• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Musikk

  Hei alle dere søte blogglesere. I det siste har jeg hørt utrolig mye på musikk, og har "oppdaget" en del ny musikk også. Det er spessielt noen som har gått på "repeat" her. Så jeg tenkte jeg skulle dele dem med dere.

  Denne første her er den desidert fineste sangen jeg har hørt på en god stund, og jeg virkelig elsker den <3 Det er den jeg har hørt mest på i det siste. Hero - Family of the Year.

  Something I Need - OneRebubliq. Denne begynte jeg å høre på for noen dager siden, for før syntes jeg ikke begynnelsen var så fin så jeg hørte aldri igjennom den, men når jeg hørte igjennom den var den ganske fin allikevel.

  Me And My Brken Heart - Rixton. Denne sangen var i "New releases USA" listen som jeg følger på spotify, og da jeg hørte den var det en sang jeg likte godt og la til i mine lister.

  Miss Movin' On - Fifth Harmony. Jeg har følgt Fifth Harmony vine en stund nå, men har ikke hørt på sangene deres. Så da jeg satte meg ned å hørte på sangene deres kom jeg over denne som jeg rett og slett falt for med en gang. En veldig bra sang med mye mening.

  I'd Sing Hallelujah - Andy Zipf. Vet ikke helt hva jeg skal si om denne, jeg bare synes den er veldig fin og når jeg tar det med ro så er denne veldig fin å høre på.

   

  Your Captain Tonight - Elena. Dette er en litt mere "Party låt" og er veldig fengende. Den er også med på å få humøret opp.

   

   Speak Life- TobyMac. Dette er også en veldig fengende sang, men den har også en mening noe som jeg liker med den.

   

  Så dette er noen av mine favoritter for tiden, håper du også kanskje likte noen av dem og fant din sang bland disse.

  Kom gjerne også med sanger som dere like, bare skriv dem i kommentarfeltet. Det ville jeg satt utrolig stor pris på, og kanskje det er din sang som er min neste favoritt.

  Gøy å leke med speilrefleksen

  Lørdag i dag ja

  Hei, vet det er lenge siden sist jeg blogget, jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal blogge om! Men nå er Markus og de her, og i går var jeg sammen med Sigurd Renee så da tenkte jeg bare å legge med noen bilder av Markus og Sigurd Renee :) De er virkelig hærlige gutter de der <3

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits