• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Overnatting!

  God morgen alle mine søte lesere.
  Skal til Alta i dag og, for vi måtte handle. Men så må jeg også mest sansynelig sende telefonen på reparasjon, for den begynnte og tulle så mye for ikke så lenge siden. Også skal jeg sove hos Marianne i Alta i dag. Jeg gleder meg kjempemasse til det, og jeg vet vi kommer til og kose oss.

  Snakkes.  Hva skal du i helga?

  Innkjøp 29.06.2012

  Har vært i Alta i dag, for det var noen små ting jeg måtte kjøpe før jeg skal på ferie. Så her er det jeg kjøpte!  2 for 149,- Cubus salg

   

   

  Hva syns du??

  7 Dager igjen!

  Hei, nå er det bare en uke igjen til jeg skal reise til Tønsbærg. Gleder meg så syyyyyykt mye til og dra dit, og kofferten er jo neste ferdig pakket! Har egentlig lite blogg inspirasjon nå fortiden, for det er ingenting som skjer. Så når jeg er i Tønsbærg så kommrr jeg til og prøve og ta masse bilder, og være en god blogger.  Ha en videre fin kveld!

  Har vært ute!

  Heisann!

  Før i dag så hadde jeg ingenting og blogg om, men så fant jeg ut at jeg ville gå ut en tur, for jeg kjedet meg sånn. Så jeg gikk ut, og hadde med meg musikken min, og bare gikk rundt. Var jeg en tur på Klokkarhøyden, og bare så utover Talvik, og satt der litt. Og etterpå gikk jeg opp på stor banene over oss. Men så ringte mamma og sa at jeg måtte komme hjem, så jeg sitter nå her og kjeder meg!

  Så god kveld allesammen!

   

   

   Hva har du gjort i kveld??

  Bilder fra helgen!

  Her er bilde fra da vi var i Målselv!   

  Hva gjorde du i helga??

   

  Tannreguleringa oppe er borte!

  Heia!
  Har jo vært i Alta, hos kjeveortopeden i dag. Og der fikk jeg tatt bort reguleringen oppe. Det er såååå godt at den er borte. Det eneste negative er at jeg må bruke en slaks plate. Den er gjennomsiktig så man ser ikke at man hsr den på.
  Så ellers hadde jeg ikke så mye og fortelle.


  Hade!!  Har du hatt/har regulering??

  Hjemme!

  Heisann! Nå er vi hjemme igjen, etter en alletiders helg. Var så masse nye folk og bli kjent med, så det var kjempe hyggelig. Tokk litt bilder og sånt, men det kommer i morgen.

  Natta.

  Ut på tur, aldri sur!

  Heisann folkens!
  Sitter i bilen på tur til Målselv, har akkurat hatt den første pausen på den 5 timer lange kjøreturen vår, så nå har vi akkurat kjørt fra storslett. Sitter og hører på musikk og ser ut på det fine været, for her er det sol å greier.
  Sto opp kl. 7 i dag fordi vi måtte holde et ''tidsskjema'', for kl. 4 i dag er det middag på hotellet vi skal på, sååå. Men det kommer vel en oppdatering når vi kommer dit.

  Ha en fortsatt fin Lørdag søtinger!

  Hoppsideisi!

  Heja!
  Overskrifta er helt merkelig, men bare skreiv det første jeg kom på.
  Skal til Alta i dag, og vi starter halv to, for mamma skal til tannlegen. Og vi skal hente farmor før vi kjører hjem, for hun skal sove her til i morgen og i morgen skal vi til Målselv på sånn slektstreff, og da må vi starte tidligst mulig og seines kl 8:00. Så det blir en lang dag i morgen.
  Vet ikke om jeg blir og kjøpe noe i Alta, men vis jeg gjør det så kommer det et innkjøp senere!


  Hva skal du i helga?

  Bloggfri

  Hey!

  Har ikke så mye blogg innspirasjon i dag, så tror bare jeg sier det blir bloggfri i dag. Har forresten vært i barnehagen i dag på sånn sommerfest, og har hatt Markus her, og det er det eneste som har skjedd!  Sommerferie!

  Heja!

  Er såååååå glad nå, for å er det endelig sommerferie og jeg bare sitter og chillern. Egentlig så synes jeg at dette året har gått så utrolig fort, og kan ikke fatte at det allerede er sommerferie, jeg synes liksom det var bare for noen uker side at vi begynnte på i 8. Så tiden har gått fort, men er glad det er over. Og gleder meg til jeg skal til mormor og bestefar i ferien.

  Må bare fortelle dere noe før jeg poster dette innlegget. I helgen ska vi på sånn slektstreff i Målselv, så det blir koselig. Men grunnen til at jeg sier detter at det ikke er sikkert jeg får blogget da, bare sånn at dere ska være ops på det, men det kan j også være at jeg får blogget, for jeg har jo med meg telefonen!   

  Har du sommerferie??

   

  

   

  Sommeravsluttning

  Hey!

  Nå har jeg akkurat vært på sommeravsluttninga, men det betyr ikke at jeg kan såve lenge i morgen, for vi har fortsatt en dag igjen og det er i morgen. Men heldigvis får vi gå kl 10:30 i morgen. På sommeravsluttninga måtte alle klassene utenom 10 framføre et nummer, og vi var sist men kan ikke akkurat si at det er det beste vi har prestert, men men, akkurat nå er det eneste jeg tenker på, SOMMERFERIE, som vi har etter i morgen. ÅÅÅÅÅ, det kommer til og bli sååååå digg.

   

  Er litt rød i ansiktet men det er fordi jeg var skikkelig var!

   

   

   

  Har du sommerferie?

   

  

  Innkjøp 18.06.2012

  Har vært i Alta i dag, for jeg skulle til lege og til kjeveortopeden. Og hos legen måtte jeg enda til ta blod prøve. Men men jeg åverlevde ihverfall, og det er jo det viktigste. Men i morgen har vi sommeravsluttning på kvelden, så derfor får vi gå etter 3 time i morgen. Og siden vi skulle ha på oss shorts og en overdel, så måtte jeg kjøpe meg en overdel og det fant jeg, så her er den.


  149,- H&M

   

  Den er finere i virkelig heten men

  Hva syns du??

  

  Gratulerer med dagen!

  Heya!

  I dag har min bestefar bursdag så ville lage et innlegg til han i dag og si, gratulerer så kjempemasse med dagen bestefar, og sees når jeg kommer dit, Glad i deg <3 Men har ingen bilder av han så slenger med et bilde fra der de bor.

   

  Grillings!

  Heya folkan!

  Har vært strålende vær i dag, med sol og greier. Men nå er det litt overskyet. Og derfor bestemte vi oss for at vi skulle griller i dag, og det gleder jeg meg kjempemasse til, så må gå for maten er ferdig nå. Hade søtinger!!!

   

   

  Griller dere i dag?

  

  Nytt design!

  Heya!

  Endelig har jeg funnet et nytt design, var så kjedelig det andre, jeg ville nesten ikke selv engang se på bloggen, for det var så gammelt. Men nå er det et nytt design som er mye finere, og det eneste som mangler nå er header!   

  Hva syns du?

   

  

  Innkjøp 16.06.2012

  Heisann!

  Dro til Alta tidlig i dag, vi dro allerede kl.09:00, og det var bare for at mamma skulle kjøpe blomster og komme seg hjem tidlig for og plante dem. Men da vi var der inne måtte vi vente på farmor for hun skulle handle også skulle mamma kjøre henne hjem, så i mellomtiden gikk jeg på Cubus for jeg trenkte en ny bukse, men fant jo selfølgelig litt mere:

  149,- Cubus  149,- Cubus

   

   

   

  Hva syns du?

  

  Herlig meg helg!

  Jaja det var nå også en måte å ta helg på, vi satt tre stykk igjen på storsia, og hadde ikke fådd beskjed om at vi kunne gå hjem, så vi gikk ikke før kl.13:00, og da vi sku spørre om vi kunne gå hjem så va det ingen der, og alle hadde gått hjem, og den eneste våksne som var der var Elise og noen SFO unger. Men men sånt kan skje, og vi hadde det jo fin der vi satt å så på film, så.......

  I morgen skal jeg og mamma til Alta for og kjøpe blomster, og vi må stå skikkelig tidlig opp, vi må kjøre kl 9, så da skal hun hvertfall ikke si at jeg har såvet bort dagen. Men noen dager må jo bare være sånn. I Talvik er det grått vær for tiden og håper det kmmer sol snart for jeg har lyst til og gå i shorts og sole meg så jeg blir brun på leggene, for der er jeg hvit for tiden.

   

  GOOOOOD HELG!!!
  

  Passende overskrift "her"

  Heisann dere.

  har vært en veldig avslappend dag på skolen i dag, fo det var bare 6 stykker på storsida i dag, og det var de som ikke skulle være med på overnattings turen, og blandt dem var jeg. Så i første og andre time bare slappet vi av for det var ingenting og gjøre. I tredje time prøvde vi og få till og se på film, men det funket ikke så fikk ikke gjort noe da heller, Men i fjerde time begynnte vi og se på film, og da filmen var ferdig (kl.13:00) fikk vi låv til og gå hjem, så kan ikke si at det har vært en fæl dag. Og jeg må si att filmen var ikke så dårlig den heller. Så alt i alt var det en "koselig" dag, kan man vel si!  Hva har du gjort i dag?

  Kinarestauranten!

  Heia!
  Har vært i Alta en snar tur i dag, og mens vi var der dro vi og spiste på kinarestauranten. Og da vi kom ut igjen var alle stapp mette, men maten var kjempegod!!
  I går bestilte mamma og pappa flybiletter til oslo til meg, og jeg skal dra 5.juli så det gleder jeg meg masse til. Pluss at det bæir FØRSTE gang jeg tar flyet alene til mormor og bestefar. Men gleder meg masse og det er jo det viktigste.!  Har du noen gang spist på en kinarestaurant?

  Idrettsdag!

  Heisann alle mine søte lesere!
  I dag hadde vi idrettsdag på skola, og der hadde vi lengdehopp, kasting, natursti og vi måtte springe 60 meteren. På slutten spilte vi fotball kamper, og den siste kampen var mellom utvalgte elever og lærere. Og uheldig vis vant lærerne. Men det possitive var at det var kjempefint vær med sol og greier, og nå regner det plutselig.
  Nå sitter jeg nede hos Knut Ivar mens de er på bjørkelitin, for det er jo tretoppers denne uka så de holder på med den, og derfor sitter jeg barnevakt for markus, og koser meg med og se på TV.


  Har dere tretopprs turer?

  Akkurat slått av datamaskinen!

  Hehe, er egentlig en helt teit overskrift, men det er fakta for jeg har akkurat slått av, da gidder jeg ikke slå den på igjen for det tar så lang tid, så da tar jeg heller og mobilblogger istede.
  Har holdt på med bloggen en god stund, og har endelig fått til. Det er ikke mange endringer men noen, så håper dere liker de endringene som er!

  I morgen har vi idrettsdag på skolen, og da skal vi være på bana over oss. Og på slutten av dagen skal vi spille fotballkamper!  Har dere idrettsdag på din skole?

  Noen som vet.....

  Trenger litt hjelp her. Jeg prøver og få til stor bokstav i overskriften. Nå har jeg jo bare små bokstaver, men jeg vil at første bokstaven i overskriften skal være stor som dette "Noen som vet....." Nå er det jo slik "noen som vet.... Men jeg får ikke til, så jeg hadde håpet at noen viste hvordan man får det til, og kan i det til meg!!!!

  Vær så snill trenger virkelig hjelp.

  Og forresten så vet jeg at designet er litt kjedelig men jeg finner ingen gratisdesign som jeg kan bruke. Så vis dere vet om noen som kan lage et fint design til meg uten at jeg må betale så hadde det også vært fint!!

  TUUUUUSEN TAKK!!!  God søndag!

  God søndag alle sammen!

  I dag er det litt overskyet her i Talvik, men har vært bra temperatur. Må dessverre skuffe dere og si at jeg ikke hr noe gøy og fortelle dere, me jeg kan jo lette stemningen med og si at om 1 og en halv uke er det.................Wait for it!..............SOMMERFERIE!!!!!!!. Det kommer til og bli sååååå herlig og ha sommerferie, og jeg vet at disse dagene kommer til og gå ganske fort, eller...... kanskje sakte, vet ikke helt. Men det er vert det, for ska jo til Tønnsbærg i ferien, og kanskje jeg får møte en slektning av mamma som bor i Canada, for han skulle vistnokk reise litt rundt, og skulle ta en tur til mormor og bestefar, så håper je når og treffe han!!

  Ha en fortsatt fortreffelig Søndag!

  Og forresten så har Camilla, en god venn av meg bursdag i dag, såååå gratulerer med dagen Camilla :) ILU <3  June og Camilla! <3

   

  Ha en super dag Camilla!!!! ;)   

  Innkjøp 09.06/2012

  Hei.

  Har vært i Alta i dag, og handlet litt for pengene jeg fikk i går. Var ikke så mye jeg kjøpte men det var litt. Har vært en fin dag, og denne helgen begynner også tåppturene, men det får du sikkert høre mere om senere.  30,- Nille  249,- Bik Bok  249,- Bik Bok

   

   

   

  Hva har du gjort i dag?

  Ikke noe!

  Heisan!
  Har egentlig ikke noe og snakke om idag, men det er ihvertfall helg og det er herlig.
  Akkurat så er jeg hos Knut Ivar og Lillianne og sitter barnevakt. De har jo to dyr nå, en hund (Kaisa) og en katt (Pusi). Men siden jeg er allergisk og redd katter så er den ute på gangen, mens Kaisa er her sammen med meg og koser seg med beinet sitt, og jeg ser på TV.
  I dag ordnet vi også med pengene Lars Martin skylte meg så jeg har fått dem, så i morgen skal jeg til Alta og se om jeg finner en bukse, for det trenger jeg!


  Fin fredag allesammen!

  Prøving og feiling!

  Hei.

  I dag fikk vi øve ganske mye på det vi skal framføre på sommeravsluttninga. Og nå er det blidt ordnet sånn at jentene er for seg og guttene for seg, og vi hadde det kjempe gøy på øvingen, og tror det kommer til og bli en bra fremføring.  

  Har hatt en video her, og de som har sett den var heldig, for nå har en av dem som ikke var seende på den, sakt jeg ikke får ha den her, så måtte bare legge til et bilde der.

  Er ikke relatert til temaet men jaja!

   

   

  Skal dere ha sommeravsluttning på din skole?

  Ute med Sophie!

  Heia allesammen!
  Har akkurat vært ute med Sophie, hunden min. Og vi gikk inn til storvannet. Så har jeg spist litt is. Egentlig har det vært en kjedelig dag, for jeg er blitt kraftig forkjølet igjen, men va på skola i dag og kommer nok til og gå på skola i mårra å.
  Har egentlig allerede begynt og tenke sommer, å den e jo ikke så langt unna så.......gleder meg!  Har du vært/er syk?

  Soling på skolen!

  Hei!
  At solen har kommet er herlig, je sitter ute og soler meg nå som jeg har kommet hjem. Har hentet Markus i dag også, så han fær nu å sprade rundt her, mens han spiser knekkebrød!
  I siste timen i dag, fikk vi gå ut og sole oss og lese en bok, men jeg tror mesteparten bare solte seg. Egentlig tror jeg hele skolen var ute da! I hverfall Simone og dem, for jeg og Simone solte oss på SFO trappa!


  Har du sol hos deg?

  The sun is here!

  Heisann mine fantastiske lesere!
  I dag har det vært en solfylt dag, helt til nå får nå gikk akkurat solen ned! Etter skolen kom Kathrine til meg og vi spilte ping pong, lekte med Sophie og hadde det kjempe gøy. Så har vært en fin dag ellers!  Hvordan har din dag vært?

  Har vert i Konfirmasjon!

  Heia bloggen!

  Har vært i konfirmasjonen til Katarina i dag, og har hatt det kjepekoseli, har spist middag og dessert der de hadde, tror det var nesten 13 kaker, men alt ble jo ikke spist opp. Jeg har også møtt mange jeg ikke har sett på en stund. Så har hatt en alldeles fin dag, med masse god mat. Og det virket som om Katarina også hadde det, hun som fikk masse penger, og annet. Har tatta masse bilder også!  Hva syns du??

   

  Bilder fra i går!

  I går var jeg ute sammen med beste Katarina<3 og vi hadde en "foto shoot" neden for skole ved et tre, så vi hadde det mye gøy der, og to masse bilder.'
  Hva syns du?


  Innkjøp 01.06.2012

  Hei!

  Sorry for ingen blogging i går med vi har ikke hadt nett i Talvik på tre dager, på grunn av en traier som har kjørt ned den der stolpen, så alt nettet er kuttet. Men var i Alta i går etter skolen og måtte kjøpe konfirmasjons gave til Katarina, så det har jeg gjort og samtidig fant jeg andre ting jeg hadde lyst på, og jeg hadde litt penger igjen på gavekortet så jeg kjøpte, to armbånd og et smykkestativ!  10,- stk H&M salg  59,- Nille 

   

  Hva gjorde du i går??

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits