• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Bilder fra skolen!!

  Hei,hei!

  På skolen i dag i de to siste hadde vi valgfag og jeg og Birgit og noen flere hadde medier og innformasjon. Så da var jeg og Birgit ute og tok masse bilder!!!

  Her er noen av bildene!!   

   

  Hva syns du??

   

  

  dagens outfit 31.08.2012

  Genser fra Bik Bok, Bukse fra Cubus og Sko fra G-Sport!!

   

   

  Hva syns du??

  

  Maria er såååå flink til og tegne!!!!

  Hei!

  På skolen i dag hadde vi et sånt to og to opplegg, og da var jeg og Maria på "gruppe", og mens vi satte der og skulle begynne på denne presentasjonen om Egypt, satte hun og viste sine kunstneriske evner, og spurte meg hva det så ut som. Så bare så jeg kjapt på det og så at det var svart og hvit, så da sa jeg jo bare at det så ut som en pingvin. Så da gjorde hun det like gjerne til en pingvin. Åsså måtte jeg ta bilde av ugla hennes også!!!

  Bildene er tatt med telefonen, så det er litt dårlig kvalitet!!

   

  Hva syns du om Maria sine kunstneriske evner??

   

  

  Goood middag!!

  I dag kom jeg hjem sammen med mamma, og da hadde vi vært i butikken og kjøpt middag, og hun skulle lage noen greier. Jeg må si at det var bare kjempegodt det hun lagde, og jeg har sakt at hun må lage noe lignenede oftere!! Så jeg satt og koste meg med maten og etter det måtte jeg på jobb, Også har jeg ikke gjort noe annet!! Det er kanskje mange av dere som bestandig spiser slik mat, men sånn er bare ikke vår familie, eller vi spiser det men vi får det ikke ordnet på talerknene, men vi setter det på bordet så må vi ta selv!!  Men det var i hvertfall veldig god!!

   

   

  Hei. :)

  Hei!

  Ble ingen blogging i går, for jeg hadde null motivasjon. Det regnet og regnet og jeg måtte på jobb, og da jeg kom hjem måtte jeg prøve og tørke. men derfor tenkte jeg at jeg kunne ta et litt tidlig innlegg i dag. Det er jo egentlig ikke noe og skrive om, siden skolen har begynt og ting går som vanlig, og derfor tenker jeg ofte at det blir kjedelig for dere og lese innleggene mine, så vis dere kunne kommet med forslag til hva dere vil lese om her på bloggen eller hvis det er noen spesielle videoblogger dere vil at jeg skal lage. For det er jo ganske vanskelig og vite hva dere liker, og hverdagen min er ikke noe spesiell i forhold til andres, såååå komm med forslag!!!


  (Gammelt bilde fra da det faktisk var sol her i Talvik)

   

  Det er en ting till dere bør vite, og det er at jeg er kjepe glad i alle dere fantastiske lesere, og jeg setter kjempestor pris på at dere leser akkurat MIN blogg!!!!!


   

  Gratulerer med gårsdagen Maria!!!

  Hei!!

  Er kanskje litt dum overskrift siden dagen hennes er jo over fo noen minutter siden når jeg sitter og skriver dette, men fant ikke noe bedere. I dag har jeg altså vært i to bursdager, dn ene var min farmors bursdag og den andre var min gode ven Maria sin bursdag, og dette er grunnen tl at jeg ikke har blogget før i dag. Har rett og slett vært fult opp med ting og gjøre, men her får dere bildene fra bursdagen til Maria i hvertfall!!!


  Jentene!!


  Maria selv <3


  Maria og June<3


  Marianne, Elin og Maria....


  June!!!


  Maria og June!!!


  Marianne og meg.
  Meg, Marianne og Maria<3

   

   

   

  Hva syns du??

  Innkjøp 25.08.2012

  Hei!

  I dag skulle vi egentlig ikke til Alta men jeg måtte for og kjøpe gave til Maria, for jeg skal i hennes bursdag i morgen. Så jeg fikk Lars Martin til og kjøre meg, og siden han skulle til noen der inne så fikk jeg sitte på. Å når man er i Alta for og kjøpe en ting så blir det fort to tre ting som også blir kjøpt, og sånn ble det i dag. Var jo på Haldde fra Torsdag til i går, å har en syyyk gangsperre, men jeg klarte nå og somle meg gjennom alle butikkene uansett, og her er det jeg fant!!!

  50,- Nille

  49,- Cubus

   

  Kjøpte jo også som sakt en gave til Maria men den viser jeg ikke!!!

   

  Hva syns du om innkjøpene??

  Har du vært i byen i dag??

  

  Bildedryss fra Haldde.

  Hei, gikk jo til Haldde i går og sov der til i dag, var ganske tungt og gå opp dit men må ærlig innrømme at jeg var skanske stolt da jeg kom opp dit!!! Da vi var der oppe ga jeg kameraet mitt til Ronja stadig vekk så hun tok masse bilder av seg selv og de andre, ikke det at jeg skal vise dere alle bildene, for det var en del. Om natten våknet jeg av at jeg lå og ristet for det var så kaldt, og når vi sto opp var jeg blå/lilla på armene, men det var en fin tur, selv om det var tungt og gå opp og kaldt der oppe!!

  Haldde toppen..  Utsiktin mot Alta...  Veien fra huset og opp til Nordlysoppservatoriet...

  Huset vi sov i, og 9 og 10 klasse som på hemsen, mens 8. sov nede...  Utsikten mot Alta om natten.....  Ronja fant seg et kjeledyr men slapp den etter ikke så lenge!!

  Var en kjempe tur til tross for at jeg rotet litt på nedturen og gikk en liten omvei. Så akkurat nå er fotene mine helt mørbankede så jeg klarer nesten ikke verken gå eller løfte fotene!!!

   

  Har du vært på Haldde??

   

  

  Nå drar jeg snart!!

  Hei, blir ett tidlig innlegg i dag frodi jeg skal på overnattings tur opp til Haldde, og jeg kan jo ikke blogge derfra. Så defor lager jeg bare dette innlegget nå på morgenen, sånn at dere ikke trenger og lure på hvorfor jeg ikke blogger senere i dag, men i morge er jeg tilbake og da kommer det forhåpentligvis noen bilder fra turen!!! Nå når je skrive dette innlegget er kl 07:00 og jeg må snart begynne med oppvekking av Lars Martin fordi han skal kjøre meg til Kåfjord der vi skal møtes, også ska jeg spise litt!!!

  I går pakket jeg bare og var på skolen så det er ikke noe gøy og fortelle om gårdsdagen!!


  (Dette er et litt gammelt bilde)

   

  Hva ska du i dag??

  Bloggen er 1 år!!!

  Hei,

  Tenk at i dag har jeg blogget i 1 år allerede, og hatt opp turer og ned turer, brae innlegg og ikke fult så brae innlegg. Men fine kommentarer har det vært fordeom. Det har vært gøy og blogge for dere dette årat, og bloggen har forandret seg mye igjennom dette året, og det er jo ikke bare bloggen som har forandret seg men jeg også, og det kan kansje sees i innleggene, akkurat det må dere bedømme!!  Tenk at dette var det første bilde jeg la ut på blogget i det førte innlegget. Jeg husker at jeg egentlig begynnte og blogge bare fordi alle andre gjorde det, og jeg ville komme på topplisten. Men etterhvert innså jeg at det handlet ikk om og komme på topplisten, det handlet om at det å blogge er gøy, og du kan vise til folk hvem du er. Selv om mange kan få feil innstilling av deg, så er det jo alikevel mange som får vite gjennom bloggen hvem du egentlig er. (hvis det du skriver er sant da)  ;)

  Dette er et bilde av meg tatt for ikke så lenge siden og det viser jo også hvor mye (lite) jeg har forandret meg, og bloggn har forandret seg med meg!

  Det har vært en fornøyelse og blogge for dere, og håper jeg enda blogger i mange år framover!!! Og selfølgelig håper jeg at jeg kanskje kan være en inspirasjon for noen på en eller annen måte!! Dere har vært og er noen fanta

   

  Holder på med litt små pakking!

  På Torsdag skal ungdoms skolen på overnattings tur til Haldde, så derfor holder jeg på med litt pakking!

  Da jeg kom hjem i dag satte jeg litt på rommet og slappet av til mamma kom hjem, for jeg hadde lakt bøkene i bilen til mamma. Så når mamma kom hjem og vi hadde spist satte jeg meg og la trekk på de to bøkene!! Og det er gjennomsiktig trekk det er derfor man ikke ser det.

  Så etter at jeg hadde gjort det sporte pappa om jeg ville bli meg i butikken, så jeg ble med en tur, og fikk kjøpt meg en sportstopp!

  249,- Coop Marked

  Så nå sitter jeg og holder på med pakking!!  Skal du på overnattings tur??

  

  Første skoledag!

  Ja, da har vel de aller fleste begynnt på skolen igjen, og for meg er det faktisk lit uvant og tenke på at i morgen skal jeg på skolen og jeg kan ikke sove lenge og gjøre hva enn jeg vil, hele dagen. Men nei jeg må opp kl.7-7:30 for så å gå til skolen kl.8, og som om ikke det er bra nok så skal vi ha matte i de første timene. Men selv om det er et slit så var det kjekt og se igjen vennene mine og snakke med dem igjen, også var vi jo ferdig kl.11 så det var jo ikke så ille det heller.

  Etter skole ble jed mamma til Alta, så surret jeg der inne, og var på Telekiosken og spurte etter telefonen min som fortsatt er på reperasjon, men de ventet enda på deler så den fikk jeg ikke. Så jeg måtte gå enda lengere på Amfi, men så satt jeg på med brutter hjem da!!!

   

  Hvordan syns du det var og bynne på skolen??

  

  Skolebenken venter.....Shit!!

  Hei,

  Ja i dag er siste dagen med frihet for i år, og det man ikke har gjort til nå må bare vente. Vedder på at jeg kommer til og ha litt søvn problemer, for nå er jeg jo vant til ikke og legge meg før etter middnatt og stå opp langt utpå dagen, og nå må jeg jo legge meg i 10-11 tia og stå opp i 7 tiden på morgenen. Bare tanket på og stå opp tidlig skremmer meg, hvordan skal dette gå?? Tror jeg børr begynne og skjærpe meg.

  I dag vekte mamma meg i kl 10 for jeg skulle være med ned i kirka, for vi har nå fått ny prest. Og selfølgelig ble det kjedelig i lengden og jeg holdt på og sovne enkelte ganger, men jeg greide meg. Etter kirka dro vi bort på samfunnshuset for der hadde de ordnet med kaffe og kaker og sånnt, så var vi hjemme i 3 tiden!!  Hva har du gjort på din siste fridag??

  

  Innkjøp 18.08.2012

  Oyskiboyski!

  Hehe, i dag har jeg vært i Alta, for det var noen småting jeg måtte ha før skolestart. Tror egentlig at det er eneste grunnen til at folk drar til byen for tiden, for og kjøpe ting til skolestart. Jaja det er opp til dem, jeg skal ikke stoppe dem....... Men tilbake til saken, var jo da som sakt i Alta, og fikk kjøpt noen få ting. Det er jo selfølgelig fortsatt ting jeg vet at jeg burde ha, men det er forskjent nå, eller så får jeg håpe på og ha fått lønn på mandag så må jeg bli med mamma til Alta. Ja når jeg skrive mandag så er jo ferien allerede over, er egentlig litt synd for det er så mye mere man skulle gjort i ferien, men nå får man ikke tid. Får håpe dette året går like fort som fjordåret!!

  Men her er innkjøpene!!

  Løpe tights: 399,- G-Sport  999,- G-Sport  Boktrekk: 26,- pr stk Notabene

   

  Hva syns du om innkøpene??

  Dagen i dag!

  I dag har jeg egentlig ikke gjort noe spesielt, jeg var bare hjemme til kl 5, men var jo ute med Sophie da! Og klokka 16:30 gikk jeg ned til L.Mikkelsen for og vente på Altaposten, og for en gangs skyld kom bussen i rett tid. Jeg startet og gå, men siden vi skulle ha middag kom pappa og hjalp meg etterhvert. Etter avisa og middag, kjørte jeg mamma oss en tur, fordi pappa ville slappe av, så da fikk jeg og mamma oss lit "kvalitetstid". Så det var min dag, men den blir vel uansett anderledet snart, for skolen begynner jo snart.

  uffda, trur ikke jeg er helt klar for å gi slipp på sommerferien enda!! Men, Men :)

  Hva har du gjort i dag??

  

  Spørsmålsrunde!

  Hei, da er det lenge siden jeg har hatt en spørsmålsrunde, så da er det på tide. Så kom igjen og spørr om det dere vil vite, og jeg skal svare så godt og ærlig som jeg klarer, bare kom igjen og still spørsmål.
  Vet ikke helt når jeg kommer til og avslutte spørsmålsrunden, men det blir vel når(hvis) jeg har fått inn en del spørsmål


   

  Bloggfri

  Har ikke noe og skrive i dag så da blir det bloggfri, mener tilbake i morgen!!  6 Dager igjen!!

  Tenk at det bare er en uke igjen av sommerferien, og etter det sitter je på skolebenken igjen, og har de samme gamle hverdagene, det kommer til og bli SÅÅ kjedelig. Men en dag måtte jo ferien ta slutt også, ufff!!

  Blir ikke så stort innlegg for jeg har ikke så mye og fortelle annet en at jeg har vært en snar tur i Alta, og der bare gikk jeg rundt på Amfi og surret og så på klær som jeg uansett ikke hadde penger til og kjøpe, men men håper jeg får lønn snart!!!

  Snakkes!!   

  Grillmat!!

  Hei!

  Nå har vi akkurat spist middag, og i dag grillet mamma. Da jeg var ute med altaposten hadde pappa vært og kjøpt grillmaten og kjørte til meg for og si det, Og selfølgelig hadde jo jeg lyst og spise sammen med dem, så jeg sa til pappa at han skulle ringe og høre hvor jeg var når maten nesten var ferdig, for da kunne han komme og kjøre meg resten av ruta, og det gjorde han. Maten var kjempe god og nå er jeg mett og god!!

   

  Hva har/hadde du til middag i dag??

  

  kaker og sånt!!

  Nå har vi spist kake og koset oss, og nå skal vi kjøre farmor hjem. Tror mamma har hatt en fin dag, og det har vi også. Har pratet med Markus og Marianne på telefonen og han hadde masse og fortelle til Tante. På Mandag kommer de hjem, og jeg gleder meg til og se Markus igjen. Men nå tror jeg de andre venter på meg for nå skal vi dra til Alta for og kjøre hjem farmor!

  Snakkas!!  Gratulerer med dagen mamma :D

  Hallo!

  I dag har min elskverdige mamma bursdag og vi skal kose oss masse, i dette innlegget hadde jeg egentlig litt lyst til og skryte litt av mammaen min.

  Mamma er en person som altid er der for meg i tykt og tynt. Jeg kan alltid stole på henne og spørre henne om ting jeg ikke vil spørre andre om. Hun er den som kjenner meg best her i verden og derfor vet hun også hva hun skal gjøre for at jeg skal føle meg bedere, selv om vi selfølgelig har våre diskusjoner vet jeg at jeg kan stole på henne!!!!

  Kjempe glad i deg mamma <3

  Hun ville desverre ikke ha bilde av henne her på bloggen så her er noen bilder av meg og Sophie!

   
  Blir mer blogging i kveld tror jeg, for da skal vi feire med kake og sånt!!! Snakkes!!

   


   

  Lørdag!

  Heihei.

  Vet det er Lørdag og jeg burde ha mye og fortelle, men det har jeg ikke. Det eneste jeg har gjort er og såve til halv 11 og klippet gresset og jeg har vært sammen med Mariel. Og nå har vi akkurat hatt besøk og vi sitte og ser på håndball finalen!! That's it!!!  Elger er STORE dyr!!

  Hei Hei.

  Egentlig vet jeg ikke hva overskriften har med det jeg skal skrive og gjøre, men det er vel det at jeg sitter og ser på et Elge program der det er en diger Elg som er filmet!!

  Har vært i Alta i dag, for vi dro når pappa hadde kommet hjem og slappet av litt. Jeg fikk ikke kjøpt meg noe men mamma og pappa kjøpte mye, men selfølgelig, det var jo mest mat og sånt. Da vi var på torvet utenfor Amfi, var det masse stander med forskjellige typer ost, skinker, såper og mye mer fra forskjellige land. Da vi var ferdig og se på de standene så pappa på klokken og da var den kvart over fem, og jeg skulle hvert på jobb for et kvarter siden, så vi dro og hentet farmor (for hun skal være hos oss i helgen) og dro hjem. Da vi kom hjem sporte jeg pappa om han kunne hjelpe meg med Altaposten, så han kjørte meg.

  Nå har mamma skjært opp litt skinke såvi skal kose oss.....snakkes!!!

  To Day!!

  Heipådei.

  Har ikke stort og si, men i dag har jeg solt meg på verandaen neste helt sitenjeg sto opp, ogtil jeg skulle ut med Altaposten. For det har vært SÅ fin sol i hele dag, så det er vel egentlig det nermeste vi kommer sommer her oppe!!  Ferdig for i Dag!

  Heisann.

  Da var jeg ferdig på jobb for i dag, og sitter bare her på rommet mitt og hører på musikk. I dag mens jeg var ute med Altaposten var det knallsol så jeg brukte litt ekstra tid for og nye sola. Var også helt nydelig temperatur så det gjorde bare ting bedere. Ellers har det ikke skjedd noe. Da jeg var ute med avisene så gikk jeg egentlig helt i mine egene tanker og hørte på musikk, så der fikk jeg heller ikke med meg noe hva som skjedde rundt meg, ikke at jeg tror det skjedde så mye da. Men hadde det "hyggelig" i mitt eget selskap, der jeg gikk!!!!
  Hva har du gjort i dag??

  

  Kina resturant!

  Hei,Hei

  I dag måtte jeg stå opp veldig tidlig, for og rekke bussen som skulle gå fra Talvik kl.10:15. Fordi jeg skulle til tannlege og pappa ikke kunne hente meg hjemme, så da dro jeg med bussen. Og da jeg kom inn dit, gikk jen en runde eller to på Amfi, før jeg tok turen ned til Aronnes på besøk. Da jeg var ferdig der, dro jeg opp for og rekke tannlegen, og etter det dro jeg på Kina resturanten på City og spiste litt, men side jeg ikke hadde så mye penger kunne jeg bare spise en forrett. Men det var godt de var det!!!
   

  Hva syns du??

  

  Speilegg!!

  God Motgen Norge!!

  Nå har jeg akkurat steket meg egg, og skal nå sitte og kose meg. Har også samtidig tatt ut av oppvaskemaskinen, så når jeg er ferdig med og spise må jeg gå ut med Sophie, for det trenger hun. Så har jeg egntlig ikke noen planer for resten av dagen, annet enn at jeg skal ut med avisen.

  Men nå skal jeg spise snakkes!!  Hva spiser du til frokost??

  

  Hjemme alene

  Nå sitter jeghjemme alene, for mamma måtte på legevakten i Alta, pågrunn av noen kuler i bakhodet. Så jeg sitter hjemme og koser meg.

  I dag har jeg vært ute hele dagen, og jeg har ryddet litt i gjesteboden, og der fant jeg utrolig mye rart. Har fakrisk fått tømt 3 esker fra boden, og kastet to søppelsekker, så er veldig fornøyd med dagens innsats. Jeg ringte faktisk akurat mamma og spurte om jeg kunne få en is, å det kunne jeg så nå skal jeg kose meg.

  Jeg og Sophie koser oss, snakkes.

  Lørdags stund har gull i munn!!

  HeHe, overskriften er bare akkurat da tanke, så jeg skrev bare det første jeg kom på. For overskriften er jo faktisk det vanskeligste og komme på, i et innlegg!!

  Har vært en tur i Alta i dag, og har hjulpet farmor med og handle, så det tok jo sin tid. Og har egentlig ikke gått så mye og sett, fordi vi bare skulle hjelpe farmor. Mamma har vært her hjemme og ordnet, og hun har bursdag på neste Søndag, så pappa og jeg kjøpte forskudds gave, og det var en stol som mamma har ønsket seg, så da ble hun fornøyd. Ellers sitter jeg her og slapper av, og spiser litt snoop som jeg kjøpte i dag. Og vi hadde tenkt og dra på besøk, men hvis vi ikke får svar på om de er hjemme så drar vi ikke.

  snakkes!!!

   

   

  Hva har du gjort i dag??

   

  

  I går og i dag!!

  Hei,Hei

  I går var jeg i Alta, får jeg skulle ta rønken av høyre håndledd. Og samtidig gikk vi og så på et klesskap, men kjøpte det ikke. Og vi gikk og leverte inn telefonen, så nå har jeg fått låne telefon igjen, begynner egentlig og bli lei av det der med og levere inn telefonen, for det blir så mye omstilling når jeg da får den tilbake. Men men, skal ting bli bedere så må jeg jo gjøre noe med det.

  Så nå har jeg da en HTC, og kan ikke klage på en sånn låne telefon, for den er jo nesten bedere enn MIN telefon.  I dag har jeg ikke gjort så mye, jeg sto opp tok på meg onepicen, og gikk ut med Sophie. Når jeg kom inn satt jeg meg og så på TV. Og ikke så lenge før mamma var ferdig, gikk jeg meg en tur og satt på med mamma hjem igjen. Så det har vært en ordentlig daffe dag, og det har vært kjempe godt. Nå sitter jeg i stua og har akkurat vært i dusjen, og sitter og koser meg sammen med mamma og pappa, og spiser litt snoop!!!
  (Kanskje ikke det beste bilde av meg, men som sakt har jeg jo akkurat dusjet)

   

   

   

  Hva gjør du i kveld??

  

  "At the moment" favoritter!

  Hei, tankte bare jeg skulle dele med dere mine favoritt snager akkurat nå, så her kommer de!!

   

  Fun - Some nights

   

  Carly Rae Jepsen - Tug of war

   

  Justin Bieber - Fall

   

  Miley Cyrus - Spotlight

   

  Flo Rida - Thinking of you

   

  Shy Ronnie 2: Ronnie & Clyde (feat. Rihanna)

   

   

   

  Hva er dine favoritt sanger??

   

  

  Blogger jeg leser!!

  Her er noen av bloggne som jeg leser!!! Og de er veldig brae!!

   

  www.l0ve.blogg.no

  www.auroramohn.blogg.no

  www.annais.blogg.no

  www.whoot.blogg.no

  www.cjmlove.blogg.no

  www.mammatilmichelle.blogg.no

   

   

  Ja....jeg tror det var de fleste, så vet dere hvilke blogger jeg leser. Og jeg vil absolutt annbefale disse bloggene til dere der ute, for disse bloggene er det hvert og titte på!!!

  Så snakkes vi senere!!

   

  Hvilke blogger leser du??

  

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits