• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Innkjøp 31.03/2012

  Heia!

  Har vert i Alta i dag. Skulle egentlig bare dit for og få kjøpt noen påskelys for å få litt påske stemning på rommet. Men så møtte jeg på Simone og Anja, og de skulle på Peppes for og feire bursdagen til Anja, så de spurte om jeg ville være med, og da fikk jeg noen pizza stykker jeg også. Så da fikk jeg gjort det jeg skulle og litt mere!!


  19.90,- Nille


  5,- Nille salg


  29.90,- Nille


  19.90,- Nille


  10,- Nille


  29.90,- Nille


  13,- Kremmerhuset

   

   

   

  Hva synes du??

  

  Påskeferie!

  Hallo!

  Nå er det påskeferie, endelig. Ble en litt spesiell dag i dag, så vi fikk gå etter at vi hadde vert i kirka og sett p påskespillet. I Påsken blir vi å være hjemme så får se om det blir noe stort og blogge om.

  God Påske!   

  Hva skal du i påska???

  Bilder fra onsdag!

  Halais!

  Hadde en kjepe kveld sammen med de beste Maria og June. Vi var i Alta på Peppes og spiste, og det var kjempe koselig, vi hadde det supert. Desverre kunne ikke Katarina komme, så det var jo veldig leit, men vi som var der hadde det gøy. Skulle gjerne gjort det igjen!  Supert!!!!!

  Skidag!

  Alooha
  Har vert på skidag i dag med hele Talvik skole, og det har vert helt nydelig vær, har bare vert sol, men litt vind. Kjempe koselig, med koselige folk!!!

  Dumt

  Hei
  Jeg får ikke lagt til bilder når jeg skal blogge med dataen, så bildene og det kommer i morgen.
  Sorry :(

  K&H (kunst & hondtverk)

  Har hjulpet Annie med og ta gjips rundt armen for og lage en skulptur. Vi hadde litt problemer med å få den av igjen, men det gikk til slutt.

  HVA SYNS DU?

  God morgen

  Heisan!
  God morgen, nå skal jeg snart gå på skolen. Det skulle egentlig ha ski dag i dag på skolen men det regner og sånt så det blei ikke.
  så hade ^_^

  OK dag

  Hesan!
  Har vert en helt ok dag i dag, ikke noe spesielt har skjedd såååååååå......
  Nå har jeg akkurat sett på one tree hill og mamma holder på å flette meg!
  Dette var da bare et lite innblikk i dagen min.
  Forresten så ha pappa dratt på kurs så jeg og mamma er alene hjemm, og i morgen skal je på peppes med noen venner.

  God natt!

  Fin dag!  Hei, har vert i Alta i dag så er nesten akkurat kommet hjem. Har ikke egentlig så mye å bloggeom fortiden, så det blir liksom bareett slappt innlegg med et bilde og hva jeg har gjort de dagen (Kjedelig) men skal prøve å oppleve litt mere spennende om dagene!

   

   

  Går tur!

  Er ute å går en tur nå, men er på tur til Mariel for hun ringte meg tilbake nå så........
  snakkes <3

  Bare stikker innom!

  Hei!
  Dette er bare et prøve innlegg, for å prøve telefon blogging. Det ser jo ut til å gå bra så er fornøyd!
  Snakkes folks! ^_^

  Ny telefon!!

  Hey!

  I dag kjøpte pappa og mamma, telefon i bursdags gave, og jeg er såååå, fornøyd! De er en Huawei 09000. og den er  såååå bra! Så nå kanjeg beynneog mobilblogge, og være på facebook uten og være hjemme. Senere kommer jeg til å få sånn skinn "veske" til å ha den i også.

  Ja, dere har kanskje skjønt at jeg er veldig fornøyd og det er jeg!!!!!  Hva syns du ??

  Muffins!

  Hey!

  Etter mat&helsen i dag spurte Helen og Pauliina om jeg ville være sammen med dem, og de holdt på å lage muffins. Men de ble litt store, men ellers var de kjempegode!

  Den ene vlei litt for full!

   

  Var vi ikke flinke?

  Kake!

  Hey!

  I går feiret jeg jo bursdagen min med familie, og til det hadde mamma bakt kake, blandt annet en bløtkake, og den blei kjempefin!!  Også hadde vi mat&helse i dag og da skull vi lage bløtkake der også, og det var jeg og min gruppe som lagde denne som blei så vin, men det var jeg som tok på kremen!   

   

  Hva syns du, var jeg flink?

  Bursdag!!!!

  Hey!

  I dag er jeg glad for jeg har bursdag og er 14 år, skal ha familie feiring i dag med masse familie så blir en knall dag. Det som er enda bedere med denne dagen er at jeg får dele den med min beste venn June siden vi har bursdag på samme dag, så det er jo koselig. Og ikke minst får jeg jo dele den med alle vennene mine, familie og andre rundt meg. Så rett og slett bare en knall dag!!!!

  Vi er best!!!!

   

   

   

   

  Når har du bursdag?

  Bursdagsfeiring! (Bildedryss)

  Hey alle!

  Har hatt en kjempefin kveld med June, Mariel, Marianne, Maria, Thea, Camilla og Birgit, i June sin bursdagsfeiring. Vi spiste masse godterie og hadde veldig gøy. Vi lekte nøtt, sannhet eller prosent. Vi lekte tørr du, og masse sånne leker, og gjorde mye sprøtt.

   

  Hva har du gjort i dag?

  

  ikke noe spess!

  Har ikke noe spesielt og blogge om i dag annet en at jeg må øve til en engelsk prøve som er i morgen, så jeg bare legger med noen bilder.

  Jo forresten så skal jeg i bursdag til June i morgen, men hun har bursdag først på torsdag!

  Hade.

  Hva syns du?

  Kjeveortopeden!

  Hey!

  Har vert hos kjeveortopeden i dag, og der fikk jeg at jeg hadde vert så flink til å bruke strikk, at jeg kunne slutte å bruke de nå. eller bare strammet han. dagen generelt har vert kjedelig, nå når jeg legger ut dette innlegget e sitter jeg barnevakt nede hos Knut Ivar og Lillianne, og har gjort ferdig raporten min og gjort matteleksa vår. nå skal jeg se på 71 grader nord-norges tøffeste kjendis sååå.....god kveld!!

   

  Hva har dere gjort i dag??

  Ansikts maske.

  Hei

  Har akurat kommet hjem fra Alta, har vert hos besteste Katarina<3

  Ellers i dag har jeg vert hos Lillianne og Knut Ivar og tatt Ansikts maske, og vi fikk til og med Knut Ivar til å ta. HAr hadt farmor her i helgen så det var en av grunnene til at vi måtte til Alta, for å kjøre henne hjem, og vi måtte hente Lars Martin!! Håper alle mine fantastiske lesere har hatt en fin helg!!  Sorry for dårlig bilde, men er tatt med telefonen!!

   

   

  Hva har du gjort i dag??

  Innkjøp 17.03/2012

  Heii!

  Har vert i Alta i dag, og der fikk jeg handlet litt. blant annet en gave, men den blir jeg ikke å vise her. Farmor har blitt med hjem til oss i helgen, og vi skal vel få det fint. Så ønsker jeg alle en riktig god helg.  29.50,- Vita  3 for 2 99,- Bik Bok  49,- Bik Bok salg  49,- Bik Bok salg

   

   

   

  Hva syns du?? 

  HELG!!!

  Hei!

  Det er så kjedelig når ikke blogg.no fungerer ordentlig. Men uansett, har hadt storsamling i dag, og har
  jo overlevd så ser ut til å ha gådt bra. Ellers har jeg akuratt levert inn noen småartikler før mappen på fronter stenger kl.20:00 (Y). Har vært en kjedelig dag men er heldigvis helg, åååååå det er så deilig og ha helg!!!

   

   

  Hva skal du i helgen?

   

  Stoltårn!

  Hay!

  På skolen i dag hadde vi ikke lærer i RLE timen, så noen av guttene bygde tårn med alle stolene i klasserommet. Ellers har det ikke skjedd noe spennende.

   

  Hva har du gjort på skolen??

  Onsdag

  Hei!

  Har vert em vanlig dag i dag, og den er snart over. Men måtte bar stikke innom en tur for å innformere litt. Har vert på skolen i dag, og etter skolen så ble jeg med pappa og Lars-Martin til Alta. Der var jeg på city i ca.1 time, før vi dro hjem.

  Photo  Bilde

  Har ikke skjedd noe spennende i dag så gir dere bare ett bilde.   

  Hva syns du?

  Hyttefeltet

  Har vært en litt tong dag etter det som skjedde her i talvik i går, Men heldigvis gikk det bra. Uansett......... Jeg og pappa har vært oppe i hyttefeltet, på besøk hos Bjørnar. Var knall sol og været var nydelig. Så det var en nydelig tur!!

  Ha en fortsatt god søndag alle mine kjøre lesere!!

   

   

  Hva har du gjort i dag??

  Finnmarksløpet (Bildedryss)

  Har vert å sedt på en liten del av finnmarksløpet, og tok bilde av noen huner. Og de hadde pyntet City med isskulpturer,så tok bilde av alle dem også.

   

  Hva syns du??

  Har du sett på Finnmarksløpet??

  Har Klipt meg!

  Hey!

  I dag startet jeg og mamma til Alta kl.9, for å nå dit før kl.10. Vi skulle klippe oss og derfor måtte vi vere tidlig, for å få en "drop in". Men synes ikke det ble så mye forskjell, men det var jo fordi jeg bare stusset det!!

  Før:  Etter:  Hva syns dere??

  HaHa=)

  Hey!

  Har ver på skolen i dag til klokka 09:45, fordi da skulle jeg til tannpleier, noe jeg HATER, men kom levende ut av det. Etter det kom jeg tilbake på skolen for vi hadde mat&helse, og da ville jeg tilbake for å spise maten vi lagde. Men nå i kveld har jeg vert ute sammen med Mariel, og vi var bare vert nede i bygden.
  Hva har du gjort i dag??

  Bilder fra skolen!

  Hey!

  June og noen venner lekte i skolegården her om dagen og jeg var dermed en gang, som en paparazzy.

  Godt Fornøyd!

  Hei!

  Har vert en kjedelig dag, men noe som ikke gjorde kvelden så kjedelig, var att Maria<3 ringte og spurte om jeg kom på foreldrekaffen til 6,klasse. Og der gjorde vi mye gøy. Men Maria hadde en løs tann som vi til slutt ble stående å prøve å trekke, og til slutt klarte hun det, og da var hun godt fornøyd, da.

  Var en kjempefin kveld med beste, Maria<3   

  Hvar hun ikke flink??

  One Tree Hill!

  Skal snart se på One Tree Hill, vis jeg får lov, da. Men har faktisk fått litt dilla på det såååå.   

  Har du en favoritt serie? Hvilken?

  Ikke noe!

  Hei. har ikke gjort noe spesielt i dag og har lite å blogge om for tiden. men har vert en helt vanlig dag. På torsdag har vi egentrening i gymmen, og vi skal planlegge alt selv, så må bynne med det.

  snakkes!  Hva syns du??

  Rydder

  God søndag alle sammen <3

  Søndag har liksom blitt en rydde dag for meg, for på søndager bruker jeg å være på rommet og rydde nesten hele dagen, og da rydder jeg for, i ukedagene er jeg flink til å rote, og bare hive ting p gulvet, og da må man jo rydde. Skal forresten og hente Lars Martin litt senere i dag, fo han har vert i Alta i helga.   

  Rydder dere på søndager?

  Når rydder dere?

   

  

  Lørdag!

  Har IKKE vert i Alta i dag faktisk, men jeg har vert hos Lillianne, Knut Ivar og Markus i dag. Og har passet Markus mens Lillianne og Knut Ivar på på scootertur. Har vert en fin dag ellers selv om den gikk litt fort. Har hadt pizza til middag i dag, og vi koser oss.

  Ha en aldeles vin Lørdagskveld alle sammen!  (Begynner å bli lengesiden jeg tok dette bildet!)

  Snakkes

   

  Hva har dere gjort i dag?

  Fredag!

  Heey!

  Da var det fredag igjen og helg....Herlig!!   Har ikke djort stort i dag men i gym time så hadde vi swing, så nå har jeg lert meg swing. Ellers vil jeg gjerne ha forslag hos dere om hva jeg kan blogge om , d hadde jeg blitt veldig glad!! Men har snart tenkt meg i dusjen så vi snakkes!!   

   

  Kan du swing??

  

  1. mars

  Heeei sweetyes <3

  Som dere kanskje vet så er det 1. mars, og mars e jo den beste måneden.... neida det er bare det at det er 21 dager til jeg og min bestevenn har bursdag, så derfor sier jeg det .Litt om dagen, har vert i bursdagen til mitt andre tantebarn, som feiret sin 13'ende bursdag. Egentlig så fylte han 13 den 26. februar, men den ble feiret i dag. Ellers har det vert en vanlig skoledag, me siden uken ble så lite, og vi begynnte i går så er det snart helg igjen. Hadde forresten en RLE prøve i dag og håper den gikk bra. Men fikk vite at jeg fikk 5/6 på matte prøven i dag, noe jeg er super glad for.  Og en ting til før jeg drar, jeg har fått med meg at Justin Bieber har bursdag i dag, og det sier jeg til de Beliberne som ikke viste det, selv om jeg skulle tro at alle som er ordentlig Justin Bieber fan skulle vite det.... Kanskjejeg bare sier hade før jeg kmmer med flere rare faktaer

  Hade!!

   

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits