• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Rekeaften med family'n

  Hei, da har akkurat reke besøket vårt dratt (haha "rekebesøk" XD). Nei, Tommy, Ann-Kristin og Tonje har vært her å spist reker i dag som det har vært så fint vær, noe som var en veldig etterlengtet rekeaften. Har også vært å kjørt en del i dag, og på en av turene (eller egentlig to) kjørte vi langs vannkanten, hvor vi så flere ender som jeg var nødt å ta bilde av. Nå senere på kvelden kom også Tom-Sander en tur, med en venn han er på hytte hos her i Talvik, og det ble mye latter og gøy. Blant annet prøvde han mine nye høyhælte sko, som ikke en gang jeg selv kan gå på. Han så rett og slett bjutifull ut (beautiful), hehe vi snakkes, god helg alle samme.!


  Absolutt nydelig!!!....;)

  -Bruker dere å ha rekeaften?

   

  Sankthansaften

  I dag på St. hansaften har Talvik en tradisjon med at vi har felles bål og grilling nede på vår brygge for de som ønsker det. Dette e en fin mate å møte folk på som vi var med på I dag. Var fint å se at så mange utenfra også om hit for å feire St. hans. Ble et bra bål og god mat som vi hadde med oss å grille selv om jeg ble våt da en unge hoppet I en sølepytt som jeg sto ved for å ta bilde av bålet, hehe (overlevde!) ;) Vi blogges.

  -Hva har du gjort i dag for å feire?

   

  Ferdig med ungdomsskolen

  Hei, på torsdag var siste dagen min på ungdomsskolen. Veldig merkelig I og ikke skulle se de folkene hver dag lengere, blir noe å venne seg til. Siden vi var ferdig på torsdag fikk vi også utdelt vitnemål på avsluttningen på kvelden. Til vår avsluttning hadde vi bedt noen av lærerne vi har hatt, så var fint å få sagt "hade" til dem da. Tenkte bare å vise mitt antrekk den kvelden og hvordan kaken vår så ut :) Var mye styr for å få kaken ordentlig, hehe, for de som skulle lagen den skjønte ikke helt hvordan vi hadde ment det, og selv om en I klassen hadde laget en tegning, så var det litt vanskelig å forstå at det skulle være en twitter status når ingen av dem hadde hørt om twitter en gang. Haha, men kaken ble fin alikevell.

  -Har du fått vitnemål?

  Ett "nurk" til

  Hei på deg! Nå har det gått en stund siden sist, så da tenkte jeg at jeg skulle fortelle noe som skjedde her for en stund siden. Jeg har nemlig fått ett nytt tantebarn. Det er Knut Ivar og Lillianne som har fått en jente. Ikke for at det er noe galt med gutter, for de guttene I familien er de skjønneste ever, men det er fint å få litt flere jenter også. Hun er så søt og skjønn og skal hete Stine <3 og hun hadde en utrolig stolt storebror da vi dro til sykehuset for å hilse på, veldig søtt å se dem sammen.


  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits