• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Hjemme igjen...

  Hei, i går kom vi hjem igjen, er godt å være hjemme. I morgen skal vi til Alta, å så skal vi å hente noe jeg har kjøp, jeg viser dere i morgen! Akkurat nå sitter jeg og ser på sesonger av Gilmore girls, vi snakkes!! :)

  Sorry, bildene ble vist opp ned! :)

  Vaaaaaarmt!

  Hei, i dag har det vært helt sinnsykt varmt, har holdt på å smelte! Men heldigvis nå er det akseptabel temperatur. husker ikke om je sa det, men vi lå jo påTromsø camping fra fredag til lørdag, å så dro vi hit til Olderelv camping, for på lørdagen da vi enda lå i Tromsø dro vi til byen å var der hele dagen, å når vi kom tilbake til campingen sto det en annen vogn på vår plass, og det viste seg at vis vi ikke hadde sagt fra innen kl 12:00 på formiddagen at vi skullevære der lengere ble vi sjekkt ut, noe vi ikke viste. Så vi var sjekket ut da i kom fra byen, de hadde heller ikke vært og sett om vi stoder fortsatt, de hadde bare gått ut ifra hva det sto på dataen, så vi ble rett og slett skviset ut derfra. Da dro vi heller hit til Olderelv camping for her er det utrolig fint og veldig bra service!

  Sophie fikk springe fra seg litt og leke på gresset i dag i varmen, hun koset seg kjempemasse, når hun fikk raset fra seg på en av de andre plassene her sm var ledig! :)  Innkjøp 25.07.2013

  50,- B.Young Salg

  29,- Jula salg

  19,- Jula

  39,- Jula

  Innkjøp 26.07.2013

  Hei, da har jeg fått kjøpt internett så jeg kan oppdatere dere. Er nå i Tromsø, og har vært i byen. Der kjøpte jeg (mamma) to shortser og et nytt par joggesko, for den shortsen jeg hadde med ble det sølt noe på så det ble flekker på den, og den var gul så det ble ganske stykt, og skoene mine holdt på å revne så jeg trengte nye.

  Her er de:

  400,- G Max salg  49,- Gina Tricot salg  149,- H&M

   

   

  -Hva snys du??

  

  

   

  Er i live!  Hei, er fortsatt i live. Men jeg har ikke så mye tilgang til internett, men her vi er akkurat nå har jeg fått nett. Fåreløpig ligger vi hos noe familie, og her skal vi ligge til i morgen, og i morgen skal vi videre! Men jeg skal prøve å få blogget når jeg har internett, så vi snakkes!

  Kjører videre nå!

  Da har vi ligget på olderelv camping fra Lørdag til i dag, så nå starter vi videre. Har ikke vært så flink til å blogge, men sånn blir det når man er på ferie med campingvogn! Snakkes

  Drar videre!

  I dag drar vi videre på ferie, gleder meg til å sove i campingvogna. Er faktisk veldig glad i å sove i campingvogna! Fikk ikke lastet opp innkjøpsvideoen i går, men den kommer når jeg får tid, som da blir kanskje en uke eller to til! Men den kommer etterhvert :) Snakkes, også må dere ha en fin ferie videre, og kose dere alle sammen!!

  Hjem i dag!!

  Heia. Da har jeg ordnet meg og er nesten klar til å dra hjem, det eneste som er igjen, er å få pakket kofferten. Venter bare på at slettetangen skal bli kald så kan jeg pakke resten! Vi drar kl 14:30 til Gardermoen, så går flyet mitt i 5 tiden. Gleder meg til å komme hjem! Snakkes alle fantastiske lesere

  Siste dag/kveld.

  Heii. I dag er siste dagen, eller det er vel kanskje kvelden nå, som jeg er jos mormor og bestefar. I morgen drar jeg hjem igjen, å når jeg kommer hjem skal jeg lage innkjøpsvideo! :)

  Vært i hovedstaden.

  Hei, i dag dro vi til Oslo. Haddee faktisk aldri vært i Oslo før i dag, jo, jeg har jo vært på Gardermoen og slikt men aldri ordentlig inne i Oslo. Men i dag var jeg det! I Oslo var vi å så i Frogneparken, vi var oppe ved slottet, men der dreiv de å gravde så mye så vi kunne ikkegå Karl Johans gate opp tl slottet, vi måtte gå på baksiden. Etter det kjørte vi forbi stortinget å kjørte til Operaen. Var veldig fint å få sett noe av hovedstaden, og vil dra tlbae igjen en gang! :)

  Frognerparken:

  Slottet:  Etter at vi hadde vært ved slottet dro vi å spiste litt lunsj.

  Operaen:  Slottsfjellet

  Hei, har nesten akkurat kommet hjem fra og ha vært på slottsfjelet her i Tønsberg, fikk også gå opp i tårnet. Det var veldig bra utsikt der, og jeg fkk tatt noen bilder der :D Var virkelig fint, å ikke langt å gå eller noe. Innvendig var det muse tror jeg, der det varinformasjon om forsjellige ting i etasje oppover. Man kunne også gå helt opp til toppen, og det gjorde jeg selv om jeg har litt øydskrekk og jerg hadde litt følelsen av at jekom til å dette ned. ;)   

  - Har du vært på slottsfjellet før?

  

  Nydelig vær :)  God dag Onsdag

  Hei. Blogget ikke i går, men hadde ikke tid til det, siden det var i går jeg kom :) Men i går da jeg kom dro vi på Ikea. Kom ganske tidlig på dagen, kom kl 12:45 ca så vi hadde egentlig god tid. Fikk kjøpt meg noen småting på Ikea ihverfall før vi kjerte hjem hit. På kvelde var jeg sammen med Stine å noen av venne hennes :)

  I dag har vi egentlig ikke gjort noe fram til i 2 tiden, da jeg og mormor dro på dag's markedet og Home & Cottage, hvor jeg også fikk kjøpt noen ting. På hjemturen kjørte vi innom Sofies Villa, hvor jeg også fant noe. Nå bare slapper jeg av, så skal jeg vel være med noen av de på min alder ned på stranda å grillle i kveld! :)

  Pakker

  Hei, nå driver jeg og pakker til i morgen, for i morgen drar jeg til Tønsberg til min mormor og bestefar. Skal også i dusjen snart for jeg drar så tidlig i morgen at det er best å gjøre det nå ;) Skal bli utrolig godt å kmme segbort hefra for ei uke, glede meg masse! Begynner å få mye kjedelig musikk nå, så trenger litt ny musikk til flyturen. Noen forslag? :)

   

  -Hvor skal du i sommer?

  -Sangtips?

  Meg 07.07.2013

  Siden det er søndag i dag, så har jeg gått veldig slappt kledd! Ja for det er søndag er det ikke? Dagene går liksom i surr for meg....Hehe :)


   

  Litt "nytt" på rommet!

  Heij. Har vært i leiligheten til farmomr for å rydde ut litt mere, altså ta med ting som skal til oss, å da var det et par ting som jeg har fått. Nå har jeg fått det inn på rommet og fått ting på plass!  Denne komoden har oldefaren min laget!

   

  -Hva syns du??

  Spotify Premium

  Hei, da er jeg endelig kommet etter jeg også, for nå har jeg fått premium på spotify. Kommer til å bli sååå bra å ha all musikken på IPhonen og over alt. Gjør meg liksom ingenting å betale 99,- i månen for å ha all musiken jeg liker på telefonen, i stedet for å måtte laste nedalle sangene!! Digg digg å digg!! :)
  -Har du Spotify Premium?


   

  Heisann!

  Passer Markus litt ;)

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits