• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • "Hvor mye tror dere dette kostet?"

  Hei der, håper alle dere hadde en super dag i år og god jul videre til dere alle. Min julaften begynte med at vi dro på julefrokost hos den yngste storebroren min, og var der en stund. Etter det dro vi hjem for å fortsette dagen der. Heldigvis klarte farmor å komme i år også, og det var godt å ha henne her med oss. Ut over kvelden spiste vi, åpnet pakker og satt å snakket. Alle gavene jeg fikk ble jeg utrolig glad for, og som jeg alltid sier: "det er tanken som teller, ikke hvor mye det kostet".

  Jeg har funnet ut at et spørsmål jeg hater at folk spør om er: "hvor mye kostet det?" eller at de sier: "det må ikke være så dyrt eller stort" og om du da kommer med en gave som kanskje er større enn en kopp så begynner de med at "åå. nei du sku jo ikke kjøpe så stor", "nå håper jeg virkelig ikke den var dyr" og "du skulle jo ikke bruke så mye penger på meg". Hvor vanskelig kan det være å ta imot en gave som noen kanskje har brukt både tid å penger på for å få bra til, og bare være glad for den.Jeg synes egentlig det blir litt respektløst å begynne slik når noen har lyst til å gi deg en gave. Selvfølgelig gir man en gave fordi man har lyst, å ikke fordi man er nødt. Når det kommer til hvor mye det koster så er det det samme der. Om man synes noe er fint, passer til personen man skal kjøpe det til, og man ikke minst har lyst til å kjøpe det for så mye penger så hva er galt med det?

  Når jeg er ute å handler julegaver så, ja jeg ser litt på prisen på det jeg kjøper fordi jeg er jo ikke rik akkurat, men allikevel om det er noe jeg virkelig har lyst å kjøpe til noen så gjør jeg som regel det. Jeg bruker ikke over 1 000,- på en gave, men jeg kan bruke over 200-300,- på en. Nå hørte jeg for ikke lenge siden at det var en som hadde fått en gave, åpnet den og spurte "hvor mye tror dere dette kostet?". Dette blir jo helt feil eller hva mener dere?

  Jeg skjønner at folk som ikke kan gi like mye tilbake ikke liker at folk bruker så mye penger på dem, og jeg sier ikke at du skal gå ut å bruke masse på en gave, men jeg tror vi kan bli flinkere til å ta imot gavene med takknemlighet isteden for å gi giveren dårlig samvittighet for mengden han eller hun har brukt på gaven. Selv er det ikke så viktig for meg å få gaver, jeg elsker å gi til andre og se andre glad for eller overrasket over det de får. Å da få høre at jeg ikke skulle brukt så mye på dem, eller "Karoline da, det skulle ikke være dyrt" da blir jeg nesten litt irritert. For det første så bruker jeg bare det jeg selv har lyst til selv på en gave og for det andre så kan også en stor ting koste lite.

  Så bare husk å være takknemlig for det du får, og det er ikke størrelsen på gaven som gjelder eller mengden penger som er brukt på den. Det er tanken bak den.
  Kos dere masse resten av julen og godt nytt år!  Sigurd Renee sin 3årsdag

  Tenk at Sigurd Renee allerede har blitt 3 år, det har jo gått så fort. Det var også fint å ha alle de minste tanteungene samlet i bursdagen hans, de er jo så søte.  Processed with VSCOcam with c2 preset  Hamar i Oktober/November

  Hei ja. Vi dro til Hamar i slutten av Oktober begynnelsen av November. Vi skulle nemlig besøke norsk tipping, noe som var blitt utsatt og utsatt og endelig skulle skje. På norsk tipping fikk vi omvisning, vi fikk møte de som jobber der og som er på sendingene og vi fikk også en ganske "luksuriøs" lunsj. Vi nådde også å gjøre mye annet forskjellig mens vi var der, bla. dro vi å så på en slags gammel kirke, og vi var på Norsk Jernbanemuseum som vi hadde så flaks at de hadde gratis inngang den dagen. Jeg har aldri vært på Hamar før og jeg ble egentlig bare positivt overrasket etter å ha vært der.
  Da vi fløy ned dit hadde vi et helt sykt  fint vær, og månen var stor å klar, det var helt supert rett og slett.  Norsk tipping
   
  Den gamle kirken


   
  Norsk Jernbanemuse

  4. Søndag i advent

  Hei der alle, nå er det faktisk ikke så lenge til jul og ting begynner å gå seg til her. Er jo en stund siden sist så jeg kan ta en liten kjapp oppdatering om hva som har skjedd, siden sist har; jeg vært i Tromsø på noe kristelige greier som faktisk ikke var så ille, vi har vært noen turer i Skibotn bla. med Lars Martin, Åse Marie og Sigurd Renee, vi har vært i Hamar(kommer et eget innlegg om det, der har vært halloween, vi har faktisk hatt besøk av en liten ugle som fløy i vinduet vårt(det gikk bra), jeg var med på å lage en pepperkakeborg på skolen, vi hentet Sigur Renee her en dag og dro ut å spiste(kjempekos), jeg har pyntet rommet mitt til jul og Sigurd ble faktisk akkurat 3 år(kommer også et eget innlegg med bilder fra bursdagen).
  Så jeg hver bare med noen bilder fra disse "høydepunktene" jeg, så kommer det som sakt et eget innlegg med bilder fra Hamar og litt av grunnen til at vi var der.

  1. Tromsø  2. Skibotn
   
  3. Halloween
  Sorry fikk ikke rotert det(Datakunnskapene mine vettu. haha!).


   
  4. Uglen
  Slang med en liten fugl som var skikkelig søt.  5. Pepperkakeborg
  Haha, samme her. Fikk ikke rotert.  6. Middag med Sigurd Renee

  7. Pyntet til jul
  Disse tingene er nye. Har nettopp fått montert opp noen hyller og fjernet den store bokhyllen min, og jeg har også fått TV-en inn på mitt rom så den måtte få en nisselue.
  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits