• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Video: Happy new year!

   

  Men dette er bare de første rakettene som blir send opp, nede ved båthavnen. Men kl.00:00 i natt kommer alle de andre og da er det finere her i Talvik, og det er det som er bram,ed og bo her oppe på høyden, for vi ser utover hele bygden!

  Nyttårsbesøk!

  Hei,

  Nå har Lilianne og Knut Ivar kommet, for de skal spise middag her hos oss. Så jeg ville bare lage et lite innlegg nå, bare for at dere skal få se hvordan jeg ser ut i dag. Har faktisk ikke tatt på meg kjole i dag heller!! Tenk at 2012 er over om bare noe timer, og at det nye året 2013 snart kommer. Enda det var de året vi aldri skulle få oppleve fordi jorden skulle gå under, men det gorde de ikke. Nå er det mat så må Stikke. Godt nyttår!!  Harry Potter

  Heia, bare en liten oppdatering, sitter og ser på Harry Potter og føniksordenen!
  Har du sett den??

  Nytt design?

  Tenkte jeg skulle bytte design nå, for det jeg har nå begynner og bli så kjedelig. Men så er jeg litt usikker på hvilket design jeg skal ha, så ville spørre dere om hjelp.

  Har tenkt litt på dette designet, men det blir liksom litt feil side det ikkeer sommer nå. Og side jeg ikke kan kjøpe et design, så trenger jeg litt hjelp. Men selfølgelig, vis det er noe som vil lage et design grais så hadde det vært fint (dette gjelder også om du vil lage header til meg). side jeg egentlig tviler på det, så spørr jeg om dere kan komme med forslag til hvilket gratis design dere vil at jeg skal ha!! Så skriv en kommentar med hvilket design du kunne tenkt deg at jeg skulle ha, sp blir det nytt design etterhvert!! Takk :)

   

  Hvilket design vil du at jeg ska ha?

  Ikke'no spess

  Hei,
  Har virkelig ingenting spennende å fortelle, men i dag har jeg også vært i Alta. Vi gjorde ikke egentlig noe spesielt, vi hadde tenkt å dra innom hurtigruten som ligger i Alta me. Det gjorde vi ikke. Vi dro i stedefor hjem. Så nå har mamma laget hjemmelaget pizza og vi har spist!
  Vi snakkes!!

  Innkjøp 28.12.2012

  Hei, har vært i Alta i dag også, og da vi kjørte til alta fant jeg ut at mitt headsett er ødelakt. For da jeg skulle høre på musikk i bilen, var det plutselig bare lyd på den ene siden. Så i jeg gikk på Amfi og kjøpte meg noen nye, og siden jeg er ganske glad i og ha bass når jeg hører på musikk, så kjøpte jeg et headsett med bra bass i, og det er skikkelig bra. Eneste ulempen med det, er at det er ganske stort. Men jeg er storfornøyd!! Og det var ikke så dyrt heller!

  399,- Clas Ohlson

  Hva syns du??

  Har du et slikt headsett??

   

   

  Innkjøp 27.12.2012

  Hei, har vært i Alta en snar tur i dag bare forog ha noe og gjøre, og mens jeg var der kjøpte jeg en liten ting.

  79.90 Glitter

   


   

  Hva syns du?

  Har du et slikt deksel til din iphone??

   

  

   

  2. Juledag

  Dagen i dag har vært en skikkelig daffedag, våknet ikke før kl.12 og i 2 tiden var det middag. Har heller ikke vært utenfor dørenpå heller dagen. Så kan ikke si dette er dagen jeg har gjort mest på. Det eneste jeg har gjort i dag er og ordne på spillelistene mine på spotify, og vi har hatt litt besøk, så ingenting stort og fortelle!!


   

  Hva har du gjort i dag?

      

  1. Juledag

  Hei, i dag har jeg vært på besøk hele dagen, hos Katarina min<3. Der har jeg spist brunch (eller noe i den duren), og har hatt det kjempekoselig. Så dette har vært en kjempefin dag!!

  Gammelt bilde!!!
  Hva har du gjort i dag??

  Video: Gavene jeg fikk..

   

   

  Hva syns du?

  Julegavene er plassert!

  Da er julegavene satt under juletreet, og Pippi Langstrømpe er på TV-en. Mens mamma holde på med maten, også er det vel på tide og kle seg litt finere snart også! Så nå er det bare og vente på at maten skal bli ferdig. og til kvelden nårvi kan begynne og åpne pakker!!

   

  Når bruker dere og spise?

  Når bruker dere og åpne pakker?

      

  God jul alle!

  Her kommer et kjapt innlegg, skal bare si god jul. Har akkurat kommet ut av dusjen og skal nå slappe av til litt før middagen, for da må jeg kle på meg det den kjolen jeg skal ha på! Kommer mest sannsynlig flere innlegg i løpet av dagen, så vi snakkes!!

  Kjolen jeg skal ha på!

  Julekalender gave 4

  Her er det jeg fikk i kalender gaven i dag!!

  En tannkrem fra de amway greiene som mamma holder på med!

  Fra amway....

  Munn spray fra amway.....

  Og til sist gaven fra mormor og bestefar!!
  Hva fikk du i dag??

  Lille lille julaften!

  I dag er det jo lille lille julaften. Har vært i Alta i dag, og herregud det var mange der, det var vel sånt julerøsj. Men jeg fikk i hvertfall kjøpt de siste gavene, så nå har ikke jeg noen igjen. Hjemme her se vi allerede pyntet juletreet, og i dag var vi og hentet farmor som skal være hos oss i jula. Det var det, har ikke mere å fortelle!!  Hva har du gjort i dag??

  Juleferie!

  Hei, endelig er det juleferie. Det skal bli såååå godt å ha juleferie, og å slippe å dra på skolen. I dag dro jeg til Alta sammen med pappa, og har kjøpt 4 julegaver til, så nå har jeg bare 3 igjen. Etter det kjørte han meg med avisen, for vi var ikke hjemme før 17:17, og avisene kom klokken 17, og derfor ble jeg kjørt! Kan jo nå mens jeg har dere her, vise dere det nye klesskapet mitt. Det får akkurat plass mellom sengen og veggen på rommet mitt, og jeg tror ikke det går et ark mellom sengen og skapet en gang. Det har 3 dører og et speil i midten, med 3 skoffer under seg!!!

   

  Hva syns du?

  Hvilket klesskap har du?

      

  Litt jul på rommet.

  Hei, har vært hjemme fra skolen i dag, for har ikke vært hjelt i form. Så da tenkte jeg at jeg kunne vaske, og få frem litt jule ting på rommet mitt. Så nå er jeg ferdig med og vaske og lage litt julestemning på rommet, og tenkte jeg ville vise dere julepynten min. Har ikke så mye, men her er det jeg har.  Her er det jeg har!

   

  Hva syns du?

  Har du mye julepynt på ditt rom?

   

  

  Julekonsert!

  I dag har hele dagen gått til og øve til, og fremføre julekonserten vår. Vi var 4 skoletimer, på skolen ogøvde, og så dro vi hjem 12:20, og måtte tilbake kl 14. Og der har jeg vært siden, jeg har ikke spist før jeg kom hjem nå, og vi har øvd i ett. Men konserten ble ganske bra, ikke helt bra men ganske bra. Va litt stressat også, for vi sprang frem og tilbake for og skyfte mellom nommerene, så man var jo svette før man nådde og begynnepå den officielle framvisningen!

  Me det var gøy!!

  Han sku liksm være rudolf :) Fin eller??

   

   

  Har dere en form for julekonsert på deres skole??

  

  Juleverksted

  Hei, i dag hadde vi juleverksted på skolen, og hadde forskjellige stasjoner. På en av stasjonene kunne man lage julelenger (sånne der man limer sammen papir runninger), så fikk vi vite at den gamle rekorden på lengst lenke var 49m, så vi begynte å lage den, og masse folk hjalp til. Til slutt hadde vi slått den gamle rekorden overlegent, med 62,3m. Så vi var ganske fornøyd, så nå henger den rundt i gangen på skolen. Annet jeg har laget i dag er en julekule og malt en boks. Men nå må jeg fortsette med og sette opp klesskapet mitt.... Vi snakkes!!  Har dere juleverksted på din skole??

  Demonterer klesskapet

  Hei, nå holder jeg og pappa på med og demontere det gamle klesskapet mitt, eller det vil si vi er ferdig. Og for og bli kvitt de gamle delene fra rommet mitt så heiv vi det ut vinduet på rommet mitt. I morgen skal vi sette opp det nye og sånt, så da får dere se!! Vi snakkes.... Hade! :)

  Der ligger skapet mitt!!

  Der sto det gamle, og det nye skal stå der!!

  Dette er gjesterommet hvor klærne mine er nå!!


  Har du nytt klesskap??

  Julekalender gave 3

  Hei, må bli et tidlig innlegg i dag fordi jeg drar snart til Finland snart, og skal handle for mamma og pappa, jeg drar da med Knut Ivar, Lillianne og Markus.
  Siden vi drar så tidlig, og jeg ikke vet om jeg blir og blogge senere i dag, så tar jeg det nå, også viser jeg dere hva jeg fikk i adventskalenderen!

  Pepperkake baking!

  Hei, i dag dro vi først til Alta, og jeg fikk handlet en del julegaver. Så da vi kom hjem, kom Markus til oss, for vi skulle lage pepperkaker. Først spiste vi middag, også når vi hadde slappet av litt begynte vi og lage. Har vært en veldig fin dag, og pepperkakene ble ganske gode også faktisk...

  Bare ett bilde fordi jeg ikke fikk tatt så mye, for siden Markus var der så var det en del og passe på!

   

  Har dere baket pepperkaker til jul?

   

  

  Sent innlegg.

  Hei, sorry for at det ble et så sent innlegg, men har ikke hatt noe særlig med blogg lyst i kveld, eller det er kanskje mere det at jeg sitter og ser på film. Men her er det jeg skulle fortelle. På skolen i dag så spurte Ida, June og meg en av lærerene vi hadde i dag, om vi kunne få lage kake, og det fikk vi faktisk. Så i den 2. timen på skolen så lagde vi kake, og den ble faktisk veldig god.   

  Har dere noen gang fådt lage kake i timen? Hvilken?

   

  Bokmål- og nynorsk tentamen tilbake.

  Hei.

  I dag har vi brukt mesteparten av dagen på skolen til og øve til en julekonsert vi skal ha i neste uka, å nå begynner sangene og sitte, og replikkene man skal si sitter også ganske bra nå. Fikk også tilbake nynosk- og bokmål tentamene, og det gikk vel ganske bra tenk jeg. var jo nynorsken og engesken jeg sleit mest med, men gikk jo ganske bra på nynorsken. Har ikke fådt tilbake engelsken enda, men når vi får den skal jeg si ifra. Fikk 5+ på Bokmålen og faktisk 5 på nynorsken, trodde jeg kom til og få 4, eller no! Men var jo bra at jeg ikke fikk det da.

  Øverst er nynorsken og nederst er bokmålen. Ganske flink eller. Nei, skal slutte å skryte nå. Men er ihvetfall fornøyd!

   

  Hva fikk du på tentamen?

  Skal dere ha Julekonsert på solen din?

   

  

  12.12.2012

  Tenk at nå er det 12.12.2012 og det er siste gang at alle de kan være like. har jo ikke skjedd noe spesielt i da egentlig, annet enn at jeg dro til Alta med pappa etter skolen, og var der litt også dro vi hjem. Har egentlig ikke noe spennede og skrive om nå fortiden, for det er ikke noe gøy som skjer, annet enn at de snart er jul. Ja, og forresten bare for og ha sakt det så er den nå 12 dager til jul.

   Hehe, satt på solen i timen og ventet på at klokken skulle bli 12:12 så jeg kunne ta blde. :)

   

  Ha en fortsatt fin dag!! ;)

   

  Hva har du gjort i dag??

   

  Addvents/Jule pynten så langt.

  Hei tenkte jeg skulle vise dere hva vi har av addvents/Jule punt til nå, så her kommer det!  Altså gavene skal ikke egentlig stå der, men det er gaver vi skal sende!!

  Her blir addventsgavene hengt!   

   

  Hva syns du??

  Hvilken pynt har dere??

  

  Julekalender gave 2

  Hei, da er det 2. søndag i addvent, og jeg har fått min andre kalender gave.

   

   

  Hva syns du??

  

  Barnevakt, så Alta!

  Hei, nå sitter jeg barnevakt for Markus, han jeg er tante til, og når Knut Ivar og Lillianne kommer tilbake, så skal jeg være med dem til Alta og surre der litt! Så nå sitter jeg og ser på TV mens Markus sover litt!!
  Men vi snakkes place out!!

  Endelig ferdig!

  Ååååh, endelig er vi ferdig med tentamens uka... Det er såååå deilig å være ferdig, har ikke ord. Denne helgen skal være en rolig helg, og da da håper jeg jo også at vi skal til Alta i morgen. Åååå deilig!!!!

  Nynorsk Tentamen nu

  Hei, har nynorsk tentamen i dag, tror egentlig ikke det kommer til og gå så veldig bra, men allikevel tror jeg det kommer til og gå sånn passe. Hehe, var bare det jeg ville si, såååå ønsk meg lykke til, så skal jeg gjøre så godt jeg kan!!
  Har du tentamen,eksamen eller prøve i dag, hvilken??

  Har det koselig!!

  Hei, har tent lys og sitter på rommet mitt og slapper av. Har liksom ikke hatt orken til og gjøre noe særlig i dag, annet enn og øve til nynorsk tentamen som vi har i morgen. Så nå for tiden er ikke værdagene mine akkurat noe og skryte av, så vi snakkes!!

  Natta bloggen!

  Hei, har ikke blogger før i dag for jeg har vært litt sliten, og jeg tror ikke det blir noe bedere resten av uken siden vi har tentamener hele uken. Men på lørdag eller søndag er jeg tilbake igjen.
  Det jeg egentlig skulle si i dette innlegget var natta til alle dere vidunderlige blogglesere, for nå skal jeg ta tidlig kveld. Såååå NATTA!!!

  Matte muntli tentamen i mårra!

  Sitter her og forbereder meg til matte muntlig tentamen som vi har i morgen. I dag hadde vi engelsken, å den gikk vel sån passe tenker jeg.... Håper jeg!!
  Men nå må jeg øve videre!  Har du tentamen i morgen??

  Julekalender gave 1

  Hei, hei
  Hjemme hos meg har vi det sånn at vi får ikke gave hver dag når det er advent, men vi får hver søndag så det blir 4 gaver hvert år. Så jeg kommer til å skrive i overskriften hvilken gave det er også kommer det bilde av hva jeg har fått!!

  Har enda ikke fått tilbake kameraet så ble ikke så bra bilde!


  Bruker dere å få bare 4 gaver i advents tiden, eller får dere hver dag??

  1. Desember 2012

  Tenk at det er 1. Desember allerede, og man kan bynne å åpne adventskalendere nå. Har vært i Alta i dag, og bare sedt på hva jeg kan gi i julegave til dem jeg enda ikke har kjøpt til, og mere har jeg ikke gjort. Ble ett telefon innlegg i dag også, for jeg fant ut at jeg har glemt kameraet i vesken til Ida, og jeg skal få det i morgen, så da måtte det bli sånn! Oiiii, tenk nå er det bare 23 dager igjen til jul!!

  Har du begynt og kjøpe inn julegaver??

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits