• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Halloween!!!

  I dag er det omsider halloween og jeg og mamma ordnet med godterie til de som kommer. Idag har jeg vært i Alta hele dagen. Først var jeg hos kjeveortopeden (tannlegen) så hjalp jeg pappa med og få farmor til en sånn plass der hun skulle ordne brillene sine, også var jeg med mamma og hentet Markus i barnehagen, og dro på butikken og handlet litt småtterier før vi kjørte hejm. Og da vi kom hit til Talvik måtte jeg på skolen og hente noe så da var det flax at Sten-Toren (en lærer på skolen) akkurat skulle gå inn på skolen i det vi kom!! Så slik har dagen min vært, og akkurat nå sitter vi og ser på Farmen.

  Noe jeg ikke har fortalt dere er at mamma er innen en sånn Amway greie, der hun kjøper og selger produkter. Og for noen uker siden bestillte mamma masse derfra, men bare litt av det var til meg da. Men nå er pakken kommet så i morgen får dere se hva jeg har bestillt derfra!!!

  Happy Halloween!! :)

   

  Hva gjør du i dag på halloween?

  

  OD-Dagen!

  Hei
  I dag har det vært od dag, og jeg og Maria har vært i barnehagen og jobbet, og det var ganske gøy og være en hel dag sammen med unger. Nå skal jeg se på sinnasnekkern og når det er ferdig så skal jeg gå å legge meg.
  Så da sier jeg bare snakkes og natta!!!  Har dere OD-Dag på deres skole???

  Doing nothing!!

  Hei!
  Akkurat i dag har jeg ikke gjort noe annet en det vanlige, altså skole og være hjemme, så jeg har ikke noe spennende og fortelle heller! Men nå skal jeg se på noe på nett så snakkes!!!

  Vært ute i hele dag!

  Heisann der.

  I går kunne jeg ikke blogge fordi strømmen var borte og da hadde vi ikke internett, så det beklager jeg. Men i dag er jeg tilbak. Helt siden jeg sto opp i dag har jeg vært ute i snøen. Først mokket jeg sne på verandane og bare var ute og hjalp mamma og pappa, og etterpå kom Knut Ivar og hentet meg, så jeg dro ned til dem og var ute sammen med Markus, Kaisa (hunden til Knut Ivar) og Conan (en hund de har på "prøve" og kanskje ska kjøpe). så det var koselig og morsomt. Da Markus gikk og la seg litt, var jeg ute sammen med Lillianne og Knut Ivar mens de mokket snø. Men så måtte de kjøre opp til oss så jeg var alene med Conan en 50 kilos rottwiler, og som er like høy som meg nå han står på to. Men vi ble jo venner, så mens de var oppe hos oss, Så lekte jeg og Conan ute i snøen.

  Kjempe bra dag!!  Meg og Conan!

  Meg og Kaisa!!   

   

  Hva har du gjort i dag??

  

  Heeeeelg!!!

  Det er såååå herlig og ha helg nå, helga skal nytes. Tror ikke jeg skal til Alta heller selvom jeg vil, men men, det blir en rolig helg!!
  Snakkes!!

  Øve til prøve!

  Hei, har egentlig ikke tid til og blogg nå, for jeg er nødt til og øve til engelsk prøven vi har i morgen, så vi må snakkes. Hade!!

  New shoes

  He, da mamma og pappa kom hjem fra Alta i dag, hadde de kjøpt nye vinter sko til meg. For her oppe i finnmark i hverfall har vi nå vinter, og snøen daler ned som bare det, så da var det godt med nye sko.

  i dag på skolen så hadde vi de 3 første timene med vanlig undervisning, og i de tre siste var vi på jansnes, og fikk litt undervisnig der om hvordan det er der. Da vi var ferdig med undervisningen, var det en konkuranse, der vi skulle gå rund "kjærlighetstien" de har der, og de skulle ta tiden, når alle var kommet tilbake skulle de finne gjennomsnittet av alle, ogde som da kom nermest vant noe. Og jeg var faktisk en av de som vant noe. Jeg vant en brøpose med kanelsnurrer. Så det var jo hyddelig!!!

  Men nå skal jeg gå i dusjen så vi snakkes senere!!

   

   

  Hva syns du??

   

  

  Vært i kirka!

  Hei,

  Nå er det ikke så lenge siden jeg kom hjem fra kirka, for jeg måtte dit på en sånn kofirmasjonspresentasjon, for det er med i konfirmanttiden min. Og jeg har også sånn at i løpet at konfirmanttiden skal jeg ha vært på 8 gudstjenester, og jeg har 5 igjen og det er med den dagen jeg konfirmeres. Hehe, det er kanskje litt kjedelig og høre om at jeg har vært i kirka, men,men. Nå skal jeg ihvertfall se videre på sinnasnekkern.

   

  Når er/var du konfirmant??

  

  Hvert hjemme i dag.

  Har vært hjemme i dag for jeg har ikke følt meg bra, men nå sitter jeg og ser på 71 grader nord, så vi får snakkes i morgen!!  Hva har du gjort i dag??

  Amnesty TV-Aksjonen

  Hei da har akkurat jeg og pappa vært ute og samlet inn penger til Tv-Aksjonen som er nå i dag, og vi skal snart kjøre til Alta med de andre bøssene til de andre som har gått er i Talvik!!! Så bare et kjapt innlegg :)
  Snakkes :)

  Innkjøp 20.10,2012

  Hei, i dag har jeg jo vært i Alta og der kjøpte jeg noen småting. Og her er de!!  3 for 130,- Vero Moda  3 for 2  200,- til sammen, 99,- pr ting Glitter  89,- Vita

   

  Hva syns du??

  

  TGIF

  Hei, endelig er det fredag, og roen har senket seg over meg, så nå har jeg tent stearinlys og dempet lyset og sitter og nyter helgen. Denne uken har vært full av stress, og vi har hatt en hund her som har vekt meg tidlig, så jeg har vært utslitt på skolen, og masse innleveringer. Faktisk har jeg ikke levert den siste innleveringen enda heller, for læreren gjorde en feil.

  I morgen skal vi til farmor i Alta, og egentli ikke gjøre noe annet, så det kommer til og bli en avslappnins dag!!!   

  Hva skal du i morgen??

   

  

  Ferdig med leksene!!

  Hei igjen.

  Endelig er jeg ferdig med leksene for denne uken, raport, innføring, og stil gjort. Og innføinga og stilen ska leveres i morge. Det er en så herlig følelse og være ferdig, og vite at nå kan man senke skuldrene. Så nå sitter jeg her og bruker opp strømme på telefonen med og kose meg med musikk, og surfer på dataen. Og koser meg med og vite at i morgen er det fredag, og siste dagen i skole uka. Deilig!!!

  Snakkes solstråler! :)

   

  Har du hatt mye lekser denne uken??

   

  

  Må ha bloggfri!

  Sorry, har en innføring jeg må gjøre, den skal leveres på fredag, og i morgen må jeg skrive en stil som også skal leveres på fredag. Så derfor blir det bloggfri i dag, og det kan hende det blir det i morgen også....
  Snakkes!!!!

  Ikke mye å finne på!

  Hei, nå er det vel ikke lenge til jeg skal legge meg, men he sitter og ser på nett tv. Har ikke gjort noe særlig i dag heller, og det er ganske travelt i livet mitt akkurat nå, og jeg hadde virkelig trengt noen tips til hva jeg kan skrive om. Så vis dere hadde kunnet komme med forslag ville det vært hyggelig.....
  Snakkes!!!

  Hehe, røde øyne!!!
  Såååå komm med forslag!!!

  Tannreguleringen er borte.

  Heia, var ikke på skolen I dag, og det er fordi jeg har vært i Alta hos tannlegen, og det fikk jeg tatt av tannreguleringen så er ganske fornøyd her jeg sitter. Men dere skal få se resultate.

  Hehe, for et bilde, jaja hva gjør jeg ikke for dere!  Hva syns du??

  God Søndag!!

  Hei!
  Har vært i Alta i dag, hos farmor og spist middag , for vi tok henne med hjem til henne også spiste vi middag der, og snakket litt, også måtte vi ta henne ned til sykestuen igjen. Til middag hadde vi kyllingfilet av noe slag, så det vr kjempe godt og koselig, også var det en liten pause etter middagen, før vi skulle ha dessert. Desserten vr bringebær og vannbakkels, så det var kjempe kos. Vi kom hjem for en time siden ca. Så om ikke så lenge skal vi vel se på Farmen og kose oss på denne Søndags kvelden!!!   

  Hva har du gjort i dag??

  

  Snakkes i morgen!!

  Ble sent i dag også, har vært på et amway party i dag også, åsså dro vi rett til Alta etter det, så nå er jeg veeeeldig trøtt.......natta!!!!!

  God natt!!

  Hei, ble et sent innlegg i dag, har vært på et party til nå og er akkurat kommet hjem! Partyet var et amway party og jeg skal på nesten det samme partyet i morgen.. Men dette var bare en kjapp uppdate, så nå skal jeg legge meg og nyte helgen..... Snakkes!!!  Hva skal du i helga???

  Gave fra mamma!

  Hei.

  Hadde lang dag på skolen i dag, og var ganske sliten da jeg kom hjem, for dagen i dag har ikke akkurat vært den beste. Men da mamma kom hjem hadde hun kjøpt en ny genser til meg som jeg sa jeg ønsket meg så da ble jeg veldig glad, har en likedan en bare i grå, men den er altfor stor. Men denne er i min størrelse. Og dette er genseren.  Synesdisse genserne er stilie. Har noen flere jeg også har lyst på men det for jeg ta en annen gang!!!

   

   

  Hva syns du??

  

  Shopie!!

  Har ikke noe annet og skrive så da får dere heller se to bilder av hunden min Shopie!!!  Hva syns du??

  Hallo!!

  Hei!
  Har vært i Alta i dag og hilst på min andre tante, og kom ikke hjem før etter at avisen hadde kommet, så ble litt sen ut med den, så nå skal jeg bare slappe av og se på sinnasnekkern !!!
  Snakkes solstråler!!!!

  Destilasjon på skolen!

  På skolen i da hadde vi et forsøk, naturfag. Og faktisk hadde vi nå det forsøket som fikk skolen stengt i fjord. Det gikk ut på og destilere brus, altså og få vannet ut fra brusen, og det fikk vi til. Hadde ikke noe annet og si, så da kunne jeg jo fortelle det.
  En ting til jeg kan fortelle er at i morgen kommer min andre tante hit opp og hun drar igjen på torsdag, så tror neppe jeg får møtt henne, men jaja! Var bare det jeg skulle si...?..?hade solstråler!!! <3


  Dette er noen bilder fra forsøket!!


  Har du noen gang gjort et slikt forsøk??

  Bloggfri!

  Hei,hei
  Sorry men i dag har jeg ingen motivasjon til og blogge, for det har vært en søvnløs natt og jeg er ganske sliten, så jeg sier bloggfri i dag!!!
  Snakkes i morgen!!

  Tacokos!!

  Hei,hei
  Akkurat nå sitter jeg hjemme og vi har masse besøk, og den ene tanten min som kommer fra Tyrkia er her, for i kveld skal vi spise taco og hun skal sove her til i morgen.  Skal du spise taco i kveld??

  Today!

  Har ikke gjort noe i dag, så kan heller ikke si så mye, for jeg har bare vært hjemme og hørt på musikk og kost meg, sååå!!   

  Hva har du gjort i dag??'

   

  

  "Passende overskrift"

  Hei,hei
  Har vært i Alta i dag også, for jeg skulle til kjeveortopeden bare på en skjekk såååå. Vi dro inn i 1 tiden i dag, hos kjeveortopeden fikk jeg vite at neste gang jeg skal dit skal jeg sannsynlig vis fjerne tannreguleringen nede også, så det gleder jeg meg til. Vi var også på besøk hos tanten min som jeg sa kom i går, og da pappa kom gikk vi ned til farmor, og når vi var ferdig der dro vi hjem. Så det har egentlig ikke skjedd noe spesielt i dag!!!

  Altatur og et lite innkjøp!

  Heisann.

  Har vært i Alta i dag, vi dro i 9-10 tiden for og rekke og hente tanten min på flyplassen, for hun har kommet for og besøke farmor. Da vi hadde gjort oss ferdig med det, ringte jeg til Marianne og spurte om hun ble med på city, og det ble hun, så jeg bare dro ned på Amfi og kjøpte et kulelys og ventet på henne. Da hun kom gikk vi litt rundt, også måtte hun spise og sånt da, så der gikk det litt tid. Men etterhvert fant vi ut at vi skulle kjøre litt rundt, og vi dro og gikk tur med en "liten" hund (den var egentlig veldig stor). Litt før spurte jeg Marianne om ikke hun kunne kjøre meg hjem litt senere en det mamma og pappa skulle, for da jeg spurte var det liksom bare et kvarter til de skulle dra.

  Og det var greit, så da gikk vi nå tur med den hunden, og hadde det kjempekoselig sammen, og da vi kjørte hjem hadde vi musikken på fult, tak luka oppe, og sang for full hals. Så det har vært kjempekoselig i dag, og den ble bare enda mere koselig sammen med Marianne!!  Ser dere politibilen på bilde over. Det var egentlig ikke meningen at den skulle være med, men jeg viste det ikke før etter at jeg hadde tatt bilde!! hehe!!  Prøvde faktiskt å ta bilde fra alle vinklene over takluken..

  Her er innkjøpet i dag:  20,- Nille

   

   

  Hva syns du??

  

  What a day!!

  Hehe, for en dag det har vært i dag, sov til i 9-10 tiden, sto opp, var oppe litt til Markus snart skulle komme, så fant jeg ut at jeg måtte dusje før Markus skulle komme. Så da det var gjort, måtte jeg egentlg gå tur med Sophie, men jeg ville helle vente til Markus var kommet så han kunne være med, så jeg ble sittende og vente. Da han var kommet, gikk vi tur med Sophie, eller han gjor for det var han som holt båndet hennes. Så kom vi hjem, og da bl det jo springing og leking, ja sånt som 1- snart 2 åringer finner på. Men etterhvert begynnte han og bli trøtt, og bare suttret hele tiden, og ville ingenting. Men da var det ikke så lenge ført Knut Ivar kom og hentet han å jeg overlevde jo. Og da han var hentet og alt var rolig kunne jeg endelig slappe av. Så her sitter jeg da, inne på rommet, med musikken min og tar det helt med ro!!!

  Ha en fin Tirsdag videre!!

  Rusken.

  Har ikke gjort noe særlig i dag, var hjemme til pappa kom, også siden det er rusken i dag og i morgen, så hjalp jeg han med og tømme søppel, også har jeg laget mat. Noe mere har jeg faktisk ikke gjort i dag, så det har vært veldig avslappende i dag!!

  Og for de som ikke viste det så er det sånn at på rusken så kommer vefas, eller noen andre hit til Talvik (og andre plasser) med konteinere som vi tømmer søppelet vårt i....så nå vet dere det!  Har dere rusken der du bor?

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits