• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Brownies

  Hei, i dag var har jeg vært ute å kjørt litt før Knut Ivar, Lillianne og Markus kom hit for å spise middag. Etter middag bakte jeg og Lillianne Brownies. Var faktisk ganske godt, selv om de påstod at jeg hadde ødelagt den! hehe :)  Overnattingstur

  Hei, grunnen til at jeg ikke har blogget på noen dager er at ungdomsskolen har vært på overnattingstur på Røde kors hytta! Var veldig koselig, men lite dekning på telefonen, hehe :) nå skal jeg snart på jobb (gå med avisen), å så skø vi til farmor som har bursdag i dag ;) Snakkes!


  Kan sikker komme med flere bilder derfra om dere vil. Detter er bilder fra iPhonen, har flere på kameraet ;)

  Video: Gratulerer med dagen den 22.

  Da har jeg fått laget den filmen jeg sa jeg skulle lage!

   

  (sett på 1080p)

  Happy birthday!

  GRATULERER MED DAGEN, BLOGGEN!
  I dag er bloggen 2 år. Tiden har virkelig godt fort. Hehe. Som sakt får vi ikke feiret ordentlig i dag, men jeg lover at vi skal feire snart, å da skal jeg kanskje få med meg Lillianne på å lage en video? Så vi snakkes :) tusen takk til alle dere fantastiske lesere, som har lest bloggen min oppigjenom disse to årene!

  I morgen!

  Hei, kommer med litt dårlige nyheter. I morgen fyller bloggen 2 år, men siden jeg holder på med å skulle ta trafikalt grunnkurs (tgk) og ikke kommer hjem før i 9-10 tiden i morgen, blir det ingen feiring da :( (kjempe dumt). Men ikke bekymre dere, for jeg har planlagt en feiring, den blir bare litt utsatt! ;) Sorry.

  Outfit 19.08.13

  Tilbake til hverdagen.

  Heisann.

  I dag begynnte skolen igjen, og hvedagen er tilbake. Er på en måte veldig godt å ha begynnt i tiende, siste året her i Talvik. Men på en annen måte er det litt rart at det bare er et år igjen før jeg er ferdig her, å ska videre. Vi fikk bare informasjon og slikt i dag, men fra imorgen av begynner vi med fulle dager og bøker.

   

  Når starter/startet du på solen??

  

  Innkjøp 17.08.13

  Hei, da er vi kommet hjem fra Alta og jeg har pakket ut tingene jeg har kjøpt. Måtte kjøpe inn litt ting og tang i dag til skolestart og litt annet.

  399,- Kapphal

  20,- Nille

  Hullemaskin 40,- Nille

  59,- Nille

  Pakke : 25,- Enslige : 29,- pr.stk Clas ohlson  299,- BikBok

   

   

  Hva syns du?

  

  Hei...

  I dag ble jeg med Knut Ivar, Lillianne og Markus til Toften, for jeg orket ikke å være hjemme. Var der fra jeg sto opp i 10-11 tiden, og til kl 15:30 ca. Vi gjorde ikke så veldig mye, men det var koselig. Markus hadde med seg sykkelen sin så han drev å syklet.   

  Hva har du gjort i dag?

  

  Ryddings.

  Hei,

  Hadde ikke så mye nnet å gjøre i dag, så jeg holder på å rydde på rommet. Holder også på å ommøblere litt, å lager plass til det, men er ikke helt sikker på om jeg blir å ommøblere likevel. Men i så fall har egtatt bort litt unødvendige ting! Rommet mitt er så lite at det er liksom bare akkurat plass til det mest nødvedige, hehe. For øyeblikket ser det ut som det har vært bombenedslag der så jeg får fortsette. Det er ganske kjedelig, men har musikk sådet gjør det litt "morsomere" hehe. :P

   

  Ha en duprfin dag videre! :)   

  Aldri mere! :P

  Hei.

  I dag dro vi til Øksfjord og tok rundtur med hurtigbåten. Noe vi ''aldri'' skulle gjort, hehe. Jeg har ikke vært så kvalm på lenge, ble skikkelig skjøsyk. På tur ut mot Loppa var det masse dønninger på vanne og det var de som tok knekken på meg etterhvert. Men da vi kom inn i fjordene var vannet roligere og det gikk over sakte men sikkert, så jeg har sakt at jeg aldri mere skal ut i båt(kanskje hurtigruten, men that's it). Alt i alt var det en passe tur, men siden jeg satt med øynene igjen så jeg ikke så veldig mye, men det jeg så var ganske fint, og de var utroig godt og komme på land igjen.

  En ting jeg har lært fra dette er at jeg er en landkrabbe, og skal IKKE utpå med båt!!

  Denne isbreen er Øksfjord jøkulen.  Rosa string, grønn boksershorst og Lilly

  Hei, Hei. Lenge siden sist.

  Har nå besøk av ene naboen, Knut Ivar og Lillianne(Lilly), fordi mamma feirer bursdagen hun har på mandag. Har ikke gjort noe særlig de siste dagene, men i dag har jeg hatt det veldig gøy, og jeg og Lilly har missbrukt speilrefleksen litt. Vi snakket faktisk om rosa stringtruse og grønn boksershorts som ideer til blogging, når jeg ikke har noe annet å blogge om, så framover blir det masse blogging, hehe :D Vi har flirt masse under bildetaking og stringtruse prating så vi har det bra artig.  Hehe, vi er morsom :) :)

  Hverdagen er tilbake.

  Hei, da har jobb dagene startet igjen for meg, litt kjedelig men jeg tjener hvertfall litt! Har egentlig ikke noe å si så det får bare være med dette, for jeg har ikke gjort noe særlig i dag!

  Markus :)

  Hei, har endelig hatt besøk av Markus, som jeg ikke har sett på leeeenge. Han fikk også bygavene sine fra meg i dag, og har kost seg masse med den! Har også hatt besøk av Tonje siden moren og en annen skulle opp på bjørkelitinden er i Talvik, så det har vært utrolig koselig i dag!

  Da er den hentet...

  Hei, da har vi vært og hentet det vi skulle hente, som da var en scooter som jeg har kjøpt. Har jo selfølgelig kke setefikatet endamen kan øvelseskjøre. Fikk veldig dreisen på det i dag, er veldig fornøyd, og kommer nokk til og bruke den mye. Den var ikke kjempe dyr så jeg valgte å kjøpe den, for jeg tenkte jeg ville få mye igjen for å kjøpe den uansett!  Ha syns du??

  

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits