• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Stjernøya!

  Heia, Har vært på Stjernøya i dag med klassen for og jobbe der, vi kjørte fra Talvik til Toften kl 06:30 ca så er ganske trøtt nå å skal gå i dusjen snart.

  På Stjernøya jobbet jeg på messa, og der lagde jeg mat, og jeg lagde sjokoladekake nesten helt alene, så er ganske stolt. Ellers var det bare det vi gjorde vi laget mat og vasket opp. Og i pausene sendte jeg melding med Ida. Jeg var forresten ikke alene som elev på messa, det var en annen der og det var Sander. Han skulle egentlig være på båten, men han byttet og f kunne ikke være på den plassen han hadde byttet til så han måtte være på messa. Men på tur hjem var det litt gøyere for da hadde jeg lættis nesten hele turen, og når jeg hadde ledd meg ferdig sovnet jeg, men før både jeg og Ida sovnet drev vi og tok bilder sammen med Roy.

  Ser nå at jeg står står jo utrolig teit når jeg har de treskoene på sorry for det folkens!!!    

  Hva har du gort i dag?

  Hos Bror!

  Heisann!
  Er hos Knut Ivar og Lillianne nå, for jeg hentet Markus etter skolen, så nå sitter jeg og spiser og ser på TV, mens Markus leker!

  Streik!

  Hei!

  Her snør det faktisk. men jeg vil ikke ha mere snø, så håper det slutter og sne snart! Dagen i dag har vert helt vanlig, og ikke noe spesielt har skjedd. Me det er jo denne streike greia, og det er mange på skolen vår som er tatt ut i streik, og deriblant er vaskeren på storsiden. Så på storsida har det faktisk ikke blitt vasket på noen dager, i hvertfall ikke siden før helga noe som er skikkelig ekkelt, og kan føre tl at skolen blir stengt. Me nå har vaskeren på småsiden fått dispangsasjon til og vaske doene på storsiden, me ikke noe mere. Men egentlig er hele opplegget helt bort i natta!!! Men, Men streiken er vel over snart.  Streiker de på din skole?

  HJEMME!!!!!! (Bildedryss)

  Hei!

  Da var vi hjemme igjen etter turen vi var på. Har hatt en kjempefin helg, eneste som trekker ned litt er været, for det har ikke akkurat vert så fint vær. På Fredag blåste det kraftig, Lørdag blåste og regnet det, i går regnet det masse og blåste samtidig, men det var også litt sol innimellom. Og i dag Har det sluddet, regnet og nå når vi kom hjem snedde det. Men er veldig fornøyd med turen. På Lørdag og i går var jeg, mamma, Sophie og Sunan og gikk tur, noe som var veldg koselig, for det var så mange fine (eller hva man skal kalle det) bekker og fosser rundt om kring langs veien, så ble mange stopp bare for og ta bilde av dem. Vi var også ute og arbeidetnoen av dagene, og da hjalp Sophie til med og grave i jorda, og på kveldene spilte vi kor. Så alt i alt var det en SUPER!! tur.

  Så er er noen bilder fra turen!

   

  Hva har dere gjort i pinsehelga??

   

  Tuuuur!

  Hei!Hei!
  Et lite innlegg, før jeg går inn til de vi champer utenfor. Er kommet på plass, eller det har vi vert for lenge siden. Vi kom i 1-2 tiden. Jeg, mamma og Sunan har vert og gått lang tur, og jeg tok masse bilder, men noen av de får dere se når jeg kommer hjem!
  Eller er det veldig fint her og det er koselig!
  For resten så sitter jeg og koser meg små godt! :)

  Er du på hytta?

  LANGHELG!!!!!!

  Heisan!

  Er langhelg nå og er kjempeglad for at denne uken er over, for det har vert så mye stress. I morgen skal vi dra på en liten pinse tur, så det blir bra. Er litt dumt at det blåser så mye her, men håper det blir bedere vær i helgen. GLEDER meg til helgen, åååååå du aner ikke!

  Jeg var jo hos kjeveotopeden i dag, og har jo tidligere sakt at jeg kanskje skulle få fjernet reguleringen oppe. Men det fikk jeg ikke, jeg må hvertfall gå med det til neste gang jeg skal dit.

   

  Hva skal du nå som der er langhelg?

  

  Skola!

  Hei folkz!
  Sitter her på skola, og liksom skal jobbe. Siden 9.klasse har engelsk tentamen, og vår lærer er deres engelsk lærer, vil det si at vi ikke har lærer i det hele tatt.
  I 3og4 time, eller en av dem, har vi samfunnsfag prøve, og jeg VET jeg kommer til og få en SKIKKELIG dårlig karakter. Og grunner at jeg ikke har klister hjerne i det faget, så jeg klarer ikke og sette meg inn i hva det handler om. Jeg synes det er kjempe morro og høre på når andre forteller om det, men jeg klarer ikke og huske ting.
  Noen som har forslag til hvordan jeg kan klare å sette meg inn i det? Eller må jeg bare pugge? :)

  Finaly!!!  Er endelig ferdig med alle tentamene denne uken, og gleder meg til helgen da vi skal bort. Det eneste vi har som står imellom i dag og helgen er morradagen, da vi har samfunnsfag prøve. Kl.12 i morgen blir jeg hentet på skolen og skal til Alta, for jeg har time hos kjeveortopeden kl. 13 og da kan det være at jeg får fjærnet tannreguleringen. GLEDER MEG!!!!!

   

   

   

  Hva gjør du i kveld?

  Innkjøp 23.05.2012

  Heisan!

  Har hatt Norsk tentamen i dag, og jeg var ferdig og hadde levert nesten en time fø vi fikk lov til og gå, så jeg måtte vente fra 11:30 til 12:30 før jeg fikk gå hjem! Men da jeg endelig fikk gå, gikk jeg innom mamma i barnehagen og fikk vite at pappa skulle til Alta, så jeg ble med han! HAdde med meg litt penger så fikk kjøpt med en bikini! (Den er knesh rosa)  49,-pr del Bik Bok Salg

   

   

  Hva syns du?

  !!!!

  Heisann!

  Er skikkelig dårlig på det der med overskrifter, men men.........!!

  Har jo hatt muntlig tentamen i dag og, detgikk kjempebra fikk faktisk en 5-er, så er gaske fornøyd. Har akkurat kommet hjem etter og ha vert i bygda med Birgit, så gjør egentlig ikke noe spesielt, annet en at jeg høre på musikk. Var jo rusken i går og er det i dag, så i går kjørte Lars Martin ned med tillhengeren og tømte det vi hadde i den! I mårgen har vi norsk tentamen, og gruer meg egentlig ikke, men har ikke engang noe guffen følelse på morradage, og det kan være dumt, for det viser seg sånn at vis jeg har en dårlig følelse så går det veldig bra. Men vis jeg har en god følelse så går det ikke så bra. Så vi får se!!  Fine Talvik!

  Hei!

  Har vert en relatift kjedelig dag, og vis jeg øver masse i dag kommer jeg til og glemme alt til i morgen. Skal ned på skolen til kvart på 10 i morgen og ha tentamenen i en halv time, så skal jeg hjemme igjen. Da jeg kom hjem i dag, var jeg ute med Sophie, men gikk ikke så langt fordi det var så guffent vær. Men det var ikke det jeg skulle frem til, jeg gikk opp på haugen som er her vedsiden av huset, ogda kunne jeg se utover Talvik, noe som gjorde at jeg så hvor fin Talvik egentlig er, så måtte ta noen bilder av bygda!  Hvor bor du? Synes du det er fint der?

  Søndag!

  Heisann!

  Vet det er dårlig bloggen fortiden, men er litt stress med disse tentamenene, så jeg låver at når disse tentamenene er ferdig så skal det bli bedere blogging. Men nå må jeg fortsette med engelsk muntlig tentamen!

   

   

  Hva gjør du fortiden?

  Er vist Søndang i morgen!!

  Heisann søte!!

  Har hatt skikkelig søndagsfølelse i dag, men er jo bare lørdag. Har vert inne mye av dagen og sett på Home&Away episoder!! Men vi har også vert en tur i butikken, og kjøpt is i det fine været!! HAr egentlig ikke noe spennende og fortelle, annet enn at jeg gleder meg til å skulle få fjernet tågskinnene (reguleringen), men noe jeg ikke gleder meg så mye til er alle tentamenene vi har i nesteuka! Men det går vel bra, får bare jobbe med det i hele morgen, og øve på Mandag så går det vel bra!!!!


  (Noen dager siden)

   

  Har du noe gøy og fortelle? Hva?

  Syyyyyyyk

  Hei, er sååå kjedelig og være forkjølet, jeg har bare sittet hjemme hele dagen. Nå sitter jeg og ser på Home&Away på youtube, noe jeg har gjort nesten hele dagen. Så jeg prøver og gjøre det beste ut av det å være forkjølet.
  Da har jeg sakt mitt for i dag, sååå HADE Peninger!!


  Hvordan har du hatt det i dag?

  Gratulere med dagen Norge!

  Heia, kom litt sent med gratulasjonen, man har vert så travelt i dag. Vi var jo i Alta og feiret 17.mai, og jeg gikk i tog fra bossekop til City noe som var gøy. har hatt en super dag i dag og håper du oså har hatt det.


  Hvor/hvordan har du feiret 17.mai?

  16.Mai

  Hei! Er jo 16.mai i dag og 17.mai i morgen, men alikevel føles det ikke som om det 17.mai i morgen, så det blir jo helt feil.
  Men til dagen i dag, har vert i Alta hos kjeveortopeden, og ha sa at reguleringen KANSKJE skulle fjærnes neste gang jeg skal dit, så jeg er storfornøyd. Etterpå var jeg på city, og etterhvert kom Marianne<3 så jeg hang med henne. og når vi kom jeg dro jeg ned i ballbingen på skolen med Mariel, og vi hadde det veldig gøy.


  Hvordan har din dag vert?

  Gøøøøøøøy!!! ;)

  Hehe Hei!

  Ikke egentlig veldig gøy, men hadde ikke noe bedre og skrive til overskrift. Har egentlig hatt ganske mye og gjøre de siste tiden, fordi vi har hatt prøver og sånt, og i neste uken har vi tentamener, så denne uken forbereder vi oss til tentamenene. Har blandt annet en engelsk muntlig tentamen som jeg burde skrive på, men får heller gjøre lit i timene vi har på skolen i morgen, og 17-Mai helgen.

  Forreste så har vi lakt planer for 17-Mai som jeg ikke har fortalt dere, vi har tenkt å dra til Alta til Tommy og Ann Kristin og ungene deres, me vi må først spøre om de har tid. Og da mens vi er der må vi også stikke innom Farmor. Såååååå.... det var alt jeg kom på og fortelle dere i dag, og det andre får jeg ta i morgen

  Hade alle søtingene!!!!  Hva er deres planer for 17-Mai??

  

  Artist!

  Hei!

  Siden jeg ikke har fortalt dere om min store lidenskap så tenkte jeg at eg skulle gjøre det nå. Min Lidnskap er da og synge, eller egentlig alt med musikk, men mest sang. det er det jeg elsker over alt på jord, me så er det denne seneskrekken som ødelegger alt. Men, hele livet mitt har jeg blitt fortalt at jeg er flink til og synge, og hele live mitt har jeg og musikken vert besevenner. Dette har gjort at jeg har lyst til og bli noe stor når jeg blir litt eldre eller kansje nå også, jeg har allerede bestemt hvilken linje jeg skal gå på videregående, og det er musikk, dans og drama, og dette har jeg tenkt til og følge. Musikken har vert der for meg hele tiden, i opp og ned turer,og den munttrer deg opp. Problemet er jo som sakt seneskrekk og den kommer av min lave selvtillit, som bare er blitt svakere og svakere etter at jeg begynte på skolen, så dette er jo også et problem. Men jeg har satt meg inn for at jeg ska klare det og da skal jeg gjøre alt for og lyktes!

   

  Hva er din store lidenskap?  Vert på besøk!

  Heisan alle søtingan mine!
  Nå er je akkurat kommet hjem fra Alta, der jeg var på besøk ho verdens beste Katarina<3
  Ellers har dagen kjempefin, men har ikke gjort så mye!!


  Hva har du gjort i dag?

  Ny svigersøster! :O

  Endelig, Knut Ivar og Lillianne, altså min bror og nå svigersøster, har forlovet seg. De fikk ringene i dag. Fikk litt sjokk, men er selfølgelig kjempe glad på dere vegne. Kjempe mange gratulasjoner til storebror og svigesøster <3

  Vet ikke overskrifta!

  Heisann!
  Er vanskelig med overskrifter, men men. Har ver ute i nesten hele dag, og ryddet i gjestehytta vår, sammen med mamma og pappa. Nå sitter vi nede hos Knut Ivar og Lillianne. Men skal vel sart dra hjem.
  Ellers er det kjempe godt med fri fra skolen.


  Hva har du gjort i dag?

  Yes, heeeelg!

  Endelig helg, og ferdig med prøvene som var i denne uken!
  Men så er det alle tentamenene i uke 21, jaja, det går vel bra det å.


  Hva har du gjort i dag?

  Sitter på skolen!

  Heisan. Sitter på skolen og holder på med et fremlegg som er i samfinnsfag sammen med 9-ende. Kjempegøy! :(

  Lekser!

  Hey!

  Nå sitter jeg og gjør en innlevering, og er nesten ferdig. Så blir bare ett bitterlite innlegg, Bare for og si hey!  Streeeeeees!

  Hei!

  Stresser litt nå, for jeg har sp mye som skal være ferdig med i mai måned. Vi har framføring av en power point og matteprøve i morgen, så holder på og forberede meg til det sammen med tusen andre ting. På torsdag har vi prøve i engelsk og i RLE så har liksom lest litt på det også. Pluss at jeg har en innlevering til fredag som er bare halv ferdig, og jeg har gjort ferdig den delen av en annen naturfags innlevering men den skal ikke leveres før i slutten av mai, og så er det enda en power point vi har i kunst & hondtverk som er om en kunstner som også skal være ferdig i slutten av mai begynnelsen av juni. så egentlig bare går jeg og venter på at skole året skal bli slutt!!!

  Men over til noe annet, i dag har vi hatt realfagsdag og har vert i fjæra litt utafor Talvik, det er sirka en halvtime tre kvarters gå tur. Der var det ment at vi skulle fiske 3 torsk, men det ble ingen. Istedenfor så øvde vi jentene på en av dansene til sommeravsluttninngen, så det var ingen dårlig dag, og vi hadde jo fint vær også selvom det blåste bitterlitt noen ganger!!

   

  Har du mye og gjøre på skolen?

  Video: Svar på spørsmålsrunden #1

  Hei her er svarene på spørsmålsrunden på video! Håper dere liker den!

  Veldig kleint!!

   

  Hva syns du?

  Kommer snart!

  Halloen!

  Har en spørsmålsrunde jeg ikke har svart på enda, men skal lage videoen snart tror jeg, vis ikke Birgit sier hun ikke har tid. Men fåreløpig skal jeg til henne snart så skal vi lage den !

  Ellers har det vert en sløve dag, kom ikke hjem før litt over halv to i natt og la meg ikke før to, så har ikke gjort så mye i dag. Men nå har dere ihvertfall noe og se fram til her på bloggenfor nå blir det jo en videoblogg!

  Snakkes søtingan mine!
  Gleder du deg til noe?

  Iiiiiiiiis!

  Hey!

  Har vert i bygda i hele dag, sammen med Mariel og Marianne, Elin og Monica, for de selte vaffler ved butikken. Da vi var der nede gikk jeg og Mariel og kjøpte oss is og satte oss i lag med dem, var gøy og være der sammen med dem for det var jo sol også, så ble ekstra fint. Mens vi var der nede fikk jeg melding om og være barnevakt kl 9 eller før i kveld, så det skal jeg!

  Ellers en super dag!   

  Hva har du gjort i dag da?

   

  

  Fredag og helg!!  Hey!

  Nå er det endelig helg igjen, og jeg tror faktisk ikke jeg skal til Alta i morgen men det får nå tiden vise! Da jeg kom hjem fra skolen i dag så hadde jeg så syyyykt ont i hode, så jeg gikk på rommet og skrudde av lyset og skrudde på natta musikk så sovnet jeg litt, og det var såååååå godt å få slappet av, så nå har jeg ikke ont i hode lengere!

  Har vert litt treg med de svarene på spørsmålsrunden men jeg har en avtale med at jeg skal gjøre det sammen med en annen så jeg venter på at hun skal ha tid, og det kan ta tid. Men den skal komme dere må bare vente litt til!

  Jaaaa...... det var egentlig det jeg skulle si det, da får jeg vel si hade for i dag da! HADE :)

  

  Ute i sola!

  Hey, alle søtinga!
  Vi hadde jo svømming i de to siste timene på skolen i dag, men siden jeg ikke kan ha svømming så gikk jeg tur i sola. Det var veldig fint og gå tur, meeen jeg må innrømme noe, det var ikke sol hele tiden, for det snødde mesteparten av tiden, så derfor måtte jeg ta bilde mens det enda var sol sååå... Men ellers har jeg akkurat vert i dusjen, og er alene hjemme for mamma og pappa er på foreldremøte på skolen.
  Forresten så hadde vi et fremlegg i samfunnsfag i da, og jeg fiiiiikk..............5 :D Skikkelig fornøyd.
  Snakkes allesammen


  PS. Svar på spørsmåls runden kommer om ikke så alt for lenge!


  Har du hatt en fin dag?

  Fin dag!

  I dag begynte vi jo på skolen igjen etter lang helg, og det er jo ikke så mange skole dagene igjen før det er sommerferie! Det blir godt!
  Her i Talvik så har vi det sånn at de som går i 10-ende er russ her, og de får låv til og dynke (de kan tømme/spyle vann på de i 8-ende) de som går i 8-ende, blant annet meg, for jeg går jo i 8-ende.
  Har akkurat kommet hjem fra Mariel, og vi hadde det koselig, og jeg var sammen med June, Maria og Mariel på skolen i dag.  Har du hatt en fin dag i dag?

  Daffedag!

  Hey!
  Nå er jeg akkurat sett på to filmer, fordi jeg kjeder meg sånn. Filmene het "Agent Cody Banks" og "The day after tomorow", og de var egentlig overraskende bra. Ellers har det bare vert en daffedag, vi har egentlig bare vert hjemme, men jeg har fått gjort litt fornuftig for jeg har støvsugd og ryddet på rommet. Vi var også på besøk hos Knut Ivar og Lillianne en tur, og når jeg kom hjem måtte jeg støvsuge under sengen min.

  Men da hadde jeg ikke noe mere og fortelle dere, såååå.............. Hade!

   

  Hva har du gjort i dag?

   

  

   

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits