• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Henger langt etter....#lykke

  Haha, jeg må bare flire litt for det er bestandig slik at jeg får ting som er på "mote" langt etter at de har vært det. I går var jeg å fikk meg mine første par med Converse noe som var ganske stort for meg, men de er vel egentlig snart gått av moten. Hvem bryr seg? de er gode å gå med og jeg liker dem. Har aldri en gang prøvd på et par Converse før i går, og det er mye fordi de er ganske dyre(selv om de ikke er så dyre, haha) å det har ikke vært noe jeg har hatt veldig behov for å bruke penger på.

  Men nå som jeg da har et par GRÅE Converse så er dette sko som jeg blir å bruke til litt mer fint bruk og når vi er på ferie. Det er fordi de koster mye og jeg vil ikke ødelegge de. Det høres kanskje dumt ut med jeg vil faktisk beholde disse skoene så lenge som mulig. Jeg er utrolig fornøyd med dem selv om jeg ikke har gått med de skikkelig enda, og jeg gleder meg masse til å bruke de i sommer.

  De er fra Skoringen og kostet 699,-  New inn 13-21.12.2013

  Hei, har vært i Alta i dag, jeg er jo egentliig ferdig med min julehandel men jeg hjalp mamma og pappa litt. Det ble samtidig også litt pengebruk på meg selv også. Siden jeg har kjøpt litt annet også de siste ukene så tar jeg det også med i denne.

  Usikker på hva butikken heter! Men de kostet 199,- på salg.

  99,- H&M salg

  299,- Ellos

  65,- Glitter salg

  40,- Glitter salg

  Hva syns du?

  Er du ferdig med julehandelen?

  

  Innkjøp 12.12.13

  Hei, har ært i Alta i dag og kjøpt en del julegaver, men jeg kom også hjem med noe til meg selv.  80,- Glitter

  100,- Glitter

   

  Hva syns du?

  

  Innkjøp 26.10.2013

  Hei, fikk ikke lagt ut innkjøpene fra lørdag før nå, men her er de!  Begge 10,- Nille

  Innkjøp 12.10.13

  Hei, lenge siden sist. Har vært i Alta i dag, der vi var å så på når Tonje sang i kirka, og har ryddet mere ut av leiligheten til farmor. Eller jeg var ikke så mye med på det, for jeg var på Amfi og sammen med Marianne og Markus. Selfølgelig fikk jeg kjøpt noen småting (en ting, og resten er spist opp) i dag, siden jeg fikk noe penger som noen skylte meg.

  17,- Jysk

  Syntes den var fin jeg, og jeg liker jo litt "gamle" ting.

   

   

  -Hva syns du?

  Innkjøp 17.08.13

  Hei, da er vi kommet hjem fra Alta og jeg har pakket ut tingene jeg har kjøpt. Måtte kjøpe inn litt ting og tang i dag til skolestart og litt annet.

  399,- Kapphal

  20,- Nille

  Hullemaskin 40,- Nille

  59,- Nille

  Pakke : 25,- Enslige : 29,- pr.stk Clas ohlson  299,- BikBok

   

   

  Hva syns du?

  

  Innkjøp 25.07.2013

  50,- B.Young Salg

  29,- Jula salg

  19,- Jula

  39,- Jula

  New shoes <3

  Heei <3

  Har vært en tur i Alta i dag for det var noen sko jeg ville kjøpe meg. Jeg er ikke vant til å gå med høyhelte sko, men nå har jeg kjøpt meg noen jeg syns er kule! :)

  499,- Økonomisko

   

  -Hva syns du??

  

  Innkjøp 10.05.2013

  59,- Møbelringen

  69,- Møbelringen  599,- Euro sko

   

   

  Hva syns du om innkjøpene fra i går??

  

  Innkjøpene fra Alta 20.04.2013  199,- Skin Tonic  139,- Klippoteket  85,- Enfotobutikk

   

  Hva syns du???

  Hva har du gjort i dag??

   

  

  Innkjøp 13.04.2013

  Hei, har vært i Alta i dag, å fikk kjøpt noen småting. Her er de!......

  199,- BikBok

  Fikk på kjøpetmed tightsen.

  50,- Glitter

  139,- Ark

   

  Hva syns du?

  

  Innkjøp 23.03.2013

  Hei, har da akkurat kommet hjem fra Alta hvor jeg handlet litt småting. Handlet ikke så mye, men bittelitt.

  129,- Bik Bok

  Fikk på kjøpet med genseren.

  80,- Glitter

  50,- Glitter  399,50,- Bohus salg, Det ble bursdagsgave fra mamma og pappa.

   

  Hva syns du??

  

  Innkjøp 23.02.2013

  Hei alle søte!

  Måtte plutselig til Alta en tur i dag. Så når vi var der inne kjøpte jeg bare en liten ting. Vi var ikke så lenge der inne så, og hadde ikke så mye penger, men kjøpte meg noe jeg har hatt lyst på en stund.  Kremmerhuset 39,-

   

   

  Hva syns du?

  

  Finally music in the house.

  Hehe. i dag fikk jeg endelig den dockingstasjonen jeg har ønsket meg ganske lenge, som vi kjøpte på jekta i Tromsø, og som noen var så kjempesnille å tok med seg hit. Den har utrolig bra bass, den har USB tilgang, FM radio, og man kan bruke SD kort i den, og den har jo selfølgelig mange andre funksjoner også. Dette her var definnitift vert penge og jeg er utrolig fornøyd!

  Jekta i Tromsø 998,-

   

  Hva syns du?

  Har du en slik?

   

  

  Innkjøp 20.02.2013

  Hei, dro til Alta med Birgit etter skolen i dag, for jeg hadde noen ting jeg måtte kjøpe. Var veldig koselig å være sammen med henne i Alta, og vi hadde det morro. Men her er det jeg kjøpte i hverfall.

  Vita 69,- Tilbud  Vita
  30,-  H&M 30,-  H&M 50,-  Nille 10,- stk.

   

   

   

  Hva syns du om innkjøpene??

  

  

  Innkjøp 19.01.2013

  Hei, har vært i Alta i dag å kjøpt noen små ting på salg, å her der det jeg kjøpte!

  19,- til sammen BikBok salg  23,- BikBok salg

  Husker ikke me var på salg til 50% som også smykket var. BikBok

  49,- BikBok salg  Fikk med på kjøpet da jeg kjøpte halse over!

   

  Hva syns du?

  

  Innkjøp 08.01.2013

  Hei har akkurat kommet fra Alta nå. Var vel egentlig ikke noe spessilt jeg skulle der men så ble det til at jeg måtte til legen. Så jeg gikk åsså litt på senteret, og kjøpte en liten ting!

  119,- H&M salg

   

   

  Hva syns du??

  Hilken mascara bruker du??

  

  Innkjøp 28.12.2012

  Hei, har vært i Alta i dag også, og da vi kjørte til alta fant jeg ut at mitt headsett er ødelakt. For da jeg skulle høre på musikk i bilen, var det plutselig bare lyd på den ene siden. Så i jeg gikk på Amfi og kjøpte meg noen nye, og siden jeg er ganske glad i og ha bass når jeg hører på musikk, så kjøpte jeg et headsett med bra bass i, og det er skikkelig bra. Eneste ulempen med det, er at det er ganske stort. Men jeg er storfornøyd!! Og det var ikke så dyrt heller!

  399,- Clas Ohlson

  Hva syns du??

  Har du et slikt headsett??

   

   

  Innkjøp 27.12.2012

  Hei, har vært i Alta en snar tur i dag bare forog ha noe og gjøre, og mens jeg var der kjøpte jeg en liten ting.

  79.90 Glitter

   


   

  Hva syns du?

  Har du et slikt deksel til din iphone??

   

  

   

  Innkjøp 24.11/2012

  Hei, har vært i Alta i da og handlet noen få julegaver som jeg ikke viser her. Men så kjøpte jeg også en ting til meg selv og det var dette!  69,- Bik Bok

  Hva syns du??

  

  New inn!!

  Hei.

  Nå har vi hentet de pakkene fra Amway så tekte jeg sulle vise dere hva jeg har kjøpt. Jeg har bare kjøpt tre ting men en her er dt i hvertfall!!!!
  Hehe denne vesken trodde jeg var mye mindre, for den så ut som en sån søt liten håndveske på bilde i bladet. Men da jeg fikk de fant jeg ut at den var like stor som en dataveske. Så jeg kan bruke de på skolen og slikt, så jeg har noe og ha bøkene i!! Veldig kjekt, og den varikke så dyr heller, jeg tror den kostet 75,- eller noe!!!


  Denne kremen kjøpte jeg også, det er en dag krem som gir foktighet og som har solfaktor 15 i seg. Ikke det at det er så viktig nå på vinteren, men de gir foktighet til ansiktet, og det er veldig bra!!!


  Egentlig så trengte jeg ikke hele dette settet med koster, for jeg trenger egentlig bare den kosten lengst til høyre,men samtidig så det ut som veldig gode koster så jeg valgte og kjøpe hele settet. Og nå når jeg har fått det så kjener jeg jo atbørstene er veldig myke og gode, så det var et bra kjøp!!! Og jeg tror den kostet rundt en 100 lapp, så det var ikke så dyrt heller!!

   

  Kjempe fornøyd med det jeg har kjøpt, og kommer nokk til og bruke det en del!!!

   

  Hva synd du??

   

   

  New shoes

  He, da mamma og pappa kom hjem fra Alta i dag, hadde de kjøpt nye vinter sko til meg. For her oppe i finnmark i hverfall har vi nå vinter, og snøen daler ned som bare det, så da var det godt med nye sko.

  i dag på skolen så hadde vi de 3 første timene med vanlig undervisning, og i de tre siste var vi på jansnes, og fikk litt undervisnig der om hvordan det er der. Da vi var ferdig med undervisningen, var det en konkuranse, der vi skulle gå rund "kjærlighetstien" de har der, og de skulle ta tiden, når alle var kommet tilbake skulle de finne gjennomsnittet av alle, ogde som da kom nermest vant noe. Og jeg var faktisk en av de som vant noe. Jeg vant en brøpose med kanelsnurrer. Så det var jo hyddelig!!!

  Men nå skal jeg gå i dusjen så vi snakkes senere!!

   

   

  Hva syns du??

   

  

  Innkjøp 20.10,2012

  Hei, i dag har jeg jo vært i Alta og der kjøpte jeg noen småting. Og her er de!!  3 for 130,- Vero Moda  3 for 2  200,- til sammen, 99,- pr ting Glitter  89,- Vita

   

  Hva syns du??

  

  Altatur og et lite innkjøp!

  Heisann.

  Har vært i Alta i dag, vi dro i 9-10 tiden for og rekke og hente tanten min på flyplassen, for hun har kommet for og besøke farmor. Da vi hadde gjort oss ferdig med det, ringte jeg til Marianne og spurte om hun ble med på city, og det ble hun, så jeg bare dro ned på Amfi og kjøpte et kulelys og ventet på henne. Da hun kom gikk vi litt rundt, også måtte hun spise og sånt da, så der gikk det litt tid. Men etterhvert fant vi ut at vi skulle kjøre litt rundt, og vi dro og gikk tur med en "liten" hund (den var egentlig veldig stor). Litt før spurte jeg Marianne om ikke hun kunne kjøre meg hjem litt senere en det mamma og pappa skulle, for da jeg spurte var det liksom bare et kvarter til de skulle dra.

  Og det var greit, så da gikk vi nå tur med den hunden, og hadde det kjempekoselig sammen, og da vi kjørte hjem hadde vi musikken på fult, tak luka oppe, og sang for full hals. Så det har vært kjempekoselig i dag, og den ble bare enda mere koselig sammen med Marianne!!  Ser dere politibilen på bilde over. Det var egentlig ikke meningen at den skulle være med, men jeg viste det ikke før etter at jeg hadde tatt bilde!! hehe!!  Prøvde faktiskt å ta bilde fra alle vinklene over takluken..

  Her er innkjøpet i dag:  20,- Nille

   

   

  Hva syns du??

  

  Innkjøp 08.09.2012

  Hei

  Har vært i Alta i dag, var ikke så lenge men jeg fikk kjøpt to deksler til, til telefonen!!! Også har vi hentet farmor så hun skal være hos oss til i morgen!!

  79,- Clas ohlson

  79,- Clas ohlson

   

   

  Hva syns du??

   

  

  Innkjøp 25.08.2012

  Hei!

  I dag skulle vi egentlig ikke til Alta men jeg måtte for og kjøpe gave til Maria, for jeg skal i hennes bursdag i morgen. Så jeg fikk Lars Martin til og kjøre meg, og siden han skulle til noen der inne så fikk jeg sitte på. Å når man er i Alta for og kjøpe en ting så blir det fort to tre ting som også blir kjøpt, og sånn ble det i dag. Var jo på Haldde fra Torsdag til i går, å har en syyyk gangsperre, men jeg klarte nå og somle meg gjennom alle butikkene uansett, og her er det jeg fant!!!

  50,- Nille

  49,- Cubus

   

  Kjøpte jo også som sakt en gave til Maria men den viser jeg ikke!!!

   

  Hva syns du om innkjøpene??

  Har du vært i byen i dag??

  

  Innkjøp 18.08.2012

  Oyskiboyski!

  Hehe, i dag har jeg vært i Alta, for det var noen småting jeg måtte ha før skolestart. Tror egentlig at det er eneste grunnen til at folk drar til byen for tiden, for og kjøpe ting til skolestart. Jaja det er opp til dem, jeg skal ikke stoppe dem....... Men tilbake til saken, var jo da som sakt i Alta, og fikk kjøpt noen få ting. Det er jo selfølgelig fortsatt ting jeg vet at jeg burde ha, men det er forskjent nå, eller så får jeg håpe på og ha fått lønn på mandag så må jeg bli med mamma til Alta. Ja når jeg skrive mandag så er jo ferien allerede over, er egentlig litt synd for det er så mye mere man skulle gjort i ferien, men nå får man ikke tid. Får håpe dette året går like fort som fjordåret!!

  Men her er innkjøpene!!

  Løpe tights: 399,- G-Sport  999,- G-Sport  Boktrekk: 26,- pr stk Notabene

   

  Hva syns du om innkøpene??

  Innkjøp 24.07/2012

  I dag har jeg vært i Alta, var bare en snar tur for jeg måtte jo tilbake for og gå med avisen, me jeg fikk kjøpt en ting!!

  29,90,- BikBok salg

   

   

  Hva syns du??

  

  Innkjøp 16.07/2012

  Heisann

  Har vært i Alta i dag for og se om telefionen min var kommet, men det hadde den ikke, så da ble det litt handling!!  30,- H&M  125,- BikBok salg

   

   

  Hva syns du??

  

  Innkjøp 30.06.2012

  Heisann.

  I går før jeg skulle til Marianne så gikk jeg, mamma og pappa rundt på Amfi og så litt. Så fant jeg noen stilige sko som jeg hadde lyst på, for de var så luftige og fin og bruke nå på sommeren. Og de var ikke så dyre heller, så pappa kjøpte dem til meg.

  249,- Økonomisko

   

   

   

  Hva syns du??

  

  Innkjøp 29.06.2012

  Har vært i Alta i dag, for det var noen små ting jeg måtte kjøpe før jeg skal på ferie. Så her er det jeg kjøpte!  2 for 149,- Cubus salg

   

   

  Hva syns du??

  Innkjøp 18.06.2012

  Har vært i Alta i dag, for jeg skulle til lege og til kjeveortopeden. Og hos legen måtte jeg enda til ta blod prøve. Men men jeg åverlevde ihverfall, og det er jo det viktigste. Men i morgen har vi sommeravsluttning på kvelden, så derfor får vi gå etter 3 time i morgen. Og siden vi skulle ha på oss shorts og en overdel, så måtte jeg kjøpe meg en overdel og det fant jeg, så her er den.


  149,- H&M

   

  Den er finere i virkelig heten men

  Hva syns du??

  

  Innkjøp 16.06.2012

  Heisann!

  Dro til Alta tidlig i dag, vi dro allerede kl.09:00, og det var bare for at mamma skulle kjøpe blomster og komme seg hjem tidlig for og plante dem. Men da vi var der inne måtte vi vente på farmor for hun skulle handle også skulle mamma kjøre henne hjem, så i mellomtiden gikk jeg på Cubus for jeg trenkte en ny bukse, men fant jo selfølgelig litt mere:

  149,- Cubus  149,- Cubus

   

   

   

  Hva syns du?

  

  Innkjøp 09.06/2012

  Hei.

  Har vært i Alta i dag, og handlet litt for pengene jeg fikk i går. Var ikke så mye jeg kjøpte men det var litt. Har vært en fin dag, og denne helgen begynner også tåppturene, men det får du sikkert høre mere om senere.  30,- Nille  249,- Bik Bok  249,- Bik Bok

   

   

   

  Hva har du gjort i dag?

  Innkjøp 23.05.2012

  Heisan!

  Har hatt Norsk tentamen i dag, og jeg var ferdig og hadde levert nesten en time fø vi fikk lov til og gå, så jeg måtte vente fra 11:30 til 12:30 før jeg fikk gå hjem! Men da jeg endelig fikk gå, gikk jeg innom mamma i barnehagen og fikk vite at pappa skulle til Alta, så jeg ble med han! HAdde med meg litt penger så fikk kjøpt med en bikini! (Den er knesh rosa)  49,-pr del Bik Bok Salg

   

   

  Hva syns du?

  innkjøp 28.04.2012

  Hey!

  Var jo i Alta i går, og har jo lenge trengt ny jakke, for mine jakker er ødelakte. Og i går da så ringte mamma plutselig og sa jeg måtte kommet en butikk som heter Ultimo, og da hadde de funnet en jakke jeg måtte prøve, men jeg likte ikke den så jeg valgte en annen. Den jakken har tidligere kostet 1499,- , så ble den satt ned til 999,- også kjøpte jeg den for 499,- . Så det var et ordentlig røverkjøp. Er veldig fornøyd! 


  499,- Ultimo salg

   

   

  Hva syns du?

  Innkjøp 21.04/2012

  Hei

  Har vert i Alta i dag, og der fikk jeg kjøpt meg noen klesplagg!! Ellers har jeg bare slappet av, og akkurat å så ser jeg på Paradise Hotel!  2 for 149,- Cubus  149,- Cubus  149,- Cubus  169.90,- Apoteket

   

   

   

  Hva synes du?

  Innkøp 11.04/2012

  Hei!

  Har jo vert i Alta i dag, for og kjøpe den kjolen og nå skal dere få se hvordan den ser ut, også måtte jeg ha sminkefjærnings servietter!!  29,50,- Vita

     899,- B.Young

   

   

  Hva syns du??

  Innkjøp 31.03/2012

  Heia!

  Har vert i Alta i dag. Skulle egentlig bare dit for og få kjøpt noen påskelys for å få litt påske stemning på rommet. Men så møtte jeg på Simone og Anja, og de skulle på Peppes for og feire bursdagen til Anja, så de spurte om jeg ville være med, og da fikk jeg noen pizza stykker jeg også. Så da fikk jeg gjort det jeg skulle og litt mere!!


  19.90,- Nille


  5,- Nille salg


  29.90,- Nille


  19.90,- Nille


  10,- Nille


  29.90,- Nille


  13,- Kremmerhuset

   

   

   

  Hva synes du??

  

  Innkjøp 17.03/2012

  Heii!

  Har vert i Alta i dag, og der fikk jeg handlet litt. blant annet en gave, men den blir jeg ikke å vise her. Farmor har blitt med hjem til oss i helgen, og vi skal vel få det fint. Så ønsker jeg alle en riktig god helg.  29.50,- Vita  3 for 2 99,- Bik Bok  49,- Bik Bok salg  49,- Bik Bok salg

   

   

   

  Hva syns du?? 

  Innkjøp 18.02-2012

  Heiii!

  Har vert i Alta i dag, og som dere sikkert ser her på bloggen min så kjøper jeg nesten bestandig noe når vi er i Alta. Forresten er det noe jeg har glemt å si til dere. Siden de driver å bygger om veien fra Alta til Talvik og utover mot langfjorden, så er det kommet islendere hit til Talvik. Og for ikke så lengesiden fikk jeg ett tips om at de islenderne som bor i nabohuset rett over veien trenger barnevakt, så jeg gikk opp til dem og sa at jeg godt kunne sitte barnevakt. Så moren i huset fikk nommeret mitt, og sa at hun skulle ringe viss de trenkte barnevakt. så da kansje jeg tjener litt penger!!!!! (Y)

   

  Men her er det jeg kjøpte i alta i dag!!!

  19.90,- Nille     Rundt 50,- Nille  14.50,- KappAhl salg

  Innkjøp 11.02.2012

  Heia

  Har jo vert i Alta i dag, og det blir jo litt rart synes jeg om jeg kommer hjem uten noe som helst. Men her er hverfall det jeg har kjøpt.

  20,- Princess salg  Kubbelys 15,- Nille salg, Kulelys 10,- Nille salg  French Fries 24,- Rema, Pringles 20,- Rema

   

   

  Har dere kjøpt noe i dag?

   

  

  

  Innkjøp 03/02-2012

  Etter skolen i dag dro vi rett til Alta, og mens vi var der fant jeg masse sag på kubbelys og andre lys.  5,- Kremmerhuset salg

  10,- Nille salg


   

   

  Hva syns dere?

  Innkjøp 20.01-2012

  Hei! Har vert i Alta i dag og kjøpt litt pynt til rommet mitt + litt til.  Telysestake fra Europris kr 99,-

     4 kubbelys til 10,- kr stykk

     3-pakk med sokker til 100,- kr

   

   

  Hva syns dere ??

  Innkjøp 18.01-2012

  Her er det jeg kjøpte i Alta i dag!!  To tightser som var på salg til 29 kr per stykk!

   

   

  Hva har dere gjort i dag??

  Innkjøp 07.01.2012

  Halla!

  Nå er vi kommet hjem fra Alta, for rørene til vasken hos farmor var fulle av dritt å rask så det var godt tett, så vi måtte inn å hjelpe henne. Men når vi da skulle til Alta så måtte vi handle litt åsså, så da kjøpte jeg dette:  Genser fra Cubus, kostet 248,-  Bilde rammer fra nille, kostet 14,90,-

   

  Hva har dere gjort i dag??

   

  

  

  Innkjøp 28/12-2011

  Heei! nå har vi vert i Alta å da kjøpte jeg to ringer på H&M og de kostet 49,50 pr stykk.

  Hva syns dere??

  Innkjøp 17/12-11

  Hei i dag har jeg vert i Alta, og der handlet jeg noen julegaver til, og jeg handlet noen andre ting.  Alt er fra Bikbok.

  Innkjøp 3/12-11

  Heei!

  I dag har jeg vert i Alta å handlet litt jule gaver og noe til meg selv,men jeg viser bare det jeg kjøpte til meg selv for vis jeg viser det jeg kjøpte i jule gave blir det jo ikke noe artig til jul.
  Innkjøp 11/11-11

  Heei!
  I dag har æ vært i Alta å kjøpt nån julegava å litt anna.
  Her e bilde av snopet mitt til i mårra.


  Innkjøp ;)

  Har vert i alta å shoppa litt å kjøpt noen nye klær!!  Gensere fra Bik Bok på salg kr 49 pr.s  Bukser fra cubus grå:199kr  den andre på salg 49kr  Topper fra kaphal 3 for 2 69,50 pr.s

   

   

   

  -KarolineMolund-

   

  TLR11

  Stikkord:

  Innkjøp

  Da hadde man vert i Alta og handla litt.  Ramona and Beezus Kjøpt på Kiwi til 79kr.

  Bik Bok salg 2 for 1 så den ble til 19kr.

   

   

  -KarolineMolund-

  Innkjøp 23.09.11

  Sorry nodde ikke blogge om ka æ hadde kjøpt i går fordi æ satt barnevakt fra klokka 19-01 om natta så her er bildene.

   

  -KarolineMolund-

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits