• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Vido: Happy new year!!!!

  Ha et godt nytt år alle sammen!

  Dette er livet i Talvik på nyttårsaften.

   

  Håper deres 2011 har vet kjempebra!!!

  Noen mislykkede forsøk på å ta bilder av fyrverkeri!!

  Nå har vi vært ute å prøvd litt hylere og noe sånt og 2 raketter, og de skulle jeg prøve å ta bilde av.  Hva syns du??

  Nyttårsaften!

  Heeeei!

  I dag er det den siste dagen i året, og her er bildene fra i dag!!

  Her er fra i mårrest:  Her er fra vi fikk besøk:

  Og Marianne som ordnet håret mitt!! <3  Og her er bilder fra under middagen!

     

  En kjempefin aften med familie.

  Kommer flere bilder etterhvert!

  Hva hadde dere til middag??

  Flinke jenter!

  Heei! 

  I dag har jeg vært sammen med Simone i hele dag, og vi var hos bestemoren hennes, og der var det vi gjorde videoen. Men når vi var hos "Mamor" som de kaller henne så begynte Simone å mase om penger, hun ville ha penger for hun ville spare til ny PC og kamera å alt mulig, så til slutt ble det så mye så "Mamor" ga oss låv til å støvsuge kjøkken,stue,bad og gangen ved badet. Og for det fikk vi 50 kr hver, å da fikk vi kjøpe noe men ikke til mere en 50 kr hver, så jeg kjøpte en blå burn, tyggis og en troika.'

  Hvar vi ikke flinke??

  Video: Må gjøre!

  video:mgjrevideo


  Heei

  Her er en video som jeg og Simone har laget, å håper dere liker den.

   

  Ps: Må bare få si gratulerer med dagen til onkel <3  Glad i deg.

   

  Hva syns dere??

  Foto!  Innkjøp 28/12-2011

  Heei! nå har vi vert i Alta å da kjøpte jeg to ringer på H&M og de kostet 49,50 pr stykk.

  Hva syns dere??

  Foto!  Chille dag!

  Heei

  I dag har jeg bare chillet, og jeg har sett på flåklipa grand prix.  1.Juledag's frokosten

  Heei! nå har vi spist deilig frokost med rundstykker og masse kos, og i julen har vi hatt farmor på besøk og Lars Martin for i går etter at vi hadde åpnet gavene å i går kom Knut Ivar, Marianne og Markus, å de var her til sent på kvelden. Med andre ord en super kveld med masse fine gaver.

   

  Hvordan hadde dere det i går ??

  

  Julegavene!

  Heei!

  Nå har vi åpnet gaver og jeg tenkte at jeg skulle vise dere gavene. Jeg blir ikke å si hvem det er fra, så jeg kommer bare til å viser tingene littsån tilfeldig.

  En korketrekkertang.


  3 hel skjerf  Øredobber, pudderbørst, body butter, negelakk, mascara, sjampo og lip balm.  Sengetrekk, hue og 2 par votter.  Justin Bieber cd, penger fra mormor og bestefar og et gavekort på 200  Smykkeskrin med et smykke i.

  Hva fikk dere til jul??

  

  Merry Christmas :)

  Hallo!!

  I dag er det julaften og mamma holder på med maten. I går fikk jeg ikke blogget fordi vi hadde så mye å jøre, men i går pyntet vi treet. I dag har jeg lagt alle pakkene under treet og levert en gave og jort mage andre ting.   

  Bilder av gavenen og selve julaften kommer senere!!!

  

  Julepynt (Y)

  Heei!!

  I dag har jeg og mamma pyntet til jul med masse forskjellige nisser så nå begynner julestemningen å komme, og her er noen bilder (Y)

  Her er pynten i huset!

  Her er pynten som er på rommet mitt!!

   

   

  Hva synes dere??

  

  Bildevisning!!

  video:bilder


  Jeg synger Jar of hearts (Y)

  Juleferie (Y)

  Heei!

  No e det juleferie å det er så syyyykt deilig, for nu e man ferdig med tentamena for det her året, så kommer man tilbake til neste år å klare å tenke videre, Så nu skal æ ta det helt medro, å slappe av, åsså skal jeg pakke inn litt flere gaver.   

  Blogges!!

  Juleverksted!!

  Heei

  I dag hadde vi juleverksted, å dag skulle vi gå rundt på forskellige stasjonenr, og på de stasjonene så skulle vi lage ting.

  Her er det jeg lagde, men jeg støypet også lys og lagde pepperkaker men fikk ikke tatt bilder av det.

  Dette var den første jeg lagde.  Og etter det gikk vi ned på samfunnshuset og spiste grøt, og når vi hadde spist så kom nissen og ga oss eple og twist.
  Vi blogges (Y)

  4.søndag i advent

  Heei.

  og i dag fikk jeg dette i adventsgave:  "Juleball" 2011

  Heei!

  I dag hadde vi et såkalt juleball, og det var helt ok fremm til en ukjent gutt kom og knuste ruta på klubben, og alle måtte ut derfra, så egentli var det bare en helt vanlig liten fest. Nådde ikke å ta så mange bilder før kameraet gikk tom for strøm. 

   

  Hva synes dere??

  Innkjøp 17/12-11

  Hei i dag har jeg vert i Alta, og der handlet jeg noen julegaver til, og jeg handlet noen andre ting.  Alt er fra Bikbok.

  Julebord (Y)

  Heei !

  I dag på mat og helsen så hadde vi julebord og vi lagde ribbe og pinne kjøtt, og noe desert, og maten blei kjempegod (Y). Før vi spiste fikk vi låv å gå å skifte til noe litt penere så det var rett og slett en knall dag.  Hvordan har deres dag vert??

  Video: Katarina som etterligne nån....

  video:mvi1589


  Hva synes dere??

  Tullebilder og sminkebilder.

  Heei (Y)

  I dag hadde vi fremmføring av " En julefortelling" og det gikk kjempe bra men i mellomtiden mens vi ventet på at forestillingen skulle bynne, blei vi sminket og Katarina tok noen tulle bilder.

  Hva syns dere om bildene??

  Kostymer (Y)

  Heei!

  I dag har vi øvd hele dagen på skuespillet vi skal ha i morgen, men vi fikk også kostymene i dag, så det var jo veldig mange som så litt spess ut (Y) fikk også gjort ferdig seneteppet, så det blei skikkelig bra.

  Er vi ikke flinke??

  Alta etter skolen (Y)

  Aloha!

  Etter skolen i dag var jeg i Alta med mamma og pappa, og etterhvert blei vi jo veldig sulten, så vi gikk på kina resturangen og spiste der, og der er det jo skikkelig god mat, så var veldig fornøyd. Og etterpå så gikk vi litt rundt på Parksenteret, og der var det en ny butikk som bare skulle være der litt, men på den butikken så var den en sånn kunst skiraff som var litt lavere enn det jeg er så da måtte jeg ta bilde med den.  Stilig ikke sant...??

  Oppsetting av sene tepper!

  Heei.

  I dag etter de 3 første timene på skolen så skulle vi ned på salen å sette opp sene tepper, og gjøre klart til at vi skal ha et skuespill som skal fremføres på torsdag, så blei mere en kose dag, for vi har ikke gjort noe som er noe slit.

  Hva synes dere?

  Oppe på skola!

  Heey!

  I dag hadde vi exel kurs på skolen før vi gikk ned på salen for å øve på en sånn julefortelling. Å oppe på skolen var jeg sammen med Katarina, men til skolen gikk jeg med June og Mariel og som vanlig så datt June.

  Her hadde June dotte!  Og resten av bildene er fra da vi var på skolen og jeg var sammen med Katarina. Og et av bildenen er et hjerte i snøen som Katarina lagde.  Hvordan har deres Tirsdag vert?

  One Piecen (Y)

  Hey !

  Det vare en som spurte om jeg kunne vise hvordan den nye OnePiecen min så ut når jeg hadde den på, så nå skal jeg vise dere.

  Hva syns dere?

  Det siste friminuttet (Y)

  Heey :)

  Idet siste friminuttet i dag var jeg sammen med Maria, June og Mariel, og de lagde stjerner i snøen med skoene sine, og noen av dem ble "kjempe" fine mens andre blei ødelagt.

  Hær er stjernen som June lagde, blei den ikke fin?  Hær er den misslykkede stjernen til Maria (Y)  Å så ville ho lage et smilefjes i den!!  Her er Mariel sin stjerne, å den blei jo også fin! (Y)  Å så ville June lage et smilefjes i snøen, så måtte jeg jo ta bilde av det også :)

  Hva har dere gjort i dag?

  Resten av dagen (Y)

  Resten av dagen i dag har vi hatt, i de to første timene, norsk og i den andre hadde vi engelsk, å i en av de timene så ville så gjerne Phanu å Kristoffer bli tatt bilde av.

  Så hadde vi naturfag i de to siste å da skulle jeg og Ida lage ferdig planeten til prosjektet vort, og da kom Ida med den "geniale" ideen om at vi kunne bruke glitter på den. Så her er bilder fra start og til vi er ferdig med planeten. Men husk dette skal fårestille Jupiter ;)  Her er alt glitteret vi allerede hadde brukt, men vi brukte mye mere en det.  Dette er oppå planeten.  Å så når vi hadde tatt på det neste laget fant vi ut at det lignet på et hode med en hatt!!  Å detter er et forsøk på å få til den store stormen som er på Jupiter.  Dette er under planeten.

   

   

  Hvordan har deres dag vert?

  OnePiece (Y)

  Heei!

  I går fikk jeg den nye OnePiecen min (Topp Piece) så da tenkte jeg at jeg kunne vise dere den.
  Hva syns dere?

  3.søndag i advent

  Heei (Y)

  I dag er det 3.søndag i advent og jeg holder på å se på Jesus og Josefine. I stedet for at jeg og bruttern fikk advents gavene i dag så fikk vi dem i går, så her er dem.

  Grava (Y)

  Heei (Y)

  I dag har vi vert i Alta, å mens vi var i Alta så kjøpte vi krans og ølyst til farfaren min sin grav. Etterpå kjørte vi på kirkegården og satt det på, og da vi hadde satt det på så tokk jeg noen bilder. Bildene tokk jeg for at farmor skulle få se, å så tenkte jeg at dere også skulle få se.  Hva synes dere?

  Klubben i går..

  Heei!!

  I går var jeg på klubben å det var ganske morsomt.  Ronja som fant nån solbrilla.

   

   

   

   

   

   

  bosevinn

  Stikkord:

  Musikken i dag (Y)

  Aloha!

  I dag hadde vi musikk i de to siste timene å da skulle vi øve på et skuespill som skal fremføres på salen den 15/12, så vi skulle finne kostymene. På skolen vårres har vi det sånn at på et romm nede i kjelleren har vi alle kostymer å sånt, så Liss (musikk læreren vår) tokk oss med 3 og 3 dit ned for å finne kostymer, å mens noen var der nede så ble det mye roping og tøysing, å da megynte Ronja å Helene å skrive med kritt på klærne til folk. Men når Roy kom opp etter å ha hentet kostymet sitt så hadde han med seg en natt drakt som besto av en "kjole" og en lue som lignet på en baby lue, å den prøvde Lene, å når jeg ville ha henne med på bilde så ville alle andre åsså.  Hva synes dere??

  Snakes!

  Andre friminuttet (Y)

  Heei!

  I dag i det første friminuttet var jeg sammen med Maria og Mariel, men de satt å spilte på telefonen til Mariel så det var litt kjedeli, men tokk noen bilder.  Matte tentamen...

  ...gikk rett og slett til gokk. I går hadde jeg jo en ganske god følelse etter å ha hatt engelsk tentamen, men i dag hadde jeg ikke en god følelse i det hele tatt, men fikk jo svart på alle oppgavene så håper det gikk bra.

  Foto  Engelsk tentamen

  Heei!

  I dag hadde vi engelsk tentamen. Jeg har faktisk en ganske god følelse på at dette kikk bra. I helgen og i morrest var jeg et nervevrak, så da var det litt godt å føle at man har prestert godt på ett fag man ikke er så godt på.  2.Søndag i advent

  Heei (Y)

  Nå har jeg akkuratt stått opp å jeg har åpnet advents gaven min å i den var det to par sokker å en eos. Men det som er sså komisk med den eosen er at i bilen i går når mamma var inne på en butikk så sa jeg til pappa at jeg trengte en ny eos, så da var det jo bra jeg fikk det.

  Lørdagskos! (Y)

  Heei

  I dag hadde vi Taco til middag, nammm......  Innkjøp 3/12-11

  Heei!

  I dag har jeg vert i Alta å handlet litt jule gaver og noe til meg selv,men jeg viser bare det jeg kjøpte til meg selv for vis jeg viser det jeg kjøpte i jule gave blir det jo ikke noe artig til jul.
  Foto  Svømming

  Heei!

  I dag i de to seste timene hadde vi svømming, men jeg har eksem så jeg kan ikke ha svømming så jeg å de som har glemt noe går tur i stedet for. Å i dag var Katarina noen av de som hadde glemt noe så vi gikk tur i lag, å når vi gikk tur tokk vi litt bilder.


  Katarina pena <3 Gla i dæ <3

  Du betyr så sykt mye for mæi <3

  Kommer til å savne dæ utruli mye, du ane ikke <3

  Heei!

  Hei

  I dag har vi hat innebandy turnering å vi i 8 vant ingenting, så det var jo synn men vi var ganske god å skårte mål.
  Å så når vi var ferdig med det gikk vi opp på skolen igjen og var i akebakken.


  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits