• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Søndag i dag!

  Det er helt herlig og kunne være litt lengere oppe i dag en ellers, og herlig og tenke på at jeg ikke trenger og stå så gry tidlig opp i morgen. I dag har jeg hatt skikkelig søndag, det eneste jeg har gjort i dag har vært og sove lenge, støvsuge litt, og vi har vært hos farmor i Alta, det er det eneste, ellers har jeg hatt ordentlig søndag. Så nå skal jeg nyte resten av den, også snakkes vi i mårgen!!   

  Hva har du gjort i dag??

   

  Lørdagskos!

  Hei.

  Nå har akkurat besøket vårt dratt, og besøket var Lillianne, Knut Ivar og Markus. Og jewg tror vi snarty får mere besøk. Men mens Markus og de var her så har jeg sprunget rundt i huset etter Markus, og jeg har tulle litt med Lillianne, og ellers sto jeg opp i 9 tiden, og gikk rett i dusjen, etter det spiste jeg og...........nei, vi går ikke mer innpå det. Sitter og koser meg her me familien med litt snoop og ser på Tv. Skal snart gå og skifte klær. for det er så varmt, så sakkes!!!

  Nei, vent litt. Må jo fortelle dere at jeg har lært Sophie noen triks, så nå kan hun sitte bamse, springe på to etter godbiten, og hun han snurre runt på to, flinke Sophie gullet mitt!! Nå sankkes vi <3

   

  Hva har du gjort i dag?

  HØSTFERIE

  Hei.

  Da er det endelig høstferie, har faktisk ingenting på tapeten i høstferien, hvis ikke vi drar på en champingtur da. Men egentlig så vet jeg ikke om det blir noe av heller, for det er så mye som skjer og derfor blir det litt vanskelig og finne tiden. Men en ting er sikker, jeg tror jeg kommer til og være mye i Alta i neste uka.

  Hehe, det er noe jeg bare måå fortelle dere. For på skolen i dag så fikk vi tilbake masse prøver, også hadde jeg ikke sekk med meg, så jeg bare la dem på hyllen over jakken min i gangen på skolen, for og huske dem når jeg skulle hjem, men da jeg skulle hente dem, så var de borte, så det er mest sansynerlig noen som har tatt dem ved en feil eller med vilje. Men men får de vel tilbake. Men det er jo litt teit da, og ta prøvene til noen andre. Jaja, noen har jo bare lite og gjøre!!
  Hva skal du i høstferien?

   

  På klubben!

  Hei, og god kveld!

  Da er jeg akkurat kommet hjem fra klubben. tenkte at i dag skulle jeg være sosial, siden den uken har vært så fullpakket, at jeg ikke har nådd å være så mye med venner, så var dette en gjylden mulighet! Hvar en blanding av gøy og kjedelig på klubben, for vi vandret inn og ut hele tiden, og vis den ene gikk ut så gikk plutselig alle, så det har kanskje vært litt rar. Men som vanlig så ville jo Ronja ta litt bilder når hun så at jeg hadde kameraet med, så her er dem.

  Hva syns du?

  Dårlig blogger!

  Sorry, men fortiden er jeg en skikkelig dårlig blogger. Men nå har det vært masse oppgaver som skal leveres inn eller prøver og øve til, og nå holder jeg på med en presentasjon som skal framføres i morgen. Så den må jeg gjøre ferdig, og derfor blir det mobilblogging nå igjen. Pluss at jeg ikke har tatt noen bilder med kameraet mitt. Men jeg sitter nå her med musikken min og gjør oppgaven min, så må jeg gjøre den, også lover jeg at det skal bli et ordentlig innlegg i morgen eller i hvertfall på fredag!

  Men en ting skal dere vite, jeg elsker alle mine fantastiske lesere, og hadde det ikke vært for dere så hadde jeg ikke blogget ennå!!!!


  Hva har du gjort i dag??

  Høsten er her.

  Hei, sorry for mye mobil blogging, men hverdagene er litt hektiske for tiden, og da blir det til at jeg ikke har tid til og blogge på pc-en, så sorry. Men det er jo snart høst ferie så da blir det vel bredere.

  Men over til noe annet. For når jeg var ute på jobb i ste, så jeg jo at det var høst farger over alt, og blarne var falt av trærne! Så nå er det virkelig hørt, og det ser jo egentlig bare koselig. Å da jeg sto opp i dag og så utover bygda, var det rim på bakken og flere steder. Så da er det vel ikke lenge før snøen kommer også!

  Syk i dag!

  Hei,hei
  Da er jeg akkurat kommet ut av dusjen. Har vært hjemme i dag, for jeg er veldig forkjølet og hadde vont i hode i helgen og i går, så følte ikke for og gå på skolen. Men nå er jeg litt bredere, så regner med at jeg skal på skal på skolen i morgen!
  Nå er Lillianne, Knut Ivar og en til på besøk, så må gå..... Hade hjertene mine!


  Vi er nå bra søt.... Eller???

  Konfirmasjonsleir (Bilder)

  Hei! Har vært på konfirmasjonsleir i helga, å truffet masse andre folk, lært en god del, og hatt det kjempekoselig!. Hadde kameraet med så de jeg var på rom med, tok noen bilder. Ikke så mange, men noen få! I januar skal det være en ny leir så da håper jeg og få tatt noen flere bilder!!.

  På leiren såv jeg p rom sammen med 3 andre, Karin, Ranita og Julie. Og det var kjempekoselig. Men noe mindre koselig var måten vi ble vekket på, for i morges ble vi vekket med sirener og sekkepipemusikk. men det var jo litt gøy å da! Så alt i alt en fin helg!!!
  Denne lappen var på speilet vårt!!

   

  Hva har du gjort i helgen?

   

  Hei!

  Sorry for ingen blogging i går, men jeg hadde rett og slett en veldig hektisk dag og hadde ikke tid til og blogge, for jeg var ute på sånn bøsseaksjon med pappa og var ikke hjemme før i 8-9tiden og da så vi på noen greier på tv-en å så gikk jeg og la meg!

  Akkurat nå holder jeg på og gjøre meg klar, for i helgen skal jeg på konfirmasjonsleir i Alta, og det er ikke låv og ha med seg telefonen, så denne helgen kommer til og bli tragisk uten telefonen, det viktikste i livet mitt, så det betyr at jeg heller ikke får blogget i morgen. Men på søndag er jeg tilbake igjen, og fårhåpentligvis med noen bilder fra leiren også!!!

  Snakkes!!


  Hva skal du i helga?

  Video:Øving til prøve igjen!!

  Bøsse greier!

  Heisann, har hatt besøk av Maria i dag, og vi har jobbet på en presentasjon som vi skal ha i neste uka. Og vi har lekt litt med Markus, for mamma hentet han i barnehagen i dag og tok han med hjem hit. Og nå har jeg akkurat vært ute og godt med en bøsse, for og samle inn penger til redningsselskapet, for det er en sånn greie som 9.kl her i talvik, og en skole i Alta gjør, så har ikke vært en helt kjedelig dag, siden Maria var her!!  Hva har du gjort i dag?

  Noe innteressant??

  Hei,hei.

  He skjer det ingenting innteressant, har bare hatt besøk av Mariel, lastet ned litt musikk til telefonen, og ellers bare slappet av!! Så derfor lurer jeg på om det har skjed noe hos deg, som er vert og fortelle!!

  Så kom igjen og svar.

  Hadde egentlig lyst til og lage en videoblogg, så hvis du kunne ha kommet med forslag så hadde jeg blitt VELDIG glad!!!!

   

  Så kom med forslag!!!


  God kveld alle!!

  Hei!

  Håper alle har hatt en fin Søndag i dag. Og vet det har vært litt dårlig blogging i det siste, men det har liksom gått i ett her nå så, har bare nått å lage et lite mobil blogg innlegg, men dette er i hvertfall et ordentlig innlegg!

  I dag har vi vært en tur på Toften på besøk hos Knut Ivar, Lillianne og Markus (Nei, de bor ikke dær, de bare var der i helga), og resten av dagen har jeg vært hjemme og hatt en skikkelig avslappings dag, og har hørt på musikk, og lage bordkort som mamma bedte meg lage, men ellers var de ikke så interessant!!  Hva har du gjort i dag??

  Peppes pizza!!

  Hei hei, akkurat nå sitter vi på Peppes her i Alta og skal spise, for vi er akkurat kommet fra Hammerfest. Vi har vært og besøket farmor i dag, så nå gleder jeg meg til og komme hjem og slappe av med familien!!!

  Hjemme igjen!

  Hei, Nå er jeg hjemme igjen etter og ha vært på jobb. I dag da vi var ferdig på skolen dro jeg til Knut Ivar og Lillianne, og var der til jeg skulle på jobb. Og mer har jeg ikke nådd og gjøre, men nå skal jeg spise middag for det har jeg ikke gjort enda, såå hade!!!

  Hehe, fint hæ, syns det var kjempefint!!!!!

  På skola!

  Da er jeg ferdig på skolen og er hjemme og her er noen bilder fra i dag!


  Tror ikke det blir noe mere blogging i dag, for jeg skal på noen konfirmasjons greier. Men nå skal jeg spise åså drar vi. Hade<3

  I dag!

  Hei, sitter her hjemme og har akkurat vært i dusjen. Og nå mens jeg skriver dette sitter jeg og venter på at en skal komme og vise meg hvordan jeg legger sanger jeg allerede har lastet ned, fra iTunes til telefonen, og i mellomtiden snapchater jeg med Ida Marie!! Og ellers skjer det ingenting!!

  Hjemme igjen!!!

  Har vært i Alta i hele dag, for først så skulle jeg til kjeveortopeden i 10 tiden og etter det skulle vi gjøre noen greier, også skulle jeg til legen i 2 tiden, og da var jo hele dagen borte nesten. Men fikk kjøpt noen kubbelys og en eos, og vi var på Alfaomega og spiste lunsj!

  For en dag!

  Hehe, i dag i siste timen hadde vi naturfag og skulle gjøre en gruppe oppgave, jeg var på gruppe med Phanu og Ida, og dere får nå tenke dere hvordan det gikk!
  Men det var jo gøy da!

  Dette er karte vi måtte lage
  Hvar ikke Ida flink?

  Åhoy for en dag, jaja!!

  Ha en fortsatt fin dag videre, skal gjøre lekser også skal jeg på jobb senere!!

  Hade<3

  Søndag!!

  Hei, I dag har Lillianne og Knut Ivar vært her og spist middag og kake, og dette var for og feire bursdagen til Lillianne som var på onsdag, så vi har hatt det kjempekoselig. Til middag hadde vi får i kål noe som var kjempegodt, så en kjempefin dag. Farmor har jo vært hær siden i går, men dro ikke hjem i dag, men skal heller dra hjem i morgen!!!  Dette er gaven hun fikk hos oss!!!

   

   

   

   

  Hva har du gjort i dag??   

  Innkjøp 08.09.2012

  Hei

  Har vært i Alta i dag, var ikke så lenge men jeg fikk kjøpt to deksler til, til telefonen!!! Også har vi hentet farmor så hun skal være hos oss til i morgen!!

  79,- Clas ohlson

  79,- Clas ohlson

   

   

  Hva syns du??

   

  

  Da har besøket dratt!!

  Hei
  Nå har akkurat besøket vårt dratt, vi har hatt besøk av Marianne og Markus og det var kjempekoselig!
  Og fremdeles har det bare vært en vanelig skoledag, det eneste er at det endelig er helg, så nå skal jeg kose meg!!!!

  Første innlegg med Iphonen!

  Hei, hei
  Har ikke tatt noen bilder med kameraet i dag, men jeg har tatt med telefonen, så da tenkte jeg at jeg kunne prøve og blogge med telefonen. Har ikke gjort noe spesielt i dag egentlig, har bare vært på skolen, og Ronja har spammet telefonen min med bilder, ellers en vanlig dag!!! ;)  Hva har du gjort i dag??

  Iphone 4s

  Hei,hei.

  Akkurat i dag er jeg litt oppe i skyene, for jeg har vært og kjøpt meg Iphone, åååå jeg er så glad. Har jo ønsket meg det såååå lenge og endelig har jeg det. Men det negative med det er at jeg aldri får den "nyeste og beste" telefonen før en bedere kommer ut, for nå kommer jo Iphone 5 snart ut. Men, men får nå se!!! Nå tror jeg at jeg skal lage meg litt mat så vi snakkes!!

   

  Har du Iphone??

   

   

  Prøv og gjette!

  Hei!
  I dag har bare vært en helt vanlig dag, akkurat som alle andre skoledager. Men i morgen skal jeg til Alta etter skolen for og kjøpe noe som jeg har ønsket meg lenge. Men det sier jeg ikke hva er i dag, for det må du prøve og gjette på.

  Så prøv og gjette!!!!
  Så hva tror du jeg skal kjøpe?

  Skolen!

  Sitter på skolen og har akkurat hatt gym, og vært i dusjen. Hadde ikke noe mere og si for jeg skulle bare ta en kjapp oppdatering!

  Liten kjøretur!

  Heisann.

  I dag dro vi på en liten kjøretur, og vi tok med oss Markus(Tantebarnet mitt). Vi kjørte ikke så langt, men en passe liten tur. Det var en kjempefin tur og vi koset oss masse med nybakte boller og drikke. Det blåste litt men det var bare forfriskende. Plassen vi var på het Kjærringdalen, og nede i fjæra var det noen som hdde skrevet navnet sitt med stein i gresset så da skreiv jeg navnet mitt og Markus sitt navn.

  Før vi skulle levere tilbake Markus kjørte vi en tur opp til småvannet og plukket blåbær. Også kjørte vi han hjem!!!   

  Hva har du gjort i dag??

  

  Helt vanlig Lørdag!!

  Hei!

  i dag har det bare vært en vanlig lørdg, jeg har ikke vært i Alta i dag heller!!! Men jeg har vært nede i bygda på butikken en tur, og da jeg kom hjem satt jeg bare og hørte på musikk... Men nå skal jeg snart se på mgpjr 2012, har ike noe annet og gjøre i kveld så da blir det å stte forran tv-en.

   

  Hva skal du i kveld??

   

  

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits