• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Stine!

  Stine er den beste, men det som er så synn er at vi bor ganske langt ifra hverandre. Fordi jeg bor langt mot nord, mens hun bor langt mot sør, og derfor er det noenganger litt vanskelig å holde kontakte. Men vi prater på facebook, og er Kjempegode venner og er finner alltid på noe, når jeg nå engang kommer meg dit, eller hun kommer hit. Så når vi er sammen er vi ute og finner på noe eller er inne å bare sitter å snakker samme.  Hva skulle jeg gjort uten denne gode vennen min. Kjempeglad i henne <33  Er hun ikke søøt???

   

   

  Har dere noen bestevenne som dere ville gjort hva som helst for??

  

  Skolen igjen

  I dag var vi tilbae på skolebenken igjen, etter vinterferien. Har vert i Alta i dag også, men gjorde ikke noe spesielt. Egentlig så har jeg ikke noe å blogge om. Men i Alta var jeg sammen med Markus og Marianne, og vi kjørte egentlig bare rundt fordi Markus var så trøtt! Og det var supert vær mesteparten av dagen!

  Men uannsett her er bildene fra dagen :)
  Jenten mine <3


  Snakkes!

  Når begynnte dere på skolen??

  Heei!

  I dag sto jeg opp ca kl.09:10, og skulle ta bussen til Alta kl.10:15. Ble litt stress men nådde det fordeom. I Alta gikk jeg først litt rund, for jeg kom jo ikke dit før kl 11 så når jeg hadde sett litt, møtte jeg på June og var sammen med henne litt, før hun måtte dra. før det hadde jeg pratet litt men Ann Kristin (svigersøsteren min) og jeg hadde spurt om jeg kunne komme til dem. Men hun var på jobb og var ferdig om en halv time, så da kom hun og hentet meg. Da vi kom til dem var vel klokka litt over 12. Også var jeg hos dem til klokka var ca 4, da jeg skulle være med Knut Ivar og Lillianne hjem! Resten av dagen har godt fort.  Snakkes <3

   

  Hva har dere gjort i dag??

  Smoothie

  Har vert hos Mariel i dag og da jeg ringte henne for å spørre om jeg kunne komme, så sa hunat hun holdt på å lage smoothie, og at det var greit at jeg kom til henne. Så da jeg kom så fikk jeg også et glass med smoothie. Hadde det kjempefint med henne!!

  Mariel ville ikke egentlig bli tatt bilde av men jeg snek et bilde av henne! <3

  Snakkes bloggen!!!

  Hva syns du??

  Dagen i dag

  I dag bynte jeg med å gå en tur med Sophie. Etterpå så begynte jeg å pappa med å rydde i CD'ene våre. I 12-13 tiden så gikk jeg og pappa ut og kjørte en tur med scooteren, og det gjode vi i en time. Og nå har vi akkurat kommet hjem fra Alta, for vi har vert en tur på besøk hos farmor, og vi har hentet det iste flyttelasset til Lars Martin, og nå skal vi snart spise middag.  Forresten må jeg bare si takk til alle som leser og kommenterer her på bloggen min!!

   

  Hva syns dere?

  Scooter tur

  Hei

  Nå har heg og pappa akkurat tatt en tur med scooteren i dt nydelige været som er her. Dt er sol og ikke altfor kaldt. Vi kjørte opp til noe som heter bydalshytta, og der stoppet vi litt. Kjempefin tur!!!

  

  Hva har dere gjort i dag??

  Like or Dislike

  For ikke så lengesiden, så var jeg på B.young og prøvde en kjole. Men siden den kostet 999,- og jeg ikke viste helt om den var fin på meg, og om den passer til en barnedåp, så tenkte jeg at jeg kunne spørre dere!   

  Hva tror dere?

  Bygave

  Helu!

  Siden broren min har vert i minnesota i 2 og en halv uke, så har jeg fådt en liten ting derfra!  Vinterferie!

  Hey!

  Først må jeg få si unnskyld for dålig blogging i det siste, men har ikke hatt tid. Men nå er det vinterferie og i kveld i 11 tiden kommer broren min hjem, etter og ha vert i minnesota i 3 uker. Herlig å se han igjen! I dag hadde vi også samfunnsfag prøve, og jeg fikk en 5'er.....er sååå overlykkelig.

  Kom forresten en pakke til mamma fra tante Nina i dag, og siden vi ikke hadde fodt pakker hos dem til jul så kom dem nå. Ble skikkelig fornøyd med det jeg fikk!!  Denne var jeg glad jeg fikk, for jeg har hatt planer om å kjøpe sån lenge nå, men nå trenger jeg heldigvis ikke det lengere.  Her er en skrubb, en hette til å ha i dusjen, mascara, leppestift, mascara fjerner og noe annet som jeg ikke vet hva er enda.   

  Hva syns dere??

  I dag

  Hei! Hadd ikke noe spesielt å blogge om i dag så da sier jeg bare litt om hva jeg har gjort i dag. Jeg har vert i Alta hos tannlegen, og nå skal jeg lese til muntlig prøve som er i morgen.  Hva syns dere??

  escvinn2rr
  Stikkord:

  Studying

  Hei!

  Har prøve i samf.fag på torsdsg så blir ett lite innlegg i dag, For jeg må lese.

  Snakkes alle mine kjære blogglesere!  Nytt design

  Aloha!

  Har ordnet nytt design i dag, blei ikke helt fornøyd men må fixe litt mere. men ellers blei det bare! Idag har vert en vanelig dag, og i morgen skal vi ha matte prøve, så ønsk meg lykke til.   

  Hva syns dere om designet??

  En sånn dag

  Nesten alle jente har den dage der de føler at alt går på tryne, den dage du bare venter på at ting skal gå galt. Sånn som når du sitter i klasserommet på skolen og bare venter på å si noe dumt så de andre i kassen synes du er teit (dårlig exempel.) Eller at du rett og slett bare er littegranne lei deg for noe som ikke har med noen andre å gjøre. Det er den dage du trenger å gjøre noe for å muntre deg opp.

  Denne dagen bruke jeg enten på vennene mine. Eller jeg kan sitte hele dagen på rommet mitt og chatte med vener på nettet. Eller jeg kan finne frem dårlige filmer og sette dem på, jeg liker også å gå extra tidlig i seng denne dagen for at dagen etter ikke skal bli likedann som denne dagen, og fordi denne dagen skal ta slutt litt fortere.

  Hva gjør du på en sånn dag?

   

  libressekonk

  Stikkord:

  Godt å være ute!

  Hey alle blogglesere!

  I dag har jeg vært ute å gådt tur med Sophie, og vi gikk inn til storvannet. Det var en kjempefin tur og Sophie koste seg. Etterpå skal vi kjøre farmor hjem for hun har vert her i helgen, og mens mamma og pappa lærer farmor å bruke den nye vaskemaskinen så får jeg være hos min bestevenn Katarina <3   

   

   

  Hva har du gjort i dag??

  Innkjøp 18.02-2012

  Heiii!

  Har vert i Alta i dag, og som dere sikkert ser her på bloggen min så kjøper jeg nesten bestandig noe når vi er i Alta. Forresten er det noe jeg har glemt å si til dere. Siden de driver å bygger om veien fra Alta til Talvik og utover mot langfjorden, så er det kommet islendere hit til Talvik. Og for ikke så lengesiden fikk jeg ett tips om at de islenderne som bor i nabohuset rett over veien trenger barnevakt, så jeg gikk opp til dem og sa at jeg godt kunne sitte barnevakt. Så moren i huset fikk nommeret mitt, og sa at hun skulle ringe viss de trenkte barnevakt. så da kansje jeg tjener litt penger!!!!! (Y)

   

  Men her er det jeg kjøpte i alta i dag!!!

  19.90,- Nille     Rundt 50,- Nille  14.50,- KappAhl salg

  Stol på rommet!

  Hey

  Vet jeg har vert litt slørvete med bloggingen de siste dagene, men har rett og slett ikke hadt tida. Men nå er det helg og snart en ny uke.

  nå har jeg akkurat satt inn en liten stol på det lille rommet mitt, og det blei jo litt stilig. Så også sola i dag og tok bilde av den for å minnes sola når vinteren kommer på nytt.. HeHe XD.  I morgen skal jeg til alta så da blir det mere oppdatering men nå må jeg å å fortsette å rydde. Men før jeg går, jeg trodde faktisk det kom til å bli skikkelig liten plass med den stolen her inne, men det ble det faktisk ikke........   

   

  Hva synes du om stolen, Passet den inn tror du??

   

  

   

  Sunn is up, move your body!

  Heyy

  I dag var første gang vi så sola ordentlig på skolen så måtte ta noen bilder. Også har det snødd mye i går og i natt så det var 20-50 cm snø.   

   

  Har dere sett sola??

  Hvor mye snø har dere??

   

   

  

  Ute!

  Hei!
  I går prøvde jeg å blogge men det gikk ikke, så må ta det i dag. I går var jeg ute sammen med Mariel, June og Maria. Men det var Ikke akkurat den morsommste kvelden. <3 <3

   

   Hva gjorde dere i går??

  Soldagen

  Yoh!!

  I dag hadde vi soldag på skolen, men det kom ingen sol. På soldagen bruker det å være boller og saft og fi får gå etter 4 time, og i år var det vi som måtte bake bollene, og ordne saften, og det gikk fint så dette var en fin dag. Nå hadde jeg tenkt å spørre om jeg kan være sammen med June og Maria så snakkes.

   

   

   

   

   

  Har dere sett sola i dag?

  Hva har dere gjort i dag?

   

  

   

  

  MGP 2012

  Tenkte jeg skulle vise dere de sangene jeg syns var best av alle, men må også bare få gi en stor takk til alle som leser bloggen min fast og som leser bloggen i det hele tatt.

   

   

   

   

  Hvilke syns du var best?

   

  

  Morsdag!

  Hey bloggen!

  I dag er det jo morsdag, og siden mamma er på kurs inne i Alta å vi må innover til farmor for at pappa skal ordne noe + at det ville jo vert kjedelig for farmor å sitte alene på morsdagen, så fant vi ut det at vi skulle gå ut å spise i dag og da skal jeg ta med gaven også.   

  Hva skal dere i dag?

  Innkjøp 11.02.2012

  Heia

  Har jo vert i Alta i dag, og det blir jo litt rart synes jeg om jeg kommer hjem uten noe som helst. Men her er hverfall det jeg har kjøpt.

  20,- Princess salg  Kubbelys 15,- Nille salg, Kulelys 10,- Nille salg  French Fries 24,- Rema, Pringles 20,- Rema

   

   

  Har dere kjøpt noe i dag?

   

  

  

  Kjedet meg!!

  Hei! Når jeg kom hjemm i dag så kjedet jeg meg så mye at jeg begynte å lakke neglene, men selfølgelig er jeg glad det er helg. I mårgen skal jeg til Alta så da får dere mere innfo.

   

   

  Hva skal du i helgen?

   

  

  Bildedryss

  Hey!

  I de to siste timene i dag hadde vi svømming, men siden jeg ikke kan ha svømming så måtte jeg gå tur og da tok jeg med meg Kaisa også. jeg fant så mange fine ting å ta bilde av så har mange bilder. Noen av bildene er kanskje litt dårlig for kameraet streiket så jeg måtte bruke telefonen.   

   

  Hva syns du??

   

  

  Bowling

  Hey!

  I går var jeg jo på bowling, og etter på var vi å spiste pizza. Hele kvelden var kjempekoselig og jeg hadde det herlig! Selvom jeg ikke vant noen av omgangene med bowling så vant jeg begge omgangene med et sånt puck spill mot Rolf, og han bruker å skryte av at han er god til alt, så ble litt "små sur" når han ikke vant. men hadde det gøy hele kvelden og det er jo det som betyr noe.

   

   

  Hva gjorde du i går??

   

  

  Skola

  Hei!

  Sitter på skolen og har AFEL ( Ansvar for egen lærie) time, og tenkte jeg bare skulle stikke innom en snartur for å si hei! 

  I dag skal klassen på bowling og så skal vi å spise pizza. så vi snakkes senere alle mine kjære bloggere, og da kommer jeg med en oppdatering.  Tirsdag!

  Hei!

  Tirsdag er en fæl dag for den går så utrolig sakte. Å selv om vi er ferdig kl.13:10 så går det så sakte...... Men i dag får vi avslutte kl.13:00....... snakkes   

   

   

  Kjedelig !!

  Heeia bloggen!

  Hadde ikke tid til å blogge i går fordi jeg var i bursdagen til mitt tantebarn som fyller 8 år i dag men feiret den i går. Men hadde en avslappningsdag i går egentlig, og på lørdag ryddet jeg på rommet. Ellers har jeg ikke så mye å snakke om å håper dere kommer med forslag.

  Må stikke skal til bruttern.   

  Sophie og Kaisa!

  Hei

  Her noen bilder av min hund og hunden til broren min! Og som dere kansje vet er Sophie min hund og hun er hvit, mens bror sin hund er Kaisa og hun er brun.

   
  Har dere noen dyr??

  Innkjøp 03/02-2012

  Etter skolen i dag dro vi rett til Alta, og mens vi var der fant jeg masse sag på kubbelys og andre lys.  5,- Kremmerhuset salg

  10,- Nille salg


   

   

  Hva syns dere?

  Bedere og bedere (Y)

  Dette her blir bare bedere og bedere, for i dag er jeg på 55. Plass og da håper jeg at jeg bare blir å stige og stige.

  52.Photojohansen

  53.Solveigthomassen

  54.Pastiime

  55.Karolinemolund

  56.Ernajoja

  57.Dneis

  58.Kaisazombie

      

  Hva har dere gjort i dag??

   

  

  64. plass

  Heei!

  Blir veldig glad når jeg ser at så mange leser bloggen min at jeg kommer ganske høyt opp på Alta lista, så må bare takke dere!

  61.Elisabethdigre

  62.Ragnahansine

  63.Benediktehagerupsen

  64.Karolinemolund

  65.Fargen

  66.Emilieurheim

  67.Lifeascarina

  68.Myobu

   

   

   

   

  Er noen av dere kommet på topp listen, og hvordan plass??

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits