• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Henger langt etter....#lykke

  Haha, jeg må bare flire litt for det er bestandig slik at jeg får ting som er på "mote" langt etter at de har vært det. I går var jeg å fikk meg mine første par med Converse noe som var ganske stort for meg, men de er vel egentlig snart gått av moten. Hvem bryr seg? de er gode å gå med og jeg liker dem. Har aldri en gang prøvd på et par Converse før i går, og det er mye fordi de er ganske dyre(selv om de ikke er så dyre, haha) å det har ikke vært noe jeg har hatt veldig behov for å bruke penger på.

  Men nå som jeg da har et par GRÅE Converse så er dette sko som jeg blir å bruke til litt mer fint bruk og når vi er på ferie. Det er fordi de koster mye og jeg vil ikke ødelegge de. Det høres kanskje dumt ut med jeg vil faktisk beholde disse skoene så lenge som mulig. Jeg er utrolig fornøyd med dem selv om jeg ikke har gått med de skikkelig enda, og jeg gleder meg masse til å bruke de i sommer.

  De er fra Skoringen og kostet 699,-  Fotoshoot

  Hei der.

  For et par dager siden hadde jeg en liten fotoshoot, så det var det jeg tenkte å vise dere. Dere skjønner at akkurat nå sitter jeg på skolen og trodde jeg skulle ha første time, men det viser seg at jeg ikke har time før 12:10 og da har vi matte. Så derfor fant jeg tiden til å blogge litt.

  Fossbilder fra helgeturen  Gratulerer med dagen hele Norge!

  Hei alle sammen og som overskriften sier Gratulerer med dagen!

  Denne 17.mai helgen ble ikke helt som alle andre, vi dro nemlig på en liten campingtur til Skibotn. Er bestandig like koselig å dra til Skibotn å overnatte på Olderelv camping, jeg digger virkelig den plassen. Sist gang jeg var der fikk dere en liten video derfra og likt med den gang har jeg også denne gangen tatt masse bilder og mange videoer. Dere får i hvert fall bildene nå.

  Har dessverre ingen 17.mai bilder til dere i og med at jeg har sittet i bil nesten hele dagen, så det får vi ta igjen til neste år eller en annen anledning, hehe. Dere får kose dere med disse bildene fra tidligere i helgen å ha en fantastisk 17.mai videre.

  HIPP HIPP HURRA!!!  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits