• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Helg med handy work

  Nå er vi akkurat kommet hjem fra en liten helgetur, og denne gangen kom vi hjem uten campingvognen for den har vi nemlig nå satt på vintercamp. Vet dere hvor vanskelig det er å skulle sette på plass en campingvogn på kvelden når det er mørkt? Det gjorde nemlig vi på fredag, og da sto mamma og jeg å ga hold til pappa slik han han kunne rygge den på plass. Jeg sto da ved de trærne vi måtte passe på, mens mamma sto fremme ved pappa å sa til han hvor nært meg han var, og når han måtte begynne å svinge. Når vi da hadde fått den på plass og skulle sveive labber og sette i strømmen ble jeg springende frem og tilbake med telefonen fordi jeg var den eneste med lommelykt, haha. Jaja vi fikk den på plass til slutt.

   Siden den nå skal stå i ro på en plass i vinter så ordnet vi til en platting av paller noe som gjorde at jeg måtte foreta litt handy work. De pallene var ikke akkurat lette, og spesielt ikke de som var våte haha. Så nå regner jeg med at musklene er dobbelt så store som før helgen, haha. Nå virker det som at vognen er klar for vinteren, og når jeg -forhåpentligvis- får lappen i løpet av mars måned så blir det kanskje noen turer dit alene eller med noen venner. Håper på det.

  Håper ellers at alle har hatt en kjempefin helg!














  (Dette blide er et tlf. bilde og derfor er det EXTREMT uklart)

   

  #3Etter sommerferien: Bursdag

  Nei, jeg glemte ikke bloggen sin 4års bursdag 22 August, jeg bare hadde rett og slett ikke tid til å tenke på det akkurat da. Farmoren min hadde også bursdag i slutten av august og vi dro innom henne med blomster, som jeg tilfeldigvis tok bilder at. Så versegod her er blomster. Litt sen feiring, men bedre sent enn aldri, haha





  #2Etter sommerferien: Markus og Sigurd Renee

  Vi hadde Markus på middagsbesøk her en gang i August. Han var hos moren sin så vi fikk låne han litt siden vi ikke ser han heller så ofte. Vi spiste og koset oss, og etter maten kom Sigurd Renee også på besøk. Markus og Sigurd Renee er herlige sammen. Sigurd er så kjempeflink å dele og Markus er så flink å passe på Sigurd, så de koste seg masse når de fikk en ballong å leke med, haha. Og selvfølgelig når jeg tok frem kameraet for å ta bilde skulle de også ta bilde, hehe.















   

  #1Etter sommerferien: Stine kan gå

  Så dagens hendelse er at Stine som jeg er gudmor og tante til og som er litt over 1 år har lært seg å gå. Det er jo en stund siden da, men jeg viste det ikke før de kom på besøk og jeg så det selv. Jeg ble veldig overrasket, men også utrolig stolt over hvor stor hun har blidt.











   

  Etter sommerferien

  Hei der. Her skjer det veldig lite egentlig etter ferien, det eneste er at skolen er begynt og det er jo ikke noe å skryte av. Noe jeg har gjort er at jeg har tatt en del bilder som jeg tror er mye mer interessant enn å lese hvilke fag jeg har de forskjellige dagene og akkurat hva jeg lærer i dem, haha :) Jeg tenkte å dele det opp i noen innlegg. Det blir ikke så mange kanskje 3 eller 4, men da blir det hvert fall innlegg for 3-4 dager av de små hendelsene som har vært. Så jeg håper det er okay for dere. Det første blir å komme i morgen så bare gled dere! ;-)









  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits