• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Min (litt sene) 17.mai!

  Okay, så kommer jo litt sent med min 17.mai oppdatering, men det var fordi 17.mai kom litt brått på I år, så jeg nådde egentlig ikke skjønne at det var 17.mai før det var over. Siden jeg innerst inne viste at det var dagen til å pynte seg og veive et flagg mens man roper hurra til alle, så kom jeg meg opp gikk i dusjen også kledde på meg "finstasen" (har ingen bunad, og heller ingen "17.mai kjoler" så gikk egentlig bare I vanlige (Nye fra London) klær. Etter frokost og slikt kom Lars Martin, Sigurd Renee og moren til Sigurd Renee(altså min bror og hans unge) for å gå I tog, men siden det regnet ble vi sittende I bilen å se toget -med dem som faktisk gadd å gå, gå forbi oss. Selfølgelig matte jo mamma og jeg ut å vifte med flagget å rope hurra mens vi så på, vi kunne jo ikke bare sitte I bilen. Da toget hadde gått dro vi hjem igjen, og da besøket hadde dratt, dro vi til Alta å spiste på restaurant. That's pretty much it ;) hehe. Var ikke så interessant.

   

   

   

  Londonbilder del 2

  Lørdag 10/5

  Lørdags morgen/formiddag gikk til shopping, og vi jentene(og guttene) fikk handlet "en del". De var veldig fasinerende å se at de hadde sååå mange andre butikker en vi har (lever I en liten boble I Nord-Norge jeg), så man fant seg litt av hvert. Dette er alle posene til oss tre jentene til sammen.  Etter shoppingen tok vi turen innom Naturhistorisk museum, der det var stilt ut skjeletter av dinosaurer og dyr fra istiden, ikke egentlig så interessant som det høres ut :) Også hadde vi billetter til London Eye (det var høyt). Når vi kom til toppen av "hjulet" hadde man utrolig god utsikt over mye av byen, og siden vi ikke dro på kvelden når det var blitt mørkt kunne man se bygningene og kjenne dem igjen, men ville nokk heller drat opp I den på kvelden når man kunne sett alle lysine.

  Søndag 11/5

  Søndagen var vår siste HELE da I London og vi hadde bare en atraksjon igjen som sto for tur og det var The Tower of London som er hvor de to lille prinsene ble fanget og drept(vet ikke hvilke og når), et slott? som var utrolig stort men alikevell veldig lite, og for å komme dit gikk vi over Tower Bridge. Om kvelden denne dagen dro vi for å se London Eye, BigBen og alt annet I området I kveldslys. Utrolig fint!   

  Det var alle bildene mine fra London. Håper du likte dem!

  -Har du hvert I London? Har du lyst å dra dit?

  Londonbilder del 1

  Hei, da var jeg hjemme fra klasseturen til London. Vi kom hjem fra turen I går. Har hatt en helt utrolig fin tur, med mye å se og mye morro (tror faktisk ikke jeg har flirt så mye noen gang). Ble veldig mye bilder så  det blir hvertfall 2 deler. Reisedagene er det ikke noe å si om så jeg tar bare dagene imellom.

   

  Torsdag 8/5

  Vi var på Madame Tussauds og The London Daungeon. På Madame Tussauds var det masse voksdukker av kjendser, og vi fikk se e 4D film av superhelter dr vi ble sprutet litt vann på og sikt, den var faktisk overraskende bra, mens London Daungeon var mere skummelt, ubehagelig og luktet lik. På tur fra Madame Taussads og til London Daungeon kunne vi også se Big Ben og London Eye   

  Fredag 9/5

  På fredagen var vi på en dagstur. Denne dagsturen var med Evan Evans tours, og tok turen innom Windsor Castle, Roman Bath og Stonehenge. Guiden på denne turen var veldig engasjert og vant ofte på va hun skulle si I øyeblikket, så man fikk seg noen gode lattere I bussen på turen. Dette selskapet kan definnitift annbefales om du drar til London.   

  Klassetur snart!

  Hei, å god mandag. Nå er det ikke lenge igjen til jeg drar på klassetur. Jeg er så spent for jeg har ikke vært utenfor skandinavia før, så dette blir annerledes. Vi drar nå på onsdag, og jeg har faktisk alt klappet og klart allerede. Skal man på tur, så skal man på tur. Jeg blir selfølgelig å ta masse bilder på turen så jeg kan vise dere når jeg kommer hjem, og kanskje det til og med blir en video, både en med bilder og små videoer og en med innkjøpene, vi får se. Vi drar I 11 tiden på onsdag og blir til mandag, altså 6 dager, og har opplegget klart for hver dag.

  Men vent litt, jeg har jo ikke sagt hvor vi skal en gang. Vi skal til:

  -Skal du på klassetur? Hvor?

  Sunday is fun day

  Hei. åååh, det er så hærlig at sola er tilbake etter en kald vinter, og I dag har det vært så digg å ha besøk og kunne være ute på værandaen uten å gå I bobblejakke og utebokse. Denne helgen har det egentlig ikke skjedd så mye. Jeg har storsett sittet å skrevet på noe oppgaver, en I musikk og en I engelsk, men nå som jeg er ferdig nyter jeg det som er igjen av langhelgen. Ha en SUPER søndag videre!

  -Hvorda er været hos deg?

  -Har du hatt langhelg?Hva har du gjort?

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits