• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Fri!

  Hejy!

  Har hatt fri i dag og det har vert hærlig, men jeg har vert hos tannlegen og det var ikke så hærlig, for nå har jeg skikkelig ondt i tennene, og klarer nesten ikke å snakke. Men det går seg vel til. Her i Talvik sbnør det nå og har egentlig ikke vert noe fint vær i dag, bortsett fra det kvarteret det var litt sol. Ellers har jeg egentlig ikke noe og fortelle dere, men vis jeg ikke har sakt det så er jeg bedt i konfirmasjonen til den besteste Katarina<3, som er i juni, og jeg gleder meg, men vet ikke hva jeg skal gi henne. Noen forslag?   Har akkurat sittet og lastet ned masse sange til telefonen så nå kan jeg ikke lengere klage på at det bare er dårlige sanger på den........ Men det får være nok for i dag.................. Hade!!!

   

  Har du også hatt fri i dag?

  innkjøp 28.04.2012

  Hey!

  Var jo i Alta i går, og har jo lenge trengt ny jakke, for mine jakker er ødelakte. Og i går da så ringte mamma plutselig og sa jeg måtte kommet en butikk som heter Ultimo, og da hadde de funnet en jakke jeg måtte prøve, men jeg likte ikke den så jeg valgte en annen. Den jakken har tidligere kostet 1499,- , så ble den satt ned til 999,- også kjøpte jeg den for 499,- . Så det var et ordentlig røverkjøp. Er veldig fornøyd! 


  499,- Ultimo salg

   

   

  Hva syns du?

  Travelt!

  Hei!
  Har det litt travelt i kveld, for jeg måtte plutselig være barnevakt her hos Knut Ivar. Hadde planer om og ta med kameraet for og blogge innkjøpet i dag, men glemte det, og vis Maren ringer å at jeg skal være barnevakt der, så må mamma først gå dit også må jeg dra dit etter at jeg er ferdig her. Så det blir veldig travelt. Men innkjøpet kommer i morgen låver!


  Hva gjør dere i kveld?

  Skolens dag 2

  I dag har vi hatt skolens dag del 2, og lagde jeg og ida ett bilde som skal henge på klasserommet, det kommer et bilde av det men er ikke sikker dere forstår, og det er for mye til og forklare så dere kan jo jette. Men jeg kan si at det skal være et bilde inne i runningen.
  Ellers har jeg ver ute med avisa, og de som holder på med tunellen har kommet igjennom.Vi har lang helg, og i morgen kommer Farmor hit og skal være her i helgen så det blir vel koselig. Skal snart i dusjen, men nå sitter jeg og prøver og finne ut hvilken sang jeg skal synge på sommeravsluttningen som vi skal ha sååååå.
  Snakkes!  Hva skal du i helgen?

  Heisann!

  I dag på skolen har vi vert på konsert i Alta, og konserten var ''bare egil show''. senere har vi hatt Markus her, men mamma har dratt ned for og legge han, og nå sitter hun vel og venter på faren til Markus.
  Har gått (blitt kjørt av pappa) med Altaposten i dag, og jeg skal det i morgen også, og tjener litt penger på det. Egentlig så virker det som at denne uken er lykke uken min for jeg har tjent masse penger denne uken!

  Men nå skal jeg legge meg snart natti natt<3  Hvordan har din dag vert?

  Raskt innlegg!

  Hei!

  Har hatt en fin dag, og for ikke så lengesiden så fikk jeg spørsmål om og være barnevakt i 2-3 timer, så jeg skal dit kl 19.30. Så har begynt å gjøre meg klar.

  På skolen i dag har det vert vanlig, og i de to siste gikk vi i 8-ende for og ta bilder til en sånn ting vi skal ha på klasserommet.
  Men snakkes<3  Hva har du gjort i dag?

  Avslappet stressing!

  Hei!

  Har en power point som skal være ferdig på neste torsdag, og jeg begynner egentlig og stresse, men alikevel så gidder jeg ikke å gjøre det fordi jeg har artigere ting å gjøre. Men jeg har også en innlevering i nat.fag som er istedet for en prøve, men den skal ikke inn før 11.05 så det tror jeg går bra, så jeg stresser mest mep power pointen, men det blir vel ferdig i tide. Ellers går alt som vanlig, og i dag fikk jeg innbydelse i konfirmasjonen til bestese Katarina<3 sååååå snakkes!  Hva har du gjort i dag?

  Natta bloggen!

  Har vert barnevakt i dag, og tjent meg litt penger på det. Når jeg gikk hjem fra skolen i dag så ble buksen min full av jørme, og det er rett og slett fordi de holder på og kjøre sand opp på fotballbanen her over oss. Så når vi her i ressebakken skal gå til skolen så er vi jørmete nå vi kommer til skolen.
  Såå, jeg tok meg en dusj før jeg gikk for å være barnevakt, hadde tatt på meg nyvaska bukse, og gikk. Men før jeg kom dit var jeg jørmete opp til knærne. Så det var jo kjedelig, men jeg ble hentet da jeg skulle hjem igjen.

  Men god natt folkes, tar tidlig kveld i dag!  Hva har du gjort i dag?

  Sløver!

  Hei! I dag har jeg bare blitt sittende å sløve, og se på Paradis Hotel. Eneste jeg har gjort er og vert på scooter tur, så har ikke noe spesielt å blogge om heller!  Snakkes!

   

   

  Innkjøp 21.04/2012

  Hei

  Har vert i Alta i dag, og der fikk jeg kjøpt meg noen klesplagg!! Ellers har jeg bare slappet av, og akkurat å så ser jeg på Paradise Hotel!  2 for 149,- Cubus  149,- Cubus  149,- Cubus  169.90,- Apoteket

   

   

   

  Hva synes du?

  Helg igjen!

  Da je kom hjem fra skolen, gikk jeg tur med Sophie. Etterpå så brukte jeg spettet for å få frem asfalten igjen, og etter det var jeg ute sammen med Mariel. Så det har vert en helt vanlig dag!  Hva har du gjort i dag?

  Chiller'n

  Nå sitter jeg bare og slapper av, og ser på megafon på nettet. Vis noen hadde giddet så hadde jeg gjerne tatt imot forslag om hva jeg kan blogge om.

  Snakkes  Hva har du gjort i dag?

  Barnevakt

  Nå sitter jeg barnevakt for Markus, mens Knut og Lillianne er på besøk her i Talvik.
  Så ha en fortsattfin kveld!  Hva gjør du i kveld?

  Hjemme

  Hei!

  Da har vi kommet hjem for en stund siden, har pakket ut av kofferten og sitter og hører på musikk før jeg snart skal legge meg. Har vert en slitsom dag med mye irositting, så er veldg trøtt, og defor legge jeg meg tidlig.

  Sååååå Peace out!  Husk på spørsmålsrunden!!!!!

   

  Hva har du gjort i helgen??

  Overskrift

  I dag er siste dagen her og vi har vert på middag hos Bibbi og Birger. Men årker ikke blogge så mye i dag!
  Snakkes

  Dåp

  Har vert i dåp i dag, til Maiken og hun er da søskenebarnet mitt. Har vert en kjempe fin dag, og vi fikk servert matog kaker der. Var en veldig kjedelig gudstjneste, men jeg overlevde. Etter at vi kom hit igjen så har vi bare sittet oppe hos mormor og bestefar og snakket. Har vert Kjempe koselig og treffe alle igjen, og det kan være at jeg skal hit til sommeren også, så det blir bra!!

  Snakkes!  Bilde ble litt dårlig, og det beklager jeg, men mamma er ikkeså flink til å ta bilder ;)

   

   

  Hva syns du?

   

  Fint vær!

  Nå har vi stått opp for en stund siden, og det er nydelig her nede. Jeg elsker det <3
  Nå skal vi snart spise frokost.
  Snakkes!  Hva skal du i dag?

  Toget

  Nå sitter vi på toget, på tur til Tønnsbærg, og derfra blir vi hentet av mormor og bestefar!

  Nede

  Nå er vi nede, og venter på bagasjen.
  snakkes

  Flyplassen

  Heisan!
  Sitter på flyplassen og venter, kom litt tidlig, for flyrt går ikke før litt over 6. Men har kjøpt en is, og litt til å ha med på flyet.

  Ikke lenge til vi starter!

  Hei
  Nå er det ikke så mange timer til vi skal fære! Kofferten er klar og jeg har vert i dusjen, og gleder meg kjempe masse, kommer sikkert til å oppdatere flere ganger i dag også!  Snakkes <3

  Ikke lenge til nå :D

  Hei!

  Nå er det ikke så lenge til vi skal dra lenger, det er ikke i dag men det er i mårgen i 3-4 tiden så det blir kos! Gleder meg til og komme dit, og slappe av. Og jeg gleder meg så syyyyyykt mye til å se besteste Stine mora igjen<3 Blir og blogge mens jeg er der også, for jeg har med datamaskinen. ååååå Jeg gleder meg ånn at jeg klarer nesten ikke vente, men er litt redd for at kofferten skal være for tung da, men det ordner seg vell!

  Og jeg minner dere på spørsmålsrundenog den kommer til og bli avsluttet i uke 17!!  Hva skal du i helgen?

  Endeli!!

  Endelig har den "vesken" til telefonen kommet, og den var veldig fin. Men den er egentlig til htc-er men den passer til min telefon også så da er jo saken grei, er ihvertfall fornøyd da. Ogsa har den en sånn trå greie bak, sånn at jeg kan trekke i den og da kommer telefonen opp, og det er sååå stilig. Og det er ekte skinn!   

  Hva synes du?

   

  Innkøp 11.04/2012

  Hei!

  Har jo vert i Alta i dag, for og kjøpe den kjolen og nå skal dere få se hvordan den ser ut, også måtte jeg ha sminkefjærnings servietter!!  29,50,- Vita

     899,- B.Young

   

   

  Hva syns du??

  Spørsmålsrunde!

  Nå er jeg ute med Birgit, men ville bare si at jeg skal ha en spørsmplsrunde nå så håper så mange som mulig kan stille spørsmål! Og HUSK dere kan spørre om hva som helst!!  Spørr i vei!

  I går! (Bildedryss)

  Heisann!

  I går var vi jo på scooter tur oppe ved tyristuvannet, og det var kjempe gøy. Vi var der sammen med Knut Ivar og Lillianne, vi koste oss masse og grillet og drakk kakao og kaffe!

  og etter at vi hadde grillet og koset oss litt så fikk jeg med meg Lillianne opp på "fjellet" over der vi satt, for det var så nydelig vær! Men så hadde jeg glemt kameraet da vi gikk opp, og jeg orket jo ikke gå helt ned for å hente kameraet for så å gå hele veien opp igjen, så jeg ropte på Knut og fikk han til og komme opp med scooter og gji det til meg. Mens vi var der oppe tok vi masse bilder og vi (Lillianne) klatret i trær ;)    Og da vi skulle til bål plassen igjen var iså late at vi årket ikke å gå, så vi ropte etter Knut igjen og han kom bort og hentes oss!!!!  Og etterpå gikk vi og fant tresopp, og vi fant 9 stykker!!! :)  Resten av dagen hadde vi det kjempefint, Knut kjørte ned og hentet en rattkjelke som de dreiv og snørekjørte opp en bakke for og renne ned igjen, og jeg synes jeg var sporty, for jeg gikk 5 ganger opp bratte bakker (Y)  Håper du også hadde en vidundelig påske, siden det nå er tilbake på skolen :(

   

   

   

  Hva har du gjort i påska??

  Litt sent

  Sorry, men jeg glemte at jeg skulle blogge, også har jeg egentlig lakt meg, for jeg liker og være uthvilt når jeg skal på skolen. Men har hadt en kjempefin dag med mamma, pappa, Lillianne, Knut Ivar og en venn av Lillianne og Knut!
  Men uansett kommer fortellingen om dagen og bildene fra den i morgen i stedenfor ^_^

  Der er Lillianne før vi for på tur!

  Og her er Lillianne og Knut Ivar ^_^

  Hvordan har din påske vert?

  1. Påskedag

  Hei!

  I dag har vi vert oppe i Gargia og kjørt scooter, men vi kjørte ikke så veldig langt før vi fant ett sted og grille, og som vanlig var det jeg som sto for å lage bål og å grille! Har hadt en kjempe fin dag med godt vær og godt humør, og håper dere også har hadt det. Vil bare si Gratulerer med dagen til Mariel også mens jeg nå lader dette innlegget!

  JA, forresten bare sånn for å ha sakt det så er jeg allerede neste helt ferdig med og pakke til vi skal til Tønnsbærg, og da fant jeg ut at kofferten nesten er for liten, men... får vel plass på en eller annen måte!

   

   

  Har du hadt en fin dag i dag da.....?

  Påskeaften!

  Hei, og god påske. I dag er det jo påskeaften og da har vi sånn isfiskekonkuranse på storvannet her i Talvik, skulle egentlig gå men er ikke nveldig stor fan av isfisking, så ble hjemme. Har fårresten fått egg fra "påskeharen" så det var jo koselig! I morgen ska vi til Gargia og kjøre scooter, så det blir gøy. Mamma og papa sier at vi blir og kjøre uannsett. Vi skulle egentlig dra i dag, men så blei det ikke så fint vær som vi hadde håpet på. Men jeg koser meg med egget mitt jeg da!

  Håper dere har en fin påske da!   

  Ja, jeg var jo her for ikke så lengesiden og kjøpte lys og sånt for å pynte litt, så jeg satte det sammen, og se hvordan det blei:  Hva syns du? Ble det ikke søtt! :)

   

  Kos dere sååååå masse i dag alle sammen ;)

   

   

  Kjøretur!

  Hei
  Nå er vi å kjører oss en tur, og vi kjorer til Burfjord en tur. Hadde egentlig tenkt å dra opp på hytta til Tommy og dem, men de hadde andre planer så det kunne vi ikke. Men vi fant heller på noe annet :)
  Ha en fortsatt fin dag alle mine kjære lesere!

  Hva gjør dere i dag?

  Heisann folkens!

  Har ikke gjort noe spesielt i dag anna enn å ha vert ute og kjørt scooter, og kl 4 i dag så satte mamma, lars martin, pappa og meg oss ned og så på Istid 2. Er jo skjærtorsdag i dag så var ikke så mye og gjøre. Men nå skal jeg gå i dusjen snakkes!

  Glad i dere alle!!   

  Hva har du gjort i dag??

  Fin dag :)


  (Var egentlig ikke sur da jeg tok bilde, men bare ser sånn ut)

   

  Heisa folkens!

  Har faktisk vert i Alta i dag og, men det var fordi vi hadde noen viktige ærend der inne. Men mens vi var der fikk jeg vist mamma en kjole jeg tenkte jeg kunne ha i dåpen til søskenebarnet mitt som jeg skal i nå etter påsken, også likte mamma også den så vi hengte den av, så skal vi eller bare mamma fære og kjøpe den på onsdag i neste uka, så håper jeg får være med da!

  Jeg viser dere ikke kjolen nå selvom jeg har bilde av den, dere får heller vente til jeg har kjøpt den, for jeg må jo så klart vere med og betale den! :)........... Bare gled dere!

   

   

   

  Hva har du gjort i dag??

   

   

  

  Sminking!

  Hei!
  Katarina er hos meg og hun har sminket meg, men jeg nådde og ta av sminken på det ene øyet, før hun sa jeg måtte ta bilde. Men her ser dere forskjellen.

  Hva synes du?

  Mandag!!

  Hei!!

   I dag er det Mandag, og jeg har vert en snar tur i Alta. Hadde egentlig ingenting og gjøre i Alta, me hadde bare ikke lyst og være hjemme. Ellers har det verten kjedelig dag, som jeg egentlig ikke har noe og blogge om fra!!!   

  Hva har du gjort i dag??

  

  Koselig dag :)

  Heia alle sammen!!

  Nå har jeg vert i dusjen etter og ha vert ute på scooter tur. Vi kjørte til småvannet, og der grillet vi, og vi koste oss kjempemye i sola! Det var jeg som lagde bål, og det var jeg som grillet pølsene så jeg er veldig fornøy. Samtidig er jeg veldig fornøud med at jeg ikke trenger og legge meg så tidlig i dag, siden vi har frii morgen og hele uken, og vi begynner ikke på skolen før tirsdagen etter neste uka. Da skal jeg bare være på skolen i 3 dager før vi skal reise til Tønnberg i en barnedåp, og det er jeg, mamma og pappa som skal fær og Lars Martin blir her hjemme og passer på Sophie :O

   

   

  Hva har du gjort i dag??

   

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits