• KarolineMolund

 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Add meg
 • KarolineMolund
 • Forsiden
 • Hamar i Oktober/November

  Hei ja. Vi dro til Hamar i slutten av Oktober begynnelsen av November. Vi skulle nemlig besøke norsk tipping, noe som var blitt utsatt og utsatt og endelig skulle skje. På norsk tipping fikk vi omvisning, vi fikk møte de som jobber der og som er på sendingene og vi fikk også en ganske "luksuriøs" lunsj. Vi nådde også å gjøre mye annet forskjellig mens vi var der, bla. dro vi å så på en slags gammel kirke, og vi var på Norsk Jernbanemuseum som vi hadde så flaks at de hadde gratis inngang den dagen. Jeg har aldri vært på Hamar før og jeg ble egentlig bare positivt overrasket etter å ha vært der.
  Da vi fløy ned dit hadde vi et helt sykt  fint vær, og månen var stor å klar, det var helt supert rett og slett.  Norsk tipping
   
  Den gamle kirken


   
  Norsk Jernbanemuse

  Helg med handy work

  Nå er vi akkurat kommet hjem fra en liten helgetur, og denne gangen kom vi hjem uten campingvognen for den har vi nemlig nå satt på vintercamp. Vet dere hvor vanskelig det er å skulle sette på plass en campingvogn på kvelden når det er mørkt? Det gjorde nemlig vi på fredag, og da sto mamma og jeg å ga hold til pappa slik han han kunne rygge den på plass. Jeg sto da ved de trærne vi måtte passe på, mens mamma sto fremme ved pappa å sa til han hvor nært meg han var, og når han måtte begynne å svinge. Når vi da hadde fått den på plass og skulle sveive labber og sette i strømmen ble jeg springende frem og tilbake med telefonen fordi jeg var den eneste med lommelykt, haha. Jaja vi fikk den på plass til slutt.

   Siden den nå skal stå i ro på en plass i vinter så ordnet vi til en platting av paller noe som gjorde at jeg måtte foreta litt handy work. De pallene var ikke akkurat lette, og spesielt ikke de som var våte haha. Så nå regner jeg med at musklene er dobbelt så store som før helgen, haha. Nå virker det som at vognen er klar for vinteren, og når jeg -forhåpentligvis- får lappen i løpet av mars måned så blir det kanskje noen turer dit alene eller med noen venner. Håper på det.

  Håper ellers at alle har hatt en kjempefin helg!


  (Dette blide er et tlf. bilde og derfor er det EXTREMT uklart)

   

  Det var den sommeren!

  Sophie er selfølgelig også med på ferie

  Første gang på segway  Mere fra sist helg  Svartisen

  Luftfartsmuseet i Bodø

  Lekeplassen

  Kautokeino for the weekend

  Hei der alle dere!

  De siste ukene har gått kjempe fort egentlig og det er jo faktisk sommerferie allerede. Vi drar ikke på ferie enda fordi mamma og pappa enda har jobb, men om ikke mange ukene blir det godt å komme seg bort. Siden vi ikke drar på ferie enda så tok vi en liten helgetur til Kautokeino med ny campingvognen vår, noe som ble en overraskende bra tur. Jeg var nemlig litt usikker på om jeg skulle bli med fordi jeg har vært så klumsete i det siste og klart å vrikke samme foten 2 ganger i løpet av 2 uker. Første gangen skulle jeg på jobb, og så når ankelen endelig hadde begynt å bli bra igjen og hevelsen hadde gått ned dro jeg på volleyball trening og gjorde det igjen. Jeg skjønner ikke hvordan jeg får det til, haha.

  Men i hvert fall så hadde jeg på grunn av dette litt lyst å bli hjemme å ta det med ro, men heldigvis bestemte jeg meg for å bli med. Vi dro nemlig til Juhls Sølvsmie. Når vi kom dit husket jeg at jeg hadde vært der før, og tok jo selvfølgelig med meg noen småting hjem bl.a et sølvhjertesmykke med en lyseblå sten i som pappa var så kjempe snill å kjøpte til meg. Ikke bare har de smykker og slikt der, men de har faktisk høner, haner, sauer og en vær i tillegg. Denne plassen anbefales å stikke innom om du er i nærheten.

  På campingplassen vi lå på var det utrolig fine omgivelser å ta bilde i, pluss at vi var så heldig at vi lå rett vet et lite vann og på dette vannet var det ender som lå å seilte rundt noe som også var et veldig fint bildeobjekt.

  Gratulerer med dagen hele Norge!

  Hei alle sammen og som overskriften sier Gratulerer med dagen!

  Denne 17.mai helgen ble ikke helt som alle andre, vi dro nemlig på en liten campingtur til Skibotn. Er bestandig like koselig å dra til Skibotn å overnatte på Olderelv camping, jeg digger virkelig den plassen. Sist gang jeg var der fikk dere en liten video derfra og likt med den gang har jeg også denne gangen tatt masse bilder og mange videoer. Dere får i hvert fall bildene nå.

  Har dessverre ingen 17.mai bilder til dere i og med at jeg har sittet i bil nesten hele dagen, så det får vi ta igjen til neste år eller en annen anledning, hehe. Dere får kose dere med disse bildene fra tidligere i helgen å ha en fantastisk 17.mai videre.

  HIPP HIPP HURRA!!!  Bilder fra påsken i Tromsø

  Hei der. Er litt sent ute med bilder fra påsken, men det har vært så utrolig mye som har skjedd fra og med påskeaften og som først nå begynner å dabbe av. Men her er i hvert fall bildene. Hva er det de sier "Bedre sent enn aldri" haha. Har jo også sakt at jeg skulle lage en video. Jeg har filmet masse fra turen, jeg bare trenger litt mer tid for å redigere og slikt. Det tar faktisk ganske lang tid å redigere en video så, men jeg skal prøve mitt beste.

  Det var så sykt fint på det rommet vi hadde i Tromsø, vi hadde en junior suite(?) som lå med en spiss helt på enden av bygget. Derfor er de fleste av bildene tatt i vinduskarmen hvor man faktisk kunne sitte. Vi bodde i 8. etasje så når fuglene for forbi så kunne vi nesten se ned på dem. Anbefaler alle som skal til Tromsø å bo på Clarion Hotel The Edge, for det er virkelig vært pengene med sine flotte rom og uendelig gode service.  Bilder fra bursdag

   

  PÅSKEFERIE!

  Halloen alle sammen!

  Lenge siden sist. Haha, føler jeg begynner med den setningen i hvert innlegg nå for tiden, men det er jo ikke så rart siden jeg ikke blogger så ofte. Sist helg hadde jeg bursdag den søndagen 22.Mars, så da hadde vi masse besøk. Jeg hadde også trenings helg den helgen -jeg går jo på volleyball-, på lørdagen var det turnering og på søndag var det åpen hall som alle kunne dra på, så jeg dro dit en liten tur. Hadde egentlig da tenkt å lage et innlegg med bilder, men hadde ikke så mange jeg kunne bruke, pluss at det ble mye styr den helgen.

  Vi har ganske mange bursdager nå på begynnelsen av året så det er liksom det som står i hodet på oss alle. Nå i dag har faktisk den mellomste broren min Knut Ivar bursdag så vi skal til dem senere(Gratulerer med dagen til han!!).

  I går derimot hadde vi besøk av Lars Martin, Åse Marie, Sigurd Renee og Markus, og de var her å spiste grillmat sammen med oss (det var deres idé). Markus hadde nemlig sovet hos Sigurd Renee og skulle sove der enda til i dag. Det var i tillegg også veldig fint vær så det gjorde det ekstra koselig.

  ååh, jeg holdt på å glemme at det er jo nå PÅSKEFERIE. Endelig, det er en lenge etterlengtet ferie som i hvert fall jeg trenger akkurat nå. Vi skal til Tromsø nå i påsken så selvfølgelig skal jeg ta bilder til dere som kommer neste helg eller mandagen etter, og uten å love noe så kan det være det også kommer en liten video. GLEDER MEG!

  Ha en vidunderlig påske alle sammen (Hva skal du i påsken?)

  Weekend i Tromsø

  Hey alle sammen!

  I helgen som var tok familien Molund (vi) en tur til Tromsø(måtte det for at bilen måtte på "sykehus"). Vi sov da på hotell fra lørdag til søndag, og hadde det veldig koselig. Jeg er faktisk stolt av meg selv etter denne helgen for jeg fikk i oppdrag å finne en restaurant å spise på på lørdag(noe som ikke var en enkel jobb). Jeg ringte da rundt til en masse plasser, men enten så var det helt fullt eller så hadde de ikke plass før seint(ikke så rart siden det var helg), men til slutt fant jeg en restaurant som hadde plass lit tidligere så vi ikke trengte å sulte helt ihjel(bare halvt...hehe).Da vi skulle gå dit klarte jeg til og med å finne frem(med GPS), til tross for at jeg ikke er spesielt kjent i Tromsø. Godt gjort ikke sant?

  Tok en del videosnutter og hadde egentlig tenkt til å lage en liten video, men blir ikke det. Tok litt bilder også så det blir det!  Ellers har jeg høstferie nå, så er bare hjemme å chiller....hehe, neida har jobb denne uken og er også litt i Alta noen dager, pluss at jeg har litt skolearbeid jeg må gjøre, så for min del er det fult opp! Dere får ha en super høstferie resten av dere som har det, og til de som ikke har det får dere glede dere til den!
  Var i Tønsberg!

  Jeg husker ikke om jeg fortalte det, og det har jeg nok ikke gjort for det er en stund siden sist jeg blogget. Sorry for det! Men sist helg var mamma og jeg i Tønsberg. Vi dro dit for å dra i konfirmasjonen til Stine, som jeg har blogget om før. Vi dro dit sist fredag og ble til tirsdagen som var. Var veldig koselig å se alle sammen der igjen og vi hadde det gøy. På Mandagen var mormor, mamma og jeg også å gikk en tur ned til stranda (Nebba).

   

  -Hva har du gjort siden sist?

  Stockholm 2014

  Hei, for to dager siden kom vi hjem fra Stockholm turen, og vi drar snart på vår andre tur, og denne gangen med campingvogn. Vi gjorde ganske mye i Stockholm på de fire dagene vi var der og spiste SUPER mat på litt fine restauranter som Drottninghoff og Rydberg's (der det var kjekke gutter/menn ;P!), disse restaurantene ligger i Drottningaten hvis du vil dra dit å spise de beste maten evet. Den var så syyykt god. Tenkte ikke å skrive så veldig mye om hva vi gjorde, tenkte bare å vise dere bilder fra det. Men noen av tingene vi gjorde var at vi var på sightseeing på land og vann, vi så skansen og var på Vasamuseet! Denne turen var virkelig fin, og Stockholm er en by jeg gjerne drar tilbake til. ANBEFALES!!  En mindre modell av Vasaskipet, i bakgrunnen så det virkelige Vasaskipet.   

  -Har du vært i Stockholm?

  -Har du lyst å dra dit?

  Londonbilder del 2

  Lørdag 10/5

  Lørdags morgen/formiddag gikk til shopping, og vi jentene(og guttene) fikk handlet "en del". De var veldig fasinerende å se at de hadde sååå mange andre butikker en vi har (lever I en liten boble I Nord-Norge jeg), så man fant seg litt av hvert. Dette er alle posene til oss tre jentene til sammen.  Etter shoppingen tok vi turen innom Naturhistorisk museum, der det var stilt ut skjeletter av dinosaurer og dyr fra istiden, ikke egentlig så interessant som det høres ut :) Også hadde vi billetter til London Eye (det var høyt). Når vi kom til toppen av "hjulet" hadde man utrolig god utsikt over mye av byen, og siden vi ikke dro på kvelden når det var blitt mørkt kunne man se bygningene og kjenne dem igjen, men ville nokk heller drat opp I den på kvelden når man kunne sett alle lysine.

  Søndag 11/5

  Søndagen var vår siste HELE da I London og vi hadde bare en atraksjon igjen som sto for tur og det var The Tower of London som er hvor de to lille prinsene ble fanget og drept(vet ikke hvilke og når), et slott? som var utrolig stort men alikevell veldig lite, og for å komme dit gikk vi over Tower Bridge. Om kvelden denne dagen dro vi for å se London Eye, BigBen og alt annet I området I kveldslys. Utrolig fint!   

  Det var alle bildene mine fra London. Håper du likte dem!

  -Har du hvert I London? Har du lyst å dra dit?

  Londonbilder del 1

  Hei, da var jeg hjemme fra klasseturen til London. Vi kom hjem fra turen I går. Har hatt en helt utrolig fin tur, med mye å se og mye morro (tror faktisk ikke jeg har flirt så mye noen gang). Ble veldig mye bilder så  det blir hvertfall 2 deler. Reisedagene er det ikke noe å si om så jeg tar bare dagene imellom.

   

  Torsdag 8/5

  Vi var på Madame Tussauds og The London Daungeon. På Madame Tussauds var det masse voksdukker av kjendser, og vi fikk se e 4D film av superhelter dr vi ble sprutet litt vann på og sikt, den var faktisk overraskende bra, mens London Daungeon var mere skummelt, ubehagelig og luktet lik. På tur fra Madame Taussads og til London Daungeon kunne vi også se Big Ben og London Eye   

  Fredag 9/5

  På fredagen var vi på en dagstur. Denne dagsturen var med Evan Evans tours, og tok turen innom Windsor Castle, Roman Bath og Stonehenge. Guiden på denne turen var veldig engasjert og vant ofte på va hun skulle si I øyeblikket, så man fikk seg noen gode lattere I bussen på turen. Dette selskapet kan definnitift annbefales om du drar til London.   

  Søndag og mandag i Tromsø

  Hei! På søndag dro vi til Tromsø og var der til mandag. Da vi kom dit på søndag skjekket vi inn på hotellet og dro ut for å finne en plass å spise. Vi spiste til slutt på en plass som heter Biffhuset, der var det utrolig hyggelig og veldig god mat.

  Da vi var ferdig å spise gikk vi en tur rundt I Tromsø for å gå av ossden gode middagen og for å utforske litt, før vi tok turen tilbake til hotellet for å slappe av. Da vi kom til hotellet kunne man steke seg vafler og det var gratis, så jeg ble satt I vaffelsteking for alle (noen matte jo gjøre det). På mandagen startet vi hjem igjen, en tur jeg synes tok ufattelig lang tid! hehe.

  Vaaaaaarmt!

  Hei, i dag har det vært helt sinnsykt varmt, har holdt på å smelte! Men heldigvis nå er det akseptabel temperatur. husker ikke om je sa det, men vi lå jo påTromsø camping fra fredag til lørdag, å så dro vi hit til Olderelv camping, for på lørdagen da vi enda lå i Tromsø dro vi til byen å var der hele dagen, å når vi kom tilbake til campingen sto det en annen vogn på vår plass, og det viste seg at vis vi ikke hadde sagt fra innen kl 12:00 på formiddagen at vi skullevære der lengere ble vi sjekkt ut, noe vi ikke viste. Så vi var sjekket ut da i kom fra byen, de hadde heller ikke vært og sett om vi stoder fortsatt, de hadde bare gått ut ifra hva det sto på dataen, så vi ble rett og slett skviset ut derfra. Da dro vi heller hit til Olderelv camping for her er det utrolig fint og veldig bra service!

  Sophie fikk springe fra seg litt og leke på gresset i dag i varmen, hun koset seg kjempemasse, når hun fikk raset fra seg på en av de andre plassene her sm var ledig! :)  Er i live!  Hei, er fortsatt i live. Men jeg har ikke så mye tilgang til internett, men her vi er akkurat nå har jeg fått nett. Fåreløpig ligger vi hos noe familie, og her skal vi ligge til i morgen, og i morgen skal vi videre! Men jeg skal prøve å få blogget når jeg har internett, så vi snakkes!

  Hjem i dag!!

  Heia. Da har jeg ordnet meg og er nesten klar til å dra hjem, det eneste som er igjen, er å få pakket kofferten. Venter bare på at slettetangen skal bli kald så kan jeg pakke resten! Vi drar kl 14:30 til Gardermoen, så går flyet mitt i 5 tiden. Gleder meg til å komme hjem! Snakkes alle fantastiske lesere

  Siste dag/kveld.

  Heii. I dag er siste dagen, eller det er vel kanskje kvelden nå, som jeg er jos mormor og bestefar. I morgen drar jeg hjem igjen, å når jeg kommer hjem skal jeg lage innkjøpsvideo! :)

  Vært i hovedstaden.

  Hei, i dag dro vi til Oslo. Haddee faktisk aldri vært i Oslo før i dag, jo, jeg har jo vært på Gardermoen og slikt men aldri ordentlig inne i Oslo. Men i dag var jeg det! I Oslo var vi å så i Frogneparken, vi var oppe ved slottet, men der dreiv de å gravde så mye så vi kunne ikkegå Karl Johans gate opp tl slottet, vi måtte gå på baksiden. Etter det kjørte vi forbi stortinget å kjørte til Operaen. Var veldig fint å få sett noe av hovedstaden, og vil dra tlbae igjen en gang! :)

  Frognerparken:

  Slottet:  Etter at vi hadde vært ved slottet dro vi å spiste litt lunsj.

  Operaen:  Slottsfjellet

  Hei, har nesten akkurat kommet hjem fra og ha vært på slottsfjelet her i Tønsberg, fikk også gå opp i tårnet. Det var veldig bra utsikt der, og jeg fkk tatt noen bilder der :D Var virkelig fint, å ikke langt å gå eller noe. Innvendig var det muse tror jeg, der det varinformasjon om forsjellige ting i etasje oppover. Man kunne også gå helt opp til toppen, og det gjorde jeg selv om jeg har litt øydskrekk og jerg hadde litt følelsen av at jekom til å dette ned. ;)   

  - Har du vært på slottsfjellet før?

  

  Nydelig vær :)  God dag Onsdag

  Hei. Blogget ikke i går, men hadde ikke tid til det, siden det var i går jeg kom :) Men i går da jeg kom dro vi på Ikea. Kom ganske tidlig på dagen, kom kl 12:45 ca så vi hadde egentlig god tid. Fikk kjøpt meg noen småting på Ikea ihverfall før vi kjerte hjem hit. På kvelde var jeg sammen med Stine å noen av venne hennes :)

  I dag har vi egentlig ikke gjort noe fram til i 2 tiden, da jeg og mormor dro på dag's markedet og Home & Cottage, hvor jeg også fikk kjøpt noen ting. På hjemturen kjørte vi innom Sofies Villa, hvor jeg også fant noe. Nå bare slapper jeg av, så skal jeg vel være med noen av de på min alder ned på stranda å grillle i kveld! :)

  Jobb i morgen!

  Hei, nå er vi hjemme igjen,etter en kjempefin camping tur. Kan ikke si at vi har hatt så fint vær, men det har vært en fin tur. Nå er forresten ferien min ferdig, for i morgen begynner jeg på jobb, og da skal jeg gå med Avisen i 4 uker, så begynner i morgen kl. 5.

  Kjapt innlegg!!!

  Hei!
  dette blir et veldig kjapt innlegg, for det er ikke trådløst nett her, så bruker penger!
  Mem i dag dro vi fra Skibottn og startet hjem over, og ligger nå på Fosselv camping. Vi spiller 10 000, så snakkes i morgen for da kommer vi hjem!

  Hade!!

  Spiller jo 10 000 og jeg fikk 1500 :)

  Findland!

  Heisann!

  I dag har vi vært en snar tur i Findland, og der var det egentlig ikke noe og se, for vi dro ikke så langt inn! De var bare en en halv time dit inn, så vi ble ikke så lenge der! Da vi kom tilbake dro jeg på en sånn oppe pute de har her, og der traff jeg en jente som jeg har hengt en del sammen med, og etter at vi hadde håppet en stund skulle jeg bare tøyse litt, men da klarte jeg og vrikke foten, så å halr jeg nesten som en stor kul av hovenhet, så vi fant ut at vi skulle gå til henne istedet for og hoppe. Men da vi var på tur dit, måtte vi stoppe for da så vi et skikkelig søtt ekorn, og det MÅTTE vi jo bare ta bilde av. Etter at vi hadde vært sammen ganske lenge måtte jeg hjem og spise for vi hadde laget grillmat!  Regnvær!

  HeiHei!

  Har bare vært ved vognen i dag vi! Og det har regnet en del også i dag, så når vi holdt på og sette opp forteltet begynnte det og sprutregne. Og når vi skulle sette i pluggene, ble vi klissblaut både jeg og pappa! Ellers har vi koset oss med kjeks og ost, og spilt 10 000, og da vant jeg. Så nå e det vel ikke så lenge før vi går og legger oss. i morgen kommer Knut Ivar, Lillianne og Markus hit, men de kommer ikke før på kvelden, så på dagen drar vi til Finland, og er der litt, så skal vi vel grille litt også i morgen!!

  Molund gård!!

  Heisann.

  I dag har vi vært i Målselv, på Runhaug Gjestegård, og hos Liv-Jorun. og etter at vi hadde vi vært hos Liv-Jorun, tok de oss med opp på Molund gård så vi fikk se på bildeutstillinga som Cato og en venn av han har på Molund. Og jeg annbefalr og dra til Målselv i Troms og se på utstillinga. Cato har også fotokurs som du kan gå på viss du er der, så ta en tur, de har mange fine bilder og malerier der! Så akkurat nå sitter vi i vogna på campingplassen og koser oss, og spiller 10 000!

  Hva har du gjort i dag?

  

  Framme!

  Hei.
  Da er vi framme på Olderelv camping, og har ordnet vognen. Så nå sitter vi i vognene og slapper av.


  Er du på campingtur??

  Campingtur!

  Hei i dag drar vi på campingtur, og blir borte i noen dager. Og det kan være at jeg ikke får blogget mens jeg er borte, men jeg skal prøve! Ville bare si det. Vi har faktisk enda ikke helt bestemt hvor vi ska dra, men vi finner vel ut etterhvert!!!  Ha en fortsatt fin ferie allesammen!!!

   

  Sushi!!

  Har noe jeg ikke har nådd og fortelle dere, jeg skulle gjøre det på Torsdag men hadde rett og slett ikke tid, for jeg var ute sammen med Stine og noen andre, til langt på natt. Men jeg skulle fortelle at jeg spiste sushi for første gang på Torsdag, og fant ut at jeg har smakt mye bedere. Det der med fisk og sånt oppå risen var grei nok. Men det som hadde risen runt og frø utpå var ikke noe gode, så tror jeg bare holder meg til Norsk mat jeg! Jeg måtte jo faktisk spise vannmelon etterpå fordi jeg hadde spist de med frø til sist. Men det gjorde ingenting for vannmelonen var jo god da!

  Liker du Sushi??

   

  Smoothie!!

  Heisann!!

  Da har jeg og mormor kommet hjem fra byen, der vi shoppet litt. Og vi (jeg) har laget smoothie, så det sitter jeg og koser meg med nå, i varmen som er her nede!.

  Også har jeg jo glemt og fortelle dere at i går hadde Lars Martin (broren min) bursdag, og han ble 19år i går han.... Såååå gratulerer med gårsdagen broren min<33

  Sakkes folkz<3

  Manikyr & Pedikyr.

  Hei
  Har vært og tatt manikyr og pedikyr i dag, og det var kjempegodt og ha gjort. Nå skal jeg spise litt reker sammen med onkel og tante og noen venner av dem, så snakkes.


  Liker du reker?

  Vært i Sandejord

  Hei, Hei!

  Har vært i sandefjord i dag ,ed mormor og bestefar, for bestefar skulle til legen så da ble jeg og mormor med han. I Sandefjord gikk jeg og mormor i byen og gikk innom masse butikker,og på en skobutikk vi var på så så jeg noen skikkelig fine sommer sko, med kjilehæl, og de hadde jeg virkelig lyst på. Men de kostet 600 og noe, og vi fant ut at vi måtte tenke på det, så vi holdt dem av til 14:30, Men vi valgte og ikke kjøpe dem, selv om jeg hadde kjempe lyst på dem.

  Jaja, da har jeg fortalt dere det, også kan jeg jo fortelle at, det har vært grott og trist vær i hele dag, med regn og vind. Og først nå kom sola opp, og det er jo liksom LITT sent, for vi vil jo ha sola om dagen da!  (Bilde fra i går)

   

   

  Sitter ute!

  Hei, hei!

  Jeg og mormor sitter ute vi, i aftensolen. I dag var det ingen som vekte meg så jeg kunne si hade til Reidar og Angela, så de har jeg ikke fått sakt hade til, men gjorde vel på en måte det i går kveld, så det går bra. I da har jeg vært med bestefar på jobb, noe som ikke var kjempe morsomt, me helt passe. Så har jeg koset masse med Maiken. Hun har smilt og tøyset med meg hun. Så vi sitte nå her og koser oss i kveldsolen.

   

   

  Hva har du gjort i dag??

  Sweden!

  Hei!

  Har vært i Sverige i dag samme med bestefar, Angela og Reidar. Og for og komme dit måtte vi ta ferga. Var kjempefin sol mens vi var der, og vi gikk i mange butikker. I morgen drar Reidar og Angela, så da blir det bare meg og mormor og bestefar.

  Da vi kom fra Sverige var Tante, Onkel, Maiken, Anders og Stine her, men så måtte de dra, men Stine ble litt lengere. Hun skal sove hos en veninne i natt. Hun har gått nå da. Da hun var her, satt vi ute på plenen og spiste litt godter, og bare pratet. Og jeg var som vanlig, og gikk og tok bilder av henne og andre ting.

  I kveld har vi hatt masse besøk så har ikke spist middag i dag, men var jo koselig med besøk da.......

   

  Hva har du gjort i dag??

   

  

  Kvelds sooooool

  Hei.
  Har ikke egentlig noe og fortelle, men nå har jeg akkurat vært på besøk og kommet hjem. Så har ikke noe og fortelle! Men har vært en fin dag!

  Skal på middag!!

  Hei.

  Har akkurat vært i dusjen og ordnet meg, etter og ha vært og fisket men en (tre) slektning. Så skal vi snart (kl 18:00) på middag oppe hos Finn, noe som blir kjempekoselig, vi blir og være 10 stykker der oppe så blir vel litt kjedelig når ingen er på min alder. Men mormor sa jeg kunne ta med dataen dit opp, så får se om jeg bruker den, den skal i hvertfall være med dit!!

  Så nå har jeg fønet håret mitt, og ordnet meg så jeg er klar til og dra!!

  Hade alle vidundelige blogglesere!!!  Båttur og biltur!

  Heisann.

  Har vært kjempe varmt i dag, og har nesten smeltet bort. Litt utpå dagen dro vi på en liten båttur for og se litt rundt i buktene rundt på husøy, det var kjempekoselig. Etter det dro jeg og bestefar opp til Finn for og lufte hunden hans (Bruno). Da vi da kom hjem igjen dro vi til verdens ende (Tjøme), og gikk en sånn ''sti'' som gikk nede ved vannet, og den gikk på masse steiner. også tok vi en liten seightseeing rundt omkring, og vi var å så på gården Engø!

  Så har vært en flotters i dag, bortsett fra nå som det sprutregner!!   

   

  Har du hatt en fin dag i dag??

  

  I'm here

  Nå er jeg på husøy hos mormor og bestefar, så nå sitter vi her Stine, tante, mormor, betefar og Anders og bare snakker. Er veldig koselig og være her, og da vi kjørte hit så var himmelen rød rosa, så det var kjempekoselig. Er kjempekoselig og være her.   

   

  Hva har du gjort i dag?

  

  Bilder fra helgen!

  Her er bilde fra da vi var i Målselv!   

  Hva gjorde du i helga??

   

  Ut på tur, aldri sur!

  Heisann folkens!
  Sitter i bilen på tur til Målselv, har akkurat hatt den første pausen på den 5 timer lange kjøreturen vår, så nå har vi akkurat kjørt fra storslett. Sitter og hører på musikk og ser ut på det fine været, for her er det sol å greier.
  Sto opp kl. 7 i dag fordi vi måtte holde et ''tidsskjema'', for kl. 4 i dag er det middag på hotellet vi skal på, sååå. Men det kommer vel en oppdatering når vi kommer dit.

  Ha en fortsatt fin Lørdag søtinger!

  HJEMME!!!!!! (Bildedryss)

  Hei!

  Da var vi hjemme igjen etter turen vi var på. Har hatt en kjempefin helg, eneste som trekker ned litt er været, for det har ikke akkurat vert så fint vær. På Fredag blåste det kraftig, Lørdag blåste og regnet det, i går regnet det masse og blåste samtidig, men det var også litt sol innimellom. Og i dag Har det sluddet, regnet og nå når vi kom hjem snedde det. Men er veldig fornøyd med turen. På Lørdag og i går var jeg, mamma, Sophie og Sunan og gikk tur, noe som var veldg koselig, for det var så mange fine (eller hva man skal kalle det) bekker og fosser rundt om kring langs veien, så ble mange stopp bare for og ta bilde av dem. Vi var også ute og arbeidetnoen av dagene, og da hjalp Sophie til med og grave i jorda, og på kveldene spilte vi kor. Så alt i alt var det en SUPER!! tur.

  Så er er noen bilder fra turen!

   

  Hva har dere gjort i pinsehelga??

   

  Tuuuur!

  Hei!Hei!
  Et lite innlegg, før jeg går inn til de vi champer utenfor. Er kommet på plass, eller det har vi vert for lenge siden. Vi kom i 1-2 tiden. Jeg, mamma og Sunan har vert og gått lang tur, og jeg tok masse bilder, men noen av de får dere se når jeg kommer hjem!
  Eller er det veldig fint her og det er koselig!
  For resten så sitter jeg og koser meg små godt! :)

  Er du på hytta?

  Overskrift

  I dag er siste dagen her og vi har vert på middag hos Bibbi og Birger. Men årker ikke blogge så mye i dag!
  Snakkes

  Dåp

  Har vert i dåp i dag, til Maiken og hun er da søskenebarnet mitt. Har vert en kjempe fin dag, og vi fikk servert matog kaker der. Var en veldig kjedelig gudstjneste, men jeg overlevde. Etter at vi kom hit igjen så har vi bare sittet oppe hos mormor og bestefar og snakket. Har vert Kjempe koselig og treffe alle igjen, og det kan være at jeg skal hit til sommeren også, så det blir bra!!

  Snakkes!  Bilde ble litt dårlig, og det beklager jeg, men mamma er ikkeså flink til å ta bilder ;)

   

   

  Hva syns du?

   

  Fint vær!

  Nå har vi stått opp for en stund siden, og det er nydelig her nede. Jeg elsker det <3
  Nå skal vi snart spise frokost.
  Snakkes!  Hva skal du i dag?

  Toget

  Nå sitter vi på toget, på tur til Tønnsbærg, og derfra blir vi hentet av mormor og bestefar!

  Nede

  Nå er vi nede, og venter på bagasjen.
  snakkes

  Flyplassen

  Heisan!
  Sitter på flyplassen og venter, kom litt tidlig, for flyrt går ikke før litt over 6. Men har kjøpt en is, og litt til å ha med på flyet.

  Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
  hits