• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Midnattssol i nord   

  Kautokeino for the weekend

  Hei der alle dere!

  De siste ukene har gått kjempe fort egentlig og det er jo faktisk sommerferie allerede. Vi drar ikke på ferie enda fordi mamma og pappa enda har jobb, men om ikke mange ukene blir det godt å komme seg bort. Siden vi ikke drar på ferie enda så tok vi en liten helgetur til Kautokeino med ny campingvognen vår, noe som ble en overraskende bra tur. Jeg var nemlig litt usikker på om jeg skulle bli med fordi jeg har vært så klumsete i det siste og klart å vrikke samme foten 2 ganger i løpet av 2 uker. Første gangen skulle jeg på jobb, og så når ankelen endelig hadde begynt å bli bra igjen og hevelsen hadde gått ned dro jeg på volleyball trening og gjorde det igjen. Jeg skjønner ikke hvordan jeg får det til, haha.

  Men i hvert fall så hadde jeg på grunn av dette litt lyst å bli hjemme å ta det med ro, men heldigvis bestemte jeg meg for å bli med. Vi dro nemlig til Juhls Sølvsmie. Når vi kom dit husket jeg at jeg hadde vært der før, og tok jo selvfølgelig med meg noen småting hjem bl.a et sølvhjertesmykke med en lyseblå sten i som pappa var så kjempe snill å kjøpte til meg. Ikke bare har de smykker og slikt der, men de har faktisk høner, haner, sauer og en vær i tillegg. Denne plassen anbefales å stikke innom om du er i nærheten.

  På campingplassen vi lå på var det utrolig fine omgivelser å ta bilde i, pluss at vi var så heldig at vi lå rett vet et lite vann og på dette vannet var det ender som lå å seilte rundt noe som også var et veldig fint bildeobjekt.

  En liten skogstur

  Haha, var faktisk akkurat på en liten skogstur. Jeg har vært så interessert i å ta bilder av fosser for tiden. Så var jeg ute å kjørte en tur å på turen så jeg en foss i fjellsiden som jeg bare måtte gå litt opp i fjellet for å se hvordan var, og fikk da også noen fine IPhone bilder i samme slengen. Ble noen selfie bilder men det går vel greit?

  Jeg tror grunnen til at jeg liker de fossbildene er som dere har sett på andre bilder jeg har lakt ut, at jeg får den effekten i vanne. Den "krusingen'. Har dere noen fine objekter og tips til hva man ellers kan ta bilde av f.eks i naturen? Vet det finnes tusen ting, men bare kom med ideer!

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits