• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Stine og Sigurd Renee   

   

  - Sorry for mye telefonbilder!

   

  Stockholm 2014

  Hei, for to dager siden kom vi hjem fra Stockholm turen, og vi drar snart på vår andre tur, og denne gangen med campingvogn. Vi gjorde ganske mye i Stockholm på de fire dagene vi var der og spiste SUPER mat på litt fine restauranter som Drottninghoff og Rydberg's (der det var kjekke gutter/menn ;P!), disse restaurantene ligger i Drottningaten hvis du vil dra dit å spise de beste maten evet. Den var så syyykt god. Tenkte ikke å skrive så veldig mye om hva vi gjorde, tenkte bare å vise dere bilder fra det. Men noen av tingene vi gjorde var at vi var på sightseeing på land og vann, vi så skansen og var på Vasamuseet! Denne turen var virkelig fin, og Stockholm er en by jeg gjerne drar tilbake til. ANBEFALES!!  En mindre modell av Vasaskipet, i bakgrunnen så det virkelige Vasaskipet.   

  -Har du vært i Stockholm?

  -Har du lyst å dra dit?

  Frokost ute..

  Hei, nå har vi nesten akkurat spist frokost, som ble første frokosten ute på verandaen i år. Tenkte ikke at dette innlegget skulle handle så mye om frokosten, skulle bare nevne det liksom ;) Egentlig tenkte jeg å informere om at jeg snart drar på ferie(nei, blir ikke Tønsberg i år, hehe). I år blir vi å ta turen til Sverige helt ned til Stockholm. Vi blir ikke borte så lenge, men bare å dra bort herfra er bedre enn ingenting, skal jo uansett reise litt mer i år. Hmmm, jeg kommer faktisk til å ha reist en del i år, først var det London i mai, så er det Sverige(Stockholm) nå, også sørover i konfirmasjon til høsten, samtidig som jeg også skal begynne på videregående(hoff). Nei, må vel bli ferdig med ferie før jeg begynner å tenke på videregående. Men ja, vi drar faktisk mot Stockholm i morgen, så jeg har pakket ferdig klær og slikt så det er klart, men har en del igjen enda som blir pakket på morgenkvisten i morgen.

  Jeg blir ikke å ta med PC-en på ferie denne gangen, så bloggingen vet jeg ikke hvordan det blir med, kan jo være det plutselig kommer ett innlegg fra Haparanda, eller Stockholm, vi får se hvordan det blir. Så får alle sammen ha en superfin sommer, kos dere!!  -Hva skal/gjør du i sommer?

   

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits