• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Watching some movies!

  Hei, fant ut at jeg ville se på noen filmer, så det er det jeg holder på med nå. Har allerede sett på en film, å den het "House of wax", selv om den var litt ekkel å slikt så var den faktisk ganske bra!!!

  Bursdags feiring.

  Vasket bilene

  Hei, å god søndag, hadde ikke blogglyst i går så blogget ikke. Nå er jeg akkurat ferdig med å vaske begge bilene våre, som så ut som de hadde vært i krigen. Var så fin sol og sånt så derfor gjorde jeg det! Videre i dag skal vi feire pappa sin bursdag, så jeg skal prøve å få tatt litt bilder der :)
  Ha en fin søndag videre!!

  Amway parti

  Hei, da har jeg akkurat vært med mamma på et sånt amway parti (Det er masse produkter). Var kjempe koselig, og det kom masse folk også. Nå er det jo endelig helg også, så det skal bli nyyyyydelig!! :)

  Det er bilder jeg har tatt inni en maskin der man ser hvilken hudtype man har, som f.eks. normal til fet hud, eller normal til tørr hud ;) Det er en veldig stilig maskin, å huden får rar farge. Klærne får også ganske rar farge faktisk!!

  Fisketur med ungdomsskolen!

  Hei. I dag var vi (Ungdomsskolen) i Kåjord å fisket. Det var ikke mange som fikk fisk (det var bare en), men det var koselig å være der, og siden det var så fint vær var det enda finere!! Ronja og Ida fikk ta bilder med iPhonen min, så her er litt bilder fra i dag! :)

  Tannlege dag

  Hei, har tannlege dag på skolen i dag, så drar nå! Snakkes

  22.04.2013  Hva syns du??

  Innkjøpene fra Alta 20.04.2013  199,- Skin Tonic  139,- Klippoteket  85,- Enfotobutikk

   

  Hva syns du???

  Hva har du gjort i dag??

   

  

  Drar til Alta nå!

  Sorry for ingen blogging.....

  Hei.
  Har ikke blogget så mye denne uken, men grunnen er at jeg ikke har hatt tid. I går og i dag har jeg vært på hospitering på videregående skole, å valgte musikk, dans & drama linjen denne gangen. Har da ikke nådd å blogge når jeg kom hjem, fordi det har vært så sent. Men skal prøve litt hardere. I Alta møtte jeg Åse Marie og Sigurd Renee på city, så har vært sammen med dem også i dag!

  Heisann

  Hei.
  Nådde ikke blogge i går, for vi dro til Alta, til broren min siden han hadde bursdag. Vi kom veldig seint hjem, så derfor fikk jeg ikke blogget!
  Å forresten er tante ungen min Sigurd Renee 4 måneder i dag! :)

  Sigurd Renee

  Hei.

  Har/har hatt besøk av Sigurd Renee, Åse Marie og Lars Martin. Senere kom også Lillianne, Knut Ivar og Markus. Har vært kjempekoselig med besøk av søteste tante guttene mine. Tenkte jeg bare skulle slenge med noen bilder av Sigurd Renee også her.

  Ha en kjempefin søndag videre!

   

  Hva syns du?

  Hva har du gjort i dag?

  

  Innkjøp 13.04.2013

  Hei, har vært i Alta i dag, å fikk kjøpt noen småting. Her er de!......

  199,- BikBok

  Fikk på kjøpetmed tightsen.

  50,- Glitter

  139,- Ark

   

  Hva syns du?

  

  Ny blogg....

  Hei,

  Vi tre jentene som har medier og innformasjon har startet opp en egen blogg. Vi blir nok ikke å skrive så mye på bloggen, men vi legger ut bilder, musikktips og quotes. Alle tre er ganske glade i å ta bilder, å nå vil vi dele dem med bloggverdenen. Håper dere vil ta en tur innom den for å se, har jo ikke kommet så mange innlegg enda, for i startet de i dag :) Den heter www.bkmfoto.blogg.no. Tuse takk for at du tar en titt :) ;)

  Hva syns du?

  Litt opptatt...

  Hei, har en del å gjøre i dag av lekser og slikt så har ikke så god tid til å blogge, man bare for å vise at jeg er i livet ennå, så bare skriver jeg et lite innlegg ;)
  Ha en fin dag videre!!

  "Overskrift"

  Okei, hadde ikke noe særlig å skrive i dag. Har heller ikke hatt pc-en på, på 3 dager nå. Har rett og slett ikke noe særlig å dele med dere nå, så dette var bare for å vise at jeg er her :)

  Ikke tid i går....

  Hei.
  Fikk ikke tid til å blogge i går, for først var vi ute, å så dro vi å kjørte tur med farmor, så gjorde ikke egentlig ikke noe særlig i går! Men håper alle dere hadde en kjempefin helg :)

  Hva gjorde du i helgen??

  Favorite cover songs...

  Thrift Shop - Macklemore & Ryan Lewis ft Wanz (Alex G Acoustic Cover)

   

  Want U Back - Cher Lloyd (Alex G & Kait Weston) Cover

    

  Daylight - Maroon 5 (Alex G Acoustic Cover ft Nick & Ryan)

   

  Heart Attack - Demi Lovato (Alex G Acoustic Cover)

   

  Kiss You - One Direction (cover) Megan Nicole

   

  Live While We're Young - One Direction (cover) Megan Nicole 

   

  Alex G - Find You (Original Song) Ikke cover :)

   

   

   

  Hva syns du/dere??

  

  Lenge sidnen....Men skjekk den ut!

  Hei.

  For snart en måned siden, skrev jeg et innlegg om tips til nettside å skjekke ut. Da sa jeg også at det skulle komme noen bilder, men de bildene fikk jeg ikke før i dag, så dere får se dem nå. Nett siden kan dere jo forsatt skjekke ut, det er siden til Talvik skole som vi i medier og innformasjon har ordnet. Bare trykk Her så kommer du innpå nettsiden vår ;) Å her er bloggen jeg linket til Birgit Sofie, den må dere også gå innpå, eller dere må ikke men dere kan vis dere vil :)   

  Hva syns du??

  

  Nytt design.......

  Hei.

  Har vært veldig umottivert til å blogge for tiden, mye på grunn av det kjedelige designet som jeg hadde, men nå er det fikset og jeg har et nytt design som er finere. Håper dere liker det :)

   

  Hva syns du om det nye designet ??

  

  Skidag

  Hei, hadde skidag med hele skolen i dag, å vi var oppe på tyristuvannet. Var kjempekoselig der oppe, men var litt kjedelig at jeg hadde gnagsår på hælen på høyrefoten helt fra vi gikk fra skolen, ødela liksom dagen litt, men var koselig lkevell. Lærerene haddeordnet til med kuleløype og slikt, som mange koste seg i. Fikk ikke tatt så mye bilder, men tok noen bilder av jentene mine <3  Love u girls <3

   

  Har dere skidager på deres skole? Hva gjør dere?

      

  Meg i dag  Hentet Markus...

  Hei.
  Har vært ganske fint vær her i påsken, så det har vært fint å være ute! Ble med Knut Ivar å Lillianne i dag for å hente Markus i Alta, å etterpå var de her å spiste middag! Har vært kjempekoselig med dem på besøk :)
  Håper alle sammen her har hatt en fin påske og har en fin kveld videre!!  Hva har du gjort i påska??

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits