• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Tuuuusen takk!!

  Hei, var på 29 plass på topplisten over Alta, og jeg er såååå glad for at så mange har vært inne på bloggen min, det betyr så utrolig mye for meg! Tuuuuusen hjertelig takk alle sammen!!

  Lik så blogger jeg om deg #2  Erika :)

  Erika er en veldig sprudlende og morsom jente. Henne ble jeg også kjent med på konf.leiren, jeg er veldig glad jeg fikk bli kjent med henne også. For når du er i nærheten av henne, er det aldri kjedelig, hun bryr seg om alle, og tar ikke seg selv så veldig høytidlig (virker det hvertfall som). Dette er ting jeg liker veldig godt med henne. Men selv om jeg ikke kjenner henne så veldig godt vil jeg veldig gjerne bli bedre kjent med henne også! ;) <3

   

  Maria <3

  Maria er en person du kan stole på, og du kan fortelle henne nesten alt. Selv om hun har sine egne "sære" meninger, så har vi det veldig gøy, vi flirer veldig mye og har ganske mye av den samme humoren. Vi har bestandig (eller nesten bestanding) vært venner, så jeg er såååå glad at vi er venner :). Jeg vet faktisk ikke hva jeg hadde gjort om ikke du hadde vært der for meg, det er utenkelig, for du betyr veldig mye for meg. Glad i deg Maria min <3

   

  Ida-Marie :)

  Ida er en veldig sprudlende jente, sm alltid lager liv rundt seg. Jeg og Ida har ikke møttes så ofte i det siste, i og med at hun nå bor i Alta. Men det og være sammen med henne, eller snakke med henne på msn, er ganske morsomt. Vi har hadt et ganske opp og ned forhold i det siste, me nå er vi ganske gode venner. Glad i deg Ida <3

   

  Monica :)

  Monica kjenner jeg egentlig ikke, hun bare går på skolen min og er besteveninnen til Birgit. Så jeg vet ikke hva jeg skal si om henne, hun er snill og grei. Men virker veldig spessiell egentlig.

  

  Lik så blogger jeg om deg #1

  Lillianne <3

  Ja, hvor skal jeg begynne. Lillianne er jo svigersøsteren min, eller egentlig så betrakter jeg henne som en søster :). Hun smiler bestandig, og kan få meg i godt humør uannsett hvor sur, deppa eller sint jeg er. Jeg er kjempeglad jeg fikk bli kjent med henne, for vi har fådt et veldig bra forholg til hverandre. Vi snakker om alt sammen og har det kjempe gøy ilag, bare med og sitte og prate, også plutselig så sier en av oss feil, for da kan vi omså få latterkrampe (hvertfall jeg). Kjempe glad i deg "søster" <3

   

  Birgit :)

  Birgit ble jeg venn med for ikke så veldig veldig lenge siden. Når vi er sammen på skolen ler vi ganske mye. Jeg kjenner henne egentlig ikke så gått, men vil gjerne bli bedre kjent med henne! Glad i deg <3

   

  Marianne <3

  Marianne ble jeg kjet med for nermere 3 - 3,5 år siden tror jeg. Helt siden vi ble kjent har vi vært veldig nære, vi har bestanding kunnet snakke om alt. Vi har opplevd kjempe mye sammen, og har gjort mye gøy sammen. Jeg angrer virkelig ikke på å ha blitt kjent med henne. Siden vi har kjent hveandre så lenge ser jeg på Marianne også som en "søster", hun har bestanding hvert der, og det setter jeg utrolig stor pris på :) Kjempe glad i deg Marianne <3

   

  Kamilla :)

  Kamilla er en jeg møtte på konf.leirene, hun er veldig glad hele tiden, og spre glede rundt seg. Kjenner henne egentlig ikke så godt, men jeg er veldig glad jeg fikk sjansen til og møte henne i hvetfall. ;)

  

  Blogger jeg leser.

  Kosekveld

  Hei, er akkurat ferdig på jobb nå, fikk hjelp hos pappa som kjørte meg siden det er så kaldt her. Men nå som vi er hjemme igjen så har mamma laget til ost og kjeks som vi skal kose oss med om ikke så lenge sammen med Lillianne og Knut Ivar. Så det blir kos, er også lenge siden jeg har spist ost og kjeks, så det blir nok godt!!   

  Skal du noe spessielt i kveld? Hva?

   

  

  Just so nice.

  Hei, nå er jeg hjemme igjen etter konf.leiren. Er egentlig ikke så mye å snakke om, for det har vært ganske kjedelig, spesiet i dag sidn vi var i kirken. men helgen gikk ganske fort så jeg er fornøyd. Etterhvert skal jeg vel gå i dusjen, siden jeg føler at jeg ikke har dusjet på en uke, å så er det vel middag snart også. Tok veldig mange bilder fra helgen også, så viser ikke alle her.

  Alle sammen må ha en fin fin søndag videre!  Når du er på leir, så er du ganske ufikset. Derfor dette bilde egentlig ikke ble så fint men men.

   

  Hva har du gjort i helgen??  Egentlig på torsdag.

  Hei.

  Nå er det lørdag men jeg skriver egentlig dette på torsdag, nå er jeg jo på konf-leir, og der kan jeg jo ikke ha med telefon eller data, så da måtte jeg fårhånds lage innlegget. I morgen kommer jeg hjem om da får dere noen bilder fra helgen, for jeg skal prøve og være flink og ta bilder. Tenkte jeg kunne vise dere sangen/bråket vi ble vekket bed sist leir, vet ikke om vi blir vekket med den samme denne helgen i og med at jeg skriver dette før helgen, men her er den i hvertfall.

  Den er faktisk ikke så ille når ma kommer til trommene!

   

  Hva gjør du i helgen?

  

  Skal på leir

  Hei, i dag drar jeg på konf-leir, så må lage et innlegg til i morgen, og fårhånds poste det. I dag når jeg bare komme hjem fra skolen, og pakke tingene jeg skal ha med, før jeg må dra til Alta. Vi skal møte på solvang kl.19:00 i dag, og skal være der til søndag kl.15:00. Tror ikke helgen kommer til og bli så super gøy, men tror den blir helt grei. Men vi får se. blir og ta bilder og sånt, så dere får se på søndag.

  Bildet er 2 uker gammelt tror jeg!

   

  Skal du noe spess til helgen? hva?   

  Faktisk lekser og gjøre!

  Hei, får ikke blogget så mye i dag, for jeg har faktisk lekser jeg må gjøre. Jeg skal skrive to tekster, en fakta tekst i engelsk om witches In the 17th century, og en artikkel i norsk. Så får heller blogge i morgen, vi snakkes!

  Dere er de beste bloggleserne i verden!! :) tak for at akkurat du leser bloggen min ;)

  YO-Messa 2013

  Hei, i dag var hele ungdomsskolen på Talvik skole, inne på YO-Messa (yrkes orienterings messa). Der vi skulle gå rundt og se på alle stanene som var der, så skulle vi velge to som vi skulle skrive en borte liten "rapport" på :) Etter messa ble jeg ingen i Alta, og var sammen med Marianne hele tiden, til jeg skulle sitte på med Lillianne hjem til Talvik igjen!

  Det var en stan der det var frisører/lærlinger, og der var jeg og flettet håret, eller det var de som gjorde det da. ;) Det er den øverste jeg har nå, for den nederste er liksom bare et forsøk på noe annet, så den tok de ut igjen!

  Hva syns du??  Har du vært på YO-Messa?

  Outfit 22.01.2013   

   

  Hva syns du?   

  21.01.2013

  Hei, har akkurat vært i dusjen, jeg nå! Og har ikke gjort noe annet enn det vanlige i dag, men vi blir kanskje bedt ned til Knut Ivar og Lillianne i dag, så da må jeg få ordnet håret snart. Tenkte jeg skulle minne dere på spørsmålsrunden som er lenger nede, den er enda ikke ferdig så vis det er noe dere lurer på så må dere bare fortsette og spørre :) Men nå må jeg få ordnet håret så vi blogges!  God Søndag!

  Hei.

  I dag har jeg slappet av, vi var en tur ute og kjørte tur i formiddag, og da vi kom hjem spiste vi ribbe til middag. Ellers har jeg bare sedt på noen filmer, og vi har hadt besøk av Markus, Lillianne og Knut Ivar. And thats it!! God søndag videre :)   

  Hva har du gjort i dag??

   

  

  Innkjøp 19.01.2013

  Hei, har vært i Alta i dag å kjøpt noen små ting på salg, å her der det jeg kjøpte!

  19,- til sammen BikBok salg  23,- BikBok salg

  Husker ikke me var på salg til 50% som også smykket var. BikBok

  49,- BikBok salg  Fikk med på kjøpet da jeg kjøpte halse over!

   

  Hva syns du?

  

  Gratulerer med dagen :)

  Hei

  Ville benytte denne anledningen til og si gratulerer med dagen til den besteste Katarina min <3. I dag er hun 16, tenk det. Er så utrolig glad i henne, og hun betyr så utrolig mye for meg. Hun har bestandig vert der for meg uannsett hva, og jeg har bestandig kunnet stole på henne. Vi har så utrolig mange fine minner sammen, for mange til og telle. Jeg ser på henne som min søster egentlig, for selv om vi er ganske så ulik, så er vi på samme tid veldig like. Har egentlig ikke ord på hvor fantastisk det er at akkurat Katarina er min venn/søster. Det eneste jeg vet er at jeg er utrolig glad i henne<3

  Gratulerer så kjempe masse med dagen Katarina min, Love u <3 Håper du har en super dag i dag, og får gjort det du har lyst til!!   

  Spørsmålsrunde!

  God morgen!
  Nå er jeg akkurat kommet på skolen, men så kom jeg på at jeg skulle ta en spørsmålsrunde (for det har jeg ikke gjort siden I fjord). Så nå er det bare og spørre i vei, spør om hva som helst!!
  Kom igjen.....spørr!! ;)

  Chilling at the couch!

  Hei, akkurat ferdig på jobb, har spist og nå ligger jeg og chiller'n på sofaen, før jeg snart må gå i dusjen og gå i seng så vi må snakkes i morgen! Har liksom ikke noe spesielt og fortelle enda!!
  Har du noen forslag til bloggtema?

  Bare avslappning

  Hei alle mine søte blogglesere!

  Akkurat nå er jeg netopp ferdig på jobb, og skal snart spise. Men resten av dagen blir vel bare avslappnings, og mere avslappings. Har ingenting jeg skal i dag så skal bare kose meg forran pc-en eller TV-en....   

   

  Hva gjør du for noe spennende i dag??   

   

  Snart jobb

  Hei,
  Nå som jeg er inne i min jobb uke så skal jeg jo på jobb i dag ( jobber med o gå rundt med Altaposten!) Men akkurat nå så slapper jeg helt av her hjemme alene med Sophie. Sitter og ser på TV og koser meg med Sophie, så må jeg vel gå snart også!! :) ;)
  Hva gjør du i dag??

  Markus 2 år

  Hei.

  I dag feiret vi 2 års bursdagen til Markus. Det var sååå koselig og ha familien der. Han var storfornøyd med alle gave, men spessielt de to siste han åpnet, for det var to rattkjelker, den han fikk hos faren, så ut som en scooter. Her er noen bilder!  Hvar ha ikke søt??

  Hva syns du?

  

  På overnatting

  Sov jo hos Marianne i natt, og vi har hatt det kjempekoselig. I går kveld så vi på noen filmer før vi gikk og la oss, og vi har hadt kosestunder med Markus. Så dette har vært en super helg!!

   

   

  Hva har du gjort i helga??

   

  

  Lørdag!

  Hei, kommer et lite mobilinnlegg nå, for jeg skal mest sannsynlig sove borte i natt! Hos Marianne! Kan jo selfølgelig være jeg mobilblogger mens jeg er der, men jeg har ikke telefonen med meg! ;) jeg skal sove det fordi Markus skal feire sin 2 års bursdag i morgen, og mamma og pappa er ikke i form til og fære, så da var dette måten jeg kunne være med på! Så vi snakkes!
  Hva skal du i dag??

  Bilder fra skolen i dag

  Hei, siden jeg sammen med noen andre har medie- og innformasjon som valgfag, så var jeg og Birgit (www.birgit99.blogg.no) ute og tok bilder nå som det er vinter. Så her er noen av bildene!

   

  Hva syns du??

   

  

  Ny header

   

  Hva syns du?

   

  

  Just a picture!   

  Hva syns du??

   

  

  Innkjøp 08.01.2013

  Hei har akkurat kommet fra Alta nå. Var vel egentlig ikke noe spessilt jeg skulle der men så ble det til at jeg måtte til legen. Så jeg gikk åsså litt på senteret, og kjøpte en liten ting!

  119,- H&M salg

   

   

  Hva syns du??

  Hilken mascara bruker du??

  

  God mandag

  Hoff, da er skolen begynnt for fult igjen, og herregud det er kjedelig. Skulle virkelig hjerne hatt fri en stund til, men det possitive er jo at dette havåret av skolen så godt som bare er fridager. Har fri hver måned i noen dager, noe som hjelper godt på. Har ikke gjort noe spessielt heler nå i dag. såååå. Men snart skal jeg gå i dusjen så vi snakkes..... Hade!!  På middag i går

  Hei, måtte ha bloggfri i går, for jeg var så sliten da vi kom hjem fra Knut Ivar og Lillianne. Vi var der og feiret en sen julaften for Markus, der han fikk gavene fra oss og fra Talvik området. Men i hvertfall var vi der nede hos dem og spiste, og de hadde pyntet så fint, og hadde laget til en spisestue, hvor vi satt og spiste. Og etter at vi hatte spist fikk Markus åpnet gavene sine! Mens i dag sov jeg til 12, og i 2 tiden dro vi innover for og besøke farmor. Men etter det har det ikke skjedd noe!! Sp ha en fortsatt fin helg, i hvertfall i det som er igjen av den!! :) ;)   

   

  Hva gjorde du i går??

  Hva har du gjort i dag??

   

  

   

  Bloggfri!

  Hei, sorry men jeg trenger en dag med bloggfri. Men i morgen er jeg tilbake!!

  Film!

  Hei, sitter og ser på film og har endelig helg. Selv om det akkurat var juleferie, så er det jo alltid godt med helg. Har ikke noe spesielt og fortelle, så kommer ikke til og sitte her og bare skrive for å skrive! Sitter og ser min 2 film i kveld. Så har det veldig fint!! :) ;)

  Bilde fra nyttårsaften!

  Hva har du gjort i dag??

  5 at the moment favorits

   

  Hva syns du??

  Har du noen favoritter, Hvilke??

  

  Siste fridag!!

  Hei, i dag var siste fridagen jeg har, for i morgen begynner jeg på jobb igjen. Altså da begynner jeg med avisen igjen. Men skolen begynner ikke før på Torsdag, så der har jeg enda i mårgen på meg. Har ike gjort så mye i dag, har vært og gått tur sammen med mamma og pappa, og ellers har det gått rolig for seg her hjemme!!   

  Hva har du gjort i dag??   

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits