• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Musikk tips :)

   

   

   

  -Hva syns du?

  -Har du noen forslag?

  Nytt header :)

  Dette er faktisk første gang jeg lager et eget header, jeg er litt treg så jeg har ikke fått til før! Men nå har jeg laget det. Det er litt for lite til det headeren egentig skal være, men det gjør vel ikke noe?

   

  -Hva syns du?   

  Grillkos med familie!

  Hei, har hatt litt familie på grilling i dag. Det var familie fra pappa sin side, som søstrene hans, moren hans og svigerbroren hans. Var kjempekoselig å ha dem på besøk! I går var jeg å pappa å hentet dem på flyplassen å kjørte de til plassen de skulle være på, åsså fikk de låne den ene bilen vår så de skulle kunne komme seg litt rundt :) Nå har de akkurat dratt herfra, for farmor var så sliten, men det var veldig hyggelig å ha dem her!

   

  -Hva har du gort i dag?

  

  New shoes <3

  Heei <3

  Har vært en tur i Alta i dag for det var noen sko jeg ville kjøpe meg. Jeg er ikke vant til å gå med høyhelte sko, men nå har jeg kjøpt meg noen jeg syns er kule! :)

  499,- Økonomisko

   

  -Hva syns du??

  

  Bilder 26.06.2013  outfit 24.06  Markus <3

  Markus har blitt klippet i dag, av sin Bestemor. Søringen min ble såååå kjekk etter klippen! Åsså måtte pappaen styler håret hannes!! Se så kjekk han er! <3

  Avslutning på skola!

  Hei, i dag har vi avslutning på skola. Den er kl 18:00, så det er litt lenge til. Men jeg skal ut med avisen snart så jeg er allerede klar! Selv om det er avslutning i dag har vi en liten skoledag i morgen også for å få karakterutskriftene og si god sommer! Men i dag er siste dagen til 10. Klassen!
  Vi snakkes seinere!
  -Har dere avslutning? Når da?

  Idrettsdag på skola!

  Hei, nå er jeg kommet hjem fra skolen, og i dag hadde vi idrettsdag oppe på fotballbanen over der jeg bor! På den dagen har vi flere stasjoner vi skal innom, som å hoppe lengde, springe lengde og kaste "lengde". Så til lunsj har vi bål kos og slikt!!

  Lørdagen

  På Lørdag dro vi til storslett, å på vei dit så vi faktisk en bukk (dyret) den var skikkelig stilig, så jeg bare måtte ta bilde av den selv om den så litt skummel ut. På storslett ar vi innom mange plasser, blandt annet på et garasje salg, der jeg fant en skikklig stilig  (syns jeg) rosa radio som de solgte for 100,- så jeg fikk kjøpe den, å nå sitter jeg å hører på den. Om kvelden på Lørdag grillet vi i grillstuen på campingplassen og hadde det fint der, med litt grønsaker og dipp og potetgull og dipp, før vi måtte rømme ut derfra fordi det ble for mye røyk!

  Noe artig jeg klarte å gjøre i går er at jeg hadde fixet meg og ordnet i campingvognen, og skulle gå ut og opp til mamma og pappa som var hos naboene, men da jeg skulle gå ut døren bokstaveligtalt trynte jeg ned den lille trappen, å tok døren med meg. Så der lå jeg med døren over meg å prøvde å rope etter mamma og pappa som ikke hørte meg og ikke hadde telefonen med. Når jeg kom meg opp å sa hva som hadde skjedd til dem begynte de faktisk bare å flire. Så sånn kan det gå!! Gikk jo bra da, men gjorde litt vont i hode og slikt!!

  Har alt i alt hatt en veldig fin helg. Nå er vi kommet hjem og jeg bare slapper av!

   

  -Hva har du gjort i helga?

  

  Fredagen

  Hei, er hjemme igjen nå, men jeg tenkte jeg kunne legge ut to innlegg forde. Ett fra Fredag og ett fra Lørdag med bilder og slikt. På Fredagen var jo da vi fro på tur, vi dro til Oksfjord camping. På campingen var det kjempekoselige folk og om kvelden koset vi oss max.

  Her er noen bilder fra fredag!  Helgetur

  Heia, i helgen skal vi på champingtur å vi kommer hjem på Søndag. Jeg vet ikke om det er Internett på plassen bi skal bære så derfor lager jeg et innlegg nå, siden jeg mest sannsynlig ikke får blogget i morgen. Så vi snakkes!!

  -Hva skal du i helgen?

  quotes
  -Hva syns du?

  Sol igjen!

  Bilder fra turen.

  Vi var på overnattingstur på Pabakkvannet, for vi kunne ikke være ved Hovdenesvannet. Vi gikk tur og slikt opp til Stabbhaugen og hadde det koelig!  Overnattingstur

  Hei, tenkte bare å stikke innom go å si at jeg skal på overnattingstur fra i morgen til onsdag, så det blir ingen blogging i morgen! Men jeg skal ta masse bilder på turen å legge ut etterpå! ;)

  Bilder fra dagen!  -Hva syns du?

  -Hva har du gjort i dag?

  

  Outfit 06.06.2013   

  -Hva syns du?


   

  Grillkos

  Hei, da har vi grillet og koset oss. Spist mais, biff og pølser. Namm namm kjempegodt. Fin og varm sol er det også. Mormor og Bestefar er enda her, så det er veldig koselig. Men nå må jeg gjøre ferdig en presentasjion til i morgen.   

   

  -Hva har du gjort i dag?

  

  Heia!

  Heia, vet jeg ikke blogger veldig bra for tiden, men det har vært veldig mye nå, pluss at inspirasjonen min ikke har vært på topp. Men noe jeg kanfortelle er at jeg hadde enutrolig fin dag på søndag (Konfirmasjonen min). Å vet dere hva..... jeg fikk faktisk et speilrefleks kamera i gave hos mamma og pappa. Ble suuuuuper fornøyd å bruker det masse, har også allerede kjøpt et nytt objektiv til den som er 55-250 mm. åååååh jeg er sååå fornøyd.

  Det var det jeg har for denne gang. På bildet nedenfor ser du kameraet mitt. :) Elsker alle mine lesere!!

  Konfirmert!

  Hei, da var jeg konfirmert, kan sikker legge ut noen bilder fra det senere, men ikke i dag! Har hatt en vidunderlig dag med familie og venner. Har fått masse fint å er kjempefornøyd ;)

  Klar til konfirmasjon!

  Hei, da har vi vært å ordnet til konfirmasjonen min. Bordene og alt ble veldig bra! Gleder meg til i morgen :)
  God natt alle :)

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits