• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Outfit 30.03.2013

  Alta nå

  Hei.
  Nå er frokosten inntatt og vi skal snart dra til Alta. Så jeg blogger nå for bare å gi en "uppdate" på hva jeg skal! Hadde ikke orken til å blogge i går, men det håper jeg dere skjønner! Jeg er bare en vanlig person og trenger pause noen ganger :)

  quotes

  Gårsdagen

  Hei.

  Hadde ikke helt motet til å blogge i går. Så tar det i dag. På begynnelsen av dagen i går, kom Markus og Knut Ivar opp til oss. Mamma har laget en grillplass i hagen, så de var hær å grillet med meg og mamma. Etterpå dro jeg til Alta med dem, for jeg måtte ogrdne en liten ting, og det var egentlig alt som varå fortelle om den dagen. Men det var jo veldig koselig å grille med dem, og det var koselig å være samme med dem i Alta først også sammen med Lillianne og Markus når Knut Ivar måtte dra. Så rett og slett en koselig dag. Nå må jeg nesten gå for jeg må på jobb.  Blogger mere i morgen!

  Følte liksom ikke helt at jeg hadde helt orken til å blogge i dag. Så jeg blogger mere i morgen :)

  Friiii

  Hei. :)
  Er så utrolig deilig å ha påskeferie, å kunne såve så lenge man vill, å slippe å tenke på skolen! Har virkelig nytt denne dagen med ro og fred, og gleder meg til en uke med ro og fred! Rett og slett veldig godt med ferie!
  Hva har du gjort i dag?

  Familie bursdag

  Hei.

  Har hatt familie bursdag i dag. Med Knut Ivar, Lillianne, Markus, Lars Martin, Sigurd Renee og farmor. Har vært en kjempehyggelig dag med familien. og i morgen blir det feiring med noen bekjente, utpå ettermiddagen. Så har rett og slett vært en kjempefin Søndag.

   

  Innkjøp 23.03.2013

  Hei, har da akkurat kommet hjem fra Alta hvor jeg handlet litt småting. Handlet ikke så mye, men bittelitt.

  129,- Bik Bok

  Fikk på kjøpet med genseren.

  80,- Glitter

  50,- Glitter  399,50,- Bohus salg, Det ble bursdagsgave fra mamma og pappa.

   

  Hva syns du??

  

  Ute dag og Bursdag

  Hei.

  I dag hadde vi ute dag på skolen, der 7,8,9 og 10 var oppe i plantefeltet, ikke så veldig langt fra der jeg bor faktisk. Jeg har faktisk bursdag i dag også å blir 15 år, og min gode venn June har også bursdag i dag, så gratulere med dage June min<3 kjempeglad i deg! :). Jeg har fått mange fine gratulasjoner på facebook. Dagen har vært ganske fin, og når vi fkk gå ganske tidlig hjem å ta påskeferie, ble det mye bedere. Så resten av dagen blir nåkk også fin. I helgen skal jeg mest sannsynlig dra til Alta en tur og feire familiebursdag, men detter kommer det mere om senere. Snakkes!!   

  Hva har du gjort i dag??

  

  Outfit 21.03.2013  quotes

  Bilder

  quotes

  Seasons

  Hei å god søndag!
  Sitter her nå på denne fine kvelden å ser på episoder av One Tree Hill. Er bare på den første sesongen enda, men det kommer seg! I dag hadde vi Markus på besøk og var ute å målet snø. Etterpå dro vi til farmor! Har hatt en super dag!!

  Nice pic!!


  Hva har du gjort idag?

  quotes

  Natta bloggen!!

  Har vært utrolig dårlig blogging i det siste, og det er fordi jeg ikke aner hva jeg skal blogge om.... Så nå skulle jeg bare si natta!!

  quotes  quotes  Trenger tips....

  Hei, ble ingen blogging i går :( grunnen er at jeg ikke har noe å blogge om, noe som tilsier at det blir mye dårlig blogging, og dager med null blogging! Jeg trenger derfor hjelp hos dere med å finne på ting å blogge/videoblogge om. Så dere må komme med forslag til hva jeg skal blogge eller videoblogge om!!  Hva vil du at jeg skal blogge om??

  James Bond

  Heia.
  Sitter å ser på James Bond filmer. De er jo skikkelig råe de filmene! Har ikke noe spesielt å fortelle om i dag, for det eneste jeg har gjort er er å måkke snø på verandaen, for det var så extremt mye der. Så nå sitter jeg å nyter resten av denne Søndagen med noen James Bond filmer!
  Ha en fantastisk Søndag videre!  Har du sett James Bond filmene?
  Hva syns du om dem?

  Finnmarksløpet 2013

  Hei.

  I dag var jeg i Alta for å ta noen bilder fra Finnmarksløpet, for jeg skal skrive en artikkel fra det i valgfag. Men det var jo veldig gøy å se på når de dro avgårde, fikk jo se en som jeg kjenner, og jeg så Lars Monsen der f.eks. Var gøy spessielt i Alta, for da hadde du hele stemningen med musikk og stårmende jubel. Men jeg var også i Sorrisniva på restarten, og der var det ikke like gøy, for der var det bare en kommentator og ikke musikk. Tross det vr det veldig gøy å se begge plassene. Var fint vær også ;)

  Bilde fra Alta:   

  Bilder fra Sorrisniva:

  Hvar du der å heiet/så på?

  Hva syns du om Finnmarksløpet?

  

  Tips til nettsider å sjekke ut!

  Hei.

  Er fortsatt på skolen, og har nå Medier og informasjon. Jeg bestemte med for og si til dere at vi har laget vår egen nettavis til Talvik, skolen og for ting som skjer i nærområdet. Vi vil jo gjerne at folk går innpå å ser på siden vår. Siden heter http://talvik.elevavis.no/. Så dere må sjekke det ut alle sammen. Hehe, er veldig chill å sitte i denne timen å blogge til dere, Birgit og jeg sitter faktisk her begge to. Birgit sin blogg heter http://birgitsofie.blogg.no/ den må dere også ta en tur innom!

  Vi snakkes senere alle mine fantastiske blogglesere.

  Venter fotsatt på noen bilder. Derfor tenkte jeg at siden dette innlegget ser så stussjelig ut uten bilde. Så setter jeg inn et bilde av Sophie. De andre bildene kommer vel da senere!

  

  quotes

  05032013

  Hei, alle solstrålene.

  Her sitter jeg da og har tenkt lenge på at jeg skal blogge, men har liksom ikke klart å få gjort. Har da et fremmlegg som skal fremføres i morgen, som jeg nesten ikke hadde gjort noe på. Men som alltid så klarer jeg å få det ferdig i tide, for nå er jeg snart ferdig, har bare to punkter igjen.Har hatt besøk av Lillianne og Knut Ivar også i dag, og Markus da! Men må nesten fortsette, håper alle der ute har en vidundelig kveld og kommer til å sove godt i natt. Vi snakkes i morgen.

  Barnedåpen (Bilder)

  Hei.

  Blogget ikke i går, men var helt utslitt på grunn av helgen som har vært så klarte rett og slett ikke. Jeg har egentlig ikke sovet noe særlig denne helgen, for vi har hjulpet til med dåpen og sånt. Men det var veldig koselig, det var det. Vi alle hadde det kjempefint. Markus (tanteungen min) og en annen unge hålt show der, med å springe etter hverandre å hjemme seg, de var såååå søte. Maten og alt var kjempegodt og de hadde veldig fine kaker også. Det var også MASSE koselige folk der som man ble kjent med etterhvert. Da festen var ferdigble vi igjen for å hjelpe til med å rydde, og dro da ikke hjem igjen før i 9 tiden på kvelden, så var helt utslitt.

  Dette er hvordan borene ble og slikt.

  Dette er fra resten av dåpen.

  Hva syns du?

  Barnedåp forberedelser!

  Hei :)
  Har vært i Alta/Rafsbotn i dag for å hjelpe til med og gjøre klart til barnedåp som skal være i morgen. Det er da mitt tantebarn/gudsønn som skal døpes, så det gleder jeg meg til! Kommer ikke noe bilder fra det i da for vi kom akkurat hjem og jeg har bare rukket og vært i dusjen. Men i morgen kommer bilder fra alt sammen ;)
  Vi blogges :)

  (Gammelt bilde)  Hva har du gjort i dag??

  Outfit 01.03.2013

   

  Hva syns du?

  

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits