• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Juletretenning på flyplassen!

  Hei,
  Ble et telefon innlegg i dag siden jeg har bildene på telefon, for selvfølgelig klarte jeg og glemme minnekortet til kameraet, men tok med selve kameraet.

  I dag var 9. Klasse og 1-2. Klasse på flyplassen i Alta for og tenne juletreet. Vi sang også noen sanger for passasjerene som var der, og jeg og Ida var nisser som ga de små der en lite. Gave som flyplassen ordnet med. Det var faktisk veldig koselig, for vi delte også ut pepperkaker og gløgg i velkomsthallen, og da det kom et nytt fly, ble Ida og jeg spurt om vi ville stå der de venter på bagasjen og servere gløgg til dem også, så det var veldig koselig og være der, og jeg tror de reisende også syntes det var koselig!!!

  Nå mens jeg husker det kan jeg jo også si at dere må sjekke ut elevavisen til oss på Talvik skole! www.talvik.elevavis.no gå å se hva vi har skrevet, vi har laget den i valgfagstimen!!
  Har du noen gang vært noen steder for og lage litt julestemning der??

  Innebandy turnering!

  I dag hadde innebandy turnering på skolen. Det er noe v har vært år, og der blir det delt ut en faireplay (vet ikke hvordan det skrives) pris. Vi spilte 4 kamper, vi vant 2, tapte en og en ble uavjort. Så man er ganske fornøyd. Men noe sm var annerledes i år fra i fjor, var at det ble ikke bare delt ut en Twist pose som premie, men faktisk så fikk alle klassene en Twist pose. Så da var alle ganske fordøyde. I år som alle år hadde vi også en kamp mellom elevene og lærerene: Og uheldigvis så vant lærerene, me til neste år nå jeg går i10. skal vi nok slå den!!! (NOT)

   

   

  Har dere innebandy turnering på din skole??

  

   

  Gjesteblogging!

  Karoline skreiv til oss at ho va tom for idea, altså ho visste ikke ka ho sku blogge om! Så da bestemte vi oss for at vi (Ronja og Ida) skulle blogge for ho :D
  Akkurat nu så spis vi potetgull og spis en boks med is! (usunn)

  Karoline e ei helt fantastisk jenta!
  Ronja har kjent ho sia Karoline gikk i førsteklasse, og æ har kjent ho sia æ gikk i 4. klasse!
  En som e snillere enn ho skal man leite lenge etter!
  Ho e kjempe pen! Og ho har en bra humor! :D HAHA! xD
  Itilleg til en kjempe bra personlighet har ho en fantastisk sangstemme. Så bare mas litt på ho så legg ho sikkert ut en video der ho syng :)!!

  <--- Ronja og Ida-----> (gammelt bilde)


  Hjemme alene!

  Akkurat nå er jeg alene hjemme, og sitter i stuen og slapper av, og ser på TV. Også var jeg akkurat ute en tur med Shopie. På skolen i dag hadde vi 2 prøver, en matteprøve og en naturfagprøve. Følte egentlig ikke at de gikk så bra, men de gikk vel greit nok. Har ikke så my og fortelle egentlig, så dette var vel det!

  Peace out!   

  Hva har du gjort i dag?

  

  2 prøver og øve til!

  Hei,
  Har ikke tid til og blogge så mye i dag for jeg har 2 prøver i morgen som jeg er nødt til og øve til. Jeg har en matteprøve og en naturfagprøve.....så vi må heller snakkes!!
  Peace out!! :)
  Har du prøver du må øve til? Hvilke fag?

  Tunnel gudstjeneste

  Hei, da er jeg akkurat kommet hjem fra gudstjenesten som var i den nye tunnelen her i Talvik. Der 1 og 2 klasse var og sang, og talvik brassband (korpset) spilte. Var kjempe masse folk som kom, og det var egentlig ganske "gøy" på en måte. Det var liksom en ny og spennede variant av en gudstjeneste.   

  Har du noen gang vært i gudstjeneste i en Tunnel? Har du lyst til det?

  Hva har du gjort i dag?

   

  

  

  Innkjøp 24.11/2012

  Hei, har vært i Alta i da og handlet noen få julegaver som jeg ikke viser her. Men så kjøpte jeg også en ting til meg selv og det var dette!  69,- Bik Bok

  Hva syns du??

  

  Låner kamera fra skolen!

  Hei,hei.

  Overskriften er egentlig litt meningsløs, men det er jo sant. På søndag skal det være gudstjeneste i den nye Tvalvik tunnelen, og der skal jeg være. Det er derfor jeg låner et kamea fra skolen. Vi har valgfag på skolen og jeg valgte media og innformasjon, og der lager vi en nettavis og derfor skal jeg ta bilder fra gudstjenesten i tunnelen. Så jeg måtte jo også prøve kameraet på forhond......hehe....   

  Hva syns du om bildene??

   

  

  Svar på spørsmålsrunden #2

  Hva liker du best til middag?

  Vet ikke helt egentlig, er veldg glad i taco og biff, men er ikke sikker!!

  Favoritt klesplagg?

  Hva liker du best ved deg selv?

  Liker egentlig ikke disse spørsmålene, for de er ganske vanskeligog svare på. Men jeg tror kanskje jeg liker hårt og øynene mine best med meg selv.

  Hva liker du best på gutter?

  Skjønte ikke helt hva hun mente med det, men vis det var sånn utseende messig, så liker jeg øynene best!!

  Kan du lage en sangvideo? Du er så flink og synge!!

  Tusen takk, eeeh vet ikke helt, men kan jo godt være at det plutselig kommer en sangvideo. Men problemet er at jeg ikke vet hvilken sang jeg skal ta!!!

  Hvorfor begynte du og blogge?

  Sånn egentlig så tror jeg at jeg begynte og blogge fordi jeg hadde lyst og komme på top listen, men etterhvert så syntes jeg at det var kjempe gøy og blogge, så da blogget jeg fordi jeg hadde lyst og dele ting mes andre, og fordi det så innteresant ut.....

  Favorittfarge?

  Rosa og Gul

  Hvilken klasse går du i?

  9.kl på Talvik skole

  Hva er din favoritt interesse?

  Synge er noe jeg elsker....

  Favoritt dyr?

  Liker du godteri?

  Godteri er vel noe gansge mange like, me blir det for mye, bir jeg uvell !!

  Hvorfor blogger du?

  Jeg blogger fordi jeg syns det er gøy, og jeg vil ha noen og dele ting med.

  Hvem ser du opp til?

  Jeg ser opp til ganske mange som, brødrene mine, Selena Gomez og mange andre...

  Ønsker du å komme øverst på topplisten over hele landet?

  På en måte så gjør jeg vel det. Men på en annen måte så vill jeg ikke det, for da får du vel et ganske stort press på deg.

  Kan du linke blogge min?

  http://bl0mst.blogg.no/

  Hva liker du mest med og blogge?

  Det er gøy, og man har noe og gjøre!!

  Syns om meg? (Mariel)

  Du er veldig søt og snill, og når man er med deg blir det aldri noen pinlige stille øyeblikker!!!

  Liker du noen?

  Nei

  Kjekkeste i Talvik?

  Vet faktisk ikke...

  Favoritt mat?

  Taco eller biff!!

  Favoritt fag?

  Engelsk og musikk

  Snilleste i klassen min?

  Blir litt vanskelig og si hvem som er snillest, så er ikke sikker!!

  Bestevennen din i Talvik?

  Har ikke bare en, så det blir vel.... June og Maria.

  Bruker du skjorter? Hvis ja, bruker du de oppi buksa med belte til og har de stramt oppi, eller bare noen millimeter på innsiden?

  Nei!!!

  Hva syns du om meg? (June)

  Du er en veldig sprudlende person, du lage liv, og får opp humøret. Du er søt og pen, og en veldig god venn. Kunne skrevt kjempe masse om deg, for du er en helt super person. Og jeg er veldig glad for at du er min venn!!! Glad i deg!!! <3

  (gammelt bilde)

  Hva er den dårligste karakteren du har fått på skolen i år, og vilket fag?

  Den dårligste karakteren jeg har fått tror jeg er 4-, og det var vel i gym!!

   

   

  Hva lurer du på til neste gang??

  

  Begynner tidlig i år ja!

  Hehe.

  Det er litt rart, for det er jo nå 33 dager til jul, og det er jo egentlig ganske lenge til. Men av en eller annen rar grunn har jeg allerede begynt å kjøpe julegaver. hehe... Er nesten så man skulle tro at julaften er om bare noen får dager.... men det er den jo ikke..... Har kjøpt 2 gaver, og holder på og planlegge resten allerede. Føles litt rart egentlig, og kjøpe jule gaver så tidlig.....Men, men. Da slepper jeg og stresse når julaften plutselig er den her...

  (Bilde fra google, men viste ikke hvilket bilde jeg skulle ha der!!!)

   

  Har du begynt og kjøpe julegaver??

   

  

   

  Hello there!!

  Hei.

  Sitter her og ser på sinnasnekkern nå. Har vært ute med avisa å sånt også, og før jeg gikk hit inn i stua satt jeg og hørte på musikk på rommet, men stearinlys på.

  Også over til noe annet. Må bare si sorry, for jeg er så utrolig treg. Har jo ment og svare på spørsmålsrunden lenge nå, men jeg kommer bare ikke igang, for det er så mye stress for tiden. Men en ting kan jeg si, den kommer ikke på video, for det orker jeg ikke, og har ikke tid. Så kommer bare til og skrive dem. Vet heller ikke helt når den kommer, men jeg skal ikke vent altfor lenge med den da.

  Tror det var alt jeg hadde på hjertet akkurat nå, så snakkes vi

  Peace out!!

  Drar på besøk snart...

  Eller det er kanskje ikke så snart, for de som vi skal på besøk til sitter fast i kø i hjemmeluft, fordi de har sprenkt der. Men,men vi kan dra dit i 7- halv 8 tiden, og før det er det bare og slappe av. Har akkurat vært ute med avisen nå også. Måtte ha hjelp hos pappa for det blåser sånn her, og det er så såpe glatt ute også, så pappa kjørte meg.

  Forresten, takk for de fine kommentarene jeg fikk i går, og takk for tipsene!!

  I'm out.....peace out!!   

  Hva har du gjort i dag??

   

  

  Søndag i dag ja......

  Hei. har ikke noe og fortelle i dag heller, Har faktisk ikke hatt noe særlig og fortelle på en stund. Har bare vært en tur i kirken i dag, fordi to unger skulle døpes og vi kjenner begger, og særlig den ene som er naboen vår, og det er de vi skal til i morgen i sånn venner og kjente dåps "fest". Sååå, blir nok kjempekoselig. Da vi kom hjem fra kirken gjorde jeg ikke egentlig noe, vi spiste litt lunsj også gikk jeg på rommet og så på noen filmer på youtube. Så det er det jeg har gjort i dag.

  Men vis det er noe dere vil at jeg skal blogge om, så må dere for alldel komme med forslag, så skal jeg blogge om det. For akkurat nå fortiden så er jg helt tom, jeg ender bare opp med og blogge om akkurat det jeg gjorde den dagen, og jeg har på følelsen av at dere syns det er veldig kjedelig.

  Så legg igjen en kommentar om hva dere syns, og va dere vil jeg skal blogge om!!!  Hehe, ser ut some en kanin, eller noe!!!

   

  Hva for noe spennede har du gjort i dag??

   

  

  Vært på kino!!

  Da har vi kommet hjem igjen, etter en lang dag i Alta. Dro til Alta i 12-13 tiden, og skulle på kino for og se Twilight breaking down part 2, men hadde ikke noen og se den sammen med. Så jeg ringte litt rundt, og det endte med at jeg gikk på kino med Karin, noe som var kjempekoselig! Så dagen har vært aldeles super!!!  Har du sendt den filmen på kino??

  Just a simple day!

  Hei,

  Har ikke vært noe innholdsrik dag i dag, side vi har hatt fri i dag. Det eneste jeg har gjort var at jeg sto opp kl. 8 for at jeg hadde time hos tannlege kl. 10:30, og vi måtte jo kjøre inn til Alta også før timen, så vi startet kl. 9 ca. Etter tannlegen gikk jeg litt rundt på amfi og bare trasket, før jeg gikk ned til aronnes på besøk. Og det var svin kaldt og gå ned dit: Og der var jeg til jeg skulle hjem med Knut Ivar og Lillianne, for da ble jeg hentet av Lars Martin som kjørte meg opp tl city, også møtte jeg Knut Ivar og Lillianne der.Også kjørte vi hjem etterpå. Så det var ikke mye og skryte av, og derfor har jeg ikke noe sælig og blogge om i dag!! :) ;) . Hehe ble jo et innlegg bare av og snakke om hvor lite jeg har gjort i dag!! Vi snakkes!!   

  Har du hatt fri i dag??

  Hva har du gjort i dag??

   

  

  Middag!

  Hei,
  I dag blir det vist en usunn middag, for jeg har bare laget nudla/mr. Lee. Åsså må jeg jo fortelle dere at, vi fikk tilbake samfunnsfag prøvene i dag, og jeg fikk 6/5, før har jeg fått 3-, sø jeg er kjeeeempe fornøyd!!!
  Hva syns du??
  Liker du mr.lee??

  I siste liten jobbing!

  Hehe,
  Nå driver jeg med sånn i siste liten jobbing med en innleverings oppgave, er liksom blitt veldig fæl til og ikke gjøre noe særlig på oppgavene mine før kvelden før de skal innleveres. Og jeg gjør det igjen, sitter her og gjør en oppgave som skal leveres i morgen. Men det rare er at jeg skriver best under press, og når jeg ikke har så lang tid igjen, så nå kommer jeg på masse ideer som jeg ikke har vært i nærheten av, i de timene på skolen når vi har jobbet med det. Skal lage et hefte som jeg skal levere så jeg slepper og framføre, så den er på 7 sider!! Og oppgaven var og skrive om en artist og oversette en eller to av sangene til artisten, også si hva du liker eller ikke liker ved sangen og hva den handler om. Og nå er jeg vel egentlig rimelig ferdig med den!!


  Har du noen ideer til hvordan, det kan bli slutt på denne i siste liten skrivingen??

  Peace out !!!

  Hjemme nå

  Hei,

  Nå har je akkurat kommet hjem fra og ha vært på kontaktmøte på skolen. Vet egentlig ikke hvorfor det ble den overskriften, men det er jo sant at jeg er hjemme nå da! I dag hadde vi realfagsdag på skolen og da hadde vi bar naturfag og gjorde to forsøk, og på slutten av dagen skulle 8-ende femføre det ene, og 9-fremførte det andre. Så det var ikke så mye og gjøre, egentlig. Men nå skal jeg se på sinnasnekkeren, så vi får snakkes!!!

  Det er så fint og ta bilde med blitz rett opp i luften når det snør!!

   

  Hva syns du om bilde??

  Har du vært på kontaktmøte, dette halvåret??

   

     

  God kveld!

  Heihei,
  I dag har jeg vært hjemme fra skolen for jeg har ikke følt meg helt bra, men nå er jeg mye bedere. Har ikke gjort noe særlig annet i dag enn og se på TV og se på film på pc-en, så har ikke noe spennende og fortelle heller!!
  Forresten så skal jeg snart få svart på spørsmålsrunden, men om du fortsatt vil spørre om noe så bla ned og kommenter det på spørsmåls innlegget!!!  Hva har du gjort i dag??

  Farsdag

  Hei,

  I dag er det jo farsdag, så jeg gratulerer pappa med dagen her også. I mårrest hadde vi en kjempe god frokost, og hadde besøk av Lillianne og Markus for Knut Ivar måtte kjøre tidlig for og levere tilbake Conana, for de skulle ikke ha han alikevel.

  Da Lillianne og Markus skulle hjem ble jeg med, og var der til det var middag her hjemme, og gjett hva vi hadde til middag!!! Vi hadde biff, og det var nydelig. Så dagen har vært rolig og kjempe bra og skulle ønske dn var enda lengere!!!

  Har du hadt en fin dag??

  Hva har du gjort i dag??

   

  

  God Lørdags kveld!

  Hei, Hei

  Har vært i Alta i dag, og egentlig bare surret rundt, og har faktisk allerede kjøpt en årets første julegave.. Hehe, er jo egentlig lenge til jul, men det var til en i familien så det gjorde ingenting. Har hadt taco til middag i dag, og nå sitter jeg og spiser noen nøtter, mens jeg hører på musikk. Har akkurat lastet ned masse ny musikk til telefonen også sitter bare og koser meg!!! Så dere må ha en fortsatt fin lørdags kveld alle sammen!!

   

   

  Har du begynt og kjøpe julegaver??

   

  

  Linking #4 (Den siste)

  http://kaab.blogg.no/

   

  http://viljaskjran.blogg.no/

   

  http://kimmielouise.blogg.no/

   

  Dette er den siste linkingen!!

  Hva syns du??

   

  

   

  Linking #3

  Linking #2

  Linking #1

  Spørsmålsrunde!!

  Da setter jeg igang spørsmålsrunden. Så nå må dere bare spørre i vei. Og ikke vær sjenerte. Så skal jeg prøve og svare så godt jeg kan på spørsmålene.

  Kom igjen spørr!!!  Avslutter spørsmåls runden om e uke, så altså torsdag sm kommer!!!

  Kom igjen og spørr. og ikke vær skjenerte. Jeg svarer på alt!!!  Dere aner ikke hvor mye det betyr!!!

  Hei,
  Jeg ville bare si tuuuusen takk for at dere har fått meg opp på 29. Plass på topp lista over Alta. Det betyr så syyyykt mye for meg at dere er inne og leser bloggen min, og kommenterer! Det betyr så mye at det er vanskelig og beskrive hvor mye!!!
  Så tuuuusen takk!!!

  Vil du bli linket ??

  Hei,

  Tenkte jeg skulle gjøre et slikt innlegg nå. Så da må dere kommentere på dette innlegget om dere vil bli linket. Og sørge for at jeg får hvite blogg adressen deres, så skal jeg linke dere. Hehe er faktisk første gangen jeg gjør dette, såååå dette kan bli morro!!!

  Blir å ta linkingene på fredag. og vis det må bli flere innlegg med linkier så blir det nok på lørdag også, og kanskje på søndag. Vi får se hvor mange som vil bli linket!!!!

   

  Fortell også gjerne dette til andre hvis de vil bli linket!!!

   

  5 At The Moment favoritter!

   

  Hvilke sanger liker du??

   

  

  NAM,NAM!

  God morgen verden!

  Da sitter jeg på rommet og bare nyter denne søndags morgenen. Har akkurat spist frokost også skjærte jeg opp litt vannmelog og spiste det også. Og det var sååååå godt, den var så saftig og god....nammm.

  Har faktisk ingen planer for i dag, har egentlig bare tenkt og slappe av, og kose meg før det er en ny uke igjen. Såååååå....... Ja, dere må ha en fortsatt fin fin søndag!!! Men har tenkt til og sette i gang en spørsmålsrunde denne uken, så da må dere finne spørsmål dere lurer på, også skal jeg svare!!!

   

   

  Liker du vannmelon??

  Hva skal du gjøre i dag??

   

  

  Tusen takk

  Hei.
  Var akkurat og så på topp 100 listen over Alta og fant ut at jeg ligger på 30 plass. Jeg er såååå takknemlig for at dere leser bloggen min, og det betyr MASSE får meg, når dere legger igjen en kommentar samtidig!
  Tusen hjertelig takk!!!!
  Elsker alle mine flotte lesere!!!!!  Har du blogg? Vil du ha blogg?

  God morgen.

  Ja, da er detendelig lørdag etter en hard uke. Vi har akkurat spist frokost, og skal snart kjøre til Alta. Så tenkte bare jeg skulle lage et kjapt innlegg før vi dra, og kanskje det kommer et i kveld også. Men jeg er ganske u fixet nå, så jeg må nesten gå og gjøre meg klar til og dra til Alta.

  Vi snakkes da!!!

   

  Hva hadde du til frokost i dag??

  

  Lik så blogger jeg om deg!

  Hei.

  Hadde ikke noe å blogge om i dag så tok en av disse "lik så blogger jeg om deg" på facebook i dag, og sånn ca 13 stykk likte. Så dere må bare stålsette dere på et langt innlegg. da begynner vi bare, da!!!


  Birgit: En kjempe søt jente, som er veldig grei og snill (muligens det samme de to, ja). Har ikke egentlig så god kontakt med henne, men vi snakker jo og sånt på skolen. Skulle jerne hatt mere kntakt med henne, Hun er også ganske morsom til tider!!! Glad i deg <3


  Kamilla: En kjempe hyggeig jente jeg møtte på konfirmasjons leiren. Veldig søt og snill jente dette, og tenker mye på andre. Og er hyggelig og være med!!!


  Marianne: Hun er som en storesøste for meg, og vi e ganske nært!! Vi har det kjempe hyggelig og gøy sammen. Og du får meg alltid til og le, men samtidig kan vi snakke om sånne jente ting også! Kan ikke se for meg hvordan verden hadde vært hvis jeg ikke hadde møtt deg!! Kjempe glad i deg <3


  Lillianne: Hun er også som en søster for meg. Kjempe gøy og være sammen med henne, mye later skal jeg si dere, for hun får meg også altid til og le. Vi har kommet ganske nært på kort tid syns jeg. Og angrer ike på at vi møttes!!! Glad i deg Lillianne <3


  Amalie: Jaaaa, vi har sklidd fra hverandre ganske mye for tiden. Du er en søt, snill og morsm jente. Veldig dumt at vi har sklidd fra hverandre. Men vi forandret oss jo og slik bare ble det. Men håper vi blir og holde kntakten! Savener deg!!


  Juanita: Kjener henne ikke så godt. Tror jeg har møtt henne 1-2 ganger kanskje. Men hun virker som en søt og snill person med mye liv!!!


  Guro Anita: Dette er en litt spesiell jente, hun er veldig sprudlende, og har sine egne meninge om ting. Hun er også en snill og omtenksom person!! Og siden du har Bursdag i dag så sier jeg bare. Gratulerer md dagen!!!


  Ida Marie: Ja, hva kan man si. Hun er høyt og laft hele tide. Hun har veldig mye energi, men samtidig en veldig søt, grei, og morsom person og være samme med!!! Savner deg!!! <3


  Arvid: Ja, han ville vist også at jeg skulle blogge om han :) En morsom og snill person. Han tar en spøk, og er som oftest med på den!!!


  Mariel: Okei, for og si det sånn, så har hun BESTANDIG endel og fortelle. For hvis vi går tre stykk i lag, så er dt hun som står for snakkingen :) Men ellers er hun en veldig grei jenteog morsom og være med!!!


  Tom-Sander: Ha er jeg tante til. En spinnvill gutt men er også veldig rolig. Haner også gøy og være med og er kjempe snill og grei!!!


  Stine: Nei hvor skal je begynne. Hun har en kjempe fin personlighet, hun er snill ikke minst. Hun er kjempe søt. Og veldig morsom og være sammen med. Vi er ikke sammen så ofte, for vi bor ganske langt i fra hverandre, men alikevel føler jeg at vi holder kontakten, og bruker tiden vi har  når vi er sørpå, eller når de er her nordpå, vi har vært venne ganske lenge nå. Og derfor synes jeg egentligat vi begynner og bli mer som søstre!! Kjempe glad i deg Stine min <3 Og savner deg masse!!!


  June: Det er så mye jeg kan si om deg. Vi har vært vener siden barnehagen, eller egentlig siden vi ble født, vi har det bestandig morro i lag. Du er en person som lyser opp rommet, med god stemning. Du er kanskje litt høylytt og flink til og rope. Men det er en av de tingene jeg liker med deg. Du tørr og vise at du er der. Og når du er der sjer det bestandig noe morro. Selfølgelig er du jo pen og alle de tingene også. Men du har også en veldig fin personlighet. Og jeg kan stole på deg 100%. Så jeg er kjempe takknemlig for at jeg får kjenne deg og være din venn!! Utrolig glad i deg June pena mi <3

   

  Det var alle jeg skulle blogge om. Håper dere likte det!!!
   

  New inn!!

  Hei.

  Nå har vi hentet de pakkene fra Amway så tekte jeg sulle vise dere hva jeg har kjøpt. Jeg har bare kjøpt tre ting men en her er dt i hvertfall!!!!
  Hehe denne vesken trodde jeg var mye mindre, for den så ut som en sån søt liten håndveske på bilde i bladet. Men da jeg fikk de fant jeg ut at den var like stor som en dataveske. Så jeg kan bruke de på skolen og slikt, så jeg har noe og ha bøkene i!! Veldig kjekt, og den varikke så dyr heller, jeg tror den kostet 75,- eller noe!!!


  Denne kremen kjøpte jeg også, det er en dag krem som gir foktighet og som har solfaktor 15 i seg. Ikke det at det er så viktig nå på vinteren, men de gir foktighet til ansiktet, og det er veldig bra!!!


  Egentlig så trengte jeg ikke hele dette settet med koster, for jeg trenger egentlig bare den kosten lengst til høyre,men samtidig så det ut som veldig gode koster så jeg valgte og kjøpe hele settet. Og nå når jeg har fått det så kjener jeg jo atbørstene er veldig myke og gode, så det var et bra kjøp!!! Og jeg tror den kostet rundt en 100 lapp, så det var ikke så dyrt heller!!

   

  Kjempe fornøyd med det jeg har kjøpt, og kommer nokk til og bruke det en del!!!

   

  Hva synd du??

   

   

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits