• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Yesterday's sun

  Bilder fra de siste dagene

  Hei, var så fint ute her om dagen at jeg bestemte meg for å ta med kameraet ut å ta bilder av det. Ble faktisk ganske fornøyde med resultatet, og jeg lærte også noe nytt med manuelle innstillinger. De to nederste bildene tok jeg faktisk også med manuelle innstillinger. Det var pappa som kom med noen høyttalere med vann og lys i, og da jeg satte dem på lyste det opp i taket med et ganske stilig mønster, som jeg bare måtte ta bilde av, hehe.

  Dere må ha en fantastisk helg videre alle sammen!

  Med på prosjektet

  Hei der!

  Nå satte jeg akkurat å tenkte på at jeg hadde lyst å forteller dere hva jeg har blitt med på. Dere skjønner det at jeg går første året studiespesialisering på vgs, og til neste år har jeg tenkt til å ta bl.a. et programfag som heter reiseliv og språk. Siden jeg har tenkt til å ta det så fikk jeg tilbudet om en gratis plass på et prosjekt som er delt inn i to deler:

  Del 1:

  Jeg skal ha en person boende hos meg i en uke første uken i Mars. Denne personen er mest sannsynlig fra Belgia (vet ikke helt sikkert). Da skal vi som er med være verter for de som kommer og vi skal gjøre masse artig den uken de er her.

  Del 2:

  Neste del er at til høsten skal jeg få dra på en gratis studietur til denne personen igjen, sammen med resten av de i reiseliv gruppen som også er med på prosjektet

  Jeg gleder meg utrolig mye til dette, og det kommer til å bli en opplevelse for livet. Jeg fant til og med ut at Maja en jeg er blidt ganske godt kjent med siden jeg begynte på vg1 og som går i spansk klassen min også skal være med på prosjektet.

  Siden Maja og jeg også skal være med men fikk spørsmålet litt plutselig i forhold til vg2 reiseliv som var de som dette er ment for, måtte vi på fredag gå å lage en video om oss selv noe som var helt utrolig kleint. Jeg vet ikke hvor mange ganger vi måtte begynne på nytt fordi vi rotet det til eller bare begynte å le, hehe. Nei, jeg er veldig spent på dette, og jeg gleder meg veldig til å dra dit hvor nå enn det er. Spesielt gelder jeg meg til å ta masse bilder derfra som jeg kan dele med dere.

  Er/ har du vært med på et slikt prosjekt?   

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits