• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Video: Lettere med en videoblogg!!

  Video: En liten update!!

  Vil lese din blogg!!

  I dag har jeg ikke noe og snakke om så da vil jeg i stede for og snakke om noe helt bull shit, så vil jeg lese din blogg.Så bare skriv din bloggadresse i kommentar feltet så skal jeg lese din blogg, og kansje det til og med blir en ukensblogg greie på bloggen min også etterhvert også. Men det får vi se etterhvert!!!!  Sent innlegg!!!

  Heija, blir et sent innlegg i dag, eller kanskje ikke så sent. Men har likom ikke fått til og gjøre det før nå. I dag sto jeg opp ganske sent, og da jeg hadde stått opp sykklet jeg meg en tur innover vassbotten. etter det var jeg bare hjemme en stund, også dro jeg opp til naboen sammen med mamma og pappa, og hilste på dem og babyen deres. Så det var veldig koselig. Ellers har jeg ikke gjort så mye egentlig, men har det fint med ferie!!!

  På city med Camilla!!

  Hei, har vært i Alta i dag, og da jeg kom dit ringte jeg Camilla og spurte om hun ville komme net på City, og det gjorde hun. Så vi gikk rundt og skravlett og lo lenge, og vi tok oss en milkshake. Men så ringre mamma og da måtte jeg komme til dem, for da var det ikke lenge før vi skulle hjem, og jeg på jobb. Fikk ikke kjøpt noe heller, for jeg har ikke penger så gleder meg til jeg får lønn!!

  Men nå skal vi spise reker og kose oss, sååååå......... snakkes alle min kjære blogg lesere!!


  Har du vært i byen i dag??

  Lite og snakke om!!

  Hei,
  For tiden har jeg veldig lite og snakke om, fordi det ikke skjer noe i livet mitt, annet enn at jeg sover spiser og går på jobb, og mellom det holder jeg på med dataen. Egentlig så venter jeg vel på at noen av vennene mine skal komme fra ferie så jeg har noen og henge med!!


  Hva gjør du i ferien??

  Bloggfri!

  I dag har jeg ingenting og fortelle så derfor sier jeg at det blir bloggfri, så snakkes i morgen allesammen!!

  Innkjøp 24.07/2012

  I dag har jeg vært i Alta, var bare en snar tur for jeg måtte jo tilbake for og gå med avisen, me jeg fikk kjøpt en ting!!

  29,90,- BikBok salg

   

   

  Hva syns du??

  

  Første dag på jobb!

  I dag var første dagen min på jobb. Og jeg går da med avisen her i Talvik. men går bare på den ene siden av brua da!! Skulle egentlig gå selv, men siden jeg har forstuet foten kraftig, så hjalp pappa meg med og kjøre meg rundt. Etter sommeren har jeg da fast jobb, men bare 50% stilling, så jeg deler ruten med en i klassen. Jeg hadde jo et valg om jeg ville jobbe halv eller hel stilling, men jeg tenkte at jeg ville ha litt fri også, for jeg er jo fortsatt ung, og vil gjerne ha et liv i tillegg til at jeg har lyst til og tjene penger, så nå har jeg det. Vi går annenhver uke, så den uken skolen begynner skal han i klassen gå og uken etter skal jeg gå, og sånn fortsetter det framover!!!  Foten min, når den var på det værste!!!!!

   

   

   

  Har du en jobb??

  

  Jobb i morgen!

  Hei, nå er vi hjemme igjen,etter en kjempefin camping tur. Kan ikke si at vi har hatt så fint vær, men det har vært en fin tur. Nå er forresten ferien min ferdig, for i morgen begynner jeg på jobb, og da skal jeg gå med Avisen i 4 uker, så begynner i morgen kl. 5.

  Kjapt innlegg!!!

  Hei!
  dette blir et veldig kjapt innlegg, for det er ikke trådløst nett her, så bruker penger!
  Mem i dag dro vi fra Skibottn og startet hjem over, og ligger nå på Fosselv camping. Vi spiller 10 000, så snakkes i morgen for da kommer vi hjem!

  Hade!!

  Spiller jo 10 000 og jeg fikk 1500 :)

  Findland!

  Heisann!

  I dag har vi vært en snar tur i Findland, og der var det egentlig ikke noe og se, for vi dro ikke så langt inn! De var bare en en halv time dit inn, så vi ble ikke så lenge der! Da vi kom tilbake dro jeg på en sånn oppe pute de har her, og der traff jeg en jente som jeg har hengt en del sammen med, og etter at vi hadde håppet en stund skulle jeg bare tøyse litt, men da klarte jeg og vrikke foten, så å halr jeg nesten som en stor kul av hovenhet, så vi fant ut at vi skulle gå til henne istedet for og hoppe. Men da vi var på tur dit, måtte vi stoppe for da så vi et skikkelig søtt ekorn, og det MÅTTE vi jo bare ta bilde av. Etter at vi hadde vært sammen ganske lenge måtte jeg hjem og spise for vi hadde laget grillmat!  Regnvær!

  HeiHei!

  Har bare vært ved vognen i dag vi! Og det har regnet en del også i dag, så når vi holdt på og sette opp forteltet begynnte det og sprutregne. Og når vi skulle sette i pluggene, ble vi klissblaut både jeg og pappa! Ellers har vi koset oss med kjeks og ost, og spilt 10 000, og da vant jeg. Så nå e det vel ikke så lenge før vi går og legger oss. i morgen kommer Knut Ivar, Lillianne og Markus hit, men de kommer ikke før på kvelden, så på dagen drar vi til Finland, og er der litt, så skal vi vel grille litt også i morgen!!

  Molund gård!!

  Heisann.

  I dag har vi vært i Målselv, på Runhaug Gjestegård, og hos Liv-Jorun. og etter at vi hadde vi vært hos Liv-Jorun, tok de oss med opp på Molund gård så vi fikk se på bildeutstillinga som Cato og en venn av han har på Molund. Og jeg annbefalr og dra til Målselv i Troms og se på utstillinga. Cato har også fotokurs som du kan gå på viss du er der, så ta en tur, de har mange fine bilder og malerier der! Så akkurat nå sitter vi i vogna på campingplassen og koser oss, og spiller 10 000!

  Hva har du gjort i dag?

  

  Framme!

  Hei.
  Da er vi framme på Olderelv camping, og har ordnet vognen. Så nå sitter vi i vognene og slapper av.


  Er du på campingtur??

  Campingtur!

  Hei i dag drar vi på campingtur, og blir borte i noen dager. Og det kan være at jeg ikke får blogget mens jeg er borte, men jeg skal prøve! Ville bare si det. Vi har faktisk enda ikke helt bestemt hvor vi ska dra, men vi finner vel ut etterhvert!!!  Ha en fortsatt fin ferie allesammen!!!

   

  Innkjøp 16.07/2012

  Heisann

  Har vært i Alta i dag for og se om telefionen min var kommet, men det hadde den ikke, så da ble det litt handling!!  30,- H&M  125,- BikBok salg

   

   

  Hva syns du??

  

  Video: Innkjøp fra Tønsberg!

   

   

  Hva syns du??

  

  Sushi!!

  Har noe jeg ikke har nådd og fortelle dere, jeg skulle gjøre det på Torsdag men hadde rett og slett ikke tid, for jeg var ute sammen med Stine og noen andre, til langt på natt. Men jeg skulle fortelle at jeg spiste sushi for første gang på Torsdag, og fant ut at jeg har smakt mye bedere. Det der med fisk og sånt oppå risen var grei nok. Men det som hadde risen runt og frø utpå var ikke noe gode, så tror jeg bare holder meg til Norsk mat jeg! Jeg måtte jo faktisk spise vannmelon etterpå fordi jeg hadde spist de med frø til sist. Men det gjorde ingenting for vannmelonen var jo god da!

  Liker du Sushi??

   

  Smoothie!!

  Heisann!!

  Da har jeg og mormor kommet hjem fra byen, der vi shoppet litt. Og vi (jeg) har laget smoothie, så det sitter jeg og koser meg med nå, i varmen som er her nede!.

  Også har jeg jo glemt og fortelle dere at i går hadde Lars Martin (broren min) bursdag, og han ble 19år i går han.... Såååå gratulerer med gårsdagen broren min<33

  Sakkes folkz<3

  Manikyr & Pedikyr.

  Hei
  Har vært og tatt manikyr og pedikyr i dag, og det var kjempegodt og ha gjort. Nå skal jeg spise litt reker sammen med onkel og tante og noen venner av dem, så snakkes.


  Liker du reker?

  Dette bør du lese!!!!!

  Fant dette på www.siljeit.blogg.no, og har lest hele. Jeg synes jeg kjenner meg utrolig mye igjen i det jeg leste her, og føler med henne. Så håper alle dere leser dette, og tenker dere om. og håper det er mobbere som også leser dette, som kansje tenker seg litt om etter og ha lest dette, for dette går ikke an. Og jeg vet hvordan det føles!!!!

   

   

  Jeg har nesten hele livet mitt hatt et dårlig forhold til min egen kropp. Jeg får høre av mine nærmeste venner at jeg ikke er feit, eller at jeg er normal, men jeg klarer bare ikke å høre på dem. Jeg går ikke rundt og sutrer over at jeg er feit, for så å stappe i meg en pose med potetgull, nei. Av og til har jeg hatt perioder der jeg spiser sunt, og stikker og tar meg en joggetur. Det kunne jeg gjort i dag også hvis jeg ville, jeg har ikke noen problemer med det. Problemet mitt er at jeg føler at jeg ikke blir akseptert, det er alltid noe jeg gjør galt, eller noe jeg må fikse på på utseendet. Personen som ikke aksepterer meg, er meg... Ofte har jeg stått i speilet og sett på kroppen min, sakt for å prøve å overbevise meg selv "silje du er ikke feit" og endret mening tvert. Jeg har aldri vært den jenta guttene legger først merke til, og jeg har alltid vært usikker på meg selv. Ikke på innsiden, men på utsiden, og det har gjort mye med meg.

  Når jeg gikk i femte klassen, ble jeg mobbet til jeg begynte i syvende klassen, jeg ble venner og uvenner hele tiden med mobberne, og klarte ikke å forstå mitt eget beste. Når jeg begynte på ungdomsskolen ble det bedre, fordi jeg startet i en annen klasse enn dem. Alt var bra, helt til det startet der også. Det har holdt på helt til nå, og jeg klarer bare ikke mer. Folk har slengt så utorlig mye dritt om meg, siden femte klassen til nå. Kommentarer som "herregud du burde begynne å trene" og "fleskeræv" er nok de jeg husker best. De har limt seg på hjernen min, og jeg tenker på det hver gang jeg ser meg i speilet. Helt siden dette begynte, har jeg hatt komplekser med kroppen min, uansett hva folk sier til meg og prøver å overtale meg til. Jeg ser liksom andre ting enn hva jeg har gjort før. Alltid er det noe jeg kunne endret med meg selv, før var det ingenting spesielt, jeg var stortsett fornøyd, helt til folk begynte å påpeke ting med meg, hele tiden. Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har grått over den kroppen jeg har, og vært ufornøyd, på grunn av akkurat dette. Folk sier så mye stygt til meg, at til slutt tror jeg på det, og det vil ikke ut. Det har limt seg fast...

  Her en dag før sommerferien var jeg så lei av å bli rakket ned på at jeg knakk helt sammen, jeg klarte rett og slett ikke mer. Jeg gikk ikke på skolen dagen etter, og jeg håper at hvis dere som er grunnen til dette, leser innlegget mitt, at dere tenker litt over hva dere har gjort med en person, bare ved å si noen få ting dere tror at ikke sårer. Men det sårer, helt jævlig.

  Jeg har prøvd å være sterk hele tiden, ikke tenke så mye på hva folk sier, og å være meg selv. Men når det faen meg ikke er godt nok, så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre, jeg har nesten gitt opp. Når kommentarer jeg prøvde veldig hardt å ikke tenke så mye på, gjør at begeret drypper over, da er det nok. Jeg har tatt i mot nok frekke kommentarer fra folk, jeg skal ikke være den jenta som byr på seg selv og ikke får noe annet tilbake enn dritt og frekke kommentarer. Jeg fortjener bedre, og det gjør alle andre også som blir mobbet. Jeg hater å innrømme det, for ja, jeg blir mobbet.

  Det er kanskje mange som ser på meg og tenker at jeg har mange venner, og har det bare bra. Men det er mye man ikke ser på utsiden, som har helt vrengt seg på innsiden. Jeg har gått lenge og holdt tilbake tusenvis av tårer, som har kommet ut litt etter litt. Noen har vært gode å få ut, andre har vært vonde. Noen ganger har jeg følt at jeg er svak, andre ganger har jeg følt at jeg har vært sterk for lenge. Jeg foretrekker det siste mest, for å bli mobbet fra femteklasse til niendeklasse, synes jeg er lenge. Ingen fortjener å bli mobbet, og jeg er så lei. Så sykt lei, vær så snill og bare slutt. Dere vet kanskje ikke hvor mye dere sårer meg, men dere skulle bare visst.  Og leser du dette, setter jeg utrolig stor pris på det!!!

  Vært i Sandejord

  Hei, Hei!

  Har vært i sandefjord i dag ,ed mormor og bestefar, for bestefar skulle til legen så da ble jeg og mormor med han. I Sandefjord gikk jeg og mormor i byen og gikk innom masse butikker,og på en skobutikk vi var på så så jeg noen skikkelig fine sommer sko, med kjilehæl, og de hadde jeg virkelig lyst på. Men de kostet 600 og noe, og vi fant ut at vi måtte tenke på det, så vi holdt dem av til 14:30, Men vi valgte og ikke kjøpe dem, selv om jeg hadde kjempe lyst på dem.

  Jaja, da har jeg fortalt dere det, også kan jeg jo fortelle at, det har vært grott og trist vær i hele dag, med regn og vind. Og først nå kom sola opp, og det er jo liksom LITT sent, for vi vil jo ha sola om dagen da!  (Bilde fra i går)

   

   

  Sitter ute!

  Hei, hei!

  Jeg og mormor sitter ute vi, i aftensolen. I dag var det ingen som vekte meg så jeg kunne si hade til Reidar og Angela, så de har jeg ikke fått sakt hade til, men gjorde vel på en måte det i går kveld, så det går bra. I da har jeg vært med bestefar på jobb, noe som ikke var kjempe morsomt, me helt passe. Så har jeg koset masse med Maiken. Hun har smilt og tøyset med meg hun. Så vi sitte nå her og koser oss i kveldsolen.

   

   

  Hva har du gjort i dag??

  Sweden!

  Hei!

  Har vært i Sverige i dag samme med bestefar, Angela og Reidar. Og for og komme dit måtte vi ta ferga. Var kjempefin sol mens vi var der, og vi gikk i mange butikker. I morgen drar Reidar og Angela, så da blir det bare meg og mormor og bestefar.

  Da vi kom fra Sverige var Tante, Onkel, Maiken, Anders og Stine her, men så måtte de dra, men Stine ble litt lengere. Hun skal sove hos en veninne i natt. Hun har gått nå da. Da hun var her, satt vi ute på plenen og spiste litt godter, og bare pratet. Og jeg var som vanlig, og gikk og tok bilder av henne og andre ting.

  I kveld har vi hatt masse besøk så har ikke spist middag i dag, men var jo koselig med besøk da.......

   

  Hva har du gjort i dag??

   

  

  Kvelds sooooool

  Hei.
  Har ikke egentlig noe og fortelle, men nå har jeg akkurat vært på besøk og kommet hjem. Så har ikke noe og fortelle! Men har vært en fin dag!

  Skal på middag!!

  Hei.

  Har akkurat vært i dusjen og ordnet meg, etter og ha vært og fisket men en (tre) slektning. Så skal vi snart (kl 18:00) på middag oppe hos Finn, noe som blir kjempekoselig, vi blir og være 10 stykker der oppe så blir vel litt kjedelig når ingen er på min alder. Men mormor sa jeg kunne ta med dataen dit opp, så får se om jeg bruker den, den skal i hvertfall være med dit!!

  Så nå har jeg fønet håret mitt, og ordnet meg så jeg er klar til og dra!!

  Hade alle vidundelige blogglesere!!!  Båttur og biltur!

  Heisann.

  Har vært kjempe varmt i dag, og har nesten smeltet bort. Litt utpå dagen dro vi på en liten båttur for og se litt rundt i buktene rundt på husøy, det var kjempekoselig. Etter det dro jeg og bestefar opp til Finn for og lufte hunden hans (Bruno). Da vi da kom hjem igjen dro vi til verdens ende (Tjøme), og gikk en sånn ''sti'' som gikk nede ved vannet, og den gikk på masse steiner. også tok vi en liten seightseeing rundt omkring, og vi var å så på gården Engø!

  Så har vært en flotters i dag, bortsett fra nå som det sprutregner!!   

   

  Har du hatt en fin dag i dag??

  

  I'm here

  Nå er jeg på husøy hos mormor og bestefar, så nå sitter vi her Stine, tante, mormor, betefar og Anders og bare snakker. Er veldig koselig og være her, og da vi kjørte hit så var himmelen rød rosa, så det var kjempekoselig. Er kjempekoselig og være her.   

   

  Hva har du gjort i dag?

  

  God kveld!

  Hei, og god kveld allesammen.

  Nå har jeg hatt besøk av verdens beste June og Camilla. Først i dag så var jeg ute sammen med June, men så kom Camilla. Vi har vært ute og tatt litt bilder til bloggen, Og har sett på innkjøps videoer på youtube. Har vørt kjempekoselig og være sammen med mine gode venner dagen før jeg skal på ferie, og siden vi har hatt det så fint samme så har det vært enda koseligere.

  Her er noen av bildene vi tokk i dag!!

   

   

  Hva har du gjort i dag??

  

  2 days until takeoff

  Hei!

  Nå er det bare 2 dager til jeg skal dra på ferie. Har vært i Alta i dag og, og har fått kjøpt en gave til Stine min <3 som har bursda snart, og som jeg gled meg helt syyyyyykt til og se Gleder meg også kjempemasse til og se lille (som sikkert ikke er så lite nå lenger) Maiken. Tenkte på og lage video fra de dagene når jeg er i Tønsbærg, som jeg skal legge ut når jeg kommer hjem fra ferien. Og håper dere vil like den når den kommer.

  Forresten så er det noe jeg må si, for jeg føler at jeg ikke sier det ofte nokk. Jeg er kjempeglad for alle kommenterer som kommer her på bloggen min, eller bare det at dere er her inne og ser gjør meg veldig glad!! Såå tuuuuuse takk allesamme <3

  Glad i dere<3  Pakking.

  Heisann, var i Alta i dag for og levere telefonen på reperasjon, så nå låner jeg pappa sin telefon. Men det var ikke det jeg skulle fortelle dere, På torsdag drar jeg til Tønsbærg alene, så nå holder jeg på og pakke. De fleste ville nok sikkert ha hatt med seg to kofferter, men jeg, jeg har bare en sturselig koffert med, og til og med har jeg tatt bort en del av det jeg hadde skrevet at jeg skulle ta med, for jeg håper og få kjøpt litt ting der nede, og da må jeg jo ha plass til det. Sååååå, gleder meg så syyyyyykt, men alikevel blir det litt rart og ikke skulle være på ferie med mamma og pappa og Sophie, noe jeg er vant til. Men det blir også godt med en liten forandring.

   

   

  Hvor skal du i ferien??

  

  Overnatting hos Marianne!

  Hei.

  I natt overnattet jeg hos Marianne som bor i Alta, hadde det kjempekoselig, og så på 3 filmer, mens vi koset oss med burn og potetgull. Satt jo oppe til langt på natt, tror ikke vi la oss før i 3 tiden i natt, også vekket Markus, Marianne i 6 tiden, og jeg sto opp kl 10 over halv 9. Men heldigvis fikk vi såvet litt mens han sov. Har vært en kjempefin helg sammen med beste Marianne <3. Vil definnitift gjøre det igjen en gang.   

   

  Hva har du gjort i helga??

  

  Innkjøp 30.06.2012

  Heisann.

  I går før jeg skulle til Marianne så gikk jeg, mamma og pappa rundt på Amfi og så litt. Så fant jeg noen stilige sko som jeg hadde lyst på, for de var så luftige og fin og bruke nå på sommeren. Og de var ikke så dyre heller, så pappa kjøpte dem til meg.

  249,- Økonomisko

   

   

   

  Hva syns du??

  

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits