• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Torsdagskveld

  Heia, har akkurat vært i dusjen og sitter nå å ser på film nett. Har ikke gjort noe spesielt i dag heller, så dette er bare en bitteliten oppdatering på dagen! Resten sv kvelden skal jeg bare slappe av videre så dere må ha en riktig fin kveld videre alle sammen! ;)  Hva har du gjort i dag?
  Hva skal du gjøre videre i kveld?

  Alta neste

  Heia, skulle bare slenge inn et lite innlegg å fortelle at jeg nå drar til Alta en tur med pappa. Også skal vi innom farmor i kåfjord en tur også!
  Også må jeg jo få ønske alle en riktig god vinterferie, viss du har vinterferie nå da ;)

  Endelig vinterferie!....

  Endelig er det vinterferie for meg også, er såååå deilig å endelig ha fri! Disse dagene skal virkelig nyyyytes....
  Var bare det jeg skulle si, så blogges alle sammen!
  Har du vinterferie?
  Hva skal du gjøre i vinterferien?

  quotes

  quotes

    

    

   


  Hva syns du?

  Hva gjør/har du gjort i dag?

  

  quotes
  Lørdags kos

  God kveld der ute.

  Sitter nå på rommet med NRJ på, datamaskinen forran meg og litt smågodt vedsiden av meg. Vil bare ønske dere alle en fortsatt fin Lørdags kveld, for det skal jeg ha. Nå i kveld får vi vel snart besøk av min bror Lars Martin, min tante/gudsønn og moren hans, så det kommer til å bli kjempe koselig. Men dere får kose dere masse i dag alle sammen, så blogges vi i morgen. Ha en fin fin Lørdags kveld alle mine fantastiske blogglesere. <3

  Hva skal du gjøre i kveld?

  

  Innkjøp 23.02.2013

  Hei alle søte!

  Måtte plutselig til Alta en tur i dag. Så når vi var der inne kjøpte jeg bare en liten ting. Vi var ikke så lenge der inne så, og hadde ikke så mye penger, men kjøpte meg noe jeg har hatt lyst på en stund.  Kremmerhuset 39,-

   

   

  Hva syns du?

  

  Finally music in the house.

  Hehe. i dag fikk jeg endelig den dockingstasjonen jeg har ønsket meg ganske lenge, som vi kjøpte på jekta i Tromsø, og som noen var så kjempesnille å tok med seg hit. Den har utrolig bra bass, den har USB tilgang, FM radio, og man kan bruke SD kort i den, og den har jo selfølgelig mange andre funksjoner også. Dette her var definnitift vert penge og jeg er utrolig fornøyd!

  Jekta i Tromsø 998,-

   

  Hva syns du?

  Har du en slik?

   

  

  Innkjøp 20.02.2013

  Hei, dro til Alta med Birgit etter skolen i dag, for jeg hadde noen ting jeg måtte kjøpe. Var veldig koselig å være sammen med henne i Alta, og vi hadde det morro. Men her er det jeg kjøpte i hverfall.

  Vita 69,- Tilbud  Vita
  30,-  H&M 30,-  H&M 50,-  Nille 10,- stk.

   

   

   

  Hva syns du om innkjøpene??

  

  

  Music is my life!

  Hei. sitter og hører på musik på rommet mitt. Jeg er faktisk veldig avhengig av og ha musikk tilstede, jeg klarer meg ikke en dag uten musikk, og det er egentlig ikke noe spsiell sjanger jeg høre på heller, jeg hører på allslags musikk. Muskken gjør at dagen min bestandig blir bedere. Musikk er noe jeg er vokst opp med, mine brødre spilte i korps og pappa var kaserer der, og jeg har også gådt i korpset. Så det har bestandig vært der. Noe annet er at jeg har elsket og synge så lenge jeg kan huske, og er derfor mitt liv. Jeg høre på musikk hele tiden når jeg er hjemme, og egentlig over alt. Når hører på musikk og synger med så er det som om jeg er i en helt verden, der alt er bare nydelig, og det ikke er noen bekymringer, eller dritt slenging. Er rett og slett en nydelig verden. Har derfor bestemt meg for og ta musikk, dans og drama på videregående når eg kommerså langt!

  Detter er et eksempel på en sang som jeg syns er ganske fin. (den første jeg fant nå)

   

   

   

   

   

  Hvordan er ditt forhold til musikk?

  Hvordan musikk liker du?


  Hei på dei

  Hei, sitter og ser på en film nå jeg. Akkurat nå ser jeg på Monte Carlo, med Selena Gomez! I dag fant jeg også ut at jeg kommer til å få en docingstasjon som jeg har ønsket meg lenge, så det er jeg utrolig glad for!
  Men må skal jeg fortsette å se på film :)
  Har du sett denne filmen før?

  Søndag i dag!

  Hei alle sammen, søndag i dag og den skal nytes. Har ingen planer for dagen i dag egentlig så skal vel bare chille her hjemme med god musikk og kose meg, eller kanskje vi kjører oss en søndagstur!

  Hva skal du gjøre i dag?

  Been with my siss (Katarina)

  Hei, har vært hos Katarina i dag. Var KJEMPE koselig å være sammen med henne igjen. Vi hadd det kjempekselig, og hun fikk også fikse øyenbrynene mine, siden er dødsflink til det. Tenke jeg skulle vise forskjellen. For det ble utrolig mye forskjelle. Her er før etter bilder

  Før:

  Ser jo syyykt stykt ut da!

  Etter:

  Se hvor stor forskjelle det er! Hva syns du?

  To andre bilder

  Tuuusen takk Katarina, du er best!

   

  Hva har du gjort i dag?

  

  Yukigass

  Hei, vet det har vært veldig dårlig blogging i det siste, men har ikke hatt noe og skrive om, og har hatt fult opp med lekser og prøver. Men her kommer det jeg har gjort i dag! For i dag hadde vi yukigass kamper på skolen, altså snøballkriger. Vi hadde soldag i dag og de hadde funnet på noe nytt, så i de 3 første timene spilte vi yukigass. Mens den siste timen hadde vi soldag, var i akebakken og fikk solboller og varm saft, før vi da fikk dra hjem. Etter skolen dro jeg til Alta med mamma, for vi skulle begynne kjolejaken til konfirmasonen min, men vi fant ingenting. Så vi var nå der inne og surret, og spiste middag på Peppes Pizza, før vi dro hjem. Her hjemme har jeg bare sett på noen flmer.

  Men nå må jeg legge meg, så vi sakkes i morgen. Natta alle skjønninger :* ;)  Når man er ute hele dagen og holder på i snøen så ser man aldri bra ut på bilder, men men

   

  Har du spilt Yukigass før?

  Har du lyst og prøve?

  Rush hour

  Hei, sitter og ser på Rush hour nå. De filmen er såååå bra, og utrolig morsomme så jeg digger dem. Dere burde virkelig skjelle ut disse filmene, de er vert og se!
  Han siste det er bilde av er egentlig den morsomste!

  Har du sett Rush hour filmene?
  Har du lyst å se dem?

  Prøve i morgen!

  Chilling in my room.

  Hei, har ikke gjort noe spesielt i dag, har vært på skolen som bestandig, så var jeg på jobb,. Nå har jeg vært i dusjen , og sitter på rommet å hører på musikk. Har ikke noe spennende og skrive om nå for tiden, det lir liksom det samme gamle om at jeg har vært på skolen  og sånt. Så dere kan komme med forslag til hva dere vil jeg skal blogge om.   

  Hva vil du at jeg skal blogge om?

  Hva har du gjort i dag?

     

  Sun and snow

  Noen av bildene er tatt med iPhonen, og jeg har zoomet inn. Derfor er det litt dårlig kvalitet.

   

  Hva syns du?

  Nordlyskatedralen Alta kirke

  Hei, og god søndag ale sammen.

  I da har jeg vært med mamma på åpningen av den nye Nordlyskatedralen i Alta. Har ikke så mye og si fra dagen så dere får se noen bilder. Men en ting kan jeg si, og det er at Kronprinsesse Mette-Mariet var der.   

  Hva syns du?

  

  Lørdags kveld

  Hei og god lørdags kveld til alle!
  I dag har jeg vært i Alta og handlet litt dåps gaver, og snakket med noen kjente på city! Jeg har også kjøpt sein bursdagsgave til besteste Katarina min som ble 16 den 18.januar. Da vi kom hjem, spiste vi åsså dro vi på besøk til Sola, altså tanten til Katarina som jeg har kjent siden jeg gikk i barnehagen for sola har jobba i barnehagen! Så dagen har vært kjempefin!
  Hvordan har dagen din hvert?

  Pictures from the day!  Hva syns du??

  På Museet

  Hei, var tilbake på skolen igjen i dag etter og ha vært hjemme i 2 dager, og i dag dro vi til museet for og se på bilder fra finnmark og Alta/Talvik området. Da vi kjørte inn til Alta så tok jeg noen bilder av sola, fordi det er ikke så lengesiden solen faktisk kom opp her!. Og det var veldig fint.  Hva syns du?

   

  Bursdag next

  Hei, nå er vi på tur til og kjøre til Alta i Tonje(mitt tante barn) sin bursdag, så skal vi være der til kl. 19:00 tror jeg, vi snakkes!!

  De beste!

  Hei, jeg må si jeg har de beste leserne i verden. For hver gang jeg skjekker topplisten over Atlta så står jeg der, og selv om man kanskje ikke skulle tro det så er det ganske mange bloggere i Alta. Så tusen hjertelig takk, og det betyr så syyyykt masse når dere også legger igjen de fine kommentarene deres. Så tusen takk dere er best!! ;) <3
  Hva har du gjort i dag??

  Bloggfri!!

  Hei, når rett og slett ikke og blogge i dag, har altfor mye lekser! Sees i morgen!!

  Video: Musikk og lekser

  Hei, og god søndag.

   

   

  Hva syns du?

  Hva gjør du i dag??

  

  Kommer mer i kveld!

  Hei.
  Skulle bare si nå at jeg skal til Alta igjen nå snart, for jeg skal være barnevakt for tante ungen min der inne. Men forhåpentligvis kommer det et innlegg litt senere i kveld også, for jeg skal være der fra 19-23 ca.
  Men vi snakkes alle fine!

  Så også solen for første gang dette året, så tok med to bilder av det også!


  Vi blogges ;)

  Tidlig ferdig!

  Heia.
  Var tidlig ferdig i dag, fordi siden det er revy i kveld. Så sa læreren at dem som skulle skrive en artikkel fra revyen, kunne få avspasere de to siste timene i dag. Og siden jeg og Birgit skal skrive en artikkel så har vi avspasert i dag! Veldig godt at det er helg nå, er såååå deilig!! Men alikevell så har jeg mye og gjøre i helgen, for jeg har en presentasjon jeg må gjøre ferdig. Men foreløpig skal jeg nyte helgen!
  Gooood helg!
  Hva skal du i helgen?

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits