   

  

  Dere aner ikke hvor mye det betyr!!!

  Hei,
  Jeg ville bare si tuuuusen takk for at dere har fått meg opp på 29. Plass på topp lista over Alta. Det betyr så syyyykt mye for meg at dere er inne og leser bloggen min, og kommenterer! Det betyr så mye at det er vanskelig og beskrive hvor mye!!!
  Så tuuuusen takk!!!

  Vil du bli linket ??

  Hei,

  Tenkte jeg skulle gjøre et slikt innlegg nå. Så da må dere kommentere på dette innlegget om dere vil bli linket. Og sørge for at jeg får hvite blogg adressen deres, så skal jeg linke dere. Hehe er faktisk første gangen jeg gjør dette, såååå dette kan bli morro!!!

  Blir å ta linkingene på fredag. og vis det må bli flere innlegg med linkier så blir det nok på lørdag også, og kanskje på søndag. Vi får se hvor mange som vil bli linket!!!!

   

  Fortell også gjerne dette til andre hvis de vil bli linket!!!

   

  NAM,NAM!

  God morgen verden!

  Da sitter jeg på rommet og bare nyter denne søndags morgenen. Har akkurat spist frokost også skjærte jeg opp litt vannmelog og spiste det også. Og det var sååååå godt, den var så saftig og god....nammm.

  Har faktisk ingen planer for i dag, har egentlig bare tenkt og slappe av, og kose meg før det er en ny uke igjen. Såååååå....... Ja, dere må ha en fortsatt fin fin søndag!!! Men har tenkt til og sette i gang en spørsmålsrunde denne uken, så da må dere finne spørsmål dere lurer på, også skal jeg svare!!!

   

   

  Liker du vannmelon??

  Hva skal du gjøre i dag??

   

  

  Tusen takk

  Hei.
  Var akkurat og så på topp 100 listen over Alta og fant ut at jeg ligger på 30 plass. Jeg er såååå takknemlig for at dere leser bloggen min, og det betyr MASSE får meg, når dere legger igjen en kommentar samtidig!
  Tusen hjertelig takk!!!!
  Elsker alle mine flotte lesere!!!!!  Har du blogg? Vil du ha blogg?

  God morgen.

  Ja, da er detendelig lørdag etter en hard uke. Vi har akkurat spist frokost, og skal snart kjøre til Alta. Så tenkte bare jeg skulle lage et kjapt innlegg før vi dra, og kanskje det kommer et i kveld også. Men jeg er ganske u fixet nå, så jeg må nesten gå og gjøre meg klar til og dra til Alta.

  Vi snakkes da!!!

   

  Hva hadde du til frokost i dag??

  

  Lik så blogger jeg om deg!

  Hei.

  Hadde ikke noe å blogge om i dag så tok en av disse "lik så blogger jeg om deg" på facebook i dag, og sånn ca 13 stykk likte. Så dere må bare stålsette dere på et langt innlegg. da begynner vi bare, da!!!


  Birgit: En kjempe søt jente, som er veldig grei og snill (muligens det samme de to, ja). Har ikke egentlig så god kontakt med henne, men vi snakker jo og sånt på skolen. Skulle jerne hatt mere kntakt med henne, Hun er også ganske morsom til tider!!! Glad i deg <3


  Kamilla: En kjempe hyggeig jente jeg møtte på konfirmasjons leiren. Veldig søt og snill jente dette, og tenker mye på andre. Og er hyggelig og være med!!!


  Marianne: Hun er som en storesøste for meg, og vi e ganske nært!! Vi har det kjempe hyggelig og gøy sammen. Og du får meg alltid til og le, men samtidig kan vi snakke om sånne jente ting også! Kan ikke se for meg hvordan verden hadde vært hvis jeg ikke hadde møtt deg!! Kjempe glad i deg <3


  Lillianne: Hun er også som en søster for meg. Kjempe gøy og være sammen med henne, mye later skal jeg si dere, for hun får meg også altid til og le. Vi har kommet ganske nært på kort tid syns jeg. Og angrer ike på at vi møttes!!! Glad i deg Lillianne <3


  Amalie: Jaaaa, vi har sklidd fra hverandre ganske mye for tiden. Du er en søt, snill og morsm jente. Veldig dumt at vi har sklidd fra hverandre. Men vi forandret oss jo og slik bare ble det. Men håper vi blir og holde kntakten! Savener deg!!


  Juanita: Kjener henne ikke så godt. Tror jeg har møtt henne 1-2 ganger kanskje. Men hun virker som en søt og snill person med mye liv!!!


  Guro Anita: Dette er en litt spesiell jente, hun er veldig sprudlende, og har sine egne meninge om ting. Hun er også en snill og omtenksom person!! Og siden du har Bursdag i dag så sier jeg bare. Gratulerer md dagen!!!


  Ida Marie: Ja, hva kan man si. Hun er høyt og laft hele tide. Hun har veldig mye energi, men samtidig en veldig søt, grei, og morsom person og være samme med!!! Savner deg!!! <3


  Arvid: Ja, han ville vist også at jeg skulle blogge om han :) En morsom og snill person. Han tar en spøk, og er som oftest med på den!!!


  Mariel: Okei, for og si det sånn, så har hun BESTANDIG endel og fortelle. For hvis vi går tre stykk i lag, så er dt hun som står for snakkingen :) Men ellers er hun en veldig grei jenteog morsom og være med!!!


  Tom-Sander: Ha er jeg tante til. En spinnvill gutt men er også veldig rolig. Haner også gøy og være med og er kjempe snill og grei!!!


  Stine: Nei hvor skal je begynne. Hun har en kjempe fin personlighet, hun er snill ikke minst. Hun er kjempe søt. Og veldig morsom og være sammen med. Vi er ikke sammen så ofte, for vi bor ganske langt i fra hverandre, men alikevel føler jeg at vi holder kontakten, og bruker tiden vi har  når vi er sørpå, eller når de er her nordpå, vi har vært venne ganske lenge nå. Og derfor synes jeg egentligat vi begynner og bli mer som søstre!! Kjempe glad i deg Stine min <3 Og savner deg masse!!!


  June: Det er så mye jeg kan si om deg. Vi har vært vener siden barnehagen, eller egentlig siden vi ble født, vi har det bestandig morro i lag. Du er en person som lyser opp rommet, med god stemning. Du er kanskje litt høylytt og flink til og rope. Men det er en av de tingene jeg liker med deg. Du tørr og vise at du er der. Og når du er der sjer det bestandig noe morro. Selfølgelig er du jo pen og alle de tingene også. Men du har også en veldig fin personlighet. Og jeg kan stole på deg 100%. Så jeg er kjempe takknemlig for at jeg får kjenne deg og være din venn!! Utrolig glad i deg June pena mi <3

   

  Det var alle jeg skulle blogge om. Håper dere likte det!!!
   

  Halloween!!!

  I dag er det omsider halloween og jeg og mamma ordnet med godterie til de som kommer. Idag har jeg vært i Alta hele dagen. Først var jeg hos kjeveortopeden (tannlegen) så hjalp jeg pappa med og få farmor til en sånn plass der hun skulle ordne brillene sine, også var jeg med mamma og hentet Markus i barnehagen, og dro på butikken og handlet litt småtterier før vi kjørte hejm. Og da vi kom hit til Talvik måtte jeg på skolen og hente noe så da var det flax at Sten-Toren (en lærer på skolen) akkurat skulle gå inn på skolen i det vi kom!! Så slik har dagen min vært, og akkurat nå sitter vi og ser på Farmen.

  Noe jeg ikke har fortalt dere er at mamma er innen en sånn Amway greie, der hun kjøper og selger produkter. Og for noen uker siden bestillte mamma masse derfra, men bare litt av det var til meg da. Men nå er pakken kommet så i morgen får dere se hva jeg har bestillt derfra!!!

  Happy Halloween!! :)

   

  Hva gjør du i dag på halloween?

  

  OD-Dagen!

  Hei
  I dag har det vært od dag, og jeg og Maria har vært i barnehagen og jobbet, og det var ganske gøy og være en hel dag sammen med unger. Nå skal jeg se på sinnasnekkern og når det er ferdig så skal jeg gå å legge meg.
  Så da sier jeg bare snakkes og natta!!!  Har dere OD-Dag på deres skole???

  Doing nothing!!

  Hei!
  Akkurat i dag har jeg ikke gjort noe annet en det vanlige, altså skole og være hjemme, så jeg har ikke noe spennende og fortelle heller! Men nå skal jeg se på noe på nett så snakkes!!!

  Vært ute i hele dag!

  Heisann der.

  I går kunne jeg ikke blogge fordi strømmen var borte og da hadde vi ikke internett, så det beklager jeg. Men i dag er jeg tilbak. Helt siden jeg sto opp i dag har jeg vært ute i snøen. Først mokket jeg sne på verandane og bare var ute og hjalp mamma og pappa, og etterpå kom Knut Ivar og hentet meg, så jeg dro ned til dem og var ute sammen med Markus, Kaisa (hunden til Knut Ivar) og Conan (en hund de har på "prøve" og kanskje ska kjøpe). så det var koselig og morsomt. Da Markus gikk og la seg litt, var jeg ute sammen med Lillianne og Knut Ivar mens de mokket snø. Men så måtte de kjøre opp til oss så jeg var alene med Conan en 50 kilos rottwiler, og som er like høy som meg nå han står på to. Men vi ble jo venner, så mens de var oppe hos oss, Så lekte jeg og Conan ute i snøen.

  Kjempe bra dag!!  Meg og Conan!

  Meg og Kaisa!!   

   

  Hva har du gjort i dag??

  

  Heeeeelg!!!

  Det er såååå herlig og ha helg nå, helga skal nytes. Tror ikke jeg skal til Alta heller selvom jeg vil, men men, det blir en rolig helg!!
  Snakkes!!

  Øve til prøve!

  Hei, har egentlig ikke tid til og blogg nå, for jeg er nødt til og øve til engelsk prøven vi har i morgen, så vi må snakkes. Hade!!

  Vært i kirka!

  Hei,

  Nå er det ikke så lenge siden jeg kom hjem fra kirka, for jeg måtte dit på en sånn kofirmasjonspresentasjon, for det er med i konfirmanttiden min. Og jeg har også sånn at i løpet at konfirmanttiden skal jeg ha vært på 8 gudstjenester, og jeg har 5 igjen og det er med den dagen jeg konfirmeres. Hehe, det er kanskje litt kjedelig og høre om at jeg har vært i kirka, men,men. Nå skal jeg ihvertfall se videre på sinnasnekkern.

   

  Når er/var du konfirmant??

  

  Hvert hjemme i dag.

  Har vært hjemme i dag for jeg har ikke følt meg bra, men nå sitter jeg og ser på 71 grader nord, så vi får snakkes i morgen!!  Hva har du gjort i dag??

  Amnesty TV-Aksjonen

  Hei da har akkurat jeg og pappa vært ute og samlet inn penger til Tv-Aksjonen som er nå i dag, og vi skal snart kjøre til Alta med de andre bøssene til de andre som har gått er i Talvik!!! Så bare et kjapt innlegg :)
  Snakkes :)

  TGIF

  Hei, endelig er det fredag, og roen har senket seg over meg, så nå har jeg tent stearinlys og dempet lyset og sitter og nyter helgen. Denne uken har vært full av stress, og vi har hatt en hund her som har vekt meg tidlig, så jeg har vært utslitt på skolen, og masse innleveringer. Faktisk har jeg ikke levert den siste innleveringen enda heller, for læreren gjorde en feil.

  I morgen skal vi til farmor i Alta, og egentli ikke gjøre noe annet, så det kommer til og bli en avslappnins dag!!!   

  Hva skal du i morgen??

   

  

  Ferdig med leksene!!

  Hei igjen.

  Endelig er jeg ferdig med leksene for denne uken, raport, innføring, og stil gjort. Og innføinga og stilen ska leveres i morge. Det er en så herlig følelse og være ferdig, og vite at nå kan man senke skuldrene. Så nå sitter jeg her og bruker opp strømme på telefonen med og kose meg med musikk, og surfer på dataen. Og koser meg med og vite at i morgen er det fredag, og siste dagen i skole uka. Deilig!!!

  Snakkes solstråler! :)

   

  Har du hatt mye lekser denne uken??

   

  

  Må ha bloggfri!

  Sorry, har en innføring jeg må gjøre, den skal leveres på fredag, og i morgen må jeg skrive en stil som også skal leveres på fredag. Så derfor blir det bloggfri i dag, og det kan hende det blir det i morgen også....
  Snakkes!!!!

  Ikke mye å finne på!

  Hei, nå er det vel ikke lenge til jeg skal legge meg, men he sitter og ser på nett tv. Har ikke gjort noe særlig i dag heller, og det er ganske travelt i livet mitt akkurat nå, og jeg hadde virkelig trengt noen tips til hva jeg kan skrive om. Så vis dere hadde kunnet komme med forslag ville det vært hyggelig.....
  Snakkes!!!

  Hehe, røde øyne!!!
  Såååå komm med forslag!!!

  Tannreguleringen er borte.

  Heia, var ikke på skolen I dag, og det er fordi jeg har vært i Alta hos tannlegen, og det fikk jeg tatt av tannreguleringen så er ganske fornøyd her jeg sitter. Men dere skal få se resultate.

  Hehe, for et bilde, jaja hva gjør jeg ikke for dere!  Hva syns du??

  God Søndag!!

  Hei!
  Har vært i Alta i dag, hos farmor og spist middag , for vi tok henne med hjem til henne også spiste vi middag der, og snakket litt, også måtte vi ta henne ned til sykestuen igjen. Til middag hadde vi kyllingfilet av noe slag, så det vr kjempe godt og koselig, også var det en liten pause etter middagen, før vi skulle ha dessert. Desserten vr bringebær og vannbakkels, så det var kjempe kos. Vi kom hjem for en time siden ca. Så om ikke så lenge skal vi vel se på Farmen og kose oss på denne Søndags kvelden!!!   

  Hva har du gjort i dag??

  

  Snakkes i morgen!!

  Ble sent i dag også, har vært på et amway party i dag også, åsså dro vi rett til Alta etter det, så nå er jeg veeeeldig trøtt.......natta!!!!!

  God natt!!

  Hei, ble et sent innlegg i dag, har vært på et party til nå og er akkurat kommet hjem! Partyet var et amway party og jeg skal på nesten det samme partyet i morgen.. Men dette var bare en kjapp uppdate, så nå skal jeg legge meg og nyte helgen..... Snakkes!!!  Hva skal du i helga???

  Gave fra mamma!

  Hei.

  Hadde lang dag på skolen i dag, og var ganske sliten da jeg kom hjem, for dagen i dag har ikke akkurat vært den beste. Men da mamma kom hjem hadde hun kjøpt en ny genser til meg som jeg sa jeg ønsket meg så da ble jeg veldig glad, har en likedan en bare i grå, men den er altfor stor. Men denne er i min størrelse. Og dette er genseren.  Synesdisse genserne er stilie. Har noen flere jeg også har lyst på men det for jeg ta en annen gang!!!

   

   

  Hva syns du??

  

  Hallo!!

  Hei!
  Har vært i Alta i dag og hilst på min andre tante, og kom ikke hjem før etter at avisen hadde kommet, så ble litt sen ut med den, så nå skal jeg bare slappe av og se på sinnasnekkern !!!
  Snakkes solstråler!!!!

  Destilasjon på skolen!

  På skolen i da hadde vi et forsøk, naturfag. Og faktisk hadde vi nå det forsøket som fikk skolen stengt i fjord. Det gikk ut på og destilere brus, altså og få vannet ut fra brusen, og det fikk vi til. Hadde ikke noe annet og si, så da kunne jeg jo fortelle det.
  En ting til jeg kan fortelle er at i morgen kommer min andre tante hit opp og hun drar igjen på torsdag, så tror neppe jeg får møtt henne, men jaja! Var bare det jeg skulle si...?..?hade solstråler!!! <3


  Dette er noen bilder fra forsøket!!


  Har du noen gang gjort et slikt forsøk??

  Bloggfri!

  Hei,hei
  Sorry men i dag har jeg ingen motivasjon til og blogge, for det har vært en søvnløs natt og jeg er ganske sliten, så jeg sier bloggfri i dag!!!
  Snakkes i morgen!!

  Tacokos!!

  Hei,hei
  Akkurat nå sitter jeg hjemme og vi har masse besøk, og den ene tanten min som kommer fra Tyrkia er her, for i kveld skal vi spise taco og hun skal sove her til i morgen.  Skal du spise taco i kveld??

  Today!

  Har ikke gjort noe i dag, så kan heller ikke si så mye, for jeg har bare vært hjemme og hørt på musikk og kost meg, sååå!!   

  Hva har du gjort i dag??'

   

  

  What a day!!

  Hehe, for en dag det har vært i dag, sov til i 9-10 tiden, sto opp, var oppe litt til Markus snart skulle komme, så fant jeg ut at jeg måtte dusje før Markus skulle komme. Så da det var gjort, måtte jeg egentlg gå tur med Sophie, men jeg ville helle vente til Markus var kommet så han kunne være med, så jeg ble sittende og vente. Da han var kommet, gikk vi tur med Sophie, eller han gjor for det var han som holt båndet hennes. Så kom vi hjem, og da bl det jo springing og leking, ja sånt som 1- snart 2 åringer finner på. Men etterhvert begynnte han og bli trøtt, og bare suttret hele tiden, og ville ingenting. Men da var det ikke så lenge ført Knut Ivar kom og hentet han å jeg overlevde jo. Og da han var hentet og alt var rolig kunne jeg endelig slappe av. Så her sitter jeg da, inne på rommet, med musikken min og tar det helt med ro!!!

  Ha en fin Tirsdag videre!!

  Rusken.

  Har ikke gjort noe særlig i dag, var hjemme til pappa kom, også siden det er rusken i dag og i morgen, så hjalp jeg han med og tømme søppel, også har jeg laget mat. Noe mere har jeg faktisk ikke gjort i dag, så det har vært veldig avslappende i dag!!

  Og for de som ikke viste det så er det sånn at på rusken så kommer vefas, eller noen andre hit til Talvik (og andre plasser) med konteinere som vi tømmer søppelet vårt i....så nå vet dere det!  Har dere rusken der du bor?

  Søndag i dag!

  Det er helt herlig og kunne være litt lengere oppe i dag en ellers, og herlig og tenke på at jeg ikke trenger og stå så gry tidlig opp i morgen. I dag har jeg hatt skikkelig søndag, det eneste jeg har gjort i dag har vært og sove lenge, støvsuge litt, og vi har vært hos farmor i Alta, det er det eneste, ellers har jeg hatt ordentlig søndag. Så nå skal jeg nyte resten av den, også snakkes vi i mårgen!!   

  Hva har du gjort i dag??

   

  Lørdagskos!

  Hei.

  Nå har akkurat besøket vårt dratt, og besøket var Lillianne, Knut Ivar og Markus. Og jewg tror vi snarty får mere besøk. Men mens Markus og de var her så har jeg sprunget rundt i huset etter Markus, og jeg har tulle litt med Lillianne, og ellers sto jeg opp i 9 tiden, og gikk rett i dusjen, etter det spiste jeg og...........nei, vi går ikke mer innpå det. Sitter og koser meg her me familien med litt snoop og ser på Tv. Skal snart gå og skifte klær. for det er så varmt, så sakkes!!!

  Nei, vent litt. Må jo fortelle dere at jeg har lært Sophie noen triks, så nå kan hun sitte bamse, springe på to etter godbiten, og hun han snurre runt på to, flinke Sophie gullet mitt!! Nå sankkes vi <3

   

  Hva har du gjort i dag?

  HØSTFERIE

  Hei.

  Da er det endelig høstferie, har faktisk ingenting på tapeten i høstferien, hvis ikke vi drar på en champingtur da. Men egentlig så vet jeg ikke om det blir noe av heller, for det er så mye som skjer og derfor blir det litt vanskelig og finne tiden. Men en ting er sikker, jeg tror jeg kommer til og være mye i Alta i neste uka.

  Hehe, det er noe jeg bare måå fortelle dere. For på skolen i dag så fikk vi tilbake masse prøver, også hadde jeg ikke sekk med meg, så jeg bare la dem på hyllen over jakken min i gangen på skolen, for og huske dem når jeg skulle hjem, men da jeg skulle hente dem, så var de borte, så det er mest sansynerlig noen som har tatt dem ved en feil eller med vilje. Men men får de vel tilbake. Men det er jo litt teit da, og ta prøvene til noen andre. Jaja, noen har jo bare lite og gjøre!!
  Hva skal du i høstferien?

   

  På klubben!

  Hei, og god kveld!

  Da er jeg akkurat kommet hjem fra klubben. tenkte at i dag skulle jeg være sosial, siden den uken har vært så fullpakket, at jeg ikke har nådd å være så mye med venner, så var dette en gjylden mulighet! Hvar en blanding av gøy og kjedelig på klubben, for vi vandret inn og ut hele tiden, og vis den ene gikk ut så gikk plutselig alle, så det har kanskje vært litt rar. Men som vanlig så ville jo Ronja ta litt bilder når hun så at jeg hadde kameraet med, så her er dem.

  Hva syns du?

  Dårlig blogger!

  Sorry, men fortiden er jeg en skikkelig dårlig blogger. Men nå har det vært masse oppgaver som skal leveres inn eller prøver og øve til, og nå holder jeg på med en presentasjon som skal framføres i morgen. Så den må jeg gjøre ferdig, og derfor blir det mobilblogging nå igjen. Pluss at jeg ikke har tatt noen bilder med kameraet mitt. Men jeg sitter nå her med musikken min og gjør oppgaven min, så må jeg gjøre den, også lover jeg at det skal bli et ordentlig innlegg i morgen eller i hvertfall på fredag!

  Men en ting skal dere vite, jeg elsker alle mine fantastiske lesere, og hadde det ikke vært for dere så hadde jeg ikke blogget ennå!!!!


  Hva har du gjort i dag??

  Konfirmasjonsleir (Bilder)

  Hei! Har vært på konfirmasjonsleir i helga, å truffet masse andre folk, lært en god del, og hatt det kjempekoselig!. Hadde kameraet med så de jeg var på rom med, tok noen bilder. Ikke så mange, men noen få! I januar skal det være en ny leir så da håper jeg og få tatt noen flere bilder!!.

  På leiren såv jeg p rom sammen med 3 andre, Karin, Ranita og Julie. Og det var kjempekoselig. Men noe mindre koselig var måten vi ble vekket på, for i morges ble vi vekket med sirener og sekkepipemusikk. men det var jo litt gøy å da! Så alt i alt en fin helg!!!
  Denne lappen var på speilet vårt!!

   

  Hva har du gjort i helgen?

   

  Hei!

  Sorry for ingen blogging i går, men jeg hadde rett og slett en veldig hektisk dag og hadde ikke tid til og blogge, for jeg var ute på sånn bøsseaksjon med pappa og var ikke hjemme før i 8-9tiden og da så vi på noen greier på tv-en å så gikk jeg og la meg!

  Akkurat nå holder jeg på og gjøre meg klar, for i helgen skal jeg på konfirmasjonsleir i Alta, og det er ikke låv og ha med seg telefonen, så denne helgen kommer til og bli tragisk uten telefonen, det viktikste i livet mitt, så det betyr at jeg heller ikke får blogget i morgen. Men på søndag er jeg tilbake igjen, og fårhåpentligvis med noen bilder fra leiren også!!!

  Snakkes!!


  Hva skal du i helga?

  Bøsse greier!

  Heisann, har hatt besøk av Maria i dag, og vi har jobbet på en presentasjon som vi skal ha i neste uka. Og vi har lekt litt med Markus, for mamma hentet han i barnehagen i dag og tok han med hjem hit. Og nå har jeg akkurat vært ute og godt med en bøsse, for og samle inn penger til redningsselskapet, for det er en sånn greie som 9.kl her i talvik, og en skole i Alta gjør, så har ikke vært en helt kjedelig dag, siden Maria var her!!  Hva har du gjort i dag?

  Noe innteressant??

  Hei,hei.

  He skjer det ingenting innteressant, har bare hatt besøk av Mariel, lastet ned litt musikk til telefonen, og ellers bare slappet av!! Så derfor lurer jeg på om det har skjed noe hos deg, som er vert og fortelle!!

  Så kom igjen og svar.

  Hadde egentlig lyst til og lage en videoblogg, så hvis du kunne ha kommet med forslag så hadde jeg blitt VELDIG glad!!!!

   

  Så kom med forslag!!!


  God kveld alle!!

  Hei!

  Håper alle har hatt en fin Søndag i dag. Og vet det har vært litt dårlig blogging i det siste, men det har liksom gått i ett her nå så, har bare nått å lage et lite mobil blogg innlegg, men dette er i hvertfall et ordentlig innlegg!

  I dag har vi vært en tur på Toften på besøk hos Knut Ivar, Lillianne og Markus (Nei, de bor ikke dær, de bare var der i helga), og resten av dagen har jeg vært hjemme og hatt en skikkelig avslappings dag, og har hørt på musikk, og lage bordkort som mamma bedte meg lage, men ellers var de ikke så interessant!!  Hva har du gjort i dag??

  Peppes pizza!!

  Hei hei, akkurat nå sitter vi på Peppes her i Alta og skal spise, for vi er akkurat kommet fra Hammerfest. Vi har vært og besøket farmor i dag, så nå gleder jeg meg til og komme hjem og slappe av med familien!!!

  Hjemme igjen!

  Hei, Nå er jeg hjemme igjen etter og ha vært på jobb. I dag da vi var ferdig på skolen dro jeg til Knut Ivar og Lillianne, og var der til jeg skulle på jobb. Og mer har jeg ikke nådd og gjøre, men nå skal jeg spise middag for det har jeg ikke gjort enda, såå hade!!!

  Hehe, fint hæ, syns det var kjempefint!!!!!

  På skola!

  Da er jeg ferdig på skolen og er hjemme og her er noen bilder fra i dag!


  Tror ikke det blir noe mere blogging i dag, for jeg skal på noen konfirmasjons greier. Men nå skal jeg spise åså drar vi. Hade<3

  I dag!

  Hei, sitter her hjemme og har akkurat vært i dusjen. Og nå mens jeg skriver dette sitter jeg og venter på at en skal komme og vise meg hvordan jeg legger sanger jeg allerede har lastet ned, fra iTunes til telefonen, og i mellomtiden snapchater jeg med Ida Marie!! Og ellers skjer det ingenting!!

  Hjemme igjen!!!

  Har vært i Alta i hele dag, for først så skulle jeg til kjeveortopeden i 10 tiden og etter det skulle vi gjøre noen greier, også skulle jeg til legen i 2 tiden, og da var jo hele dagen borte nesten. Men fikk kjøpt noen kubbelys og en eos, og vi var på Alfaomega og spiste lunsj!

  For en dag!

  Hehe, i dag i siste timen hadde vi naturfag og skulle gjøre en gruppe oppgave, jeg var på gruppe med Phanu og Ida, og dere får nå tenke dere hvordan det gikk!
  Men det var jo gøy da!

  Dette er karte vi måtte lage
  Hvar ikke Ida flink?

  Åhoy for en dag, jaja!!

  Ha en fortsatt fin dag videre, skal gjøre lekser også skal jeg på jobb senere!!

  Hade<3

  Søndag!!

  Hei, I dag har Lillianne og Knut Ivar vært her og spist middag og kake, og dette var for og feire bursdagen til Lillianne som var på onsdag, så vi har hatt det kjempekoselig. Til middag hadde vi får i kål noe som var kjempegodt, så en kjempefin dag. Farmor har jo vært hær siden i går, men dro ikke hjem i dag, men skal heller dra hjem i morgen!!!  Dette er gaven hun fikk hos oss!!!

   

   

   

   

  Hva har du gjort i dag??   

  Da har besøket dratt!!

  Hei
  Nå har akkurat besøket vårt dratt, vi har hatt besøk av Marianne og Markus og det var kjempekoselig!
  Og fremdeles har det bare vært en vanelig skoledag, det eneste er at det endelig er helg, så nå skal jeg kose meg!!!!

  Første innlegg med Iphonen!

  Hei, hei
  Har ikke tatt noen bilder med kameraet i dag, men jeg har tatt med telefonen, så da tenkte jeg at jeg kunne prøve og blogge med telefonen. Har ikke gjort noe spesielt i dag egentlig, har bare vært på skolen, og Ronja har spammet telefonen min med bilder, ellers en vanlig dag!!! ;)  Hva har du gjort i dag??

  Iphone 4s

  Hei,hei.

  Akkurat i dag er jeg litt oppe i skyene, for jeg har vært og kjøpt meg Iphone, åååå jeg er så glad. Har jo ønsket meg det såååå lenge og endelig har jeg det. Men det negative med det er at jeg aldri får den "nyeste og beste" telefonen før en bedere kommer ut, for nå kommer jo Iphone 5 snart ut. Men, men får nå se!!! Nå tror jeg at jeg skal lage meg litt mat så vi snakkes!!

   

  Har du Iphone??

   

   

  Prøv og gjette!

  Hei!
  I dag har bare vært en helt vanlig dag, akkurat som alle andre skoledager. Men i morgen skal jeg til Alta etter skolen for og kjøpe noe som jeg har ønsket meg lenge. Men det sier jeg ikke hva er i dag, for det må du prøve og gjette på.

  Så prøv og gjette!!!!
  Så hva tror du jeg skal kjøpe?

  Skolen!

  Sitter på skolen og har akkurat hatt gym, og vært i dusjen. Hadde ikke noe mere og si for jeg skulle bare ta en kjapp oppdatering!

  Liten kjøretur!

  Heisann.

  I dag dro vi på en liten kjøretur, og vi tok med oss Markus(Tantebarnet mitt). Vi kjørte ikke så langt, men en passe liten tur. Det var en kjempefin tur og vi koset oss masse med nybakte boller og drikke. Det blåste litt men det var bare forfriskende. Plassen vi var på het Kjærringdalen, og nede i fjæra var det noen som hdde skrevet navnet sitt med stein i gresset så da skreiv jeg navnet mitt og Markus sitt navn.

  Før vi skulle levere tilbake Markus kjørte vi en tur opp til småvannet og plukket blåbær. Også kjørte vi han hjem!!!   

  Hva har du gjort i dag??

  

  Helt vanlig Lørdag!!

  Hei!

  i dag har det bare vært en vanlig lørdg, jeg har ikke vært i Alta i dag heller!!! Men jeg har vært nede i bygda på butikken en tur, og da jeg kom hjem satt jeg bare og hørte på musikk... Men nå skal jeg snart se på mgpjr 2012, har ike noe annet og gjøre i kveld så da blir det å stte forran tv-en.

   

  Hva skal du i kveld??

   

  

  Maria er såååå flink til og tegne!!!!

  Hei!

  På skolen i dag hadde vi et sånt to og to opplegg, og da var jeg og Maria på "gruppe", og mens vi satte der og skulle begynne på denne presentasjonen om Egypt, satte hun og viste sine kunstneriske evner, og spurte meg hva det så ut som. Så bare så jeg kjapt på det og så at det var svart og hvit, så da sa jeg jo bare at det så ut som en pingvin. Så da gjorde hun det like gjerne til en pingvin. Åsså måtte jeg ta bilde av ugla hennes også!!!

  Bildene er tatt med telefonen, så det er litt dårlig kvalitet!!

   

  Hva syns du om Maria sine kunstneriske evner??

   

  

  Goood middag!!

  I dag kom jeg hjem sammen med mamma, og da hadde vi vært i butikken og kjøpt middag, og hun skulle lage noen greier. Jeg må si at det var bare kjempegodt det hun lagde, og jeg har sakt at hun må lage noe lignenede oftere!! Så jeg satt og koste meg med maten og etter det måtte jeg på jobb, Også har jeg ikke gjort noe annet!! Det er kanskje mange av dere som bestandig spiser slik mat, men sånn er bare ikke vår familie, eller vi spiser det men vi får det ikke ordnet på talerknene, men vi setter det på bordet så må vi ta selv!!  Men det var i hvertfall veldig god!!

   

   

  Hei. :)

  Hei!

  Ble ingen blogging i går, for jeg hadde null motivasjon. Det regnet og regnet og jeg måtte på jobb, og da jeg kom hjem måtte jeg prøve og tørke. men derfor tenkte jeg at jeg kunne ta et litt tidlig innlegg i dag. Det er jo egentlig ikke noe og skrive om, siden skolen har begynt og ting går som vanlig, og derfor tenker jeg ofte at det blir kjedelig for dere og lese innleggene mine, så vis dere kunne kommet med forslag til hva dere vil lese om her på bloggen eller hvis det er noen spesielle videoblogger dere vil at jeg skal lage. For det er jo ganske vanskelig og vite hva dere liker, og hverdagen min er ikke noe spesiell i forhold til andres, såååå komm med forslag!!!


  (Gammelt bilde fra da det faktisk var sol her i Talvik)

   

  Det er en ting till dere bør vite, og det er at jeg er kjepe glad i alle dere fantastiske lesere, og jeg setter kjempestor pris på at dere leser akkurat MIN blogg!!!!!


   

  Gratulerer med gårsdagen Maria!!!

  Hei!!

  Er kanskje litt dum overskrift siden dagen hennes er jo over fo noen minutter siden når jeg sitter og skriver dette, men fant ikke noe bedere. I dag har jeg altså vært i to bursdager, dn ene var min farmors bursdag og den andre var min gode ven Maria sin bursdag, og dette er grunnen tl at jeg ikke har blogget før i dag. Har rett og slett vært fult opp med ting og gjøre, men her får dere bildene fra bursdagen til Maria i hvertfall!!!


  Jentene!!


  Maria selv <3


  Maria og June<3


  Marianne, Elin og Maria....


  June!!!


  Maria og June!!!


  Marianne og meg.
  Meg, Marianne og Maria<3

   

   

   

  Hva syns du??

  Nå drar jeg snart!!

  Hei, blir ett tidlig innlegg i dag frodi jeg skal på overnattings tur opp til Haldde, og jeg kan jo ikke blogge derfra. Så defor lager jeg bare dette innlegget nå på morgenen, sånn at dere ikke trenger og lure på hvorfor jeg ikke blogger senere i dag, men i morge er jeg tilbake og da kommer det forhåpentligvis noen bilder fra turen!!! Nå når je skrive dette innlegget er kl 07:00 og jeg må snart begynne med oppvekking av Lars Martin fordi han skal kjøre meg til Kåfjord der vi skal møtes, også ska jeg spise litt!!!

  I går pakket jeg bare og var på skolen så det er ikke noe gøy og fortelle om gårdsdagen!!


  (Dette er et litt gammelt bilde)

   

  Hva ska du i dag??

  Bloggen er 1 år!!!

  Hei,

  Tenk at i dag har jeg blogget i 1 år allerede, og hatt opp turer og ned turer, brae innlegg og ikke fult så brae innlegg. Men fine kommentarer har det vært fordeom. Det har vært gøy og blogge for dere dette årat, og bloggen har forandret seg mye igjennom dette året, og det er jo ikke bare bloggen som har forandret seg men jeg også, og det kan kansje sees i innleggene, akkurat det må dere bedømme!!  Tenk at dette var det første bilde jeg la ut på blogget i det førte innlegget. Jeg husker at jeg egentlig begynnte og blogge bare fordi alle andre gjorde det, og jeg ville komme på topplisten. Men etterhvert innså jeg at det handlet ikk om og komme på topplisten, det handlet om at det å blogge er gøy, og du kan vise til folk hvem du er. Selv om mange kan få feil innstilling av deg, så er det jo alikevel mange som får vite gjennom bloggen hvem du egentlig er. (hvis det du skriver er sant da)  ;)

  Dette er et bilde av meg tatt for ikke så lenge siden og det viser jo også hvor mye (lite) jeg har forandret meg, og bloggn har forandret seg med meg!

  Det har vært en fornøyelse og blogge for dere, og håper jeg enda blogger i mange år framover!!! Og selfølgelig håper jeg at jeg kanskje kan være en inspirasjon for noen på en eller annen måte!! Dere har vært og er noen fanta

   

  Holder på med litt små pakking!

  På Torsdag skal ungdoms skolen på overnattings tur til Haldde, så derfor holder jeg på med litt pakking!

  Da jeg kom hjem i dag satte jeg litt på rommet og slappet av til mamma kom hjem, for jeg hadde lakt bøkene i bilen til mamma. Så når mamma kom hjem og vi hadde spist satte jeg meg og la trekk på de to bøkene!! Og det er gjennomsiktig trekk det er derfor man ikke ser det.

  Så etter at jeg hadde gjort det sporte pappa om jeg ville bli meg i butikken, så jeg ble med en tur, og fikk kjøpt meg en sportstopp!

  249,- Coop Marked

  Så nå sitter jeg og holder på med pakking!!  Skal du på overnattings tur??

  

  Første skoledag!

  Ja, da har vel de aller fleste begynnt på skolen igjen, og for meg er det faktisk lit uvant og tenke på at i morgen skal jeg på skolen og jeg kan ikke sove lenge og gjøre hva enn jeg vil, hele dagen. Men nei jeg må opp kl.7-7:30 for så å gå til skolen kl.8, og som om ikke det er bra nok så skal vi ha matte i de første timene. Men selv om det er et slit så var det kjekt og se igjen vennene mine og snakke med dem igjen, også var vi jo ferdig kl.11 så det var jo ikke så ille det heller.

  Etter skole ble jed mamma til Alta, så surret jeg der inne, og var på Telekiosken og spurte etter telefonen min som fortsatt er på reperasjon, men de ventet enda på deler så den fikk jeg ikke. Så jeg måtte gå enda lengere på Amfi, men så satt jeg på med brutter hjem da!!!

   

  Hvordan syns du det var og bynne på skolen??

  

  Skolebenken venter.....Shit!!

  Hei,

  Ja i dag er siste dagen med frihet for i år, og det man ikke har gjort til nå må bare vente. Vedder på at jeg kommer til og ha litt søvn problemer, for nå er jeg jo vant til ikke og legge meg før etter middnatt og stå opp langt utpå dagen, og nå må jeg jo legge meg i 10-11 tia og stå opp i 7 tiden på morgenen. Bare tanket på og stå opp tidlig skremmer meg, hvordan skal dette gå?? Tror jeg børr begynne og skjærpe meg.

  I dag vekte mamma meg i kl 10 for jeg skulle være med ned i kirka, for vi har nå fått ny prest. Og selfølgelig ble det kjedelig i lengden og jeg holdt på og sovne enkelte ganger, men jeg greide meg. Etter kirka dro vi bort på samfunnshuset for der hadde de ordnet med kaffe og kaker og sånnt, så var vi hjemme i 3 tiden!!  Hva har du gjort på din siste fridag??

  

  Dagen i dag!

  I dag har jeg egentlig ikke gjort noe spesielt, jeg var bare hjemme til kl 5, men var jo ute med Sophie da! Og klokka 16:30 gikk jeg ned til L.Mikkelsen for og vente på Altaposten, og for en gangs skyld kom bussen i rett tid. Jeg startet og gå, men siden vi skulle ha middag kom pappa og hjalp meg etterhvert. Etter avisa og middag, kjørte jeg mamma oss en tur, fordi pappa ville slappe av, så da fikk jeg og mamma oss lit "kvalitetstid". Så det var min dag, men den blir vel uansett anderledet snart, for skolen begynner jo snart.

  uffda, trur ikke jeg er helt klar for å gi slipp på sommerferien enda!! Men, Men :)

  Hva har du gjort i dag??

  

  Spørsmålsrunde!

  Hei, da er det lenge siden jeg har hatt en spørsmålsrunde, så da er det på tide. Så kom igjen og spørr om det dere vil vite, og jeg skal svare så godt og ærlig som jeg klarer, bare kom igjen og still spørsmål.
  Vet ikke helt når jeg kommer til og avslutte spørsmålsrunden, men det blir vel når(hvis) jeg har fått inn en del spørsmål


   

  Bloggfri

  Har ikke noe og skrive i dag så da blir det bloggfri, mener tilbake i morgen!!  6 Dager igjen!!

  Tenk at det bare er en uke igjen av sommerferien, og etter det sitter je på skolebenken igjen, og har de samme gamle hverdagene, det kommer til og bli SÅÅ kjedelig. Men en dag måtte jo ferien ta slutt også, ufff!!

  Blir ikke så stort innlegg for jeg har ikke så mye og fortelle annet en at jeg har vært en snar tur i Alta, og der bare gikk jeg rundt på Amfi og surret og så på klær som jeg uansett ikke hadde penger til og kjøpe, men men håper jeg får lønn snart!!!

  Snakkes!!   

  Grillmat!!

  Hei!

  Nå har vi akkurat spist middag, og i dag grillet mamma. Da jeg var ute med altaposten hadde pappa vært og kjøpt grillmaten og kjørte til meg for og si det, Og selfølgelig hadde jo jeg lyst og spise sammen med dem, så jeg sa til pappa at han skulle ringe og høre hvor jeg var når maten nesten var ferdig, for da kunne han komme og kjøre meg resten av ruta, og det gjorde han. Maten var kjempe god og nå er jeg mett og god!!

   

  Hva har/hadde du til middag i dag??

  

  kaker og sånt!!

  Nå har vi spist kake og koset oss, og nå skal vi kjøre farmor hjem. Tror mamma har hatt en fin dag, og det har vi også. Har pratet med Markus og Marianne på telefonen og han hadde masse og fortelle til Tante. På Mandag kommer de hjem, og jeg gleder meg til og se Markus igjen. Men nå tror jeg de andre venter på meg for nå skal vi dra til Alta for og kjøre hjem farmor!

  Snakkas!!  Gratulerer med dagen mamma :D

  Hallo!

  I dag har min elskverdige mamma bursdag og vi skal kose oss masse, i dette innlegget hadde jeg egentlig litt lyst til og skryte litt av mammaen min.

  Mamma er en person som altid er der for meg i tykt og tynt. Jeg kan alltid stole på henne og spørre henne om ting jeg ikke vil spørre andre om. Hun er den som kjenner meg best her i verden og derfor vet hun også hva hun skal gjøre for at jeg skal føle meg bedere, selv om vi selfølgelig har våre diskusjoner vet jeg at jeg kan stole på henne!!!!

  Kjempe glad i deg mamma <3

  Hun ville desverre ikke ha bilde av henne her på bloggen så her er noen bilder av meg og Sophie!

   
  Blir mer blogging i kveld tror jeg, for da skal vi feire med kake og sånt!!! Snakkes!!

   


   

  Lørdag!

  Heihei.

  Vet det er Lørdag og jeg burde ha mye og fortelle, men det har jeg ikke. Det eneste jeg har gjort er og såve til halv 11 og klippet gresset og jeg har vært sammen med Mariel. Og nå har vi akkurat hatt besøk og vi sitte og ser på håndball finalen!! That's it!!!  Elger er STORE dyr!!

  Hei Hei.

  Egentlig vet jeg ikke hva overskriften har med det jeg skal skrive og gjøre, men det er vel det at jeg sitter og ser på et Elge program der det er en diger Elg som er filmet!!

  Har vært i Alta i dag, for vi dro når pappa hadde kommet hjem og slappet av litt. Jeg fikk ikke kjøpt meg noe men mamma og pappa kjøpte mye, men selfølgelig, det var jo mest mat og sånt. Da vi var på torvet utenfor Amfi, var det masse stander med forskjellige typer ost, skinker, såper og mye mer fra forskjellige land. Da vi var ferdig og se på de standene så pappa på klokken og da var den kvart over fem, og jeg skulle hvert på jobb for et kvarter siden, så vi dro og hentet farmor (for hun skal være hos oss i helgen) og dro hjem. Da vi kom hjem sporte jeg pappa om han kunne hjelpe meg med Altaposten, så han kjørte meg.

  Nå har mamma skjært opp litt skinke såvi skal kose oss.....snakkes!!!

  To Day!!

  Heipådei.

  Har ikke stort og si, men i dag har jeg solt meg på verandaen neste helt sitenjeg sto opp, ogtil jeg skulle ut med Altaposten. For det har vært SÅ fin sol i hele dag, så det er vel egentlig det nermeste vi kommer sommer her oppe!!  Ferdig for i Dag!

  Heisann.

  Da var jeg ferdig på jobb for i dag, og sitter bare her på rommet mitt og hører på musikk. I dag mens jeg var ute med Altaposten var det knallsol så jeg brukte litt ekstra tid for og nye sola. Var også helt nydelig temperatur så det gjorde bare ting bedere. Ellers har det ikke skjedd noe. Da jeg var ute med avisene så gikk jeg egentlig helt i mine egene tanker og hørte på musikk, så der fikk jeg heller ikke med meg noe hva som skjedde rundt meg, ikke at jeg tror det skjedde så mye da. Men hadde det "hyggelig" i mitt eget selskap, der jeg gikk!!!!
  Hva har du gjort i dag??

  

  Kina resturant!

  Hei,Hei

  I dag måtte jeg stå opp veldig tidlig, for og rekke bussen som skulle gå fra Talvik kl.10:15. Fordi jeg skulle til tannlege og pappa ikke kunne hente meg hjemme, så da dro jeg med bussen. Og da jeg kom inn dit, gikk jen en runde eller to på Amfi, før jeg tok turen ned til Aronnes på besøk. Da jeg var ferdig der, dro jeg opp for og rekke tannlegen, og etter det dro jeg på Kina resturanten på City og spiste litt, men side jeg ikke hadde så mye penger kunne jeg bare spise en forrett. Men det var godt de var det!!!
   

  Hva syns du??

  

  Speilegg!!

  God Motgen Norge!!

  Nå har jeg akkurat steket meg egg, og skal nå sitte og kose meg. Har også samtidig tatt ut av oppvaskemaskinen, så når jeg er ferdig med og spise må jeg gå ut med Sophie, for det trenger hun. Så har jeg egntlig ikke noen planer for resten av dagen, annet enn at jeg skal ut med avisen.

  Men nå skal jeg spise snakkes!!  Hva spiser du til frokost??

  

  Hjemme alene

  Nå sitter jeghjemme alene, for mamma måtte på legevakten i Alta, pågrunn av noen kuler i bakhodet. Så jeg sitter hjemme og koser meg.

  I dag har jeg vært ute hele dagen, og jeg har ryddet litt i gjesteboden, og der fant jeg utrolig mye rart. Har fakrisk fått tømt 3 esker fra boden, og kastet to søppelsekker, så er veldig fornøyd med dagens innsats. Jeg ringte faktisk akurat mamma og spurte om jeg kunne få en is, å det kunne jeg så nå skal jeg kose meg.

  Jeg og Sophie koser oss, snakkes.

  Lørdags stund har gull i munn!!

  HeHe, overskriften er bare akkurat da tanke, så jeg skrev bare det første jeg kom på. For overskriften er jo faktisk det vanskeligste og komme på, i et innlegg!!

  Har vært en tur i Alta i dag, og har hjulpet farmor med og handle, så det tok jo sin tid. Og har egentlig ikke gått så mye og sett, fordi vi bare skulle hjelpe farmor. Mamma har vært her hjemme og ordnet, og hun har bursdag på neste Søndag, så pappa og jeg kjøpte forskudds gave, og det var en stol som mamma har ønsket seg, så da ble hun fornøyd. Ellers sitter jeg her og slapper av, og spiser litt snoop som jeg kjøpte i dag. Og vi hadde tenkt og dra på besøk, men hvis vi ikke får svar på om de er hjemme så drar vi ikke.

  snakkes!!!

   

   

  Hva har du gjort i dag??

   

  

  I går og i dag!!

  Hei,Hei

  I går var jeg i Alta, får jeg skulle ta rønken av høyre håndledd. Og samtidig gikk vi og så på et klesskap, men kjøpte det ikke. Og vi gikk og leverte inn telefonen, så nå har jeg fått låne telefon igjen, begynner egentlig og bli lei av det der med og levere inn telefonen, for det blir så mye omstilling når jeg da får den tilbake. Men men, skal ting bli bedere så må jeg jo gjøre noe med det.

  Så nå har jeg da en HTC, og kan ikke klage på en sånn låne telefon, for den er jo nesten bedere enn MIN telefon.  I dag har jeg ikke gjort så mye, jeg sto opp tok på meg onepicen, og gikk ut med Sophie. Når jeg kom inn satt jeg meg og så på TV. Og ikke så lenge før mamma var ferdig, gikk jeg meg en tur og satt på med mamma hjem igjen. Så det har vært en ordentlig daffe dag, og det har vært kjempe godt. Nå sitter jeg i stua og har akkurat vært i dusjen, og sitter og koser meg sammen med mamma og pappa, og spiser litt snoop!!!
  (Kanskje ikke det beste bilde av meg, men som sakt har jeg jo akkurat dusjet)

   

   

   

  Hva gjør du i kveld??

  

  Blogger jeg leser!!

  Her er noen av bloggne som jeg leser!!! Og de er veldig brae!!

   

  www.l0ve.blogg.no

  www.auroramohn.blogg.no

  www.annais.blogg.no

  www.whoot.blogg.no

  www.cjmlove.blogg.no

  www.mammatilmichelle.blogg.no

   

   

  Ja....jeg tror det var de fleste, så vet dere hvilke blogger jeg leser. Og jeg vil absolutt annbefale disse bloggene til dere der ute, for disse bloggene er det hvert og titte på!!!

  Så snakkes vi senere!!

   

  Hvilke blogger leser du??

  

  Vil lese din blogg!!

  I dag har jeg ikke noe og snakke om så da vil jeg i stede for og snakke om noe helt bull shit, så vil jeg lese din blogg.Så bare skriv din bloggadresse i kommentar feltet så skal jeg lese din blogg, og kansje det til og med blir en ukensblogg greie på bloggen min også etterhvert også. Men det får vi se etterhvert!!!!  Sent innlegg!!!

  Heija, blir et sent innlegg i dag, eller kanskje ikke så sent. Men har likom ikke fått til og gjøre det før nå. I dag sto jeg opp ganske sent, og da jeg hadde stått opp sykklet jeg meg en tur innover vassbotten. etter det var jeg bare hjemme en stund, også dro jeg opp til naboen sammen med mamma og pappa, og hilste på dem og babyen deres. Så det var veldig koselig. Ellers har jeg ikke gjort så mye egentlig, men har det fint med ferie!!!

  På city med Camilla!!

  Hei, har vært i Alta i dag, og da jeg kom dit ringte jeg Camilla og spurte om hun ville komme net på City, og det gjorde hun. Så vi gikk rundt og skravlett og lo lenge, og vi tok oss en milkshake. Men så ringre mamma og da måtte jeg komme til dem, for da var det ikke lenge før vi skulle hjem, og jeg på jobb. Fikk ikke kjøpt noe heller, for jeg har ikke penger så gleder meg til jeg får lønn!!

  Men nå skal vi spise reker og kose oss, sååååå......... snakkes alle min kjære blogg lesere!!


  Har du vært i byen i dag??

  Lite og snakke om!!

  Hei,
  For tiden har jeg veldig lite og snakke om, fordi det ikke skjer noe i livet mitt, annet enn at jeg sover spiser og går på jobb, og mellom det holder jeg på med dataen. Egentlig så venter jeg vel på at noen av vennene mine skal komme fra ferie så jeg har noen og henge med!!


  Hva gjør du i ferien??

  Bloggfri!

  I dag har jeg ingenting og fortelle så derfor sier jeg at det blir bloggfri, så snakkes i morgen allesammen!!

  Første dag på jobb!

  I dag var første dagen min på jobb. Og jeg går da med avisen her i Talvik. men går bare på den ene siden av brua da!! Skulle egentlig gå selv, men siden jeg har forstuet foten kraftig, så hjalp pappa meg med og kjøre meg rundt. Etter sommeren har jeg da fast jobb, men bare 50% stilling, så jeg deler ruten med en i klassen. Jeg hadde jo et valg om jeg ville jobbe halv eller hel stilling, men jeg tenkte at jeg ville ha litt fri også, for jeg er jo fortsatt ung, og vil gjerne ha et liv i tillegg til at jeg har lyst til og tjene penger, så nå har jeg det. Vi går annenhver uke, så den uken skolen begynner skal han i klassen gå og uken etter skal jeg gå, og sånn fortsetter det framover!!!  Foten min, når den var på det værste!!!!!

   

   

   

  Har du en jobb??

  

  Dette bør du lese!!!!!

  Fant dette på www.siljeit.blogg.no, og har lest hele. Jeg synes jeg kjenner meg utrolig mye igjen i det jeg leste her, og føler med henne. Så håper alle dere leser dette, og tenker dere om. og håper det er mobbere som også leser dette, som kansje tenker seg litt om etter og ha lest dette, for dette går ikke an. Og jeg vet hvordan det føles!!!!

   

   

  Jeg har nesten hele livet mitt hatt et dårlig forhold til min egen kropp. Jeg får høre av mine nærmeste venner at jeg ikke er feit, eller at jeg er normal, men jeg klarer bare ikke å høre på dem. Jeg går ikke rundt og sutrer over at jeg er feit, for så å stappe i meg en pose med potetgull, nei. Av og til har jeg hatt perioder der jeg spiser sunt, og stikker og tar meg en joggetur. Det kunne jeg gjort i dag også hvis jeg ville, jeg har ikke noen problemer med det. Problemet mitt er at jeg føler at jeg ikke blir akseptert, det er alltid noe jeg gjør galt, eller noe jeg må fikse på på utseendet. Personen som ikke aksepterer meg, er meg... Ofte har jeg stått i speilet og sett på kroppen min, sakt for å prøve å overbevise meg selv "silje du er ikke feit" og endret mening tvert. Jeg har aldri vært den jenta guttene legger først merke til, og jeg har alltid vært usikker på meg selv. Ikke på innsiden, men på utsiden, og det har gjort mye med meg.

  Når jeg gikk i femte klassen, ble jeg mobbet til jeg begynte i syvende klassen, jeg ble venner og uvenner hele tiden med mobberne, og klarte ikke å forstå mitt eget beste. Når jeg begynte på ungdomsskolen ble det bedre, fordi jeg startet i en annen klasse enn dem. Alt var bra, helt til det startet der også. Det har holdt på helt til nå, og jeg klarer bare ikke mer. Folk har slengt så utorlig mye dritt om meg, siden femte klassen til nå. Kommentarer som "herregud du burde begynne å trene" og "fleskeræv" er nok de jeg husker best. De har limt seg på hjernen min, og jeg tenker på det hver gang jeg ser meg i speilet. Helt siden dette begynte, har jeg hatt komplekser med kroppen min, uansett hva folk sier til meg og prøver å overtale meg til. Jeg ser liksom andre ting enn hva jeg har gjort før. Alltid er det noe jeg kunne endret med meg selv, før var det ingenting spesielt, jeg var stortsett fornøyd, helt til folk begynte å påpeke ting med meg, hele tiden. Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har grått over den kroppen jeg har, og vært ufornøyd, på grunn av akkurat dette. Folk sier så mye stygt til meg, at til slutt tror jeg på det, og det vil ikke ut. Det har limt seg fast...

  Her en dag før sommerferien var jeg så lei av å bli rakket ned på at jeg knakk helt sammen, jeg klarte rett og slett ikke mer. Jeg gikk ikke på skolen dagen etter, og jeg håper at hvis dere som er grunnen til dette, leser innlegget mitt, at dere tenker litt over hva dere har gjort med en person, bare ved å si noen få ting dere tror at ikke sårer. Men det sårer, helt jævlig.

  Jeg har prøvd å være sterk hele tiden, ikke tenke så mye på hva folk sier, og å være meg selv. Men når det faen meg ikke er godt nok, så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre, jeg har nesten gitt opp. Når kommentarer jeg prøvde veldig hardt å ikke tenke så mye på, gjør at begeret drypper over, da er det nok. Jeg har tatt i mot nok frekke kommentarer fra folk, jeg skal ikke være den jenta som byr på seg selv og ikke får noe annet tilbake enn dritt og frekke kommentarer. Jeg fortjener bedre, og det gjør alle andre også som blir mobbet. Jeg hater å innrømme det, for ja, jeg blir mobbet.

  Det er kanskje mange som ser på meg og tenker at jeg har mange venner, og har det bare bra. Men det er mye man ikke ser på utsiden, som har helt vrengt seg på innsiden. Jeg har gått lenge og holdt tilbake tusenvis av tårer, som har kommet ut litt etter litt. Noen har vært gode å få ut, andre har vært vonde. Noen ganger har jeg følt at jeg er svak, andre ganger har jeg følt at jeg har vært sterk for lenge. Jeg foretrekker det siste mest, for å bli mobbet fra femteklasse til niendeklasse, synes jeg er lenge. Ingen fortjener å bli mobbet, og jeg er så lei. Så sykt lei, vær så snill og bare slutt. Dere vet kanskje ikke hvor mye dere sårer meg, men dere skulle bare visst.  Og leser du dette, setter jeg utrolig stor pris på det!!!

  God kveld!

  Hei, og god kveld allesammen.

  Nå har jeg hatt besøk av verdens beste June og Camilla. Først i dag så var jeg ute sammen med June, men så kom Camilla. Vi har vært ute og tatt litt bilder til bloggen, Og har sett på innkjøps videoer på youtube. Har vørt kjempekoselig og være sammen med mine gode venner dagen før jeg skal på ferie, og siden vi har hatt det så fint samme så har det vært enda koseligere.

  Her er noen av bildene vi tokk i dag!!

   

   

  Hva har du gjort i dag??

  

  2 days until takeoff

  Hei!

  Nå er det bare 2 dager til jeg skal dra på ferie. Har vært i Alta i dag og, og har fått kjøpt en gave til Stine min <3 som har bursda snart, og som jeg gled meg helt syyyyyykt til og se Gleder meg også kjempemasse til og se lille (som sikkert ikke er så lite nå lenger) Maiken. Tenkte på og lage video fra de dagene når jeg er i Tønsbærg, som jeg skal legge ut når jeg kommer hjem fra ferien. Og håper dere vil like den når den kommer.

  Forresten så er det noe jeg må si, for jeg føler at jeg ikke sier det ofte nokk. Jeg er kjempeglad for alle kommenterer som kommer her på bloggen min, eller bare det at dere er her inne og ser gjør meg veldig glad!! Såå tuuuuuse takk allesamme <3

  Glad i dere<3  Pakking.

  Heisann, var i Alta i dag for og levere telefonen på reperasjon, så nå låner jeg pappa sin telefon. Men det var ikke det jeg skulle fortelle dere, På torsdag drar jeg til Tønsbærg alene, så nå holder jeg på og pakke. De fleste ville nok sikkert ha hatt med seg to kofferter, men jeg, jeg har bare en sturselig koffert med, og til og med har jeg tatt bort en del av det jeg hadde skrevet at jeg skulle ta med, for jeg håper og få kjøpt litt ting der nede, og da må jeg jo ha plass til det. Sååååå, gleder meg så syyyyyykt, men alikevel blir det litt rart og ikke skulle være på ferie med mamma og pappa og Sophie, noe jeg er vant til. Men det blir også godt med en liten forandring.

   

   

  Hvor skal du i ferien??

  

  Overnatting hos Marianne!

  Hei.

  I natt overnattet jeg hos Marianne som bor i Alta, hadde det kjempekoselig, og så på 3 filmer, mens vi koset oss med burn og potetgull. Satt jo oppe til langt på natt, tror ikke vi la oss før i 3 tiden i natt, også vekket Markus, Marianne i 6 tiden, og jeg sto opp kl 10 over halv 9. Men heldigvis fikk vi såvet litt mens han sov. Har vært en kjempefin helg sammen med beste Marianne <3. Vil definnitift gjøre det igjen en gang.   

   

  Hva har du gjort i helga??

  

  Overnatting!

  God morgen alle mine søte lesere.
  Skal til Alta i dag og, for vi måtte handle. Men så må jeg også mest sansynelig sende telefonen på reparasjon, for den begynnte og tulle så mye for ikke så lenge siden. Også skal jeg sove hos Marianne i Alta i dag. Jeg gleder meg kjempemasse til det, og jeg vet vi kommer til og kose oss.

  Snakkes.  Hva skal du i helga?

  7 Dager igjen!

  Hei, nå er det bare en uke igjen til jeg skal reise til Tønsbærg. Gleder meg så syyyyyykt mye til og dra dit, og kofferten er jo neste ferdig pakket! Har egentlig lite blogg inspirasjon nå fortiden, for det er ingenting som skjer. Så når jeg er i Tønsbærg så kommrr jeg til og prøve og ta masse bilder, og være en god blogger.  Ha en videre fin kveld!

  Har vært ute!

  Heisann!

  Før i dag så hadde jeg ingenting og blogg om, men så fant jeg ut at jeg ville gå ut en tur, for jeg kjedet meg sånn. Så jeg gikk ut, og hadde med meg musikken min, og bare gikk rundt. Var jeg en tur på Klokkarhøyden, og bare så utover Talvik, og satt der litt. Og etterpå gikk jeg opp på stor banene over oss. Men så ringte mamma og sa at jeg måtte komme hjem, så jeg sitter nå her og kjeder meg!

  Så god kveld allesammen!

   

   

   Hva har du gjort i kveld??

  Tannreguleringa oppe er borte!

  Heia!
  Har jo vært i Alta, hos kjeveortopeden i dag. Og der fikk jeg tatt bort reguleringen oppe. Det er såååå godt at den er borte. Det eneste negative er at jeg må bruke en slaks plate. Den er gjennomsiktig så man ser ikke at man hsr den på.
  Så ellers hadde jeg ikke så mye og fortelle.


  Hade!!  Har du hatt/har regulering??

  Hjemme!

  Heisann! Nå er vi hjemme igjen, etter en alletiders helg. Var så masse nye folk og bli kjent med, så det var kjempe hyggelig. Tokk litt bilder og sånt, men det kommer i morgen.

  Natta.

  Hoppsideisi!

  Heja!
  Overskrifta er helt merkelig, men bare skreiv det første jeg kom på.
  Skal til Alta i dag, og vi starter halv to, for mamma skal til tannlegen. Og vi skal hente farmor før vi kjører hjem, for hun skal sove her til i morgen og i morgen skal vi til Målselv på sånn slektstreff, og da må vi starte tidligst mulig og seines kl 8:00. Så det blir en lang dag i morgen.
  Vet ikke om jeg blir og kjøpe noe i Alta, men vis jeg gjør det så kommer det et innkjøp senere!


  Hva skal du i helga?

  Bloggfri

  Hey!

  Har ikke så mye blogg innspirasjon i dag, så tror bare jeg sier det blir bloggfri i dag. Har forresten vært i barnehagen i dag på sånn sommerfest, og har hatt Markus her, og det er det eneste som har skjedd!  Sommerferie!

  Heja!

  Er såååååå glad nå, for å er det endelig sommerferie og jeg bare sitter og chillern. Egentlig så synes jeg at dette året har gått så utrolig fort, og kan ikke fatte at det allerede er sommerferie, jeg synes liksom det var bare for noen uker side at vi begynnte på i 8. Så tiden har gått fort, men er glad det er over. Og gleder meg til jeg skal til mormor og bestefar i ferien.

  Må bare fortelle dere noe før jeg poster dette innlegget. I helgen ska vi på sånn slektstreff i Målselv, så det blir koselig. Men grunnen til at jeg sier detter at det ikke er sikkert jeg får blogget da, bare sånn at dere ska være ops på det, men det kan j også være at jeg får blogget, for jeg har jo med meg telefonen!   

  Har du sommerferie??

   

  

   

  Sommeravsluttning

  Hey!

  Nå har jeg akkurat vært på sommeravsluttninga, men det betyr ikke at jeg kan såve lenge i morgen, for vi har fortsatt en dag igjen og det er i morgen. Men heldigvis får vi gå kl 10:30 i morgen. På sommeravsluttninga måtte alle klassene utenom 10 framføre et nummer, og vi var sist men kan ikke akkurat si at det er det beste vi har prestert, men men, akkurat nå er det eneste jeg tenker på, SOMMERFERIE, som vi har etter i morgen. ÅÅÅÅÅ, det kommer til og bli sååååå digg.

   

  Er litt rød i ansiktet men det er fordi jeg var skikkelig var!

   

   

   

  Har du sommerferie?

   

  

  Gratulerer med dagen!

  Heya!

  I dag har min bestefar bursdag så ville lage et innlegg til han i dag og si, gratulerer så kjempemasse med dagen bestefar, og sees når jeg kommer dit, Glad i deg <3 Men har ingen bilder av han så slenger med et bilde fra der de bor.

   

  Grillings!

  Heya folkan!

  Har vært strålende vær i dag, med sol og greier. Men nå er det litt overskyet. Og derfor bestemte vi oss for at vi skulle griller i dag, og det gleder jeg meg kjempemasse til, så må gå for maten er ferdig nå. Hade søtinger!!!

   

   

  Griller dere i dag?

  

  Nytt design!

  Heya!

  Endelig har jeg funnet et nytt design, var så kjedelig det andre, jeg ville nesten ikke selv engang se på bloggen, for det var så gammelt. Men nå er det et nytt design som er mye finere, og det eneste som mangler nå er header!   

  Hva syns du?

   

  

  Herlig meg helg!

  Jaja det var nå også en måte å ta helg på, vi satt tre stykk igjen på storsia, og hadde ikke fådd beskjed om at vi kunne gå hjem, så vi gikk ikke før kl.13:00, og da vi sku spørre om vi kunne gå hjem så va det ingen der, og alle hadde gått hjem, og den eneste våksne som var der var Elise og noen SFO unger. Men men sånt kan skje, og vi hadde det jo fin der vi satt å så på film, så.......

  I morgen skal jeg og mamma til Alta for og kjøpe blomster, og vi må stå skikkelig tidlig opp, vi må kjøre kl 9, så da skal hun hvertfall ikke si at jeg har såvet bort dagen. Men noen dager må jo bare være sånn. I Talvik er det grått vær for tiden og håper det kmmer sol snart for jeg har lyst til og gå i shorts og sole meg så jeg blir brun på leggene, for der er jeg hvit for tiden.

   

  GOOOOOD HELG!!!
  

  Passende overskrift "her"

  Heisann dere.

  har vært en veldig avslappend dag på skolen i dag, fo det var bare 6 stykker på storsida i dag, og det var de som ikke skulle være med på overnattings turen, og blandt dem var jeg. Så i første og andre time bare slappet vi av for det var ingenting og gjøre. I tredje time prøvde vi og få till og se på film, men det funket ikke så fikk ikke gjort noe da heller, Men i fjerde time begynnte vi og se på film, og da filmen var ferdig (kl.13:00) fikk vi låv til og gå hjem, så kan ikke si at det har vært en fæl dag. Og jeg må si att filmen var ikke så dårlig den heller. Så alt i alt var det en "koselig" dag, kan man vel si!  Hva har du gjort i dag?

  Kinarestauranten!

  Heia!
  Har vært i Alta en snar tur i dag, og mens vi var der dro vi og spiste på kinarestauranten. Og da vi kom ut igjen var alle stapp mette, men maten var kjempegod!!
  I går bestilte mamma og pappa flybiletter til oslo til meg, og jeg skal dra 5.juli så det gleder jeg meg masse til. Pluss at det bæir FØRSTE gang jeg tar flyet alene til mormor og bestefar. Men gleder meg masse og det er jo det viktigste.!  Har du noen gang spist på en kinarestaurant?

  Idrettsdag!

  Heisann alle mine søte lesere!
  I dag hadde vi idrettsdag på skola, og der hadde vi lengdehopp, kasting, natursti og vi måtte springe 60 meteren. På slutten spilte vi fotball kamper, og den siste kampen var mellom utvalgte elever og lærere. Og uheldig vis vant lærerne. Men det possitive var at det var kjempefint vær med sol og greier, og nå regner det plutselig.
  Nå sitter jeg nede hos Knut Ivar mens de er på bjørkelitin, for det er jo tretoppers denne uka så de holder på med den, og derfor sitter jeg barnevakt for markus, og koser meg med og se på TV.


  Har dere tretopprs turer?

  Akkurat slått av datamaskinen!

  Hehe, er egentlig en helt teit overskrift, men det er fakta for jeg har akkurat slått av, da gidder jeg ikke slå den på igjen for det tar så lang tid, så da tar jeg heller og mobilblogger istede.
  Har holdt på med bloggen en god stund, og har endelig fått til. Det er ikke mange endringer men noen, så håper dere liker de endringene som er!

  I morgen har vi idrettsdag på skolen, og da skal vi være på bana over oss. Og på slutten av dagen skal vi spille fotballkamper!  Har dere idrettsdag på din skole?

  Noen som vet.....

  Trenger litt hjelp her. Jeg prøver og få til stor bokstav i overskriften. Nå har jeg jo bare små bokstaver, men jeg vil at første bokstaven i overskriften skal være stor som dette "Noen som vet....." Nå er det jo slik "noen som vet.... Men jeg får ikke til, så jeg hadde håpet at noen viste hvordan man får det til, og kan i det til meg!!!!

  Vær så snill trenger virkelig hjelp.

  Og forresten så vet jeg at designet er litt kjedelig men jeg finner ingen gratisdesign som jeg kan bruke. Så vis dere vet om noen som kan lage et fint design til meg uten at jeg må betale så hadde det også vært fint!!

  TUUUUUSEN TAKK!!!  God søndag!

  God søndag alle sammen!

  I dag er det litt overskyet her i Talvik, men har vært bra temperatur. Må dessverre skuffe dere og si at jeg ikke hr noe gøy og fortelle dere, me jeg kan jo lette stemningen med og si at om 1 og en halv uke er det.................Wait for it!..............SOMMERFERIE!!!!!!!. Det kommer til og bli sååååå herlig og ha sommerferie, og jeg vet at disse dagene kommer til og gå ganske fort, eller...... kanskje sakte, vet ikke helt. Men det er vert det, for ska jo til Tønnsbærg i ferien, og kanskje jeg får møte en slektning av mamma som bor i Canada, for han skulle vistnokk reise litt rundt, og skulle ta en tur til mormor og bestefar, så håper je når og treffe han!!

  Ha en fortsatt fortreffelig Søndag!

  Og forresten så har Camilla, en god venn av meg bursdag i dag, såååå gratulerer med dagen Camilla :) ILU <3  June og Camilla! <3

   

  Ha en super dag Camilla!!!! ;)   

  Ikke noe!

  Heisan!
  Har egentlig ikke noe og snakke om idag, men det er ihvertfall helg og det er herlig.
  Akkurat så er jeg hos Knut Ivar og Lillianne og sitter barnevakt. De har jo to dyr nå, en hund (Kaisa) og en katt (Pusi). Men siden jeg er allergisk og redd katter så er den ute på gangen, mens Kaisa er her sammen med meg og koser seg med beinet sitt, og jeg ser på TV.
  I dag ordnet vi også med pengene Lars Martin skylte meg så jeg har fått dem, så i morgen skal jeg til Alta og se om jeg finner en bukse, for det trenger jeg!


  Fin fredag allesammen!

  Prøving og feiling!

  Hei.

  I dag fikk vi øve ganske mye på det vi skal framføre på sommeravsluttninga. Og nå er det blidt ordnet sånn at jentene er for seg og guttene for seg, og vi hadde det kjempe gøy på øvingen, og tror det kommer til og bli en bra fremføring.  

  Har hatt en video her, og de som har sett den var heldig, for nå har en av dem som ikke var seende på den, sakt jeg ikke får ha den her, så måtte bare legge til et bilde der.

  Er ikke relatert til temaet men jaja!

   

   

  Skal dere ha sommeravsluttning på din skole?

  Ute med Sophie!

  Heia allesammen!
  Har akkurat vært ute med Sophie, hunden min. Og vi gikk inn til storvannet. Så har jeg spist litt is. Egentlig har det vært en kjedelig dag, for jeg er blitt kraftig forkjølet igjen, men va på skola i dag og kommer nok til og gå på skola i mårra å.
  Har egentlig allerede begynt og tenke sommer, å den e jo ikke så langt unna så.......gleder meg!  Har du vært/er syk?

  Soling på skolen!

  Hei!
  At solen har kommet er herlig, je sitter ute og soler meg nå som jeg har kommet hjem. Har hentet Markus i dag også, så han fær nu å sprade rundt her, mens han spiser knekkebrød!
  I siste timen i dag, fikk vi gå ut og sole oss og lese en bok, men jeg tror mesteparten bare solte seg. Egentlig tror jeg hele skolen var ute da! I hverfall Simone og dem, for jeg og Simone solte oss på SFO trappa!


  Har du sol hos deg?

  The sun is here!

  Heisann mine fantastiske lesere!
  I dag har det vært en solfylt dag, helt til nå får nå gikk akkurat solen ned! Etter skolen kom Kathrine til meg og vi spilte ping pong, lekte med Sophie og hadde det kjempe gøy. Så har vært en fin dag ellers!  Hvordan har din dag vært?

  Har vert i Konfirmasjon!

  Heia bloggen!

  Har vært i konfirmasjonen til Katarina i dag, og har hatt det kjepekoseli, har spist middag og dessert der de hadde, tror det var nesten 13 kaker, men alt ble jo ikke spist opp. Jeg har også møtt mange jeg ikke har sett på en stund. Så har hatt en alldeles fin dag, med masse god mat. Og det virket som om Katarina også hadde det, hun som fikk masse penger, og annet. Har tatta masse bilder også!  Hva syns du??

   

  Bilder fra i går!

  I går var jeg ute sammen med beste Katarina<3 og vi hadde en "foto shoot" neden for skole ved et tre, så vi hadde det mye gøy der, og to masse bilder.'
  Hva syns du?


  Innkjøp 01.06.2012

  Hei!

  Sorry for ingen blogging i går med vi har ikke hadt nett i Talvik på tre dager, på grunn av en traier som har kjørt ned den der stolpen, så alt nettet er kuttet. Men var i Alta i går etter skolen og måtte kjøpe konfirmasjons gave til Katarina, så det har jeg gjort og samtidig fant jeg andre ting jeg hadde lyst på, og jeg hadde litt penger igjen på gavekortet så jeg kjøpte, to armbånd og et smykkestativ!  10,- stk H&M salg  59,- Nille 

   

  Hva gjorde du i går??

  Stjernøya!

  Heia, Har vært på Stjernøya i dag med klassen for og jobbe der, vi kjørte fra Talvik til Toften kl 06:30 ca så er ganske trøtt nå å skal gå i dusjen snart.

  På Stjernøya jobbet jeg på messa, og der lagde jeg mat, og jeg lagde sjokoladekake nesten helt alene, så er ganske stolt. Ellers var det bare det vi gjorde vi laget mat og vasket opp. Og i pausene sendte jeg melding med Ida. Jeg var forresten ikke alene som elev på messa, det var en annen der og det var Sander. Han skulle egentlig være på båten, men han byttet og f kunne ikke være på den plassen han hadde byttet til så han måtte være på messa. Men på tur hjem var det litt gøyere for da hadde jeg lættis nesten hele turen, og når jeg hadde ledd meg ferdig sovnet jeg, men før både jeg og Ida sovnet drev vi og tok bilder sammen med Roy.

  Ser nå at jeg står står jo utrolig teit når jeg har de treskoene på sorry for det folkens!!!    

  Hva har du gort i dag?

  Hos Bror!

  Heisann!
  Er hos Knut Ivar og Lillianne nå, for jeg hentet Markus etter skolen, så nå sitter jeg og spiser og ser på TV, mens Markus leker!

  Streik!

  Hei!

  Her snør det faktisk. men jeg vil ikke ha mere snø, så håper det slutter og sne snart! Dagen i dag har vert helt vanlig, og ikke noe spesielt har skjedd. Me det er jo denne streike greia, og det er mange på skolen vår som er tatt ut i streik, og deriblant er vaskeren på storsiden. Så på storsida har det faktisk ikke blitt vasket på noen dager, i hvertfall ikke siden før helga noe som er skikkelig ekkelt, og kan føre tl at skolen blir stengt. Me nå har vaskeren på småsiden fått dispangsasjon til og vaske doene på storsiden, me ikke noe mere. Men egentlig er hele opplegget helt bort i natta!!! Men, Men streiken er vel over snart.  Streiker de på din skole?

  LANGHELG!!!!!!

  Heisan!

  Er langhelg nå og er kjempeglad for at denne uken er over, for det har vert så mye stress. I morgen skal vi dra på en liten pinse tur, så det blir bra. Er litt dumt at det blåser så mye her, men håper det blir bedere vær i helgen. GLEDER meg til helgen, åååååå du aner ikke!

  Jeg var jo hos kjeveotopeden i dag, og har jo tidligere sakt at jeg kanskje skulle få fjernet reguleringen oppe. Men det fikk jeg ikke, jeg må hvertfall gå med det til neste gang jeg skal dit.

   

  Hva skal du nå som der er langhelg?

  

  Skola!

  Hei folkz!
  Sitter her på skola, og liksom skal jobbe. Siden 9.klasse har engelsk tentamen, og vår lærer er deres engelsk lærer, vil det si at vi ikke har lærer i det hele tatt.
  I 3og4 time, eller en av dem, har vi samfunnsfag prøve, og jeg VET jeg kommer til og få en SKIKKELIG dårlig karakter. Og grunner at jeg ikke har klister hjerne i det faget, så jeg klarer ikke og sette meg inn i hva det handler om. Jeg synes det er kjempe morro og høre på når andre forteller om det, men jeg klarer ikke og huske ting.
  Noen som har forslag til hvordan jeg kan klare å sette meg inn i det? Eller må jeg bare pugge? :)

  Finaly!!!  Er endelig ferdig med alle tentamene denne uken, og gleder meg til helgen da vi skal bort. Det eneste vi har som står imellom i dag og helgen er morradagen, da vi har samfunnsfag prøve. Kl.12 i morgen blir jeg hentet på skolen og skal til Alta, for jeg har time hos kjeveortopeden kl. 13 og da kan det være at jeg får fjærnet tannreguleringen. GLEDER MEG!!!!!

   

   

   

  Hva gjør du i kveld?

  !!!!

  Heisann!

  Er skikkelig dårlig på det der med overskrifter, men men.........!!

  Har jo hatt muntlig tentamen i dag og, detgikk kjempebra fikk faktisk en 5-er, så er gaske fornøyd. Har akkurat kommet hjem etter og ha vert i bygda med Birgit, så gjør egentlig ikke noe spesielt, annet en at jeg høre på musikk. Var jo rusken i går og er det i dag, så i går kjørte Lars Martin ned med tillhengeren og tømte det vi hadde i den! I mårgen har vi norsk tentamen, og gruer meg egentlig ikke, men har ikke engang noe guffen følelse på morradage, og det kan være dumt, for det viser seg sånn at vis jeg har en dårlig følelse så går det veldig bra. Men vis jeg har en god følelse så går det ikke så bra. Så vi får se!!  Fine Talvik!

  Hei!

  Har vert en relatift kjedelig dag, og vis jeg øver masse i dag kommer jeg til og glemme alt til i morgen. Skal ned på skolen til kvart på 10 i morgen og ha tentamenen i en halv time, så skal jeg hjemme igjen. Da jeg kom hjem i dag, var jeg ute med Sophie, men gikk ikke så langt fordi det var så guffent vær. Men det var ikke det jeg skulle frem til, jeg gikk opp på haugen som er her vedsiden av huset, ogda kunne jeg se utover Talvik, noe som gjorde at jeg så hvor fin Talvik egentlig er, så måtte ta noen bilder av bygda!  Hvor bor du? Synes du det er fint der?

  Søndag!

  Heisann!

  Vet det er dårlig bloggen fortiden, men er litt stress med disse tentamenene, så jeg låver at når disse tentamenene er ferdig så skal det bli bedere blogging. Men nå må jeg fortsette med engelsk muntlig tentamen!

   

   

  Hva gjør du fortiden?

  Er vist Søndang i morgen!!

  Heisann søte!!

  Har hatt skikkelig søndagsfølelse i dag, men er jo bare lørdag. Har vert inne mye av dagen og sett på Home&Away episoder!! Men vi har også vert en tur i butikken, og kjøpt is i det fine været!! HAr egentlig ikke noe spennende og fortelle, annet enn at jeg gleder meg til å skulle få fjernet tågskinnene (reguleringen), men noe jeg ikke gleder meg så mye til er alle tentamenene vi har i nesteuka! Men det går vel bra, får bare jobbe med det i hele morgen, og øve på Mandag så går det vel bra!!!!


  (Noen dager siden)

   

  Har du noe gøy og fortelle? Hva?

  Syyyyyyyk

  Hei, er sååå kjedelig og være forkjølet, jeg har bare sittet hjemme hele dagen. Nå sitter jeg og ser på Home&Away på youtube, noe jeg har gjort nesten hele dagen. Så jeg prøver og gjøre det beste ut av det å være forkjølet.
  Da har jeg sakt mitt for i dag, sååå HADE Peninger!!


  Hvordan har du hatt det i dag?

  Gratulere med dagen Norge!

  Heia, kom litt sent med gratulasjonen, man har vert så travelt i dag. Vi var jo i Alta og feiret 17.mai, og jeg gikk i tog fra bossekop til City noe som var gøy. har hatt en super dag i dag og håper du oså har hatt det.


  Hvor/hvordan har du feiret 17.mai?

  16.Mai

  Hei! Er jo 16.mai i dag og 17.mai i morgen, men alikevel føles det ikke som om det 17.mai i morgen, så det blir jo helt feil.
  Men til dagen i dag, har vert i Alta hos kjeveortopeden, og ha sa at reguleringen KANSKJE skulle fjærnes neste gang jeg skal dit, så jeg er storfornøyd. Etterpå var jeg på city, og etterhvert kom Marianne<3 så jeg hang med henne. og når vi kom jeg dro jeg ned i ballbingen på skolen med Mariel, og vi hadde det veldig gøy.


  Hvordan har din dag vert?

  Gøøøøøøøy!!! ;)

  Hehe Hei!

  Ikke egentlig veldig gøy, men hadde ikke noe bedre og skrive til overskrift. Har egentlig hatt ganske mye og gjøre de siste tiden, fordi vi har hatt prøver og sånt, og i neste uken har vi tentamener, så denne uken forbereder vi oss til tentamenene. Har blandt annet en engelsk muntlig tentamen som jeg burde skrive på, men får heller gjøre lit i timene vi har på skolen i morgen, og 17-Mai helgen.

  Forreste så har vi lakt planer for 17-Mai som jeg ikke har fortalt dere, vi har tenkt å dra til Alta til Tommy og Ann Kristin og ungene deres, me vi må først spøre om de har tid. Og da mens vi er der må vi også stikke innom Farmor. Såååååå.... det var alt jeg kom på og fortelle dere i dag, og det andre får jeg ta i morgen

  Hade alle søtingene!!!!  Hva er deres planer for 17-Mai??

  

  Artist!

  Hei!

  Siden jeg ikke har fortalt dere om min store lidenskap så tenkte jeg at eg skulle gjøre det nå. Min Lidnskap er da og synge, eller egentlig alt med musikk, men mest sang. det er det jeg elsker over alt på jord, me så er det denne seneskrekken som ødelegger alt. Men, hele livet mitt har jeg blitt fortalt at jeg er flink til og synge, og hele live mitt har jeg og musikken vert besevenner. Dette har gjort at jeg har lyst til og bli noe stor når jeg blir litt eldre eller kansje nå også, jeg har allerede bestemt hvilken linje jeg skal gå på videregående, og det er musikk, dans og drama, og dette har jeg tenkt til og følge. Musikken har vert der for meg hele tiden, i opp og ned turer,og den munttrer deg opp. Problemet er jo som sakt seneskrekk og den kommer av min lave selvtillit, som bare er blitt svakere og svakere etter at jeg begynte på skolen, så dette er jo også et problem. Men jeg har satt meg inn for at jeg ska klare det og da skal jeg gjøre alt for og lyktes!

   

  Hva er din store lidenskap?  Vert på besøk!

  Heisan alle søtingan mine!
  Nå er je akkurat kommet hjem fra Alta, der jeg var på besøk ho verdens beste Katarina<3
  Ellers har dagen kjempefin, men har ikke gjort så mye!!


  Hva har du gjort i dag?

  Ny svigersøster! :O

  Endelig, Knut Ivar og Lillianne, altså min bror og nå svigersøster, har forlovet seg. De fikk ringene i dag. Fikk litt sjokk, men er selfølgelig kjempe glad på dere vegne. Kjempe mange gratulasjoner til storebror og svigesøster <3

  Vet ikke overskrifta!

  Heisann!
  Er vanskelig med overskrifter, men men. Har ver ute i nesten hele dag, og ryddet i gjestehytta vår, sammen med mamma og pappa. Nå sitter vi nede hos Knut Ivar og Lillianne. Men skal vel sart dra hjem.
  Ellers er det kjempe godt med fri fra skolen.


  Hva har du gjort i dag?

  Yes, heeeelg!

  Endelig helg, og ferdig med prøvene som var i denne uken!
  Men så er det alle tentamenene i uke 21, jaja, det går vel bra det å.


  Hva har du gjort i dag?

  Sitter på skolen!

  Heisan. Sitter på skolen og holder på med et fremlegg som er i samfinnsfag sammen med 9-ende. Kjempegøy! :(

  Lekser!

  Hey!

  Nå sitter jeg og gjør en innlevering, og er nesten ferdig. Så blir bare ett bitterlite innlegg, Bare for og si hey!  Streeeeeees!

  Hei!

  Stresser litt nå, for jeg har sp mye som skal være ferdig med i mai måned. Vi har framføring av en power point og matteprøve i morgen, så holder på og forberede meg til det sammen med tusen andre ting. På torsdag har vi prøve i engelsk og i RLE så har liksom lest litt på det også. Pluss at jeg har en innlevering til fredag som er bare halv ferdig, og jeg har gjort ferdig den delen av en annen naturfags innlevering men den skal ikke leveres før i slutten av mai, og så er det enda en power point vi har i kunst & hondtverk som er om en kunstner som også skal være ferdig i slutten av mai begynnelsen av juni. så egentlig bare går jeg og venter på at skole året skal bli slutt!!!

  Men over til noe annet, i dag har vi hatt realfagsdag og har vert i fjæra litt utafor Talvik, det er sirka en halvtime tre kvarters gå tur. Der var det ment at vi skulle fiske 3 torsk, men det ble ingen. Istedenfor så øvde vi jentene på en av dansene til sommeravsluttninngen, så det var ingen dårlig dag, og vi hadde jo fint vær også selvom det blåste bitterlitt noen ganger!!

   

  Har du mye og gjøre på skolen?

  Kommer snart!

  Halloen!

  Har en spørsmålsrunde jeg ikke har svart på enda, men skal lage videoen snart tror jeg, vis ikke Birgit sier hun ikke har tid. Men fåreløpig skal jeg til henne snart så skal vi lage den !

  Ellers har det vert en sløve dag, kom ikke hjem før litt over halv to i natt og la meg ikke før to, så har ikke gjort så mye i dag. Men nå har dere ihvertfall noe og se fram til her på bloggenfor nå blir det jo en videoblogg!

  Snakkes søtingan mine!
  Gleder du deg til noe?

  Iiiiiiiiis!

  Hey!

  Har vert i bygda i hele dag, sammen med Mariel og Marianne, Elin og Monica, for de selte vaffler ved butikken. Da vi var der nede gikk jeg og Mariel og kjøpte oss is og satte oss i lag med dem, var gøy og være der sammen med dem for det var jo sol også, så ble ekstra fint. Mens vi var der nede fikk jeg melding om og være barnevakt kl 9 eller før i kveld, så det skal jeg!

  Ellers en super dag!   

  Hva har du gjort i dag da?

   

  

  Fredag og helg!!  Hey!

  Nå er det endelig helg igjen, og jeg tror faktisk ikke jeg skal til Alta i morgen men det får nå tiden vise! Da jeg kom hjem fra skolen i dag så hadde jeg så syyyykt ont i hode, så jeg gikk på rommet og skrudde av lyset og skrudde på natta musikk så sovnet jeg litt, og det var såååååå godt å få slappet av, så nå har jeg ikke ont i hode lengere!

  Har vert litt treg med de svarene på spørsmålsrunden men jeg har en avtale med at jeg skal gjøre det sammen med en annen så jeg venter på at hun skal ha tid, og det kan ta tid. Men den skal komme dere må bare vente litt til!

  Jaaaa...... det var egentlig det jeg skulle si det, da får jeg vel si hade for i dag da! HADE :)

  

  Ute i sola!

  Hey, alle søtinga!
  Vi hadde jo svømming i de to siste timene på skolen i dag, men siden jeg ikke kan ha svømming så gikk jeg tur i sola. Det var veldig fint og gå tur, meeen jeg må innrømme noe, det var ikke sol hele tiden, for det snødde mesteparten av tiden, så derfor måtte jeg ta bilde mens det enda var sol sååå... Men ellers har jeg akkurat vert i dusjen, og er alene hjemme for mamma og pappa er på foreldremøte på skolen.
  Forresten så hadde vi et fremlegg i samfunnsfag i da, og jeg fiiiiikk..............5 :D Skikkelig fornøyd.
  Snakkes allesammen


  PS. Svar på spørsmåls runden kommer om ikke så alt for lenge!


  Har du hatt en fin dag?

  Fin dag!

  I dag begynte vi jo på skolen igjen etter lang helg, og det er jo ikke så mange skole dagene igjen før det er sommerferie! Det blir godt!
  Her i Talvik så har vi det sånn at de som går i 10-ende er russ her, og de får låv til og dynke (de kan tømme/spyle vann på de i 8-ende) de som går i 8-ende, blant annet meg, for jeg går jo i 8-ende.
  Har akkurat kommet hjem fra Mariel, og vi hadde det koselig, og jeg var sammen med June, Maria og Mariel på skolen i dag.  Har du hatt en fin dag i dag?

  Daffedag!

  Hey!
  Nå er jeg akkurat sett på to filmer, fordi jeg kjeder meg sånn. Filmene het "Agent Cody Banks" og "The day after tomorow", og de var egentlig overraskende bra. Ellers har det bare vert en daffedag, vi har egentlig bare vert hjemme, men jeg har fått gjort litt fornuftig for jeg har støvsugd og ryddet på rommet. Vi var også på besøk hos Knut Ivar og Lillianne en tur, og når jeg kom hjem måtte jeg støvsuge under sengen min.

  Men da hadde jeg ikke noe mere og fortelle dere, såååå.............. Hade!

   

  Hva har du gjort i dag?

   

  

   

  Fri!

  Hejy!

  Har hatt fri i dag og det har vert hærlig, men jeg har vert hos tannlegen og det var ikke så hærlig, for nå har jeg skikkelig ondt i tennene, og klarer nesten ikke å snakke. Men det går seg vel til. Her i Talvik sbnør det nå og har egentlig ikke vert noe fint vær i dag, bortsett fra det kvarteret det var litt sol. Ellers har jeg egentlig ikke noe og fortelle dere, men vis jeg ikke har sakt det så er jeg bedt i konfirmasjonen til den besteste Katarina<3, som er i juni, og jeg gleder meg, men vet ikke hva jeg skal gi henne. Noen forslag?   Har akkurat sittet og lastet ned masse sange til telefonen så nå kan jeg ikke lengere klage på at det bare er dårlige sanger på den........ Men det får være nok for i dag.................. Hade!!!

   

  Har du også hatt fri i dag?

  Travelt!

  Hei!
  Har det litt travelt i kveld, for jeg måtte plutselig være barnevakt her hos Knut Ivar. Hadde planer om og ta med kameraet for og blogge innkjøpet i dag, men glemte det, og vis Maren ringer å at jeg skal være barnevakt der, så må mamma først gå dit også må jeg dra dit etter at jeg er ferdig her. Så det blir veldig travelt. Men innkjøpet kommer i morgen låver!


  Hva gjør dere i kveld?

  Skolens dag 2

  I dag har vi hatt skolens dag del 2, og lagde jeg og ida ett bilde som skal henge på klasserommet, det kommer et bilde av det men er ikke sikker dere forstår, og det er for mye til og forklare så dere kan jo jette. Men jeg kan si at det skal være et bilde inne i runningen.
  Ellers har jeg ver ute med avisa, og de som holder på med tunellen har kommet igjennom.Vi har lang helg, og i morgen kommer Farmor hit og skal være her i helgen så det blir vel koselig. Skal snart i dusjen, men nå sitter jeg og prøver og finne ut hvilken sang jeg skal synge på sommeravsluttningen som vi skal ha sååååå.
  Snakkes!  Hva skal du i helgen?

  Heisann!

  I dag på skolen har vi vert på konsert i Alta, og konserten var ''bare egil show''. senere har vi hatt Markus her, men mamma har dratt ned for og legge han, og nå sitter hun vel og venter på faren til Markus.
  Har gått (blitt kjørt av pappa) med Altaposten i dag, og jeg skal det i morgen også, og tjener litt penger på det. Egentlig så virker det som at denne uken er lykke uken min for jeg har tjent masse penger denne uken!

  Men nå skal jeg legge meg snart natti natt<3  Hvordan har din dag vert?

  Raskt innlegg!

  Hei!

  Har hatt en fin dag, og for ikke så lengesiden så fikk jeg spørsmål om og være barnevakt i 2-3 timer, så jeg skal dit kl 19.30. Så har begynt å gjøre meg klar.

  På skolen i dag har det vert vanlig, og i de to siste gikk vi i 8-ende for og ta bilder til en sånn ting vi skal ha på klasserommet.
  Men snakkes<3  Hva har du gjort i dag?

  Avslappet stressing!

  Hei!

  Har en power point som skal være ferdig på neste torsdag, og jeg begynner egentlig og stresse, men alikevel så gidder jeg ikke å gjøre det fordi jeg har artigere ting å gjøre. Men jeg har også en innlevering i nat.fag som er istedet for en prøve, men den skal ikke inn før 11.05 så det tror jeg går bra, så jeg stresser mest mep power pointen, men det blir vel ferdig i tide. Ellers går alt som vanlig, og i dag fikk jeg innbydelse i konfirmasjonen til bestese Katarina<3 sååååå snakkes!  Hva har du gjort i dag?

  Natta bloggen!

  Har vert barnevakt i dag, og tjent meg litt penger på det. Når jeg gikk hjem fra skolen i dag så ble buksen min full av jørme, og det er rett og slett fordi de holder på og kjøre sand opp på fotballbanen her over oss. Så når vi her i ressebakken skal gå til skolen så er vi jørmete nå vi kommer til skolen.
  Såå, jeg tok meg en dusj før jeg gikk for å være barnevakt, hadde tatt på meg nyvaska bukse, og gikk. Men før jeg kom dit var jeg jørmete opp til knærne. Så det var jo kjedelig, men jeg ble hentet da jeg skulle hjem igjen.

  Men god natt folkes, tar tidlig kveld i dag!  Hva har du gjort i dag?

  Sløver!

  Hei! I dag har jeg bare blitt sittende å sløve, og se på Paradis Hotel. Eneste jeg har gjort er og vert på scooter tur, så har ikke noe spesielt å blogge om heller!  Snakkes!

   

   

  Helg igjen!

  Da je kom hjem fra skolen, gikk jeg tur med Sophie. Etterpå så brukte jeg spettet for å få frem asfalten igjen, og etter det var jeg ute sammen med Mariel. Så det har vert en helt vanlig dag!  Hva har du gjort i dag?

  Chiller'n

  Nå sitter jeg bare og slapper av, og ser på megafon på nettet. Vis noen hadde giddet så hadde jeg gjerne tatt imot forslag om hva jeg kan blogge om.

  Snakkes  Hva har du gjort i dag?

  Barnevakt

  Nå sitter jeg barnevakt for Markus, mens Knut og Lillianne er på besøk her i Talvik.
  Så ha en fortsattfin kveld!  Hva gjør du i kveld?

  Hjemme

  Hei!

  Da har vi kommet hjem for en stund siden, har pakket ut av kofferten og sitter og hører på musikk før jeg snart skal legge meg. Har vert en slitsom dag med mye irositting, så er veldg trøtt, og defor legge jeg meg tidlig.

  Sååååå Peace out!  Husk på spørsmålsrunden!!!!!

   

  Hva har du gjort i helgen??

  Ikke lenge til vi starter!

  Hei
  Nå er det ikke så mange timer til vi skal fære! Kofferten er klar og jeg har vert i dusjen, og gleder meg kjempe masse, kommer sikkert til å oppdatere flere ganger i dag også!  Snakkes <3

  Ikke lenge til nå :D

  Hei!

  Nå er det ikke så lenge til vi skal dra lenger, det er ikke i dag men det er i mårgen i 3-4 tiden så det blir kos! Gleder meg til og komme dit, og slappe av. Og jeg gleder meg så syyyyyykt mye til å se besteste Stine mora igjen<3 Blir og blogge mens jeg er der også, for jeg har med datamaskinen. ååååå Jeg gleder meg ånn at jeg klarer nesten ikke vente, men er litt redd for at kofferten skal være for tung da, men det ordner seg vell!

  Og jeg minner dere på spørsmålsrundenog den kommer til og bli avsluttet i uke 17!!  Hva skal du i helgen?

  Endeli!!

  Endelig har den "vesken" til telefonen kommet, og den var veldig fin. Men den er egentlig til htc-er men den passer til min telefon også så da er jo saken grei, er ihvertfall fornøyd da. Ogsa har den en sånn trå greie bak, sånn at jeg kan trekke i den og da kommer telefonen opp, og det er sååå stilig. Og det er ekte skinn!   

  Hva synes du?

   

  I går! (Bildedryss)

  Heisann!

  I går var vi jo på scooter tur oppe ved tyristuvannet, og det var kjempe gøy. Vi var der sammen med Knut Ivar og Lillianne, vi koste oss masse og grillet og drakk kakao og kaffe!

  og etter at vi hadde grillet og koset oss litt så fikk jeg med meg Lillianne opp på "fjellet" over der vi satt, for det var så nydelig vær! Men så hadde jeg glemt kameraet da vi gikk opp, og jeg orket jo ikke gå helt ned for å hente kameraet for så å gå hele veien opp igjen, så jeg ropte på Knut og fikk han til og komme opp med scooter og gji det til meg. Mens vi var der oppe tok vi masse bilder og vi (Lillianne) klatret i trær ;)    Og da vi skulle til bål plassen igjen var iså late at vi årket ikke å gå, så vi ropte etter Knut igjen og han kom bort og hentes oss!!!!  Og etterpå gikk vi og fant tresopp, og vi fant 9 stykker!!! :)  Resten av dagen hadde vi det kjempefint, Knut kjørte ned og hentet en rattkjelke som de dreiv og snørekjørte opp en bakke for og renne ned igjen, og jeg synes jeg var sporty, for jeg gikk 5 ganger opp bratte bakker (Y)  Håper du også hadde en vidundelig påske, siden det nå er tilbake på skolen :(

   

   

   

  Hva har du gjort i påska??

  Litt sent

  Sorry, men jeg glemte at jeg skulle blogge, også har jeg egentlig lakt meg, for jeg liker og være uthvilt når jeg skal på skolen. Men har hadt en kjempefin dag med mamma, pappa, Lillianne, Knut Ivar og en venn av Lillianne og Knut!
  Men uansett kommer fortellingen om dagen og bildene fra den i morgen i stedenfor ^_^

  Der er Lillianne før vi for på tur!

  Og her er Lillianne og Knut Ivar ^_^

  Hvordan har din påske vert?

  1. Påskedag

  Hei!

  I dag har vi vert oppe i Gargia og kjørt scooter, men vi kjørte ikke så veldig langt før vi fant ett sted og grille, og som vanlig var det jeg som sto for å lage bål og å grille! Har hadt en kjempe fin dag med godt vær og godt humør, og håper dere også har hadt det. Vil bare si Gratulerer med dagen til Mariel også mens jeg nå lader dette innlegget!

  JA, forresten bare sånn for å ha sakt det så er jeg allerede neste helt ferdig med og pakke til vi skal til Tønnsbærg, og da fant jeg ut at kofferten nesten er for liten, men... får vel plass på en eller annen måte!

   

   

  Har du hadt en fin dag i dag da.....?

  Påskeaften!

  Hei, og god påske. I dag er det jo påskeaften og da har vi sånn isfiskekonkuranse på storvannet her i Talvik, skulle egentlig gå men er ikke nveldig stor fan av isfisking, så ble hjemme. Har fårresten fått egg fra "påskeharen" så det var jo koselig! I morgen ska vi til Gargia og kjøre scooter, så det blir gøy. Mamma og papa sier at vi blir og kjøre uannsett. Vi skulle egentlig dra i dag, men så blei det ikke så fint vær som vi hadde håpet på. Men jeg koser meg med egget mitt jeg da!

  Håper dere har en fin påske da!   

  Ja, jeg var jo her for ikke så lengesiden og kjøpte lys og sånt for å pynte litt, så jeg satte det sammen, og se hvordan det blei:  Hva syns du? Ble det ikke søtt! :)

   

  Kos dere sååååå masse i dag alle sammen ;)

   

   

  Kjøretur!

  Hei
  Nå er vi å kjører oss en tur, og vi kjorer til Burfjord en tur. Hadde egentlig tenkt å dra opp på hytta til Tommy og dem, men de hadde andre planer så det kunne vi ikke. Men vi fant heller på noe annet :)
  Ha en fortsatt fin dag alle mine kjære lesere!

  Hva gjør dere i dag?

  Heisann folkens!

  Har ikke gjort noe spesielt i dag anna enn å ha vert ute og kjørt scooter, og kl 4 i dag så satte mamma, lars martin, pappa og meg oss ned og så på Istid 2. Er jo skjærtorsdag i dag så var ikke så mye og gjøre. Men nå skal jeg gå i dusjen snakkes!

  Glad i dere alle!!   

  Hva har du gjort i dag??

  Fin dag :)


  (Var egentlig ikke sur da jeg tok bilde, men bare ser sånn ut)

   

  Heisa folkens!

  Har faktisk vert i Alta i dag og, men det var fordi vi hadde noen viktige ærend der inne. Men mens vi var der fikk jeg vist mamma en kjole jeg tenkte jeg kunne ha i dåpen til søskenebarnet mitt som jeg skal i nå etter påsken, også likte mamma også den så vi hengte den av, så skal vi eller bare mamma fære og kjøpe den på onsdag i neste uka, så håper jeg får være med da!

  Jeg viser dere ikke kjolen nå selvom jeg har bilde av den, dere får heller vente til jeg har kjøpt den, for jeg må jo så klart vere med og betale den! :)........... Bare gled dere!

   

   

   

  Hva har du gjort i dag??

   

   

  

  Sminking!

  Hei!
  Katarina er hos meg og hun har sminket meg, men jeg nådde og ta av sminken på det ene øyet, før hun sa jeg måtte ta bilde. Men her ser dere forskjellen.

  Hva synes du?

  Mandag!!

  Hei!!

   I dag er det Mandag, og jeg har vert en snar tur i Alta. Hadde egentlig ingenting og gjøre i Alta, me hadde bare ikke lyst og være hjemme. Ellers har det verten kjedelig dag, som jeg egentlig ikke har noe og blogge om fra!!!   

  Hva har du gjort i dag??

  

  Koselig dag :)

  Heia alle sammen!!

  Nå har jeg vert i dusjen etter og ha vert ute på scooter tur. Vi kjørte til småvannet, og der grillet vi, og vi koste oss kjempemye i sola! Det var jeg som lagde bål, og det var jeg som grillet pølsene så jeg er veldig fornøy. Samtidig er jeg veldig fornøud med at jeg ikke trenger og legge meg så tidlig i dag, siden vi har frii morgen og hele uken, og vi begynner ikke på skolen før tirsdagen etter neste uka. Da skal jeg bare være på skolen i 3 dager før vi skal reise til Tønnberg i en barnedåp, og det er jeg, mamma og pappa som skal fær og Lars Martin blir her hjemme og passer på Sophie :O

   

   

  Hva har du gjort i dag??

   

  Påskeferie!

  Hallo!

  Nå er det påskeferie, endelig. Ble en litt spesiell dag i dag, så vi fikk gå etter at vi hadde vert i kirka og sett p påskespillet. I Påsken blir vi å være hjemme så får se om det blir noe stort og blogge om.

  God Påske!   

  Hva skal du i påska???

  Bilder fra onsdag!

  Halais!

  Hadde en kjepe kveld sammen med de beste Maria og June. Vi var i Alta på Peppes og spiste, og det var kjempe koselig, vi hadde det supert. Desverre kunne ikke Katarina komme, så det var jo veldig leit, men vi som var der hadde det gøy. Skulle gjerne gjort det igjen!  Supert!!!!!

  Skidag!

  Alooha
  Har vert på skidag i dag med hele Talvik skole, og det har vert helt nydelig vær, har bare vert sol, men litt vind. Kjempe koselig, med koselige folk!!!

  Dumt

  Hei
  Jeg får ikke lagt til bilder når jeg skal blogge med dataen, så bildene og det kommer i morgen.
  Sorry :(

  K&H (kunst & hondtverk)

  Har hjulpet Annie med og ta gjips rundt armen for og lage en skulptur. Vi hadde litt problemer med å få den av igjen, men det gikk til slutt.

  HVA SYNS DU?

  God morgen

  Heisan!
  God morgen, nå skal jeg snart gå på skolen. Det skulle egentlig ha ski dag i dag på skolen men det regner og sånt så det blei ikke.
  så hade ^_^

  OK dag

  Hesan!
  Har vert en helt ok dag i dag, ikke noe spesielt har skjedd såååååååå......
  Nå har jeg akkurat sett på one tree hill og mamma holder på å flette meg!
  Dette var da bare et lite innblikk i dagen min.
  Forresten så ha pappa dratt på kurs så jeg og mamma er alene hjemm, og i morgen skal je på peppes med noen venner.

  God natt!

  Fin dag!  Hei, har vert i Alta i dag så er nesten akkurat kommet hjem. Har ikke egentlig så mye å bloggeom fortiden, så det blir liksom bareett slappt innlegg med et bilde og hva jeg har gjort de dagen (Kjedelig) men skal prøve å oppleve litt mere spennende om dagene!

   

   

  Går tur!

  Er ute å går en tur nå, men er på tur til Mariel for hun ringte meg tilbake nå så........
  snakkes <3

  Bare stikker innom!

  Hei!
  Dette er bare et prøve innlegg, for å prøve telefon blogging. Det ser jo ut til å gå bra så er fornøyd!
  Snakkes folks! ^_^

  Ny telefon!!

  Hey!

  I dag kjøpte pappa og mamma, telefon i bursdags gave, og jeg er såååå, fornøyd! De er en Huawei 09000. og den er  såååå bra! Så nå kanjeg beynneog mobilblogge, og være på facebook uten og være hjemme. Senere kommer jeg til å få sånn skinn "veske" til å ha den i også.

  Ja, dere har kanskje skjønt at jeg er veldig fornøyd og det er jeg!!!!!  Hva syns du ??

  Muffins!

  Hey!

  Etter mat&helsen i dag spurte Helen og Pauliina om jeg ville være sammen med dem, og de holdt på å lage muffins. Men de ble litt store, men ellers var de kjempegode!

  Den ene vlei litt for full!

   

  Var vi ikke flinke?

  Kake!

  Hey!

  I går feiret jeg jo bursdagen min med familie, og til det hadde mamma bakt kake, blandt annet en bløtkake, og den blei kjempefin!!  Også hadde vi mat&helse i dag og da skull vi lage bløtkake der også, og det var jeg og min gruppe som lagde denne som blei så vin, men det var jeg som tok på kremen!   

   

  Hva syns du, var jeg flink?

  Bursdag!!!!

  Hey!

  I dag er jeg glad for jeg har bursdag og er 14 år, skal ha familie feiring i dag med masse familie så blir en knall dag. Det som er enda bedere med denne dagen er at jeg får dele den med min beste venn June siden vi har bursdag på samme dag, så det er jo koselig. Og ikke minst får jeg jo dele den med alle vennene mine, familie og andre rundt meg. Så rett og slett bare en knall dag!!!!

  Vi er best!!!!

   

   

   

   

  Når har du bursdag?

  Bursdagsfeiring! (Bildedryss)

  Hey alle!

  Har hatt en kjempefin kveld med June, Mariel, Marianne, Maria, Thea, Camilla og Birgit, i June sin bursdagsfeiring. Vi spiste masse godterie og hadde veldig gøy. Vi lekte nøtt, sannhet eller prosent. Vi lekte tørr du, og masse sånne leker, og gjorde mye sprøtt.

   

  Hva har du gjort i dag?

  

  ikke noe spess!

  Har ikke noe spesielt og blogge om i dag annet en at jeg må øve til en engelsk prøve som er i morgen, så jeg bare legger med noen bilder.

  Jo forresten så skal jeg i bursdag til June i morgen, men hun har bursdag først på torsdag!

  Hade.

  Hva syns du?

  Kjeveortopeden!

  Hey!

  Har vert hos kjeveortopeden i dag, og der fikk jeg at jeg hadde vert så flink til å bruke strikk, at jeg kunne slutte å bruke de nå. eller bare strammet han. dagen generelt har vert kjedelig, nå når jeg legger ut dette innlegget e sitter jeg barnevakt nede hos Knut Ivar og Lillianne, og har gjort ferdig raporten min og gjort matteleksa vår. nå skal jeg se på 71 grader nord-norges tøffeste kjendis sååå.....god kveld!!

   

  Hva har dere gjort i dag??

  Ansikts maske.

  Hei

  Har akurat kommet hjem fra Alta, har vert hos besteste Katarina<3

  Ellers i dag har jeg vert hos Lillianne og Knut Ivar og tatt Ansikts maske, og vi fikk til og med Knut Ivar til å ta. HAr hadt farmor her i helgen så det var en av grunnene til at vi måtte til Alta, for å kjøre henne hjem, og vi måtte hente Lars Martin!! Håper alle mine fantastiske lesere har hatt en fin helg!!  Sorry for dårlig bilde, men er tatt med telefonen!!

   

   

  Hva har du gjort i dag??

  HELG!!!

  Hei!

  Det er så kjedelig når ikke blogg.no fungerer ordentlig. Men uansett, har hadt storsamling i dag, og har
  jo overlevd så ser ut til å ha gådt bra. Ellers har jeg akuratt levert inn noen småartikler før mappen på fronter stenger kl.20:00 (Y). Har vært en kjedelig dag men er heldigvis helg, åååååå det er så deilig og ha helg!!!

   

   

  Hva skal du i helgen?

   

  Stoltårn!

  Hay!

  På skolen i dag hadde vi ikke lærer i RLE timen, så noen av guttene bygde tårn med alle stolene i klasserommet. Ellers har det ikke skjedd noe spennende.

   

  Hva har du gjort på skolen??

  Onsdag

  Hei!

  Har vert em vanlig dag i dag, og den er snart over. Men måtte bar stikke innom en tur for å innformere litt. Har vert på skolen i dag, og etter skolen så ble jeg med pappa og Lars-Martin til Alta. Der var jeg på city i ca.1 time, før vi dro hjem.

  Photo  Hyttefeltet

  Har vært en litt tong dag etter det som skjedde her i talvik i går, Men heldigvis gikk det bra. Uansett......... Jeg og pappa har vært oppe i hyttefeltet, på besøk hos Bjørnar. Var knall sol og været var nydelig. Så det var en nydelig tur!!

  Ha en fortsatt god søndag alle mine kjøre lesere!!

   

   

  Hva har du gjort i dag??

  Har Klipt meg!

  Hey!

  I dag startet jeg og mamma til Alta kl.9, for å nå dit før kl.10. Vi skulle klippe oss og derfor måtte vi vere tidlig, for å få en "drop in". Men synes ikke det ble så mye forskjell, men det var jo fordi jeg bare stusset det!!

  Før:  Etter:  Hva syns dere??

  HaHa=)

  Hey!

  Har ver på skolen i dag til klokka 09:45, fordi da skulle jeg til tannpleier, noe jeg HATER, men kom levende ut av det. Etter det kom jeg tilbake på skolen for vi hadde mat&helse, og da ville jeg tilbake for å spise maten vi lagde. Men nå i kveld har jeg vert ute sammen med Mariel, og vi var bare vert nede i bygden.
  Hva har du gjort i dag??

  Godt Fornøyd!

  Hei!

  Har vert en kjedelig dag, men noe som ikke gjorde kvelden så kjedelig, var att Maria<3 ringte og spurte om jeg kom på foreldrekaffen til 6,klasse. Og der gjorde vi mye gøy. Men Maria hadde en løs tann som vi til slutt ble stående å prøve å trekke, og til slutt klarte hun det, og da var hun godt fornøyd, da.

  Var en kjempefin kveld med beste, Maria<3   

  Hvar hun ikke flink??

  One Tree Hill!

  Skal snart se på One Tree Hill, vis jeg får lov, da. Men har faktisk fått litt dilla på det såååå.   

  Har du en favoritt serie? Hvilken?

  Ikke noe!

  Hei. har ikke gjort noe spesielt i dag og har lite å blogge om for tiden. men har vert en helt vanlig dag. På torsdag har vi egentrening i gymmen, og vi skal planlegge alt selv, så må bynne med det.

  snakkes!  Hva syns du??

  Rydder

  God søndag alle sammen <3

  Søndag har liksom blitt en rydde dag for meg, for på søndager bruker jeg å være på rommet og rydde nesten hele dagen, og da rydder jeg for, i ukedagene er jeg flink til å rote, og bare hive ting p gulvet, og da må man jo rydde. Skal forresten og hente Lars Martin litt senere i dag, fo han har vert i Alta i helga.   

  Rydder dere på søndager?

  Når rydder dere?

   

  

  Lørdag!

  Har IKKE vert i Alta i dag faktisk, men jeg har vert hos Lillianne, Knut Ivar og Markus i dag. Og har passet Markus mens Lillianne og Knut Ivar på på scootertur. Har vert en fin dag ellers selv om den gikk litt fort. Har hadt pizza til middag i dag, og vi koser oss.

  Ha en aldeles vin Lørdagskveld alle sammen!  (Begynner å bli lengesiden jeg tok dette bildet!)

  Snakkes

   

  Hva har dere gjort i dag?

  Fredag!

  Heey!

  Da var det fredag igjen og helg....Herlig!!   Har ikke djort stort i dag men i gym time så hadde vi swing, så nå har jeg lert meg swing. Ellers vil jeg gjerne ha forslag hos dere om hva jeg kan blogge om , d hadde jeg blitt veldig glad!! Men har snart tenkt meg i dusjen så vi snakkes!!   

   

  Kan du swing??

  

  1. mars

  Heeei sweetyes <3

  Som dere kanskje vet så er det 1. mars, og mars e jo den beste måneden.... neida det er bare det at det er 21 dager til jeg og min bestevenn har bursdag, så derfor sier jeg det .Litt om dagen, har vert i bursdagen til mitt andre tantebarn, som feiret sin 13'ende bursdag. Egentlig så fylte han 13 den 26. februar, men den ble feiret i dag. Ellers har det vert en vanlig skoledag, me siden uken ble så lite, og vi begynnte i går så er det snart helg igjen. Hadde forresten en RLE prøve i dag og håper den gikk bra. Men fikk vite at jeg fikk 5/6 på matte prøven i dag, noe jeg er super glad for.  Og en ting til før jeg drar, jeg har fått med meg at Justin Bieber har bursdag i dag, og det sier jeg til de Beliberne som ikke viste det, selv om jeg skulle tro at alle som er ordentlig Justin Bieber fan skulle vite det.... Kanskjejeg bare sier hade før jeg kmmer med flere rare faktaer

  Hade!!

   

  Stine!

  Stine er den beste, men det som er så synn er at vi bor ganske langt ifra hverandre. Fordi jeg bor langt mot nord, mens hun bor langt mot sør, og derfor er det noenganger litt vanskelig å holde kontakte. Men vi prater på facebook, og er Kjempegode venner og er finner alltid på noe, når jeg nå engang kommer meg dit, eller hun kommer hit. Så når vi er sammen er vi ute og finner på noe eller er inne å bare sitter å snakker samme.  Hva skulle jeg gjort uten denne gode vennen min. Kjempeglad i henne <33  Er hun ikke søøt???

   

   

  Har dere noen bestevenne som dere ville gjort hva som helst for??

  

  Skolen igjen

  I dag var vi tilbae på skolebenken igjen, etter vinterferien. Har vert i Alta i dag også, men gjorde ikke noe spesielt. Egentlig så har jeg ikke noe å blogge om. Men i Alta var jeg sammen med Markus og Marianne, og vi kjørte egentlig bare rundt fordi Markus var så trøtt! Og det var supert vær mesteparten av dagen!

  Men uannsett her er bildene fra dagen :)
  Jenten mine <3


  Snakkes!

  Når begynnte dere på skolen??

  Heei!

  I dag sto jeg opp ca kl.09:10, og skulle ta bussen til Alta kl.10:15. Ble litt stress men nådde det fordeom. I Alta gikk jeg først litt rund, for jeg kom jo ikke dit før kl 11 så når jeg hadde sett litt, møtte jeg på June og var sammen med henne litt, før hun måtte dra. før det hadde jeg pratet litt men Ann Kristin (svigersøsteren min) og jeg hadde spurt om jeg kunne komme til dem. Men hun var på jobb og var ferdig om en halv time, så da kom hun og hentet meg. Da vi kom til dem var vel klokka litt over 12. Også var jeg hos dem til klokka var ca 4, da jeg skulle være med Knut Ivar og Lillianne hjem! Resten av dagen har godt fort.  Snakkes <3

   

  Hva har dere gjort i dag??

  Smoothie

  Har vert hos Mariel i dag og da jeg ringte henne for å spørre om jeg kunne komme, så sa hunat hun holdt på å lage smoothie, og at det var greit at jeg kom til henne. Så da jeg kom så fikk jeg også et glass med smoothie. Hadde det kjempefint med henne!!

  Mariel ville ikke egentlig bli tatt bilde av men jeg snek et bilde av henne! <3

  Snakkes bloggen!!!

  Hva syns du??

  Dagen i dag

  I dag bynte jeg med å gå en tur med Sophie. Etterpå så begynte jeg å pappa med å rydde i CD'ene våre. I 12-13 tiden så gikk jeg og pappa ut og kjørte en tur med scooteren, og det gjode vi i en time. Og nå har vi akkurat kommet hjem fra Alta, for vi har vert en tur på besøk hos farmor, og vi har hentet det iste flyttelasset til Lars Martin, og nå skal vi snart spise middag.  Forresten må jeg bare si takk til alle som leser og kommenterer her på bloggen min!!

   

  Hva syns dere?

  Scooter tur

  Hei

  Nå har heg og pappa akkurat tatt en tur med scooteren i dt nydelige været som er her. Dt er sol og ikke altfor kaldt. Vi kjørte opp til noe som heter bydalshytta, og der stoppet vi litt. Kjempefin tur!!!

  

  Hva har dere gjort i dag??

  Like or Dislike

  For ikke så lengesiden, så var jeg på B.young og prøvde en kjole. Men siden den kostet 999,- og jeg ikke viste helt om den var fin på meg, og om den passer til en barnedåp, så tenkte jeg at jeg kunne spørre dere!   

  Hva tror dere?

  Bygave

  Helu!

  Siden broren min har vert i minnesota i 2 og en halv uke, så har jeg fådt en liten ting derfra!  Vinterferie!

  Hey!

  Først må jeg få si unnskyld for dålig blogging i det siste, men har ikke hatt tid. Men nå er det vinterferie og i kveld i 11 tiden kommer broren min hjem, etter og ha vert i minnesota i 3 uker. Herlig å se han igjen! I dag hadde vi også samfunnsfag prøve, og jeg fikk en 5'er.....er sååå overlykkelig.

  Kom forresten en pakke til mamma fra tante Nina i dag, og siden vi ikke hadde fodt pakker hos dem til jul så kom dem nå. Ble skikkelig fornøyd med det jeg fikk!!  Denne var jeg glad jeg fikk, for jeg har hatt planer om å kjøpe sån lenge nå, men nå trenger jeg heldigvis ikke det lengere.  Her er en skrubb, en hette til å ha i dusjen, mascara, leppestift, mascara fjerner og noe annet som jeg ikke vet hva er enda.   

  Hva syns dere??

  I dag

  Hei! Hadd ikke noe spesielt å blogge om i dag så da sier jeg bare litt om hva jeg har gjort i dag. Jeg har vert i Alta hos tannlegen, og nå skal jeg lese til muntlig prøve som er i morgen.  Hva syns dere??

  escvinn2rr
  Stikkord:

  Studying

  Hei!

  Har prøve i samf.fag på torsdsg så blir ett lite innlegg i dag, For jeg må lese.

  Snakkes alle mine kjære blogglesere!  Nytt design

  Aloha!

  Har ordnet nytt design i dag, blei ikke helt fornøyd men må fixe litt mere. men ellers blei det bare! Idag har vert en vanelig dag, og i morgen skal vi ha matte prøve, så ønsk meg lykke til.   

  Hva syns dere om designet??

  En sånn dag

  Nesten alle jente har den dage der de føler at alt går på tryne, den dage du bare venter på at ting skal gå galt. Sånn som når du sitter i klasserommet på skolen og bare venter på å si noe dumt så de andre i kassen synes du er teit (dårlig exempel.) Eller at du rett og slett bare er littegranne lei deg for noe som ikke har med noen andre å gjøre. Det er den dage du trenger å gjøre noe for å muntre deg opp.

  Denne dagen bruke jeg enten på vennene mine. Eller jeg kan sitte hele dagen på rommet mitt og chatte med vener på nettet. Eller jeg kan finne frem dårlige filmer og sette dem på, jeg liker også å gå extra tidlig i seng denne dagen for at dagen etter ikke skal bli likedann som denne dagen, og fordi denne dagen skal ta slutt litt fortere.

  Hva gjør du på en sånn dag?

   

  libressekonk

  Stikkord:

  Godt å være ute!

  Hey alle blogglesere!

  I dag har jeg vært ute å gådt tur med Sophie, og vi gikk inn til storvannet. Det var en kjempefin tur og Sophie koste seg. Etterpå skal vi kjøre farmor hjem for hun har vert her i helgen, og mens mamma og pappa lærer farmor å bruke den nye vaskemaskinen så får jeg være hos min bestevenn Katarina <3   

   

   

  Hva har du gjort i dag??

  Stol på rommet!

  Hey

  Vet jeg har vert litt slørvete med bloggingen de siste dagene, men har rett og slett ikke hadt tida. Men nå er det helg og snart en ny uke.

  nå har jeg akkurat satt inn en liten stol på det lille rommet mitt, og det blei jo litt stilig. Så også sola i dag og tok bilde av den for å minnes sola når vinteren kommer på nytt.. HeHe XD.  I morgen skal jeg til alta så da blir det mere oppdatering men nå må jeg å å fortsette å rydde. Men før jeg går, jeg trodde faktisk det kom til å bli skikkelig liten plass med den stolen her inne, men det ble det faktisk ikke........   

   

  Hva synes du om stolen, Passet den inn tror du??

   

  

   

  Sunn is up, move your body!

  Heyy

  I dag var første gang vi så sola ordentlig på skolen så måtte ta noen bilder. Også har det snødd mye i går og i natt så det var 20-50 cm snø.   

   

  Har dere sett sola??

  Hvor mye snø har dere??

   

   

  

  Ute!

  Hei!
  I går prøvde jeg å blogge men det gikk ikke, så må ta det i dag. I går var jeg ute sammen med Mariel, June og Maria. Men det var Ikke akkurat den morsommste kvelden. <3 <3

   

   Hva gjorde dere i går??

  Soldagen

  Yoh!!

  I dag hadde vi soldag på skolen, men det kom ingen sol. På soldagen bruker det å være boller og saft og fi får gå etter 4 time, og i år var det vi som måtte bake bollene, og ordne saften, og det gikk fint så dette var en fin dag. Nå hadde jeg tenkt å spørre om jeg kan være sammen med June og Maria så snakkes.

   

   

   

   

   

  Har dere sett sola i dag?

  Hva har dere gjort i dag?

   

  

   

  

  MGP 2012

  Tenkte jeg skulle vise dere de sangene jeg syns var best av alle, men må også bare få gi en stor takk til alle som leser bloggen min fast og som leser bloggen i det hele tatt.

   

   

   

   

  Hvilke syns du var best?

   

  

  Morsdag!

  Hey bloggen!

  I dag er det jo morsdag, og siden mamma er på kurs inne i Alta å vi må innover til farmor for at pappa skal ordne noe + at det ville jo vert kjedelig for farmor å sitte alene på morsdagen, så fant vi ut det at vi skulle gå ut å spise i dag og da skal jeg ta med gaven også.   

  Hva skal dere i dag?

  Kjedet meg!!

  Hei! Når jeg kom hjemm i dag så kjedet jeg meg så mye at jeg begynte å lakke neglene, men selfølgelig er jeg glad det er helg. I mårgen skal jeg til Alta så da får dere mere innfo.

   

   

  Hva skal du i helgen?

   

  

  Bowling

  Hey!

  I går var jeg jo på bowling, og etter på var vi å spiste pizza. Hele kvelden var kjempekoselig og jeg hadde det herlig! Selvom jeg ikke vant noen av omgangene med bowling så vant jeg begge omgangene med et sånt puck spill mot Rolf, og han bruker å skryte av at han er god til alt, så ble litt "små sur" når han ikke vant. men hadde det gøy hele kvelden og det er jo det som betyr noe.

   

   

  Hva gjorde du i går??

   

  

  Skola

  Hei!

  Sitter på skolen og har AFEL ( Ansvar for egen lærie) time, og tenkte jeg bare skulle stikke innom en snartur for å si hei! 

  I dag skal klassen på bowling og så skal vi å spise pizza. så vi snakkes senere alle mine kjære bloggere, og da kommer jeg med en oppdatering.  Tirsdag!

  Hei!

  Tirsdag er en fæl dag for den går så utrolig sakte. Å selv om vi er ferdig kl.13:10 så går det så sakte...... Men i dag får vi avslutte kl.13:00....... snakkes   

   

   

  Kjedelig !!

  Heeia bloggen!

  Hadde ikke tid til å blogge i går fordi jeg var i bursdagen til mitt tantebarn som fyller 8 år i dag men feiret den i går. Men hadde en avslappningsdag i går egentlig, og på lørdag ryddet jeg på rommet. Ellers har jeg ikke så mye å snakke om å håper dere kommer med forslag.

  Må stikke skal til bruttern.   

  Bedere og bedere (Y)

  Dette her blir bare bedere og bedere, for i dag er jeg på 55. Plass og da håper jeg at jeg bare blir å stige og stige.

  52.Photojohansen

  53.Solveigthomassen

  54.Pastiime

  55.Karolinemolund

  56.Ernajoja

  57.Dneis

  58.Kaisazombie

      

  Hva har dere gjort i dag??

   

  

  64. plass

  Heei!

  Blir veldig glad når jeg ser at så mange leser bloggen min at jeg kommer ganske høyt opp på Alta lista, så må bare takke dere!

  61.Elisabethdigre

  62.Ragnahansine

  63.Benediktehagerupsen

  64.Karolinemolund

  65.Fargen

  66.Emilieurheim

  67.Lifeascarina

  68.Myobu

   

   

   

   

  Er noen av dere kommet på topp listen, og hvordan plass??

  June!!!

  Heiii, June har dere jo hørt mye om og som sakt så er jo hun en av mine bestevenner. men her er noe du kansje ikke viste, for vi har faktisk bursdag på samme dag, og derfor bruker vi å ha en sånn slaks "konkuranse" om hvem som skal feire bursdag først eller hvem som skal feire bursdag på selve dagen. men nå som jeg har sluttet å feire bursdag så får hun ha den dagen for seg selv. hehe.... Men skal jo selfølgelig ha familie bursdag, men mere om det når den tid kommer.   

   

   

  Når har du bursdag?

  Auu!

  Hei, har vert hos kjeveortopeden i dag, har fått ny streng på tannreguleringa, men da vi skulle gå derfra så sa han at jeg måtte mynne å bruke strikk. Det gjør sykt vondt akkurat nå men det går vel over. Jeg bedynnte ihvertfall med strikk på høyre side så skal jeg få på venstre side senere.

  Vet tennern ser gul ut me det er limen som er brukt for å feste klossene som er gul, ikke tennene!

   

   

  Har noen av dere tannregulering eller skal du får??

  Gode nyheter!

  Hei!

  Hadde framføring av et samfunnsfag prosjekt om den franske revolusjonen, og jeg har til nå bre fått 3-ere i samfunnsfag men denne ganden fikk jeg 5+.. ÅÅÅ jeg er såå fornøyd at halle kunne vert nokk, men tenkte jeg skulle vise dere litt bilder fra idag og i går.   

   

   

   Hva har dere gjort i dag?

   

  

  Kjempe fornøyd

  Hei! er fornøyd nå for jeg er på plass 86 på Alta topp lista, å det er bare på grunn av dere fantastiske lesere. Kjempe takknemlig for at dere leser og komenterer herpå bloggen min. Og selv om jeg bare er på 86 å ikke lengeeoppe så er jeg kjempeglad for det alikevell. Men håper dere fortsetter med deg og kansje annbefaler blogge min til andre, så andre også kan bli kjent med meg, gjennom bloggen. Så er kjempe glad i alle som er her på bloggen min.

  83.Cmudenia

  84.Pidarsoon

  85.Miiialaaarsen

  86.Karolinemolund

  87Viimummidalen

  88.Thef

  89.Lmikko

  90.Photomch   

   

  Hva skal dere gjøre i dag?

   

   

  Alene hjemme!

  Heei!

  I kveld er jeg alene hjemme, fordi mamma og pappa er vakter på revyen i Talvik. Så nå blir det hjemme alene fest.

  Ellers i dag har jeg bare gjort lekser og sånnt, men håper dere har gjort noe mere fornuftig i dag. Og eg håper at dere har en en nydelig lørdagskveld.  Hva har dere gjort i dag??

   

  Flaskeinnsamling

  Hei

  Nå har jeg vert ute å samlet tommflasker til klassekassa så vi kansje kan dra på klassetur i 10 klasse. Men jeg hadde ihvertfall mitt område og det var Klokkarhøyden, Klokkarsvinge og inn til jota, og siden det var så kaldt så kjørte pappa meg, pluss at vi måtte ha bil for å få med oss alle flaskene. Og når vi var ferdig kjørte jeg og pappa ned på butikkenfor å pante dem å måtte telle dem selv, så vi ble stående på lagret å talle 5 svarte store sekker + småe poser med flasker.

  Og når vi endelig var ferdig hadd vi samlett inn..........469,- på mare den lille delen av Talvik, s kommer nokk til å bli mye når alt det de andre har tatt også kommer.

  Og her er noen bilder fra dagen!  Var i barnehagen etter skolen og der lagde jeg denne pyramiden!

   

   

  Hva har dere gjort i dag?

   

  

  Tusen takk!

  Hei!

  Ville bare si tusen takk til alle som leser og komenterer på bloggen min, og at jeg er så utrolig takknemlig for det. I dag er jeg på 96 plass på topplista i Alta og dere aner ikke hvor mye det betyr for meg, så tusen takk alle sammen. <3  (PS: Dette er et gammelt bilde, tror det er for 2-3 år siden. Og det er sammen med Kaisa, hunden til broren min)

  Yeah (Y)

  Hei! På skolen i dag prøvde vi noe nytt og det var at jeg skulle ha 3 stykker på ryggen min, og noen av de andre prøvde å ha 2. Men vi hadde det i hvertfall gøy da vi gjorde det, og selfølgelig måtte jeg få noen til å ta litt bilder!   

  Hva har dere gjort i dag??

  Dagen!

  Heij

  Har tatt litt bilder i dag som jeg tenkt jeg skulle vise dere!

   

  Hva syns du??

  

  Hei!

  Aloha

  Nå har vi akkuratt vert i alta og spist middag hos farmor, og nå sitter jeg bare å slapper av. Men siden jeg ikke hadde noe spesielt å gjøre i dag, så har jeg kjeede meg. Men tenkte jeg skulle informere dere om morra dagen, for da skal nemlig ungdomsskolen på Talvik skole til Alta, og der skal vi på YO-messa, og etter skolen skal jeg bli igjen i Alta.

  Så det er min dag!   

  Hva har dere gjort i dag??

   

  

  Har besøk!

  Heey!

  Nå har jeg vert i Alta, og kommet hjem og har June på besøk. Vi hadd tenkt å lage en videoblogg så vi får se senere. Men nå tenkte jeg at siden jeg hadde vert sløv med bloggingen denne uken, så skulle jeg vise dere bildene fra uken.
  Håper du likte bildene, så snakkes vi!

   

  Hva ha dere gjort i dag??

  

  Enda en konkuranse

  Heei!  Er med i en til konkurane

  og her er linken http://anettehsu.blogg.no/1325539008_konkurranse_vinn_gorg.html

   

  Er med i en konkuranse!

  Heei!

  Nå har jeg meldt meg på i en konkuranse og synes dere burde gjøre det samme.  Så her er linken til konkuransen http://minlilleverden2.blogg.no/1325929562_konkurranse_premie_ti.html

  Husk den trekkes 25 januar!!

   

  Teit innlegg!

  Heei!

  Jeg hadde ikke så mye å blogge om i dag, så jeg hadde tenkt å snakke om noe skikkelig teit, altså hvem som er bestevennenemine.

  Og en av dem er June<3  en annen er maria<3  og Katarina<33   

  Så håper dereliktedet teite innlegget mitt!!

  Hvilke bestevenne har dere??

  Heeeeeelg, gud så deilig !

  Heei!

  Nå er det blitt helg igjen, men før vi tok hlg så hadde vi jo selfølgelig fremmlegg i naturfag, og den hadde jeg sammen med Ida. Vi klarte oss veldig bra på den og ble veldig fornøyd med karakteren, som ble en sterk 5, så veldig fornøyd jente som tar helg!   

  Hva har dere gjort i dag og hva skal dere gjøre i helgen??

  

  World go boom!

  Hei!

  Kom over denvideoen her å syntes den va litt stilig.

  

   

   

  Hva syns dere?

  

  Bilder fra skolen!

  Heei!

  Vi i Talvik begynte på skolen i dag, og da tok jeg noen bilder, ikke mange men noen få, for jeg hadde egentlig ikke så mye å snakke om i dag. for hele dagen har vert en daffedag, og jeg har såvet, og spist, så ikke så interesangt egentlig.

  Men her er noen bilder av Maria,June,Mariel!   Når begynte dere på skolen igjen??

  Nyttårs forsett 2012

  Heei!

  Har besøk nu men tenkte jeg bare skulle fortelle dere om nyttårs forsettet mitt. Å det er at jeg ikke skal spise godteri i ukedagene eller på søndager, men på lørdager og i bursdager kan jeg spise litt godter, men ikke for mye. Det gjelder også brus.

  snakkes!  

  Noen mislykkede forsøk på å ta bilder av fyrverkeri!!

  Nå har vi vært ute å prøvd litt hylere og noe sånt og 2 raketter, og de skulle jeg prøve å ta bilde av.  Hva syns du??

  Nyttårsaften!

  Heeeei!

  I dag er det den siste dagen i året, og her er bildene fra i dag!!

  Her er fra i mårrest:  Her er fra vi fikk besøk:

  Og Marianne som ordnet håret mitt!! <3  Og her er bilder fra under middagen!

     

  En kjempefin aften med familie.

  Kommer flere bilder etterhvert!

  Hva hadde dere til middag??

  Flinke jenter!

  Heei! 

  I dag har jeg vært sammen med Simone i hele dag, og vi var hos bestemoren hennes, og der var det vi gjorde videoen. Men når vi var hos "Mamor" som de kaller henne så begynte Simone å mase om penger, hun ville ha penger for hun ville spare til ny PC og kamera å alt mulig, så til slutt ble det så mye så "Mamor" ga oss låv til å støvsuge kjøkken,stue,bad og gangen ved badet. Og for det fikk vi 50 kr hver, å da fikk vi kjøpe noe men ikke til mere en 50 kr hver, så jeg kjøpte en blå burn, tyggis og en troika.'

  Hvar vi ikke flinke??

  Chille dag!

  Heei

  I dag har jeg bare chillet, og jeg har sett på flåklipa grand prix.  1.Juledag's frokosten

  Heei! nå har vi spist deilig frokost med rundstykker og masse kos, og i julen har vi hatt farmor på besøk og Lars Martin for i går etter at vi hadde åpnet gavene å i går kom Knut Ivar, Marianne og Markus, å de var her til sent på kvelden. Med andre ord en super kveld med masse fine gaver.

   

  Hvordan hadde dere det i går ??

  

  Julegavene!

  Heei!

  Nå har vi åpnet gaver og jeg tenkte at jeg skulle vise dere gavene. Jeg blir ikke å si hvem det er fra, så jeg kommer bare til å viser tingene littsån tilfeldig.

  En korketrekkertang.


  3 hel skjerf  Øredobber, pudderbørst, body butter, negelakk, mascara, sjampo og lip balm.  Sengetrekk, hue og 2 par votter.  Justin Bieber cd, penger fra mormor og bestefar og et gavekort på 200  Smykkeskrin med et smykke i.

  Hva fikk dere til jul??

  

  Merry Christmas :)

  Hallo!!

  I dag er det julaften og mamma holder på med maten. I går fikk jeg ikke blogget fordi vi hadde så mye å jøre, men i går pyntet vi treet. I dag har jeg lagt alle pakkene under treet og levert en gave og jort mage andre ting.   

  Bilder av gavenen og selve julaften kommer senere!!!

  

  Julepynt (Y)

  Heei!!

  I dag har jeg og mamma pyntet til jul med masse forskjellige nisser så nå begynner julestemningen å komme, og her er noen bilder (Y)

  Her er pynten i huset!

  Her er pynten som er på rommet mitt!!

   

   

  Hva synes dere??

  

  Bildevisning!!

  video:bilder


  Juleferie (Y)

  Heei!

  No e det juleferie å det er så syyyykt deilig, for nu e man ferdig med tentamena for det her året, så kommer man tilbake til neste år å klare å tenke videre, Så nu skal æ ta det helt medro, å slappe av, åsså skal jeg pakke inn litt flere gaver.   

  Blogges!!

  Juleverksted!!

  Heei

  I dag hadde vi juleverksted, å dag skulle vi gå rundt på forskellige stasjonenr, og på de stasjonene så skulle vi lage ting.

  Her er det jeg lagde, men jeg støypet også lys og lagde pepperkaker men fikk ikke tatt bilder av det.

  Dette var den første jeg lagde.  Og etter det gikk vi ned på samfunnshuset og spiste grøt, og når vi hadde spist så kom nissen og ga oss eple og twist.
  Vi blogges (Y)

  4.søndag i advent

  Heei.

  og i dag fikk jeg dette i adventsgave:  "Juleball" 2011

  Heei!

  I dag hadde vi et såkalt juleball, og det var helt ok fremm til en ukjent gutt kom og knuste ruta på klubben, og alle måtte ut derfra, så egentli var det bare en helt vanlig liten fest. Nådde ikke å ta så mange bilder før kameraet gikk tom for strøm. 

   

  Hva synes dere??

  Julebord (Y)

  Heei !

  I dag på mat og helsen så hadde vi julebord og vi lagde ribbe og pinne kjøtt, og noe desert, og maten blei kjempegod (Y). Før vi spiste fikk vi låv å gå å skifte til noe litt penere så det var rett og slett en knall dag.  Hvordan har deres dag vert??

  Tullebilder og sminkebilder.

  Heei (Y)

  I dag hadde vi fremmføring av " En julefortelling" og det gikk kjempe bra men i mellomtiden mens vi ventet på at forestillingen skulle bynne, blei vi sminket og Katarina tok noen tulle bilder.

  Hva syns dere om bildene??

  Kostymer (Y)

  Heei!

  I dag har vi øvd hele dagen på skuespillet vi skal ha i morgen, men vi fikk også kostymene i dag, så det var jo veldig mange som så litt spess ut (Y) fikk også gjort ferdig seneteppet, så det blei skikkelig bra.

  Er vi ikke flinke??

  Alta etter skolen (Y)

  Aloha!

  Etter skolen i dag var jeg i Alta med mamma og pappa, og etterhvert blei vi jo veldig sulten, så vi gikk på kina resturangen og spiste der, og der er det jo skikkelig god mat, så var veldig fornøyd. Og etterpå så gikk vi litt rundt på Parksenteret, og der var det en ny butikk som bare skulle være der litt, men på den butikken så var den en sånn kunst skiraff som var litt lavere enn det jeg er så da måtte jeg ta bilde med den.  Stilig ikke sant...??

  Oppsetting av sene tepper!

  Heei.

  I dag etter de 3 første timene på skolen så skulle vi ned på salen å sette opp sene tepper, og gjøre klart til at vi skal ha et skuespill som skal fremføres på torsdag, så blei mere en kose dag, for vi har ikke gjort noe som er noe slit.

  Hva synes dere?

  Oppe på skola!

  Heey!

  I dag hadde vi exel kurs på skolen før vi gikk ned på salen for å øve på en sånn julefortelling. Å oppe på skolen var jeg sammen med Katarina, men til skolen gikk jeg med June og Mariel og som vanlig så datt June.

  Her hadde June dotte!  Og resten av bildene er fra da vi var på skolen og jeg var sammen med Katarina. Og et av bildenen er et hjerte i snøen som Katarina lagde.  Hvordan har deres Tirsdag vert?

  One Piecen (Y)

  Hey !

  Det vare en som spurte om jeg kunne vise hvordan den nye OnePiecen min så ut når jeg hadde den på, så nå skal jeg vise dere.

  Hva syns dere?

  Det siste friminuttet (Y)

  Heey :)

  Idet siste friminuttet i dag var jeg sammen med Maria, June og Mariel, og de lagde stjerner i snøen med skoene sine, og noen av dem ble "kjempe" fine mens andre blei ødelagt.

  Hær er stjernen som June lagde, blei den ikke fin?  Hær er den misslykkede stjernen til Maria (Y)  Å så ville ho lage et smilefjes i den!!  Her er Mariel sin stjerne, å den blei jo også fin! (Y)  Å så ville June lage et smilefjes i snøen, så måtte jeg jo ta bilde av det også :)

  Hva har dere gjort i dag?

  Resten av dagen (Y)

  Resten av dagen i dag har vi hatt, i de to første timene, norsk og i den andre hadde vi engelsk, å i en av de timene så ville så gjerne Phanu å Kristoffer bli tatt bilde av.

  Så hadde vi naturfag i de to siste å da skulle jeg og Ida lage ferdig planeten til prosjektet vort, og da kom Ida med den "geniale" ideen om at vi kunne bruke glitter på den. Så her er bilder fra start og til vi er ferdig med planeten. Men husk dette skal fårestille Jupiter ;)  Her er alt glitteret vi allerede hadde brukt, men vi brukte mye mere en det.  Dette er oppå planeten.  Å så når vi hadde tatt på det neste laget fant vi ut at det lignet på et hode med en hatt!!  Å detter er et forsøk på å få til den store stormen som er på Jupiter.  Dette er under planeten.

   

   

  Hvordan har deres dag vert?

  OnePiece (Y)

  Heei!

  I går fikk jeg den nye OnePiecen min (Topp Piece) så da tenkte jeg at jeg kunne vise dere den.
  Hva syns dere?

  3.søndag i advent

  Heei (Y)

  I dag er det 3.søndag i advent og jeg holder på å se på Jesus og Josefine. I stedet for at jeg og bruttern fikk advents gavene i dag så fikk vi dem i går, så her er dem.

  Grava (Y)

  Heei (Y)

  I dag har vi vert i Alta, å mens vi var i Alta så kjøpte vi krans og ølyst til farfaren min sin grav. Etterpå kjørte vi på kirkegården og satt det på, og da vi hadde satt det på så tokk jeg noen bilder. Bildene tokk jeg for at farmor skulle få se, å så tenkte jeg at dere også skulle få se.  Hva synes dere?

  Klubben i går..

  Heei!!

  I går var jeg på klubben å det var ganske morsomt.  Ronja som fant nån solbrilla.

   

   

   

   

   

   

  bosevinn

  Stikkord:

  Musikken i dag (Y)

  Aloha!

  I dag hadde vi musikk i de to siste timene å da skulle vi øve på et skuespill som skal fremføres på salen den 15/12, så vi skulle finne kostymene. På skolen vårres har vi det sånn at på et romm nede i kjelleren har vi alle kostymer å sånt, så Liss (musikk læreren vår) tokk oss med 3 og 3 dit ned for å finne kostymer, å mens noen var der nede så ble det mye roping og tøysing, å da megynte Ronja å Helene å skrive med kritt på klærne til folk. Men når Roy kom opp etter å ha hentet kostymet sitt så hadde han med seg en natt drakt som besto av en "kjole" og en lue som lignet på en baby lue, å den prøvde Lene, å når jeg ville ha henne med på bilde så ville alle andre åsså.  Hva synes dere??

  Snakes!

  Andre friminuttet (Y)

  Heei!

  I dag i det første friminuttet var jeg sammen med Maria og Mariel, men de satt å spilte på telefonen til Mariel så det var litt kjedeli, men tokk noen bilder.  Matte tentamen...

  ...gikk rett og slett til gokk. I går hadde jeg jo en ganske god følelse etter å ha hatt engelsk tentamen, men i dag hadde jeg ikke en god følelse i det hele tatt, men fikk jo svart på alle oppgavene så håper det gikk bra.

  Engelsk tentamen

  Heei!

  I dag hadde vi engelsk tentamen. Jeg har faktisk en ganske god følelse på at dette kikk bra. I helgen og i morrest var jeg et nervevrak, så da var det litt godt å føle at man har prestert godt på ett fag man ikke er så godt på.  2.Søndag i advent

  Heei (Y)

  Nå har jeg akkuratt stått opp å jeg har åpnet advents gaven min å i den var det to par sokker å en eos. Men det som er sså komisk med den eosen er at i bilen i går når mamma var inne på en butikk så sa jeg til pappa at jeg trengte en ny eos, så da var det jo bra jeg fikk det.

  Lørdagskos! (Y)

  Heei

  I dag hadde vi Taco til middag, nammm......  Svømming

  Heei!

  I dag i de to seste timene hadde vi svømming, men jeg har eksem så jeg kan ikke ha svømming så jeg å de som har glemt noe går tur i stedet for. Å i dag var Katarina noen av de som hadde glemt noe så vi gikk tur i lag, å når vi gikk tur tokk vi litt bilder.


  Katarina pena <3 Gla i dæ <3

  Du betyr så sykt mye for mæi <3

  Kommer til å savne dæ utruli mye, du ane ikke <3

  Heei!

  Hei

  I dag har vi hat innebandy turnering å vi i 8 vant ingenting, så det var jo synn men vi var ganske god å skårte mål.
  Å så når vi var ferdig med det gikk vi opp på skolen igjen og var i akebakken.


  Dagen...

  Heei!

  I dag fikk vi to nye ( ikke helt nye har gått her før) i klassen og i morgen kommer en jente til. Men ellers har dagen vert som før, og ikke noe spennende.

  Tentamen (N)

  Heei!

  Nu sitt æ på skola å øve på Engelsk tentamen, men det e gørre kjedeli så vi snakkes.

  Ute!!

  Heei!

  No har jeg vert ute med June, Mariel, June og Fredrik. Å vi hadde det veldig gøy.

  Hjemme oss meg når Mariel kom:

  Sophie  Sophie å Mariel.  Her er vi kommet oss ut.
  Her er vi kommet oss ned i bygda:

  Å her er gjengen.

  Her prøvde dem å lage en B.  Her e Maria å Fredrik.  Maria, June og Mariel.  Mæ å June.
  Her hadde vi funne en hau vi dreiv å lekte på.   

  Ka syns dokker??

  Skolen!

  Heei!

  I dag har vi forberett oss til vår første tentamen, men i de 2 siste timene hadde vi naturfag å da skulle vi fortsette på et fremmlegge om planeter, å vi skulle også lage en modell av planeten vi hadde valgt å når vi skulle det måtte vi blåse opp en balong å ta lim på den å så legge aviser oppå, mån når Ida skulle holde balongen så sklei den og hun mistet den på meg så jeg fikk lim på meg.  1.Søndag i advent

  Heei!

  I dag er det 1.søndag i advent å da har vi pyntet med lys, stjerner, noen nisser og vi har satt fram røkelse, så når jeg kom hjem fra å ha sotte barnevak i går så var det skikkelig koselig.  Her er nissene, men når mamma satte dem frem så ble Sophie litt skeptisk til dem.
  Og her er litt mere pynt.
  Hver søndag i advent bruker vi å ha det sånn at vi ongene får en gave, å her er gaven jeg fikk i dag.  Den filmen var ganske bra.

  Hva synes dere??

  Snakkes.

  Barnevakt!

  Heei!

  I dag har jeg vert barnevakt for Markus, å jeg for dit ned litt over 12 å kom hjem nå i 8 tida så var en lang dag. Men npr jeg skulle ut å gå tur med han ville jeg ikke gå alene så jeg ringte June (en av mine BFF's) så hn ble med meg å gå tur, å når vi var ute hadde jeg jo selfølgelig kameraet med å tokk noen bilder.  Her er vi på båthavna, å så på vannet som hadde kommet skikkelig langt opp!


  Åsså måtte vi jo tulle litt åsså,da!


  Glad i dæ June, du e bæst, æ e så utruli glad for at æ har dæ (L)

   Ka dokker syns om bildan??

  Snakkes!

  Nammmmm!! (Y)

  Yo!

  Mamma har laga en form for banansplitt til desær i dag.  Namm, no skal æ kose mæ med den!!!

  Akebakken!! (Y)

  Heei!

  På skolen har vi en bakke vi kaller akebakken å i dag var det is i bakken så da var den ekstra populær, så nesten alle på skolen var i bakken å rente.


  Jenten som akkurat hadde kommet ned av bakken!

  Klubben (Y)

  Heeia!

  Nu har æ vert nede på klubben å hadd det arti med Ronja,Mads å mange andre.

  Ronja som danse.

  Ronja å Mads.

  Ronja,Mads å mæ.


  Mæ å Ronja.
  Mæ.
  Snakkes!!

  Heei!

  Heei!

  I dag var det en kjedelig dag som vanlig, men ganske mye drama på skola det var litt uenigheter med en venn av meg og noen andre i hennes klasse, så jeg prøvde å hjelpe henne. Men ellers helt vanlig.

  E dem ikke pen, hææ?

  Å så fant dæm ut at dæm ville såve.Men dem seig bare mere å mere ned.
  Men dæm e jo pen som bestandig (L) Gla i dokker (L)

   

  Vi blogges!!

  Spirit sanger!

  Syns dem e ganskee bra de hær sangan(Y)

  You Can't Take Me - spirit

  Spirit - I Will Always Return

  Spirit - get off of my back

  I dag..

  ..var jeg sammen med June,Maria og noen flere å vi gjorde mye gøy. Men selve skolen er jo kjedelig.

  Her e æ på tur til skola!.  Her e i første friminutt.


   
  vi fant ut at vi sku lage stjerne.
  Elin e super til å tegne så ho tegna June i ansikte.
  June ville sitte på ryggen å på skuldran.
  Så det va dagen min(Y)

   

  Vi blogges!

  Skola(Y)

  Heei!

  I dag på skolen så hadde vi det ganske morsomt i friminuttenen for jeg var sammen med June,Maria,Elin,Birgit å,Marianne. Å her e nån bilda.  Vi blogges! 

  Katarina(L)

  Etter skola i går var jeg hos Katarina å vi fant ut at ho sku synge for meg, å så ble det så fristende å filme så da gjor æ det. Men så klart ho e jo verdens beste sanger(Y)

  Men æ fikk ikke lægge dæm ut her :)

   

  Glad i dæ pena<3 ;)

   

  Skola!

  Heei!

  I dag på skola va det kjedeli som vaneli, men i frimenutte komm æ med en tulle ide som æ ikke mente seriøst å det va "Skal vi leke tante knute" men når æ sa det så ble jo alle dæm æ sto ilammi med på det å hadde faktisk lyst.

  Tusen takk!

  Hallo!

  I dag fant jeg ut at jeg er på topp 100 lista i Alta å da må jeg bare si at jeg er utrolig taknemlig for alle som leser bloggen min, for det er jo ganske stort, "synes jeg i vertfall" å være på topp 100 lista for sin by. Men det var bare det jeg skulle si, så tusen tusen takk alle sammen.   Snx...!

  I går....

  .....va æ på kino med en æ e tante til. Å vi så Twilight saga: breaking down part 1. den va skikkeli bra, annbefales ;)

  Alta (Y)


  Aloha!

  I dag har 8kl. vert i alta på altaposten og på biblioteket og æ har tadd masse bilda.

  Her e nån bilda fra at vi bare va å surra:


  Her e vi inne på et prøve rom:

  Ida som ser ut som ei nonne:  Å samtidi va ho å prøvde sko:
  Til slutt va vi så sulten å så lei av å vente at vi gikk på kina resturangen å kjøpte mat, å der blei det mye tull. så her sitt vi å vente på maten:


  Her har vi fådd maten å den va drit go:


  Å så gikk det ikke lenge før det va tomt, å vi va mett:


  Så gikk vi enda mere inne på butikkan:

  Så ville vi ha litt is så vi kjøpte det:
  Men så va hele mat pausen gådd så vi måtte gå til biblioteket, å der fikk vi omvisning, å så fikk vi gjøre det vi ville:
  Å så når de andre måtte fære så kjøpte æ mæ skjokkolade egg:

   

   

  Ka dokker syns om bildan??

  Heeeelg!!

  Heeia alle sammen!!

  No e det helg å det e så sykt godt, så æ ligg i senga å fingerhekkle mens æ høre på musikk. Å æ e skikkelig trøtt så æ såvne væll snart.  cutrinsample

  Stikkord:

  Nån nydelige sang!

  Kansje litt tili med julesanga,men dæm e bare så utruli fin de hær sangan at æ bare måtte legge dem ut. 

   

  Nån nye bilda(Y)
  Ka syns dokker?

  Heei (Y)

  Heei! i dag er det vist lørdag å æ skal i bursdag til Ida-Kristin å ho skal feire bursdagen ute i skogen! det kommer til å bli morsomt. Kommer til å ta bilder.  Ka dokker skal i dag??

  Foto!  Trick or treat

  Go kveld!

  No e rundan med trick or treat i gang, å vi har fått ganske mange på døre allerede. Blant annet noen venner av meg.

  I år går ikke æ halloween fordi æ e jo trossalt begynnt i 8.klasse så da begynner jeg å bli litt for gammel.


  I år tokk vi litt smågodt og pakket det inn i folie og jidde ut. skål har jo selvølgeli vert mere i.


  Og æ klegge mæ ut som en teletøbby.


  Å her er noen av venne mine som gikk halloween i år, å som kom på døra vårres.

  E dæm ikke fin?

  Har dere gått halloween?

  Halloween!!

  Hei å hopp!!

  I dag e det halloween, men æ skal ikke gå men skal være hjemme å forhåpentligvis dele ut godter. I fjor var jeg å gikk tror jeg. åsså va det 1 år da mamma å pappa var borte som æ gikk lammi Marianne og Knut Ivar (brodern) å da fikk vi samlet inn ganske mye godter faktisk.

  Her er 1 gammelt bilde fra halloween.  I dag......

  .....Har jeg vert ute å gått tur med Sophie å tatt bilder.
  Og jeg tokk litt natur bilder også.

  Å når vi kom hjem begynte pappa å lagde middag.  ...Og mamma begynte å henge opp klær.  Å æ og Sophie bare slappa av.  -Snakkes-  Var på besøk!

  Heei!!

  For ikke så lenge siden var det en jente som spurte meg om jeg ville være med ned i butikken, å da trodde jo jeg at vi skulle være litt nede i bygda før vi gikk hjem igjen, men når hun hadde vert i butikken så fant jeg ut at hun skulle rett hjem igjen så da gikk jeg heller på besøk hos min veldig goe venn Katarina som satt og lagde scrappbook å da fant jeg ut at jeg kunne ta litt bilder.


  Det hær e hunden til ho æ va i bygda me.


  Hær sitt æ å vente på at ho skal komme ut fra butiken så vi kan finne på nåt.

  Men så gikk æ til Katarina å hadde det litt gøy.  Vældi konsentrert..hæ....  Måtte jo ta et bilde av mæi selv også.
  Å hær e kossen det ble men ho va enda ikke helt færdi.

   

  Forresten så anbefaler jeg denne bloggen: www.L0ve.blogg.no

   

   -Blogges-


   

  Alta i dag

  Hei!

  I dag har vi vert i alta å jeg har kjøpt en burn og en pringles og en supermiks.

  men har ikke kameraså får ikke lakt in bilder av det men kan legge ut et annet bilde.

   

   

  Stjærnøya(Y)

  Hei hei!!

  I dag har vi i 8.kl vært på stjærnøya for å se ka dæm jør dær, vi har vært i gruva å på toppen av fjelle som e 700moh og dit kjørte vi med bil vi har også vært på labben og på messa dær vi spiste og var på trænings rommet og spilte billijard og ping pong super dag.  På båten, Ida fant ut at ho sku ligge på golve å sove.....  ...mens æ ville heller sove i trappa.  Hær hadde vi fått på oss sikkerhets utstyret og var klar.  Her hadde vi kjørt opp i gruvene til toppen til fjellet.


  Mæ å Ida oppe på fjellet.
  Her er vi på et høyere punkt og der var det go utsikt.


  Her er i bilen på tur ned fra fjellet.


  Dette er fjellet og plassen de jobber på.


  Hær e vi vist vældi opptatt med å sende melding.  Her er vi på trænings rommet.


  Må jo ha det litt gøy.På tur inn i kantina å skal spise.


  Ikke litt gla i melk hæ.

  Her er vi ferdig å spise og sitter bare å tuller egentilg.  Hær venter vi på den damen som skal ta oss med ned på kaia.


  Tokk en spaser tur inne i gruven.


  Tilbake i trænings rommet å Ida og Rolf (læreren vår) spiller billijard og Ida fant sin rette stilling (Y).


  Hær e vi helt med eller. Hær spille ho ping pong.


  Måtte jo prøve æ å.


  Å Ida fortsette med de rare stillingen sine.


  Må jo være med på ping pong æ å.


  Men plutseli løp tia fra oss å vi måtte fære hjem....


  .....å sælfølgeli såver Ida.


  Men va vist litt trøtt æ å.


  Så æ sovna i bilen på tur fra Toften og hjem.

  Det va hele dagen.

   

  Snakkes!! (Y).

  Lekser

  Heey! nå sitter jeg å gjør lekser !! (Y)

  Rydder (Y)

  Heei!

  fant ut at jeg skulle rydde i dag så nå sitter jeg å rydder mens jeg hører på musikk(Y)

  En nydeli sang!!!

  Justin Bieber - Mistletoe !! (Y)

  Gjeste innlegg :)

  heejsann <3
  jeg heter Ida Marie og har bloggen www.sidal.blogg.no :)

  nå fikk jeg beskjed om å gjesteblogge så da gjør jeg det :)
  for det første så  synes jeg du har en veldig bra blogg :) du e snill, pen å alt det deer <3
  du er en god venn å jeg kan alltid stole på deg <3

  nu skal vi snart logge av pc'en (tror jeg :P)

  her kommer litt bilder :)


  smiiiil !


  hahaa fikk ikke med meg at du tokk bilde Karoline !!


  hehee ligger i familen vet du ! :D


  konsentrerer seg om å brette :P


  skuffa :)


  stapper i skuffa :)


  knørver den sammen så liten som den kan bli :)


  den fulle skuffa


  suur på skuffa å vurderer hvor den buksa skal inn

  men nå skal vi slå av pcen så hadee <3

  ida marie (www.sidal.blogg.no)

   

  Hei Hei :)

  Aloha everybodey!!

  I dag som alle andre daga har æ vært på skola å hadd det kjedelig, men no har æ å pappa laga middag eller det e væl æ som har laga den å vi fant ur at vi sku ha kylling med vitløks bagetter og pommes frottes å det ble jo godt sellom æ hadde tadd pommes fritten ut av ovnen lit for tidlig (Y)  Noen sanger :)

  Nå har jeg funnet noen andre brae sanger som jeg tengte jeg skulle dele med dere!!

  Jason Derulo - Fight For You (Lyric Video)

  Breathing - Jason Derulo. Lyrics On Screen 

  Without you - David Guetta ft. Usher.

   
  Et gammelt bilde!!

  Rihanna - Cheers (Drink To That) LYRICS

  Maroon 5 Moves like jagger (lyrics)

  Jason Derulo - It girl

  Justin Bieber - Mistletoe

  Ny header (Y)

  Overnattings besøk (Y)

  I natt har tant ungen min som e 1 år yngere en mæ såvet hos oss (Y) vi har spilt altaspillet mestepartenn av tia og i morrest va det æ som stekte egg til frokost. ;)

   

   

  TLR11

  Stikkord:

  Dagen i dag :-)

  Heey!! i dag har vi hatt Petter Kalsen på skolen han hadde en konsert på samfunnshuset vårt i Talvik, og etter det hadde vi gymm å nu endelig helg.  Ingenting å blogge om!!

  Heei!! æ har lenge lurt på ka dokker vil at æ skal blogge om så nå spørr æ egentlei om ka dokker vil at æ skal blogge om.

  Hva vil dere at jeg skal blogge om??   så håper æ får svar av dokker !!! :D

   

   

  -KarolineMolund-

   

  TLR11

  Stikkord:

  Øving :/

  Nu holder æ på med å øve til musikken i morgen for vi måtte finne en sang som vi skal fremmføre for 8-9 og 10 (Y)

  så her sitter æ å øver. Og æ og Katarina har funnet ut at vi skal synge ilag så vi har valgt 1 kort sang fra et skuespill som heter julefortellingen og det er.

  Tiggergutten's sang

   

  -KarolineMolund-

  Innkjøp :D

  Har vert i Alta i dag og handlet litt så tenkte jeg skulle vise dere hva jeg har kjøpt.   

   

  -KarolineMolund-

  Verdag :)

  Heei! i dag har vert en vanelig dag bortsett fra att jeg har vert i Alta. jeg har vært på skole og når jeg kom hjem gikk jeg rett i dusjen.

   

  -KarolineMolund-

  Reggis!! :D

  I dag har jeg vert i alta å fått satt på regulering nede også for jeg har allerede oppe, er litt uvant men jeg er vant til det.


   

   

  Noen flere som har regulering??

   

  -KarolineMolund-

  Favorittsanger At The Moment ;)

  Har veldig lite å jøre nå så tenkte jeg sku vise dere mine favorittsanger nå fortiden!! :D

  Frankmusik - No I.D. ft. Colette Carr 

   Adele - Set fire to the rain 

  Megan Nicole - B-e-a-utiful

   Demi Lovato - Skyscraper

   Nicki Minaj - Super Bass

   Britney Spears - I wanna go

  Natalia Kills - Free ft. will.i.am 

  Joe Jonas - See No More

  Gym Class Heroes - Stereo Hearts ft. Adam Levine

  China Anne Mcclain - Calling All The Monsters (Lyrics)

  Nick Jonas & The Administration - Who I Am

   

  Har dere noen forslag?

   

  Middag i Alta :D

  I dag bedde farmor oss ut på middag på det lille kjøkken i Alta og etter det dro vi hjem til henne å spiste epplekake og is.

  KJEMPE koselig !!!!!
   

   

  -KarolineMolund-
  Tidsfordriv!!!

  finn 3 og du får det fint i morgen! :D
  SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
  SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
  SSSSSSSSSSSS3SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
  SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
  ... SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
  SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

  Når du har funnet 3
  finn B

  RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  RRRRRRRRRRRRRRRBRRRRRRRRRRRRRRRR
  RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

  Når du har funnet B
  Finn feilen

  ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYNZ

  Når du har funnet feilen
  finn 6

  9999999999999999999999999999999999
  9999999999999999999999999999999999
  9999999999999999999999999999999999
  9999999999999999999999999999999999
  9999999999999999999999999999999999
  9999999999999999999999999999999999
  9999699999999999999999999999999999
  9999999999999999999999999999999999
  9999999999999999999999999999999999
  9999999999999999999999999999999999
  9999999999999999999999999999999999
  9999999999999999999999999999999999

  Når du har funnet 6
  finn N

  MMMMMMMMMMMMM
  MMMMMMMMMMMMM
  MMMMMMMMMMMMM
  MMMMMMMNMMMMM
  MMMMMMMMMMMMM
  MMMMMMMMMMMMM
  MMMMMMMMMMMMM
  MMMMMMMMMMMMM
  MMMMMMMMMMMMM
  MMMMMMMMMMMMM

  Når du har funnet N
  finn Q

  OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
  OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
  OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
  OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
  OOOOOOOOOOQOOOOOOOOOOOOOOOO
  OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
  OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
  OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
  OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
  OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

  Finn i

  lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
  llllllllllllllllllllllllllllllllllllillllllllllllllllllllllllllll
  lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
  lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

  Ønsk deg en ting!

  >
  >>
  >>>
  >>>>
  >>>>>
  >>>>>>
  >>>>>>>
  >>>>>>>>
  >>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>
  >>>>>>>>
  >>>>>>>
  >>>>>>
  >>>>>
  >>>>
  >>>
  >>
  >
  >>
  >>>
  >>>>
  >>>>>
  >>>>>>
  >>>>>>>
  >>>>>>>>
  >>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>>
  >>>>>>>>>
  >>>>>>>>
  >>>>>>>
  >>>>>>
  >>>>>
  >>>>
  >>>
  >>
  >
  Så fort du har ønska deg en ting så kopierer du dette å sett det ut.
  hvis IKKE du gjør det, kommer ikke ønsket til å gå i oppfyllelse.
  Du har 20 min fra NÅ!

   

   

   

  -KarolineMolund-

  Pizza kveld!!

  Nå har vi spist pizza å nå sitter jeg og snakker med Ida-Marie på msn.  -KarolineMolund-

  Kjedelig!!

  Nu kjeder jeg meg veldig!!!  mæ å sophie !! <3

   

   

   

  -KarolineMolund-

  Lunsj :D

  Da var det tid for lunsj!!! og har akkuratt dusjet :D   

   

   

  -KarolineMolund-

  Nam Nam!!

  I dag har 8 kl. på talvik skole vært inne på videregående skole og  i mat & helsen, og og til og me på fårikålens dag.

  på skolen i alta lagde vi fårikål, forrett og desert nam nam!!

   

  -KarolineMolund-

  Skole Jippi!!............Nææt... :D

  video:hehe


  Det e bare å sende hjerter <3 og sende komentar om det på bloggen og jeg blir ikke sur vis de er negative, men jeg blir ga om de er positive.

   

   

  -KarolineMolund-

  

  Skola :P

  Dette er bilder fra skola i dag!!
  Sånn go natt folkens!!

   

   

  -KarolineMolund-

  NAMM!!!

  Dette er min kvelds mat i kveld!! :D  -KarolineMolund-

  Kaisa!!

  Her er noen bilder av meg og Kaisa, hunden til brorsan.

   

  Synes dere hun er fin/søt??
  -KarolineMolund-


  Vanelig dag !!

  Da va en vanlig dag på skolen over, og bare 4 dager igjen til vi skal til videregående i alta på mat & helsa og tilfeldig vis var det på fårikålens dag. men det dålige er at vi må finne skyss selv og da må jeg sitte på med brorsan som kjøre mellom kl 06:00 og 06:30, men gleder meg alikevel.

  Bildan har æ tadd fordi æ kjeda mæ litt så dæm e ikke så bra.  -KarolineMolund-

  Hade!!

  Da var jeg ferdig for i kveld så ses i morgen alle blogglesere <3 og send hjerne Hjerter, Hade!   

  -KarolineMolund-

  Problemer!!

  Jeg har hatt problemer med å få til ting på bloggen min ganske lenge nå, men ENDELIG fikk jeg det til !!! (P)

   

  -KarolineMolund-

  Ettermiddag!!

  Nu etter skolen var jeg sammen med Simone den jenten som er på bildene nedenfor, etter det gikk jeg med Ronja og Helene ned på klubben og hadde det gøy der !!!!

  -KarolineMolund-

   

  Bilder fra skolen!!

  Dette er noen bilder som er tatt på skolen!!  -KarolineMolund-

  På Skolen....

  Bilda æ tokk på skola i dag!!!

  -KarolineMolund-

  Gikk tur med Markus....

  I dag var jeg ute oh gikk tur med markus og fikk Birgit med meg og vi tokk en del bilder.


   

   

   

  -KarolineMolund-

  Joggesko!!

  På Lørdag var vi i Alta og da fikk jeg meg nye joggesko!!

  -KarolineMolund-

  Mæ!!

                                                                              -KarolineMolund-

  Forskjell!!

  Her er et bilde fra jeg var ganske mye yngere eller vertfall litt yngere, og et fra sommerferien, så kan du se forskjellen.


   Her er det da vi akkuratt hadde flyttet opp til høyden.Dette er for 5 år siden


  Og her er fra sommerferien.

   

                                                             Synes du det er forskjell, eller er jeg lik som før?

                                                               Har du forandret deg mye gjennom de siste 5 årene?

   

  -KarolineMolund-

  Sommerfugl!!

  Vi fant en diger Sommerfugl utenfor hos oss i går og jeg tok bilder av den.Og den var større enn en fyrstikkeske.  -KarolineMolund-

  Dags Hytte Tur!!

  I dag var vi oppe på hytta til bror, men vi var ikke der så lenge men jeg nådde å ta en del bilder.

  

  Sophie<3
  Baksiden av hytten!!


  Tom-Sander og Gismo
  

   

  -KarolineMolund-

  

  Sorry!!

  Sorry for at jeg ikke har blogget på noen dager, det har bare skjedd så mye å vi har hatt besøk , jeg hadde rett og slett ikke tid.

  Her er et bilde av hunden min Sophie<3.

  Her var vi på tur å vi hadde ikke fått klipt henne enda da!!  

  Mere bookpapir!!

  Da hadde æ lagt trækk på nån flere av bøkene mine å de som er rosae er norskbøker å den blåe er matte boken!!

   

  -KarolineMolund-

  Bokpapir!!

  Da har man satt trekk på 3 av skole bøkene mine helt selv og somregel er det mamma som har gjort det :) Og mamma måtte jo selfølgeli godkjenne det og det var godkjent :) !!!! Her er noen bilder!!  

   

  

  Bursdag!!!

  Nå har jeg vert i bursdagen til Maria der vi hadde det drit artig, vi hoppet og danset og hadde musikken på full guffe, vi spiste taco og brownies og drakk masse brus. Vi tokk masse bilder og videoer. buesdagen varte i 2,5 time, og da jeg hadde blitt hentet og vi var på tur hjem så vi noen sauer som kom springende mot bilen så pappa bremset helt ned og til slutt sto vi i ro og sauene sprang rett på bilen fordeom.

  June<3

  Maria<3

  June å Maria<33

  June å Maria<33

  Gale June hadde fådd i sæ litt for mye sokker<3

  June, Maria, Mariel og Marianne<33

  Maria pena<3

  Mæ,June å Maria<3 Gla i dokker<3

  Å gratulerer med dagen Maria <33

   

  -KarolineMolund-

  Overnattingstur med ungdomstrinnet!!!!

  I går gikk 8,9 og 10 opp til holmvannet der vi skulle overnatte til i dag. det gikk 1,5-2 timer å gå dit opp, da vi kom opp spiste vi å så begynte vi å sette opp teltene, da det var gjort begynte noen å fiske og noen gikk tur, jeg begynte å fiske litt ute på dagen og fikk 2 fisker jeg har tatt ganske mange bilder men jeg legger bare ut noen av dem.


  Mæ å Ronja<3

  Mæ å Katarina<3

  Mæ!


  Mæ å katarina<3

  utsikt over Talvik!!!

   

  -KarolineMolund-

   

   

   

  

  Helgen:)

  I helgen ha vi vert på "Molund Caming" altså på molund gård.

  Der var sammen med Tommy, Ann-Kristin, Tonje og Tom-Sander. Vi var også i blånisseland, der fikk vi kjøre med hundespann og være med på grillspydkurs, og Tonje og Tom-Sander fikk hoppe i strikk.

  vi fikk også ver inne i barndoms huset til farfaren min der vi fant MASSE rart sånn som noen ganle ødelakte briller, noen gamle bøker og noen gamle bilder.
  -KarolineMolund-

  Første innlegg!!!!

  Det her er da meg!!

  -KarolineMolund-

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits